Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvis du googler deg selv, hva er det første som kommer opp?


Nirm
 Share

Recommended Posts

Googler jeg hele navnet mitt kommer det opp en side fra 180.no med adressen min og slikt, bare 2 av navnene mine så kommer FB profilen opp. Første bilde som dukker opp er fra BIG'en i Kristiansand. Kun meg som heter det jeg heter i hele verden :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 64
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Av en eller urovekkende grunn, kommer det opp et drøss med bilder av Tone Damli Aaberget...

Googler jeg med tekst og hele navnet får jeg opp skattelister og slikt, mens dropper jeg mellomnavn kommer først info om polfareren med samme navn, bare at etternavnet hennes skrives annerledes. Så ko

Google vet å prioritere.

Posted Images

Jeg får også opp skattelister om jeg tar med hele navnet mitt. Dropper jeg mellomnavnet får jeg opp "Become A Volunteer - Mayo Clinic. Yong Volunteers Marie Aaberg..". :lol:

Første bildet som kommer opp med hele navnet mitt er et diagram av skattelistegreiene. Nummer 2 er et "modell" bilde av meg. Om jeg tar bort mellomnavnet mitt kommer det opp et bilde av et tilfeldig kjæresteparr og lengre nede kommer en del hundebilder jeg har tatt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da kommer det opp mange sider, ikke minst fordi jeg har en navnesøster (eneste med samme navn som meg i Norge), som også er forsker :)
Men det som popper opp først er presentasjonen min ene arbeidsgiver har lagt på sin nettside, av meg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gule sider med den andre damen her i landet med det samme navnet (mellomnavn som er forskjellig bare, jeg har "to fornavn" og hu har to etternavn).
Googler jeg hele navnet mitt kommer FB-profilen opp...

Bildet som kom opp først var et kart over hvor hu andre bor... Eller så var det meg med Fantorangen som beeeeebi :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På tekstsøk kommer Google+ konto og et par gamle skattelister, og treff fra gulesider og Facebook med folk som nesten heter det samme som meg. Jeg er nemlig anonymus med skjult nummer og usøkbar på Facebook :lol::ahappy:

På bildesøk kommer det opp to bilder av meg, blandet med bilder jeg har tatt og folk jeg kjenner :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare meg de neste 7 google-sidene! Min egen webside, noen avisartikler og masse blogger fra kursdeltakere. Google er vel smart nok til at den velger det det er mest sannsynlig at du er ute etter, så noen med andre interesser ville vel mest sannsynlig fått opp et helt annet resultat, om jeg har forstått dette rett.

På bildesøk er det bilder fra de samme nettsidene, med unntak av ett! :lol: Hva i all verden har jeg å gjøre med den gamle mannen i midten her?!

Skjermbilde2013-11-28kl195301_zpsdeef916

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

LOL! Jeg sjekka ut bildene på meg!

De tre første er av meg fra google+ kontoen min

deretter kommer dette

DSC_5102r.jpg

Bilde fra blodsporkurs, jeg er tjukkasen i grå genser (har gått ned over 10kg siden dette) og den ene av to stk som har hunder som har lært å ha kontakt, juhu! (stolt over gamle terrierfrøkna mi jeg, ignorer elendig utgangsstilling, haha!)

OGSÅ får jeg jeg opp alle bloggbildene til @MegaMarie... hva skjer med det???

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første tekstsøket er en skattelistegreie som påstår at jeg tjener og skatter 100 % mer enn snittet i kommunen. Det var totalt ukjent for meg :lol:

Første bildet som kommer opp har ikke noe med meg å gjøre, så jeg antar jeg har en navnesøster :P Andre bildet er dette:

cropped-aimg_83981.jpg

Det er headeren på kennel-hjemmesiden, så det er jo fint :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det meste av tekst er facebook, gulesider, skattelister osv. Anny Margrethe og Tone Margrethe dukker opp mye, de er vel kulere enn meg. :P

På bilder er de fire første bilder fra tre blogger hvor jeg har tatt bildene (og dermed er navnet mitt der som fotograf). Så fant jeg plutselig et bilde av meg og samboeren snørpe dritings etter en karpe diem konsert hvor jeg overhode ikke husker at vi har stilt oss opp for Tønsbergs blad-fotografen :lol: Og et bilde av meg og noen venninner fra når ungdomsklubben åpnet igjen!

Meg i midten.Gudene veit hva vi driver med. :P

Godt det er 8 år siden. :P:lol:

9a654aa1-4af9-4e04-a3c1-cdfa0db47b73_zps

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Når jeg googler mitt nåværende navn kommer det først opp masse telefonkataloger, før bryllupsannonsen vår fra mai i år (da jeg skiftet navn), og så oversikt over avlsrådet.

Med mitt "gamle" navn kommer det opp det samme, bortsett fra oversikt fra avlsrådet i NOKO, og så kommer det opp et treff fra IFLA som er en internasjonal landskapsarkitektorganisasjon som har ute en presentasjon av masteroppgaven min, og så litt skattelistegreier, og så selve masteroppgaven, og så en invitasjon til en presentasjon av en oppgave jeg/vi gjorde i hovedemnet vårt under masteråret på UMB som ble presentert i vegdirektoratet. Og inni der litt NOKOgreier.

Det er liksom NOKO og studie;p

Red; Litt fælt egentlig; søker jeg på mitt nye navn, er det INGEN bilder som stemmer med meg. På mitt gamle navn kommer liksom hele identiteten min opp; de fire første bildene er direkte linket til meg, og masse annet spredd utover de neste treffene...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hos meg kommer først alt det kjedelige, skattelister og gulesider. Ikke facebook da jeg kun bruker to av navnene mine der.

Så kommer det en underskriftskampanje jeg startet for en stund siden, og deretter masse om pappa sitt firma. Også kom det opp en artig avisartikkel som jeg helt har glemt, nesten 10 år siden! Morro! :D

http://www.bt.no/konsert/Fikset-Ralph-Myerz-til-fjortisene-1791829.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Først facebookprofilen min, så horsepro-profilen min :P

Og på bildesøk er faktisk det første som kommer opp et bilde av meg og en venninne på romfysikkcamp fra vgs :P (elsker måten det synes så ekstremt godt at vi har sittet oppe halve natten med DE posene under øyene xD)

newPic_1795_JPG_1722600a.JPG

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...