Jump to content
Hundesonen.no

Dumme ting du lurer på!


Recommended Posts

  • Replies 785
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det er fordi du tenker for mange skitne tanker når du kjører bil, som manifisterer seg på frontruten på din side, som igjen fører til at vindusviskerne på den siden må jobbe ekstra hardt.

Søtpotetreklamen. Hvis en potet, som ikke er en potet likevel, kan brukes som en vanlig potet - hvorfor er det ikke en potet da?

Er vel en grunn til at Harry Potter har en ugle og ikke en brev due liksom! :-P

Mamma sine komper er de beste i hele verden. SÅ DET SÅ! Selv om de er enda bedre dagen etterpå på steikepanna. Man spiser jo ketchup på pom fri og andre potet-ting, så hvorfor ikke komper? Potet=ketchup. Sånn ca. Med mindre det er snakk om mamma-middag med andre grønnsaker og saus til. Da spiser man ikke ketchup på.

Link to post
Share on other sites

Perfekt tråd for meg akkurat nå:

Er det rart å si "Takk for maten" når man går fra bordet hjemme hos seg selv og man selv har laget maten? Jeg sier nemlig det, og samboer spurte meg i går "Hvorfor sier du egentlig det, det er jo du som har kjøpt og laget den?"

På besøk hos folk sier jeg det jo for å takke for at de lagde mat til meg og fordi den var god.

Mens hjemme blir det mer som "takk for at vi har så deilig mat å spise" på en måte. Jeg er ikke religiøs, så det er ikke høyere makter jeg takker akkurat, men bare er.. takknemmelig? haha :P

Er det flere eller er det bare fryktelig merkelig? :lol:

Jeg også takker for maten :P Til og med når jeg er alene :icon_redface: Gammel vane vond å vende?

Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? :lol:

Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer.

Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg.

Jeg sliter også med det der. Mulig fordi jeg har bihulebetennelse :P

Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg :P

Ja, ketchup og potetball(som jeg kaller det) skurrer fælt i mine ører. Forsåvidt aldri hørt om den kombinasjonen heller :huh: Hva man spiser med kommer jo litt ann på hvor i landet man er fra, har jeg hørt. Likheter kan det jo være både her og der.. Men vi (bor i Romsdal) spiser ikke noe annet enn bacon til, evnt smør/surmelk, mens på sunnmøre er det normalt med sirup og sukker. Studert der ett halvt år, og måtte jo bare smake når veninnen min gjorde det av vane. Det var faktisk godt, men foretrekker å spise mormors hjemmelagde "clean" :ahappy:

Link to post
Share on other sites

Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min...

Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da.

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Link to post
Share on other sites

Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min...

Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da.

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Litt spesielt å hoppe rett fra tråden for hva man absolutt ikke liker, og ditt innlegg, til dette innlegget. :ahappy::teehe:

Edited by madam mim
Link to post
Share on other sites

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

  • Like 4
Link to post
Share on other sites

Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min...

Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da.

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Jeg gjør! Ikke alltid, men innimellom får jeg lyst på det. Best er brødskive -> stekt karbonade -> ketchup -> lokk av speilegg :drool:

  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Jeg gjør! Ikke alltid, men innimellom får jeg lyst på det. Best er brødskive -> stekt karbonade -> ketchup -> lokk av speilegg  :drool:

Jeg også :) Både på speilegg og karbonade(men på karbonade foretrekker jeg løk om jeg har) bruker jeg ketchup, men jeg er ikke så glad i alt på ei og samme skive :P

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? :)

Fordi ketchup ødelegger all god smak på annen mat?

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

:frantics: Du er gæern, du....

  • Like 3
Link to post
Share on other sites

majones på pom fri er godt!

Ketchup på speilegg skal jeg prøve en gang! Jeg spiser ketchup på det meste, elsker den smaken. Jeg kan ikke spise ris/pomfri/kjøttdeig-middager uten ketchup. Da smaker det feil. Til og med mat laget med tomatsaus, pastasaus, kjøttdeigsaus osv. må jeg ha ketchup på.

