Gå til innhold
Hundesonen.no

Dumme ting du lurer på!


ida
 Share

Recommended Posts

  • Svar 785
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det er fordi du tenker for mange skitne tanker når du kjører bil, som manifisterer seg på frontruten på din side, som igjen fører til at vindusviskerne på den siden må jobbe ekstra hardt.

Søtpotetreklamen. Hvis en potet, som ikke er en potet likevel, kan brukes som en vanlig potet - hvorfor er det ikke en potet da?

Er vel en grunn til at Harry Potter har en ugle og ikke en brev due liksom! :-P

Mamma sine komper er de beste i hele verden. SÅ DET SÅ! Selv om de er enda bedre dagen etterpå på steikepanna. Man spiser jo ketchup på pom fri og andre potet-ting, så hvorfor ikke komper? Potet=ketchup. Sånn ca. Med mindre det er snakk om mamma-middag med andre grønnsaker og saus til. Da spiser man ikke ketchup på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Perfekt tråd for meg akkurat nå:

Er det rart å si "Takk for maten" når man går fra bordet hjemme hos seg selv og man selv har laget maten? Jeg sier nemlig det, og samboer spurte meg i går "Hvorfor sier du egentlig det, det er jo du som har kjøpt og laget den?"

På besøk hos folk sier jeg det jo for å takke for at de lagde mat til meg og fordi den var god.

Mens hjemme blir det mer som "takk for at vi har så deilig mat å spise" på en måte. Jeg er ikke religiøs, så det er ikke høyere makter jeg takker akkurat, men bare er.. takknemmelig? haha :P

Er det flere eller er det bare fryktelig merkelig? :lol:

Jeg også takker for maten :P Til og med når jeg er alene :icon_redface: Gammel vane vond å vende?

Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? :lol:

Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer.

Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg.

Jeg sliter også med det der. Mulig fordi jeg har bihulebetennelse :P

Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg :P

Ja, ketchup og potetball(som jeg kaller det) skurrer fælt i mine ører. Forsåvidt aldri hørt om den kombinasjonen heller :huh: Hva man spiser med kommer jo litt ann på hvor i landet man er fra, har jeg hørt. Likheter kan det jo være både her og der.. Men vi (bor i Romsdal) spiser ikke noe annet enn bacon til, evnt smør/surmelk, mens på sunnmøre er det normalt med sirup og sukker. Studert der ett halvt år, og måtte jo bare smake når veninnen min gjorde det av vane. Det var faktisk godt, men foretrekker å spise mormors hjemmelagde "clean" :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min...

Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da.

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min...

Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da.

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Litt spesielt å hoppe rett fra tråden for hva man absolutt ikke liker, og ditt innlegg, til dette innlegget. :ahappy::teehe:

Endret av madam mim
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min...

Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da.

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Jeg gjør! Ikke alltid, men innimellom får jeg lyst på det. Best er brødskive -> stekt karbonade -> ketchup -> lokk av speilegg :drool:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gjør! Ikke alltid, men innimellom får jeg lyst på det. Best er brødskive -> stekt karbonade -> ketchup -> lokk av speilegg  :drool:

Jeg også :) Både på speilegg og karbonade(men på karbonade foretrekker jeg løk om jeg har) bruker jeg ketchup, men jeg er ikke så glad i alt på ei og samme skive :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Fordi ketchup ødelegger all god smak på annen mat?

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

:frantics: Du er gæern, du....

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

majones på pom fri er godt!

Ketchup på speilegg skal jeg prøve en gang! Jeg spiser ketchup på det meste, elsker den smaken. Jeg kan ikke spise ris/pomfri/kjøttdeig-middager uten ketchup. Da smaker det feil. Til og med mat laget med tomatsaus, pastasaus, kjøttdeigsaus osv. må jeg ha ketchup på.

Broren min ble dritfornærma på meg(han er sær!) når jeg ville ha ketchup på maten han lagde. Det var visst en fornærmelse for hans matlaging at jeg måtte ha ketchup på. Men igjen, han ville ikke gå med på å ha pepperoni på halve pizzaen når jeg ikke likte det. Jeg kunne bare plukke det av, for tenk. Men ikke snakk om at vi kunne ha tomat oppå pizzaen på min halvdel, for han likte ikke tomat på pizza.

Forresten, jeg spiser IKKE ketchup på pizza. Med mindre det er tacopizzaen til grandiosa.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

Lurer på om det sto artikkel på klikk.no om at det der er rette veien. Jeg syns det er lettere å åpne banan den veien også, du er ikke aleine :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? :lol:

Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer.

Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg.

Dette problemet har jeg hundetrening! Her har det blåst kald isvind nå i snart to måneder i strekk. Så på treningene blåser snørra alle veier, men ser ut som om det bare er jeg som har det problemet. Er litt pinlig. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

Jeg er helt enig med deg!! Bananmos er det ekleste jeg vet nemlig :P
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg er også sånn som snørrer på buss og sånn. Nesen min tetter seg totalt når jeg er ute i kaldt eller surt vær eller er aktiv, og når jeg da kommer inn et sted åpner slusene seg til de grader :P

Me too! Jeg må ha snytepapir i alle lommer og vesker for tia. Skikkelig irriterende å ikke kunne puste med nesa, mens det bare renner! Og litt pinlig å måtte blåse ut en heftig klyse på en fullstappa buss :icon_redface::x

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Dette har jeg aldri hørt om. Uff, lykke til, håper det går bra!
    • Frøkna har mest sannsynlig fått en blokkert spyttkjertel. I går skulle hun til utredning i CT, men forundersøkelse av hjertet viste at det ikke er et alternativ å dope henne ned slik hjertet er nå. Så hva i alle dager gjør jeg? Er det noen som har vært borti dette, og evt. fått utført noe slags behandling (f.eks. drenering?) under lokalbedøvelse? Hun ble satt på vanndrivende over helga for å redusere trykket på hjertet, så vil de ta en ny vurdering mtp. risiko ved narkose i neste uke,  men hun vil uansett være en høyrisikopasient så det er jo kjempeskummelt å gå den veien. Jeg har jo ikke lyst til å risikere livet hennes for en blokkert spyttkjertel, som tross alt ikke er livstruende og mest bare et irritasjonsmoment. Alt hva den stakkars hunden skal måtte gjennomgå 
    • Få en trener MED ERFARING (fra hundeklubben f.eks) ikke en som har tatt e kurs og er på sin første hund...  Dette må en hjelpe dere med in real life.  Har selv en valp på 16 uker som bodde på småbruk, men hun er miljøsterk og rå i miljø. Det er noe miljø og mye genetikk.  Kjenner ikke til Collie men tidligere slet de med nerver og det er jo bittelitt arvelig det... Det du opplever høres meget rart ut. Få hjelp hjem nå!!  Valpekurs er genialt, men treneren der har begrenset tid til å hjelpe med sånne problemer, men noe veiledning hjelper absolutt.   
    • Gratulerer med resultatene og hunden!
    • Jeg er ganske forelska om dagen 😂❤️    Vi har jo 3 tisper også - Utrolig morsomme og herlige vesen! Men hannhund er virkelig noe for seg selv! ❤️   Nils hadde en strålende valpekarriere, til helga skal han til Nkk Sandefjord og prøve seg som junior - Vi er forberedt på at alt kan skje 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...