Jump to content
Hundesonen.no

RUB

Medlemmer
 • Content Count

  15
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About RUB

 • Rank
  Nykommer
 1. Kom over denne https://www.nrk.no/norge/forskere_-ratt-kjott-til-hunden-kan-gjore-deg-syk-1.14494234 Et tankekors. Lurer på om noen har vært plaget med diare. Min hund sliter med diare ca to ganger i høst med 3 ukers mellomrom. Hun er helt fin ellers og avføringen ser fin ut. Forer med Vom hundemat 500g. pølser og appetitt tørrfôr. Hun får bare mat en gang pr. dag. Kanskje jeg burde fore 2. ganger pr. dag? Håper noen har tips.
 2. Fikk gratis vareprøver på dyrebutikken i dag. Er dette noe dere anbefaler? https://dyrebutikk.no/hund-som-hobby/hund/inaba-churu-softsnacks-biter-hund-kylling-wrap-med-tunfisk/
 3. brukte kebony clear tror jeg den hette. Vedlikeholdsfri. Trenger ikke beis. Bare vask. Bryr meg ikke om noen skrapemerker. Det blir uansett det hvis du velger tre. Har brukshund og opplever ikke så mye herjing;) Men om det er et problem finnes det Kompositt https://www.maxbo.no/terrassebord-latte-kompositt-24x137x4880-rettkant-fiberon-sanctuary-p2469602 Er kanskje ganske dyrt..
 4. Tusen takk for gode og fornuftige svar. Skjønner at de må være advokat for Chevalierklubben, men det er lov å bruke huet.. Det er noe som heter dyrevelferd også. Som dere antyder, har jeg ikke noe personlig å vinne her, men at de taler hunden sak og politikk er flott. Lurer på sitatet over: Man har vel tilgang på dette uavhengig av NKK?
 5. Fikk en regning på 600 nå. Det er inkludert 1. raseklubb. Men jeg kan ikke helt se hvorfor jeg skal bruke penger på dette. Masse problem med eierskifte, vanvittige dårlige websider.(begge 2!) Jeg ser ikke de helt store fordelene med Agria (som jeg ikke benytter) og prosenter her og der. Eneste fordelen er at jeg får se stamtavlen, men den kan jo jeg uansett få tak i.. Jeg synes dette ikke er nødvendig å bruke penger på. Mulig jeg tar feil? Synspunkter? ps.Jeg kommer ikke til å delta på utstillinger.
 6. qasqai Nissan - og det er virkelig kun plass til Hundebur.
 7. Tusen takk for svar! Da går de i søpla;)
 8. Hvor får man tak i det?
 9. Hei, har noen poser med dentastix fra min forrige hund. holdbar til mars 2021. Er det bare å kaste?
 10. De fleste hunder vil snuse og tisse om de får lov. Anbefaler å starte turen med tissing og snuse først. Og så jogge/sykle. etterhvert skjønner de fleste at nå er de "på jobb" og da får de ikke lov å snuse etc. Jeg tenker at lange turer på asfalt ikke er bra for noen hunder, så anbefaler mest mulig gress og terreng, skogstier etc. Det er ikke skadelig å løpe litt på asfalt, men jeg ville kombinert det med andre mykere underlag som de faktisk er skapt for. Og de aller fleste hunder store og små kan gjøre dette:)
 11. denne https://nettdyret.no/mika-regndekken-svart/cat-p/c1000317/p1500027515
 12. Bestilte den fra Nettduýret,no så får vi se om den duger👍
 13. Måler fra nakke til rompe og hun er 80 cm .nker på regndekken: https://www.biltema.no/fritid/kjaeledyr/hundeutstyr/hundeutstyr/regndekken-for-hund-2000031097 Største er 65.cm... så hva gør jeg da?
 14. fikk ny stor hund og hun elsket denne ved første øyekast La et teppe nedi evt et stort håndkle. Finnes i flere str.❤️https://www.biltema.no/fritid/kjaeledyr/hundeutstyr/hundesenger/hundeseng-2000030744
×
×
 • Create New...