Jump to content
Hundesonen.no

Har du noen diller?


ida
 Share

Recommended Posts

Det har jeg. Og det går i perioder. Noen gang kan periodene vare i flere år. Som med den brune God morgen yogurten. Den med nøtter. Mmmm. Eller Nero lakrissjokoladen. Det har gått over. Jeg liker det enda, men har ikke dilla. Sånn er det med yogurten også, forresten :)

Akkurat nå har jeg dilla på knekkebrød med Norvegia. Skikkelig avansert :lol: Men det er veldig godt, altså!

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 106
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Nei, jeg har ingen diller. Bare konstant dårlige vaner.

Min Dill er best av dem alle (Nei, klarte ikke dy meg ) Av mat-diller så har jeg perioder med alt. Nå er det brødskive med leverpostei. Aller helst vil jeg ha kun brødskive med leverp

Vil ikke akkurat si at risbrød er så sunt.. I tillegg kommer de i poser på 330 gram Og nei, det kan ikke ligge noen igjen til i morgen. Eller til senere i kveld. Eller til etterpå.. Må.spises.nå!

Jeg har en ny hver måned.... Eksempler fra tidligere har vært fine knekkebrød med trønderfår, bananyoghurt(fra sprett. Barneyoghurt uten klumper), krokanrull, pølsegrateng og haribo-flaggermus. Denne måneden er det joikaboller, jeg har aldri vært noe spesielt fan av det engang, men denne måneden har jeg gått rundt og tenkt på det konstant. Sålangt blitt 4 sene middager med joikaboller, sist i dag :P

Link to comment
Share on other sites

Akkurat nå har jeg dilla på knekkebrød med Norvegia. Skikkelig avansert :lol: Men det er veldig godt, altså!

Men det ER jo godt, det, helst med et tynt lag med smør under :D.

Diller ja... ehhhhh... det har jeg jo stadig vekk :lol:. Jeg fikk litt dilla på Kims potetgull med pepper og rømme??? Husker ikke helt hva det er nå, men godt er det. Også sånn Karamell mørk sjokolade til kaffen, også er jeg litt sint på Jeanette som hadde med sånn Walthers mandler til meg - DEN var god, den... :aww:.

Åååååå.... også må man jo ikke glemme de fruktkaramellene man får kjøpt på Europris :drool:.

Og når det gjelder middagsmat'ish, så er jeg veldig på spekemat-kjøret for tida... spekemat, flatbrød, rømme og rå grønnsaker :).

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg får ulike diller med ujevne mellomrom. Og det blir skikkelige diller og. Typ det eneste som gjelder. Meningen med livet omtrent. Så spiser/spiller/gjør jeg den dillen til jeg spyr omtrent, og er så lei at jeg må ha lang pause. Av og til mange års pause. Det er litt slitsomt :P

 • Like 2
Link to comment
Share on other sites

Helle måne, dere har jo bare sunne diller... Jeg har bare diller på alt med enorme mengder kalorier på minst mulig enhet!

Vil ikke akkurat si at risbrød er så sunt.. I tillegg kommer de i poser på 330 gram :| Og nei, det kan ikke ligge noen igjen til i morgen. Eller til senere i kveld. Eller til etterpå.. Må.spises.nå!

 • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Haha, tenkte diller som i unoter jeg :P haha. Diller på ting, aner ikke egentlig, men er blitt nesten avhengig av musikk (høre på), går konstant å nynner- og klaprer takt med tennene mine, det er teeeeeeit :( blir sliten i kjeven og hodet av sånt. Ellers er jeg meget glad i ting, hadde jeg ikke vært så gjerrig så hadde jeg fort kunne blitt en hoarder :P haha.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke noen diller som varer så veldig lenge, mine er veldig korte. Men sjokolade er en konstant dille!

Akkurat nå har jeg ikke noe, men i går hadde jeg lyst på avocado, agurk og røde druer smoothie, så jeg kjøpte inn ingrediensene og lagde det i dag :D Nam!

Link to comment
Share on other sites

Jeg har ikke noen diller som varer så veldig lenge, mine er veldig korte. Men sjokolade er en konstant dille!

Akkurat nå har jeg ikke noe, men i går hadde jeg lyst på avocado, agurk og røde druer smoothie, så jeg kjøpte inn ingrediensene og lagde det i dag :D Nam!

Oppskrift? Har du noe væske oppi?

Link to comment
Share on other sites

Oppskrift? Har du noe væske oppi?

