Jump to content
Hundesonen.no

bikkjene

Medlemmer
 • Content Count

  683
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

65 Excellent

About bikkjene

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hundene jeg har nå kunne aldri bodd i leilighet pga. Bjeffing. Både når de er alene og på alle lyder de hører. Var på hotell og de bjeffa på alt hele natta så vi ga opp og måtte dra hjem igjen.
 2. Hvilke hunderaser passer best til å bo i en leilighet? Mine krav:mellomstor/stor,pelsstell går bra, røyte minst mulig, rolig inne, tur en time hver dag og det aller aller viktigste: Bjeffe minst mulig pga. Naboer. Orker ikke sure og klagete naboer. Hvilke raser bør jeg ikke ha? Og hvilke raser bør jeg ha? Noen som bor i leilighet her som har hund ? Hvilke raser? Bjeffer dem? Har dere fått klager fra naboene pga. Bjeffing? Nå tenkte jeg mest på bjeffing når hunden er alene. Men også bjeff på alle lyder generelt når eieren er hjemme?
 3. Hvis det er to stykker som stiller ut i samme gruppe og de to er en Hann og en tispe. Hvis en av de da får BIR MÅ den andre da få BIM? Eller kan de kun gi ut bare BIR men ikke BIM hvis ikke dommeren mener den andre hunden må få BIM. . . ?
 4. Jeg har ingen bilder som er greie nok men har målt henne ved siden av en annen hund og hun er nok den størrelsen. Hun er nå 7,5 måneder og er kun 42 cm. Og veier bare 11 kilo. Tror dere hun vokser mer nå? " Håpe håpe håpe håpe" Jeg antar at hun blir 43 cm og 13 kilo som voksen. Hva tror dere? Altså altfor liten til utstilling men hun er jo verdens beste uansett. Men håper hun blir 44 cm. Hva tror dere er størst sannsynlighet at hun blir?
 5. Hvis man får BIM på en utstilling - er man ferdig for dagen da? Eller om man får noe annet enn BIR? vet at BIR ikke er ferdige men skal i gruppefinale. Eller Excellent? Very good? Cert? Hvis man får BIR er man med i en gruppefinale i samme gruppe. De som da får BIG1 er da med videre i en BIS finale. De som da vinner BIS1 er da vinner for hele utstillinga? Eller er jeg helt på jordet her? Er det bare alle de som får enten BIR, BIG1 og tilslutt BIS som er med videre?
 6. Jeg måler hundene der det er en grønn strek på bildet over her. ?
 7. Hun er nå 41 cm høy og snart 7 måneder og veier 10 kilo. Tror dere hun vokser mer? Håper på at hun skal vokse mye.
 8. Håper hun blir 43 cm høy som voksen. Men hun er uansett altfor liten. Måler henne omtrent hver dag den siste måneden i håp på at hun blir større men det ser ikke ut som om hun kommer til å bli innenfor rasestandaren.
 9. Er stressa jeg også siden hun jeg har er altfor liten. Litt kjipt siden jeg skal stille henne ut men men.. Håper hun vokser minst 3 cm til men helst 5 cm til men det spørs nå ifølge svarene deres.
 10. Er det noen som har målt høyden på valpene sine fra 6 måneders alder til utvokst ? Hvor mye vokser de etter 6 måneder?
 11. Pincher. Hva tror dere andre da?
 12. Har en hund som er 6,5 måneder og hun er 40,5 cm høy. Rasen skal være minst 45 cm og nå lurer jeg på om hun blir veldig liten enn standarden. Hva tror dere? Tispemora er 45 cm og faren er 52 cm. Så de er store nok så er usikker på hvor mye mi vokser nå fremover.
 13. Har en valp på 4 måneder som er 35 cm. Høy og veier 7 kilo. Hvor stor blir han som voksen?
 14. Jeg har psoriasis og smører meg med krem. Værst er det under den ene foten og jeg føler at jeg går konstant med gnagsår siden psoriasisen gjør vondt. Har mye sprekker og sår og tørr hud under foten som gjør vondt å gå men jeg liker å gå så går jo . Er vant med smertene. Har vært hos hudlegen.
×
×
 • Create New...