Gå til innhold
Hundesonen.no

Trillian

Medlemmer
  • Innholdsteller

    355
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    liten bartemann

Nylige profilbesøk

3,419 profilvisninger

Trillian's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Very Popular Rare
  • Reacting Well
  • Week One Done

Recent Badges

538

Nettsamfunnsomdømme

  1. Takk for svar! Har vært flink og opprettet egen konto! Noen som veit hvordan man fører franchiseutgift i regnskapet?
  2. Bra tråd! Har dessverre flere spørsmål enn svar... Telles faktura som kvittering? Jeg legger ved faktura i tilfelle bokettersyn, men har betalt med nettbank og har ikke kvittering. Har en spesifisert konto hvor alt går inn og ut fra.
  3. Fester det seg snø på dressen? Hadde en i fleece hvor snøen ble sittende på og det er jo litt dumt.
  4. Har ikke mye erfaring med puddel (bortsett fra @enna sin lille djevel som er helt fantastisk gal, men jeg regner med hun lander litt når de slutter å fore ho med flybensin<3 ) Men jeg måtte ta med meg en fremmed mellompuddel hjem fra toget engang, da eier fikk illebefinnende og måtte hentes i ambulanse. Hunden bodde hos meg i noen døgn før familien fikk hentet den, og fy søren for en tøff/kul/søt hund. Tok alt på strak arm, veldig behagelig vesen og absolutt en rase som står på ønskelista mi. Veldig villig til å være med på både herjing og kos, lærevillig og kvikk uten å ett fnugg av forsiktighet eller utrygghet.
  5. Jeg tenker å kjøpe et brodert halsbånd (halvstrup) til jul, noen som har tips til hvor man burde bestille eller noen som har gjort seg noen erfaringer? Legg gjerne ved bilder hvis dere har fått laget et!
  6. Veldig leit det ikke skal gå an å få belønne hunden mellom funn altså... Jeg håperhåperhåper NKK gir seg, men det ser ikke veldig lyst ut. Regelverket ikke helt i boks ennå, men fått testet ut noen justeringer i høst og på NM, og det er mye bedre å dømmme nå synes jeg. Blitt en del klarere med tanke på markering og hundeførers arbeid.
  7. Ja, den forsvinner dessverre når smeller blir sport i NKK. Ser ut til at det ikke er lov til å belønne med leke i ringen etterhvert heller...
  8. Jeg er egentlig veldig fornøyd med refleksvesten Polar fra Hurtta, men small er i minste laget. Dessverre blir medium for stor... Noen tips til hvor jeg kan få tak i noe tilsvarende?
  9. Jeg tar turen hvertfall, men er usikker på om jeg stiller med hund eller bare er heiagjeng
  10. Har ikke mye erfaring med det selv, men lina skal jo være "løs" (ellers får du fort trekk for korrigering slik som regelverket er idag). De fleste jeg har sett jobbe med line på kassesøket bruker den mer som en "sikkerhetsline" for å hindre hunden i å løpe ut av banen, ikke slik som man jobber med en line i eks. spor.
  11. Haha, ja da så! Da har jeg ikke så mange tips. Veit det er flere som lager liner selv av paracord hvis det kan være aktuellt
  12. Jeg bruker disse supergrip linene, i 3 og 5 m, så langt fornøyd. Bruker ikke line på kassesøket da, det er noe herk https://www.voffen.no/search_result?keywords=super grip
×
×
  • Opprett ny...