Gå til innhold
Hundesonen.no

Finefant

Medlemmer
  • Innholdsteller

    20
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Finefant

  1. Navn: Fant (Østenfor Sol's Fine Fant) Rase: Engelsk cocker spaniel Kjønn: Hannhund Jeg ville ikke valgt et annet navn. Han er en Fant og kler navnet, lille rampegutten min
  2. Tenkte jeg skulle komme med en liten oppdatering. Det er vel og merke ikke gått mange dagene siden jeg startet å ta affære under bjeffingen, men nå bjeffer han omtrent ikke! Jeg har brukt metoden om å bare løfte han rolig og bestemt opp når han bjeffer og sette han inn på et annet rom i ca 30 sek, alt etter om han er rolig eller ikke. Det er ingen tvil om at denne metoden har fungert hvertfall Supert triks! Takk for hjelp alle!
  3. Da vi hentet vår valp hadde vi like lang kjøretur. Vi hentet han på kvelden, så han var trøtt da vi skulle kjøre. Han lå i et bur i mellom meg og samboeren min så når han våknet å begynte å romstere i buret stoppet vi og lot han tisse. Tror vi stoppet to ganger Lykke til og kos deg sammen med valpen din!
  4. Så kult! Har ikke hørt noen kalle hunden sin det før. Alle smiler/ler når jeg sier hva han heter, men de ser at han passer navnet når de begynner å kjenne han, han er nemlig en liten ramp
  5. Kom over denne sangen om måtte bare dele den her Haha
  6. Jeg har lik tankegang, og kjefter ikke på han. Når jeg sier nei har jeg en bestemt tone, og han forstår dette helt klart uten at jeg gjør noe annet enn å si dette ordet en gang. Det skal jo være sagt jeg ikke sier "nei" når han bjeffer, kun om han gjør noe som ikke er greit, så det er ikke ofte jeg bruker "nei" heller. Du skriver jeg skal slenge på en melding. Mener du en kommando, som "hysj" f.eks?
  7. Har overhode ingen planer om å trene bort at han er knyttet til meg. Om du leser tråden så ser du at jeg fikk et tips ang. problemet mitt med bjeffing som jeg skrev i første innlegget
  8. Min eg også veldig knyttet til meg, så kanskje det har samme virkning som med din? Tusen takk!
  9. Jeg har en cockervalp på 4,5 mnd som gjerne vil bli med på tur med andre hunder! Jeg har ikke tilgang på bil, men bor nær sentrum. Gi meg et vink om noen vil på tur med Fant og meg
  10. Dette høres veldig logisk ut! Dette er definitivt noe jeg skal prøve!
  11. Hehe, skammekrok Det er i utgangpunktet samme ting jeg gjør når jeg ignorerer. Ignorerer for at han skal se at det er skikkelig kjedelige følger av å bjeffe inne. Kanskje jeg burde gått hardere til verks å sette han i et eget rom?
  12. Det er slik jeg også har tenkt. Men du var i en litt annen situasjon enn jeg. Min bjeffer mest innendørs. Veldig sjelden han reagerer på noe ute.
  13. Takk for utfyllende svar! Jeg har en stund brukt HAITI sin sele, som kanskje er noe det samme som gentle leader? I den blir han dratt til sidene, i steder for å bli holdt tilbake. Men det er dog ikke på tur han bjeffer mest. Jeg kan prøve på det samme. Gir du godbiter når du får oppmerksomheten? Hvordan holder du lenge på oppmerksomheten? Min kan gi meg oppmerksomhet i 2 sek, så er jeg unterresant igjen. Denne metoden er kanskje ikke så bra når han bjeffer da? Eller synes du jeg skal gjøre det samme når han bjeffer da?
  14. Det kjæreste jeg eier er kameraet og harddisken med alle bildene Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  15. Så flotte bilder av en så fin hund!
  16. Dette er mitt bilde nr.4! Jeg vil se noens bilde nr. 9 Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
  17. Idag: wok torsdag: hjemmelaget pizza m/kylling fredag: taco lørdag: spise ute
  18. Jeg synes det er viktig å være hjemme med valpen en stund før du lar den være alene. Det er dog viktig å trene på å være alene helt fra starten, så ikke dette blir noe problem når du starter i jobb Jeg kjøpte meg valp i eksamensperioden, og var hjemme med valpen i nesten to mnd. Trente mye på å være alene, så overgangen til jeg begynte å studere igjen gikk fint! Det er viktig med gradvis tilvenning Lykke til med ny valp!
  19. Ååh! Fine! Har du oppskrift eller tok du det bare på sparket?
  20. Dette kan jo prøves Jeg er på ingen måte desperat! Men tenker det kanskje er fint å lære det bort nå, så det ikke blir en uvane
  21. Her er min lille hjertevarmer. Engelsk cocker spanielvalp på 19 uker!
  22. Han forstår nei, men det nytter ikke å si nei til han om han bjeffer, da bjeffer han mer. Han skjønner ikke hva "nei" betyr i en slik situasjon.
  23. Finefant

    Instagram

    livelise heter jeg på instagram Har en cockervalp jeg blant annet legger ut bilder av.
  24. Jeg visste ikke om jeg skulle plassere denne tråden her eller under valp, så tråden må gjerne flyttes om her ble feil. Jeg har en cocker valp på 4,5 mnd, så han er enda liten, men det har dukket opp et problem. Han bjeffer ganske ofte. Situasjoner han blant annet bjeffer i er når han vil ha oppmerksomhet, når han er gira og når han ikke får det slik han vil(ikke får maten/godbiten/leken med en gang). Det jeg har gjort er å fryse helt, og ignorere han totalt til han "roer" seg -blir en del bjeff da for å si det mildt! Denne bjeffingen har vel pågått i ca en mnd. Har noen av dere tips til hva jeg kan gjøre?
×
×
  • Opprett ny...