Gå til innhold
Hundesonen.no

hva heter hunden din?


Kaja
 Share

Recommended Posts

  • Svar 81
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Navn Willy Rase Briard Kjønn Hannhund Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt? Willy het Willy allerede i valpekassa, og det var vel et av det stygge

Jeg tror hun er den hunden som har passet navnet sitt best av alle hunder jeg noen gang har møtt!

Navn : Kasko Rase : Basenji Kjønn : Hanhund Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt? Definitivt. Han ER Kasko han. Navn: Lupin Rase: Saluk

Navn Koda
Rase Border Collie
Kjønn Hannhund

post-11536-0-33282400-1391533357_thumb.j

Navn Zelda

Rase Alaska Husky
Kjønn Tispe

(Zelda bor ikke lengre hos meg og skal omplasseres, men pdd står hun i mitt navn)

post-11536-0-36431700-1391533346_thumb.j

Syntes begge passer navnet sitt ganske bra. Koda er oppkalt etter den ene bjørnen i filmen "Min bror bjørnen" og Zelda er oppkalt etter "spill figuren" Zelda.

Endret av Kråka
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Vida
Tidligere navn: Vi

Rase: Schäferhund
Kjønn: Tispe

Vida het Vi da jeg fikk henne, og det gikk ikke for man føler seg gal av mindre. Hun kler navnet Vida, fordi hun er så full av liv hele tiden. :ahappy:

Navn: Noomi
Rase: Schäferhund
Kjønn: Tispe

Hun hadde fått navnet sitt i dag også. Synes det kler henne godt, og navnet et pent, lett å rope og lett å gi masse kallenavn av.

Lenke til kommentar
Del på andre sider


Navn: Pearl
Rase: Whippet
Kjønn: Tispe

Dette navnet er jeg vel mest fornøyd med, og jeg syns det passer perla vår perfekt :)

Navn: Enya
Rase: Whippet
Kjønn: Tispe

Veldig fornøyd med dette navnet, selv om det ikke ble Rhani som jeg først ønsket. Enya hadde nok fått navnet sitt igjen, ja :)


Navn: Lykke
Rase: Whippet
Kjønn: Tispe

Et koselig navn som passer henne ekstremt bra, men personlig hadde jeg ikke gitt henne det navnet selv. :P


Navn: Dani
Rase: Whippet
Kjønn: Hannhund

Dani..... Det er helt greit, det duger liksom. Jeg hadde ønsket meg ei "Rhani" av neste hund, men det passet dårlig når det ble hannhund istedenfor. Dani ble nærmest. Etter å ha hatt han i ei uke og var helt blank på navn måtte vi bare finne på noe :D


Navn: Bruno
Rase: Hummer og kanari. Husky, Schæfer og Pointer.
Kjønn: Hannhund

Han hadde aldri fått det navnet igjen nei :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Lille-Lo´s Easy Robert

Rase: Dansk-svensk gårdshund

Kjønn: Hann

Robert hadde hett Robert om jeg hadde fått ham igjen. Han _er_ Robert, liksom. Oppdretter har valgt stamtavlenavn og så har vi fått velge "hovednavn" selv. Jeg liker denne måten å gi navn til valper på, da får man liksom litt eierskap i stamtavlenavnet selv :)

Navn: Lille-Lo´s Handsome Jesper

Rase: Dansk-svensk gårdshund

Kjønn: Hann

Jesper er jo egentlig den hunden vi ikke skulle ha. Vi skulle jo ikke ha en til så raskt etter vi hadde fått Robert (det skiller 10 mnd mellom dem..). Men så var det jo valper hos oppdretter, og jeg var med hun som skulle ha tispa i kullet opp for å hilse på, og så var jeg solgt. Jeg hadde et par alternativer til min neste hunds navn (vi skulle jo ha to etterhvert), og holdt ham opp foran ansiktet mitt og spurte om han het Lauritz og han så bort. Da jeg spurte ham om han het Larsen så han også bort. Da jeg spurte ham om han het Jesper og ville komme hjem til oss til jul, så så han på meg og sleiket etter nesa mi. Så da heter han Jesper :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Arthur kalles også Thur og Arthurpartur

Rase: Bullmastiff

Kjønn: Hann

Navnet hadde vært bestemt i mange år, og heldigvis var han og er en Arthur - kunne aldri hett noe annet. De fleste sier at han passer veldig godt til det :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Dina

Rase: Toller

Kjønn: Tispe

Jeg var 12 da jeg valgte navnet. Hun er oppkalt etter en sims 2 karakter. :lol: Hun passer det vel godt, men jeg synes navnet er litt kjedelig. Har også møtt mange andre hunder med samme navn. Hadde nok valgt noe annet om jeg fikk henne i dag.