Bare vann. Oppskriften er litt på feelingen. I dag tok jeg en avokado, litt under en halv agurk, og en god neven med røde druer. Så bare blander jeg ut med så mye vann til jeg føler den er tjukk/tynn nok for hva jeg liker :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Personlig mener jeg det generelt ikke er innafor å velge valp etter farge, men har man preferanser grunnet noe praktisk (alternativt helserelatert) så tenker jeg det er en bedre grunn enn bare en kosmetisk preferanse. Men ser du på foreldrene/linjene så er det kanskje begrenset hvilke farger som kan komme også. 
  • Jeg har SUV med fem seter. La ned baksetene og har stort bur bak forsetene (svært godt stroppet fast) med utgang på sidene. Liker god å ha bur der med tanke på luftsirkulasjon, i tillegg har jeg da hele bagasjerommet fritt til ting og tang 😊  Kommer til å kjøpe stor varebil når hund nr 2 og 3 kommer i hus om noen år, men elsker å kjøre robust bil med god komfort som i tillegg ikke tar all verdens med plass, og ved å legge ned setene fremfor å kjøpe en SUV med to seter ble valgmulighetene mye større.
  • Nå har jeg hatt min Caddy i noen uker og jeg kan absolutt si at den ikke sluker drivstoff. Har kjørt endel småturer og ett par lengre, virker veldig bra enn så lenge😊
  • Uenig med mye av det Quest skriver over her. Valper SKAL sove mye og om de ikke får nokk søvn går det fort over i destruktiv atferd. Å bruke et inngjerdet område er helt topp for de hundene som trives med det og nødvendig for mange. Å behandle en hund som en baby kan være mye mer negativt enn man tror, og dette kommer fra ei som elsker hundene sine helt ekstremt!  Nå har det jo gått litt tid siden du skreiv innlegget og håper dere har god fremgang, men her er litt tips hvis du fortsatt trenger noen😊 Jeg fikk meg en valp på 8 uker i mai og startet med hjemme aleine treningen to dager etter hun kom hjem, når hun da var komfortabel i leiligheten, med meg og min andre hund. Når jeg måtte tilbake på jobb 4 uker seinere kunne hun være hjemme aleine en hel arbeidsdag uten noe uro eller uhell. Selvfølgelig er alle hunder ulike, men med rett trening og struktur får man det fint til mens de er små. Først må du finne et område valpen kan føle seg trygg i. Min har et stort gitterbur som er stripset fast i en barnegrind, slik at hun selv kan velge hvor hun vil sove og har litt ekstra plass. Her er hun for å både unngå uønsket atferd i leiligheten og for å skjerme den voksne, og vi blir nokk å bruke den en god stund fremover. Inni her har hun en seng, skål med vann og et par trygge tyggeleker. Så må du gjøre området trygt og koselig, jeg gjorde dette ved å gi alt av måltider og tygg inne i området, i tillegg til å flytte valpen inn i grinda når hun var trøtt. Når hun våknet tok jeg henne ut før hun rakk å syte om at hun ville ut på do. Du må starte i det små, ha valpen inne i området i korte perioder når den er trøtt og sakte øk tiden og hvor du er/ikke er. Jeg har et kamera som jeg følger med på henne igjennom. Parallelt bør du ikke la valpen følge etter deg overalt og min sover også i bur om natten. De første gangene jeg forlot huset (med den andre hunden) peip og hoppet hun i ca 10 minutter før hun la seg til å sove i 1 time, litt uro er helt normalt i starten. Her må du bare lese din hund og følge med om den faktisk blir stresset og helt fra seg, eller bare syter fordi den vil være med deg. De skal sove mye i løpet av en dag, så utnytt den tiden på å trene på 😊 
  • Jeg var i akkurat samme sitasjon som dere med ganske så lik bakgrunn og ønsker for et par år siden, bare at jeg var aleine om det. Så fikk høre akkurat det samme😂 Fikk meg valp siste året på masteren og det var det beste valget! Vi fikk begge gode rutiner, valpen måtte trene på å sove i grinda si mens jeg skreiv, så tok vi felles lufte- og treningspauser ved behov. Jeg fikk nylig valp nr. 2 og må si at det var mer avslappende å få valp som student enn når man er i fult arbeid og ikke kan ha valpen med på jobb. Det går helt fint det også med målretta trening, men det er hakket mer stressende og krever mer planlegging. Ikke la det at dere er studenter stoppe dere, høres ut som dere vet hva dere går til og har tenkt godt gjennom dette. Så jeg ville gått for det om den perfekte valpen dukket opp.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...