Broren min ble dritfornærma på meg(han er sær!) når jeg ville ha ketchup på maten han lagde. Det var visst en fornærmelse for hans matlaging at jeg måtte ha ketchup på. Men igjen, han ville ikke gå med på å ha pepperoni på halve pizzaen når jeg ikke likte det. Jeg kunne bare plukke det av, for tenk. Men ikke snakk om at vi kunne ha tomat oppå pizzaen på min halvdel, for han likte ikke tomat på pizza.

Forresten, jeg spiser IKKE ketchup på pizza. Med mindre det er tacopizzaen til grandiosa.

Link to post
Share on other sites

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

Lurer på om det sto artikkel på klikk.no om at det der er rette veien. Jeg syns det er lettere å åpne banan den veien også, du er ikke aleine :P

  • Like 2
Link to post
Share on other sites

Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? :lol:

Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer.

Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg.

Dette problemet har jeg hundetrening! Her har det blåst kald isvind nå i snart to måneder i strekk. Så på treningene blåser snørra alle veier, men ser ut som om det bare er jeg som har det problemet. Er litt pinlig. :P

Link to post
Share on other sites

Jeg er også sånn som snørrer på buss og sånn. Nesen min tetter seg totalt når jeg er ute i kaldt eller surt vær eller er aktiv, og når jeg da kommer inn et sted åpner slusene seg til de grader :P

Link to post
Share on other sites

Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra?

Jeg åpner bananer slik:

banan.jpg

7873af88b80240419296d84e9e7fdd75_banan.j

Og det har jeg flere gode argumenter for:

- Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten

- Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert

- Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden

- Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett

Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå :lol: ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør?

:aww:

Jeg er helt enig med deg!! Bananmos er det ekleste jeg vet nemlig :P
  • Like 1
Link to post
Share on other sites

Jeg er også sånn som snørrer på buss og sånn. Nesen min tetter seg totalt når jeg er ute i kaldt eller surt vær eller er aktiv, og når jeg da kommer inn et sted åpner slusene seg til de grader :P

Me too! Jeg må ha snytepapir i alle lommer og vesker for tia. Skikkelig irriterende å ikke kunne puste med nesa, mens det bare renner! Og litt pinlig å måtte blåse ut en heftig klyse på en fullstappa buss :icon_redface::x

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.




  • Nye innlegg

    • Kooikeren syns jeg er herlig! Største forskjellen er vel bakgrunnen til de rasene, da kromfohrlander er blanding av terriere, mens kooikeren anses som spaniel. Mulig de har typiske terrier og spaniel egenskaper/oppførsel?
    • Vi har alltid hatt lyst på en hoffe. Men hvor mye aktivitet trenger de sånn realt sett?
    • Ja, jeg gidder aldri å børste frem til det det er på sitt verste: når underull kommer svevende opp i nesen på meg hver gang vi koser. Da testes børstene/gummikardene i tilfelle de fungerer bedre i år enn i fjor. Evig optimist!  😂  Konklusjonen min er at den beste børsten til korthårshund sitter på robotstøvsugeren. 
    • Frøkna mi på 12 år tror altså hun er med på Finnmarksløpet hver gang vi er på tur, det går i et helsikes tempo... I utgangpunktet ikke et problem, men etter at hun hadde blodforgiftning i vinter fikk hjertet seg en skikkelig trøkk, så nå går hun på hjertemedisin for å forebygge hjertesvikt. Det kan da ikke være bra for hjertet med en sånn belastning da? Var hos hjertespesialist senest i går som synes det er supert at hun er så aktiv og mener at hun skal få bestemme tempoet selv, men jeg har allikevel denne gnagende følelsen av at det umulig kan være bra å holde på sånn... Vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget, men ja... noen tanker?
    • Helt klart korthårsraser. (drømmer om å få det igjen).  De tar minimalt med dritt med seg fra turer, tørker fortere, selv gjørma har tørket og falt av når man kommer seg hjem. Problem med felling ordnes med god gummi-kardask som man masserer av løs pels. Aldri floker Har nå en normalpelset hund. Pels på 3-5 cm. Trenger også lite stell, men børstes avogtil for å unngå floker. Bruker lang  tid på tørke etter bading og gjørmebryting . Pelsen ligger som fykende hybelkaniner i huset. Jeg må støvsuge langt oftere med denne siste hunden (men kan ikke legge all skyld på han...  )
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Create New...