Sent from my GT-I9295 using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Scilos

Ikke godt å si. Gresk sjarmør.

Hann

Navnet var bestemt mange år før vi fikk ham. Min neste hannhund skulle hete Skilos, som betyr hund på gresk. At den neste hannen ble en greker, var svært tilfeldig, men da var jo navnet enda mer passende. Den c-en insisterte 11-åringen på. Nå er hun 19 og jeg tror ikke det hadde vært så om å gjøre med c lenger :D

Tinka

Forvokst phalene

Tispe

Ia fikk Tinka av SiriEveline for to og et halvt år siden og da het hun det jo. Hun kalles vel stort sett Tink, men hun er jo den hun er :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Blondie

Rase: Papillon

Kjønn: Tispe

Tja, det er jo et litt morsomt navn da, men det har utrolig lite betydning. Jeg var 12 år gammel da jeg valgte det og jeg valgte det kun fordi det stod skrevet med store bokstaver på Canis :lol: Da var det meat to be! Men hun er liksom bare en Blondie nå. Hva hun skulle hetet ellers, det vet jeg ikke.

Navn: Tidi

Rase: Australsk Kelpie

Kjønn: Tispe

Jeg har lurt nå i flere måneder på om hun kler navnet sitt! Oppdretter kalte nemlig alle valpene for "babberna" (altså babyene på svensk), så da Tidi kom til meg, så ropte jeg dette for at hun skulle komme, for det kunne hun allerede. Hun gikk da under dette i hverdagen, og mamma forkortet det til "Babba". Hun var lenge en babba, da jeg kun brukte Tidi som innkallingsord fordi jeg ville at det skulle sitte som et skudd. Jeg gikk ofte i skogen å prøvde å rope andre navn, som Whoopee (stamtavlenavnet hennes), eller Vada som jeg vurderte som navn til henne. Men nå er hun blitt en Tidi :) Jeg liker også betyningen bak det, som på Bergensk er "morsomt".

Navn Blaze

Rase Australsk Kelpie
Kjønn Tispe

Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt? ikke ett navn jeg hadde valgt på en hund, men det var jo egentlig Xen sin. Men på en annen side så hadde jeg aldri byttet navn på Blaze, Blaze ER Blaze. Hun er som en stripper som liker å bli sett og shower (strippebule i Oslo som heter Blaze) hun er i ordentbetydning rød av farge og kan være ganske fyrrig som en flamme/gnist av temperament. :P

Hahaha, nå gav du navnet til Tidi en helt ny betydning :lol: Det er nemlig et utested i Bergen som heter Tidi. Hva er hun da? En party svenske? :lol:

Morsomt beskrivelse av Blaze :lol: Hun er jo veldig shower! Jeg visste forøvrig ikke at Blaze egentlig var xen din sin.

Navn: Meesha
Rase: whippet
Kjønn: hannhund

Meesha er liksom Meesha, han kunne ikke hett noe annet nå. Det er også fint å rope ("Miiiiiiiish" liksom :P). Men alle tror jo han er tispe, det er skikkelig teit. Om vi skulle valgt navn på nytt hadde det blitt Konrad :)

Sent from my GT-I9506 using Tapatalk

Jeg elsker å kalle Meesha for "Miiiish"! :D Jeg skulle ønske mine hadde slike fine forkortninger. Blondie blir liksom bare Blond, det er ikke noe moro. Tidi blir Ti, som er tallet 10, eller ti stille :lol: Heller ikke noe morsomt :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn Denali
Rase Siberian Husky
Kjønn tispe

Navn Freke
Rase Siberian Husky
Kjønn hannhund

Navn Fjellbris
Rase Siberian Husky
Kjønn tispe

Passer hundene til navnene og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt?

Alle har navn som kan knyttes til nord, natur og/eller rasens historie. De passer helt klart til sine kallenavn :)

Dette er også forøvrig deler av stamtavlenavnet til Fjellbris og Freke. Mens Denali heter noe helt annet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Mikkel

Rase: Collie

Kjønn: Hann

Hentet Mikkel fra Danmark og ønsket et litt danskklingende navn. Han kunne godt få beholdt navnet sitt.

