Gå til innhold
Hundesonen.no

Har du noen diller?


ida
 Share

Recommended Posts

  • Svar 106
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nei, jeg har ingen diller. Bare konstant dårlige vaner.

Min Dill er best av dem alle (Nei, klarte ikke dy meg ) Av mat-diller så har jeg perioder med alt. Nå er det brødskive med leverpostei. Aller helst vil jeg ha kun brødskive med leverp

Vil ikke akkurat si at risbrød er så sunt.. I tillegg kommer de i poser på 330 gram Og nei, det kan ikke ligge noen igjen til i morgen. Eller til senere i kveld. Eller til etterpå.. Må.spises.nå!

Det har jeg. Og det går i perioder. Noen gang kan periodene vare i flere år. Som med den brune God morgen yogurten. Den med nøtter. Mmmm. Eller Nero lakrissjokoladen. Det har gått over. Jeg liker det enda, men har ikke dilla. Sånn er det med yogurten også, forresten :)

Akkurat nå har jeg dilla på knekkebrød med Norvegia. Skikkelig avansert :lol: Men det er veldig godt, altså!

Jeg får dilla på visse påleggstyper. En periode var det leverpostei med sylteagurk på for alle penga. Yummi-yummi. Så gikk det over, og det ble knekkebrød med makrellfilet. Den dillen kommer igjen med jevne mellomrom, jeg elsker makrellfilet. Jeg har også hatt dilla på knekkebrød med gulost på med et par ringer av rød paprika på toppen. Paprikaen er viktig, den er supergod og kjempesunn i tillegg :) Det gikk en del paprikaer i den forrige perioden jeg hadde dilla på det der...! :)

Ellers er jeg en godt voksen dame i førti-årene, men jeg må likevel ha meg en skål Honnikorn med melk på om kvelden, før jeg legger meg. Det er vanskelig å la det være, det smaker godt og gjør meg akkurat passe mett før jeg skal sove. Jeg greier ikke sove hvis jeg er det minste sulten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er skikkelig glad i is, så glad i is at jeg ikke kan ha det i fryseren, for da spiser jeg opp det på 0,niks! En isboks eller en pakke med sandwich eller whatever. Jeg kan finne på å spise bare is og middag liksom, spes hvis det er søndag og dagen derpå. Is til frokost, is til lunsj, is til kvelds. EEEELSKER IS!

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Mange og stadig vekk...

Vi nærmer oss årstiden hvor jeg blir helt MANISK på klementiner og kan sette til livs en kilo pr. dag. Banan er alltid en hit.

Ultra og Meny har et fantastisk godt grovbrød - det med banan på er en dille jeg har hatt i mange år.

Havreknekke med smør og Norwegia (all annen ost er gugg).

Godteri - Pandalakris - OMG - PANDALAKRIS

De derre lakriskulene jeg kjøpte til deg da? Og pandalakris er faktisk veldig godt sammen med rødvin :P

@raksha Nykvernet pepper da? Sånn ferdigmalt er skrekkelig oppskrytt.

Jeg har sjelden diller som varer lenge av gangen, men rugsprø med brunost og kaffe ved siden av, har vært lunsjen min i sikkert de siste fem åra :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

De derre lakriskulene jeg kjøpte til deg da? Og pandalakris er faktisk veldig godt sammen med rødvin :P

@raksha Nykvernet pepper da? Sånn ferdigmalt er skrekkelig oppskrytt.

Jeg har sjelden diller som varer lenge av gangen, men rugsprø med brunost og kaffe ved siden av, har vært lunsjen min i sikkert de siste fem åra :D

Ja, selvsagt! Ferdigmalt funker kun til å krydre stek med. Må være nykvernet. :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, selvsagt! Ferdigmalt funker kun til å krydre stek med. Må være nykvernet. :D

Romerne var vistnok helt tullete etter pepper, og hadde det på ALT, inkludert diverse deserter og kaker og sånt... f.eks sånne pærer som nederst på sida. Finner mye pepper i oppskrifter om man googler "ancient roman recipes" eller lignende :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hamburger fra PølseNilsen, selvsagt med chips stekt i masse fet olje.

Nudler...

Subway Melt med honninghavrebrød og honningsennep :wub:

Kanelknekkebrød

Kakao med krem

Urge brus

Four Fruits Red Tea med 2 suketter

Ostesmørbrød med pommes frites krydder og ketchup

Dette forandrer seg fra mnd til mnd, tror jeg spiser meg lei av det meste :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får diller i perioder stort sett, men en vedvarende en er jo sjokoladen da, og crispo er favoritten.

Brød er også en greie. Jeg elsker brødmat, alt fra mørke rugbrød til italienske loffer. Med diverse godt pålegg såklart :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kaffe! Svart som natta! Ooooog EPLER,harde epler :wub: .Kanskje ikke noen dille,da det har vært sånn i over tredve år :D :D .

