Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvorfor stiller dere ikke ut hunden?


bikkjene
 Share

Recommended Posts

  • Svar 96
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Har overhodet ingen grunn til å ikke stille bikkja - så vi stiller vi fordi der er moro å vinne . Ja, også treffe kjentfolk da, som man ikke treffer ellers liksom . Sånn ut over det er det vel egentli

Fordi det er kjedelig.

Litt OT, men en tanke ift dem som ikke helt forstår hvorfor utseendet skal bestemme hvem som får avles på. Det er en reell forskjell på missekonkurranser for mennesker og på eksteriørbedømmelse av h

Jeg synes det er en snodig greie denne utstillingen må jeg innrømme.

Har ikke så mye konkurranseinstinkt, men om jeg var rasenerd så hadde jeg nok syntes det var interessant med en bedømming på min hund fra dommere jeg likte. For kritikkens del liksom.

Putle blir nok stilt når det passer seg slik, oppdretter ønsket at jeg prøvde å få championatet på henne. Men no way om jeg stiller henne selv. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har overhodet ingen grunn til å ikke stille bikkja - så vi stiller vi fordi der er moro å vinne :D. Ja, også treffe kjentfolk da, som man ikke treffer ellers liksom :). Sånn ut over det er det vel egentlig ganske meningsløst - men jeg har en helt totalt irrasjonell glede av å gjøre det - så da gjør jeg det. Og hva andre måtte mene om det, er i grunn revnende likegyldig :D.

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Boxeren stilles kun ut på NKK i håp om å dra i land det H..... storcertet. Men vet ikke hvor lenge jeg orker å prøve. Skal stille på NKK.utst nr 9 på rappen i høst. Begynner å bli mektig lei av å få god kritikk, noen CKer, men alltid bak ei anna tispe. Hun er en bra hund eksteriørmessig, men mangler det lille ekstra.

Salukien stilles ikke pga overbitt.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei altså, det er ikke det at jeg IKKE stiller ut altså. Det blir liksom bare ikke prioritert. Er så mange andre gøye ting som skjer. Så nå tror jeg sannelig ikke jeg får stilt slampen som junior en eneste gang, må vel bare bli åpen da, med urutinert både hund og handler. Jaja, han er nå like forbanna vakker okke som så sløyfene får vi vel allikevel :-D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to hunder hvor den ene stilles på NKK-utstillinger (mangler bare storcert og blir 3 år i september) og den andre bare er med som meget ivrig duskedame og maskot. Hun er for stor i tillegg til noen detaljfeil som store ører og lang lend, men det som gjør at hun ikke akkurat er noen vass konkurrent er at hun er handicappa og løper som hun går med bleie, stakkars. :wub: Hun har likevel tre førstepremier fra gammel ordning, samt en very good etter fylte to år, og det er ene og aleine fordi hun er den blideste bikkja i ringen og synes det er SÅ stas når alle ser på henne. :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg får liksom bare ikke helt tak på utstillingsgreiene. Det ekke noe for meg, bare. :lol: Dessuten er ikke dommerne overbegeistra for jakt-versjonen. Men oppdretter vil gjerne at vi stiller han da han er relativt grov, så en vakker dag skal noen få låne han med seg til utstillingsringen. Men jeg kommer nok aldri til å løpe de venstresvingene :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Christine

Fordi han ikke er jaktpremiert, også er han liten.. Stilt han ut noen få ganger(2?) som voksen for å få kritikk på han, og kommer til å stille en gang til i vinter i og med at han endelig har lagt seg litt ut, men det blir med det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hermes er krypt.

Calle kommer til å stilles litt, men neppe stort mer enn det som trengs for brukspremiering, så sant samboeren min ikke får noen diller. Jeg ser ikke den store grunnen til å bruke mye tid og energi på utstilling, utover å få bekreftelse fra et utvalg dommere på at hunden står godt til rasestandarden. Championat og andre titler er mindre viktig for meg. Slike ambisjoner har jeg i stedet med lure coursing, gitt at Calle selv syns LC er noe tess.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke noe stort ønske om å stille ut. Synes det virker stressende og kjedelig. Derfor har jeg heller aldri hatt noen utstillingshund. Hvis jeg derimot får meg en veldig "pen" hund noen gang, eller oppdretter har ønske om at jeg stiller ut, så gjør jeg det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi utstilling er totalt meningsløst/verdiløst

Jeg må innrømme at jeg syntes en slik kommentar er smått provoserende med mindre du avslutter den med "for meg" eller "for oss".

Jeg kjenner folk som har mistet ektefellen sin, som sier at hvis det ikke hadde vært for at de kunne reist på utstilling i ny og ned med bikkja si og møtt folkene rundt ringen hadde de ikke overlevd i hverdagen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi Frøken ikke liker seg på utstillingsområder, eller i ringen med dommeren etc. Også er hun nedklipt. Grumpy er en border collie, han, og attpåtil en border collie folk tror er en husky eller kelpie. Men jeg har lovet meg selv, om han får gjeterpremiering til å stille i bruksklassen (som om liksom. :P) , så skal vi stille.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi han ikke skal brukes i avl uansett (PL og ikke noe gemytt å avle videre på). Har stilt han 3 ganger som valp og unghund, men ikke etter vi oppdaget PL, da var han uansett ute av drift og skamklippet etter operasjon en stund. Neste hund kommer antagelig til å bli stilt for å få bedømmelse, og, om det skulle være noen vits i, for å oppfylle evt avlskrav, men jeg kommer aldri til å gidde å jage titler.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi jeg ikke er spesielt utstillingsinteressert, og ikke skal hun avles på heller. Er avlssperre på henne pga en manglende tann, men bikkja er allergisk så det hadde uansett vært helt uaktuelt. Hadde sikkert vært morsomt å stille henne et par ganger, men da må jeg i så fall lære meg å klippe henne skikkelig først. :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

eldstemann (rottisen) har aldri vært stilt ene og alene fordi han ikke hadde gjort det bra med sin monsterstørrelse :-P Samtidig har han sykdom som gjør han uegna til avl og han er halt i en skulder. Jeg viste knapt hva utstilling var når vi fikk han, hadde jeg vist mer om det så skulle vi ha prøvd bare for å se kritikken ;-)

De to andre stilles ut, eller! Prikkedyret stilles en del, vi har jakta storcert og han trives i ringen. Kelpisen er så ung, han er påmeldt sitt andre valpeshow og skam stilles en del ;-) Jeg synes utstilling er gøy, viktig for avl, oppdretter får tilbakemelding på avlen sin osv.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Maritus

Jeg har vært veldig/er enda litt pysete. Så mye av grunnen til at jeg ikke har stilt ut er jo kanskje derfor, for jeg må hele tiden kaste meg ut i ting, og det skal ikke mye til før jeg fortsetter så fort jeg har blitt bitt av basillen. Men nå skal jeg ut i ilden selv og stille Tank på valpeshow etterhvert, så da har jeg allerede startet debuten, selv om det er uoff. Vesla er ikke særlig rasetypisk i seg selv heller, men det hadde vært morsomt og fått en kritikk på henne for morroskyld. Det kunne jo gått bedre enn det jeg tror. Men nå runder hun snart ni, så gammel dame er hun blitt, samtidig som jeg tviler på at hun hadde trivdes særlig på utstillingsplassen eller med og løpt venstresvinger i det store og det hele :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...