Navn: Mackenzie

Rase: Collie

Kjønn: Tispe

Ville ha et navn som reflekterte rasens skotske opprinnelse og hundens amerikanske avstamming, så ble det det populære jentenavnet Mackenzie (populært i senere tid, i alle fall). Jeg er veldig glad i navnet, men hun er kanskje litt vel "tomboy" til det? Men for MEG er det veldig riktig.

Navn: Striker

Rase: Collie

Kjønn: Hann

Striker kom hit som toåring med ferdig kallenavn som reflekterte hans registrerte navn. Navnet er veldig stilig, men han burde egentlig hete Bjarne, for han er en stillferdig og godmodig bamse.

Navn: Alannah

Rase: Collie

Kjønn: Tispe

Igjen et navn jeg er glad i, men bikkja burde hete Reidun. Hun er en matrone.

Navn: Kayleigh

Rase: Collie

Kjønn: Tispe

Her er et navn som passer bedre til hunden den tilhører, bortsett fra når hun spiser kattebæsj.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Sunspring

Navn: Lexie
Rase: Engelsk Cocker Spaniel
Kjønn: Tispe

Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt?: Så langt så syns jeg det passer bra :)

Navn: Nuna

Rase: Alaskahusky
Kjønn: Tispe

Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt? Syns det passer bra jeg, og ville valgt akkurat det samme igjen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Frost

Rase: Finsk Lapphund

Kjønn: Hann

Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt?

Frost skulle alltid hete Frost, det var opplest og vedtatt av begge oss tobente i huset lenge før rase var bestemt. Og ja, navnet er perfekt, han elsker kulda og da særlig snøfonner!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn: Yang

Rase: Border Collie

Kjønn: Hann

Passer hunden til navnet og hadde du valgt noe annet om du hadde fått samme hund på nytt?: Han hadde definitivt fått det samme navnet, han het faktisk Speed frem til jeg overtok ham. Han har yang-merket i ansiktet, som står for menn, positivitet, sommer (han er født i juli) varme osv. Kler ham virkelig, det eneste negative er at alle som spør ender opp med å tro han heter Jan :o

Sent from my GT-I9305 using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn Toya

Rase Breton

Kjønn Tispe

Passer til navnet: Ja, synes ikke hun kunne hett noe annet, selv om Toya er et vanlig hundenavn. Husker ikke helt hvordan jeg kom på det heller, er tross alt 13 år siden :P

Navn Amigo

Rase Breton

Kjønn Hannhund

Passer til navnet: Ja. Overtok han når han var 1,5år og ville ikke bytte navn. Synes han kler navnet godt og han er en Amigos - venn med de fleste.

Navn Dirk

Rase Breton

Kjønn Hannhund
Passer til navnet: samboer sin hund og oppkalt etter fotballspiller Dirk Kuyt. Synes han kler navnet

Navn Lionell Llest (Lio)

Rase Breton

Kjønn Hannhund

Passer til navnet: Oppkalt etter Lionell Messi (fotball) og Llest betyr smart på spansk. I tillegg er kallenavnet Lio litt annerledes, så det passer godt. Oppdaget riktignok i ettertid at kallenavnet til Messi er Leo, men ikke akutelt å bytte. Lio er kult :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Navn Lyra

Rase Langhåret Collie

Kjønn Tispe

Hmmm. Ja hun kler jo navnet sitt. Jeg og Lyr har jo ikke beste kjemien og jeg synes Lyra er kjempefint navn :aww: Ja hun hadde vel fått beholde det :P Jeg elsker navnet Lyra, men siden Lars sa at det var ikke sjans jeg fikk kalle noe unger det (var gravid når vi fikk henne) så kunne jeg like greit da gi det til en hund :P

Åh, eeeelsker navnet! Fan av den mørke materien?

Men min bartemann

Navn: Oscar

Rase: Sort DS

Vi hadde jo en laaaaang liste med navn, og det var vel egentlig ikke Oscar han skulle hete. Men det satt seg bare, blei til at vi sa "Hva burde Oscar hete da? Nå skal vi snaaaart hente Oscar!" Jeg ville helst kalt han Noldus, Albus, Nilus eller Ripley (Heter Belive it or not i stamtavla :)) men han het liksom Oscar og slik blei det bare.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...