Ooog 3 spiseskjeer havregryn med melk til frokost hver dag og fishermans friend :D

Jeg må ha salt lakris! Lakrisal, hockey pucker o.l. Hver dag :D

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Lyden av ordet diary..  Vurderte i går å oppdatere om suksessen med ris, havregrøt, gulrot og brokkoli mos, ren kyllingfilet og egg, med en gradvis reintrodusering av tørrfor. Etter 2x kakao kunstverk av perfekt konsistens, som bare var å plukke fra gresset uten any smear, så det ut som en suksess, og Ede fikk V&H blandet med litt gulrotmos til kvelds. I morges viste det seg at jeg var litt snar med å trekke konklusjoner i går, og min vurderingsevne før morgenkaffe er heller ikke noe å skryte av. Det første som kom ut var fint, så jeg avfeide den siste klatten med softis som ingenting. ..og jeg glemte å tenke på at Ede ikke har fått intimbarbering på en stund. Rævskjegget hadde rukket gro nok til å kunne forveksles med ansiktet på en nykonvertert islamist, noe jeg smertelig ble gjort oppmerksom på da jeg noen timer senere måtte tørke stumpen hans fra en ladning med viskositet lik brun kjøttkakesaus ved 278°K. Det som først så ut som en grei tørkejobb viste seg å være det verste tilfellet av danglebær jeg ikke har hørt om før. Ord kan vanskelig beskrive den følgende halvtimen.  Det ble tørket og vasket og lugget i det nyanlagte talibanskjegget uten antydning til å nærme seg måloppnåelse. Ede begynte bli sår i stumpen og protesterte mot behandlingen, men forstod alvoret i situasjonen og samarbeidet tålmodig for å la meg prøve fikse problemet med dobbel effileringssaks, noe som heller ikke var noen quick fix. Vurderer begynne kalle ham Harald nå, etter Harald Hårfagre. Etter at effileringssaksen hadde gjort hva den kunne, så var det fortsatt en absurd mengde småsmuler av brun sement stuck i fløyelen rundt kaviarstjerna på den heltemodige pompen. Å finne frem sjampoen hadde liknende effekt på Ede som på røverne i Kardemommeby. Den heltemodige roen og tålmodigheten slo over i engstelse og han ville ikke samarbeide mer. Fordi han er hjernevasket fra barnsben til å forbinde dusjen med mat, så gikk han allikevel med på å la meg lukke døren bak ham, i håp om lysere tider, men forstod han var fanget i en felle øyeblikket etter, da jeg skrudde på dusjen uten at det luktet mat der inne. Ikke tale om at han ville gå med på det der. Han er for stor til å kunne tvinges nå, så å få den stumpen der inn over kantene på dusjsonen var det bare å glemme. Løsningen ble å massere inn sjampoen midt på gulvet og omstendelig vaske den ut igjen med vaskekluter og håndklær i flertall, mens han benyttet anledningen til å styrketrene muskulaturen rundt halefestet for å være bedre rustet til fremtidige konflikter av samme art.  Da det begynte vibrere truende i halsbåndet var jobben heldigvis gjort.  Nå som veslefjeset er rent og pent og utenfor PSTs søkelys, så er neste oppgave på tapetet å overbevise Harald om at det å stå stille med halen hevet mens jeg romsterer rundt analåpningen hans med en oppladbar, vibrerende, rosa plastdings er nødvendig for å gjøre neste tømming av belgen til en mindre traumatisk opplevelse for oss begge. ..med gulrot- og havregrøt som "lokkemiddel". Godt han ikke kan skrive Finn-annonser for omplassering eller ringe Dyrebeskyttelsen selv. 
    • Jeg tror nok forslaget var å få ny hund umiddelbart etter du har mistet den du har, ikke før. Det er fordeler og ulemper. Og ikke minst, folk er forskjellige.  Nå kan ikke jeg få ny hund pga. sykdom, men selv om jeg hadde kunnet det hadde jeg nok brukt god tid før neste kom i hus. Nå er det to år(!) siden vi mistet våre, og jeg kjenner jeg er mentalt klar for en ny hund. Men for min del sier helsa nei da, så det blir ikke med det første. Uansett tenker jeg det viktigste er å sette pris på den tiden man har, og ta vare på minnene når de er borte.
    • Tankk. Skal sjekke Librela. Når det gjelder ny hund så har jeg faktisk fått det forslaget av en del. Men hu blir sjalu på andre hunder hvis jeg er for "overstrømmende" så det blir evt om lenge til.
    • Fin tradisjon! Har ikke pleid å sette noen spesielle mål for hundeholdet, men kanskje det kan hjelpe på motivasjonen for ulike ting. Så, her er mine ikke så ambisiøse mål for resten av 2025 (om enn litt sent, hehe): - Har en del hundebøker liggende som jeg gjerne vil komme gjennom. Jeg leser igrunn lite bøker generelt, så blir ganske fornøyd hvis jeg kommer gjennom 2 i løpet av de neste 5 månedene - Sydney har muligens ikke så altfor lenge igjen, så hovedmålet blir å gi henne en så god pensjonisttilværelse som mulig og gjøre mitt beste for å holde henne i god helse.
    • Ja, det ble tre dager av 2025 det... Så her må det oppdateres med nye mål for 2025 for frøken Lilje: Blodspor: - Starte AK Nosework: - LGT - Merkeprøve(r) Kurs: - Passering - Nesearbeid (spor/søk) - Apport for moro skyld?    
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...