Gå til innhold
Hundesonen.no

:)Kine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,138
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Alt skrevet av :)Kine

  1. Kjøper betaler porto. Nesearbeid for hund Pris: 140,- Den store boken om hunder 80,- Hundetriks -moro for hund og eier Pris: 140,- Before and after getting your puppy: The positive approach to raising a happy, healthy and wellbehaved dog. Pris: 50,- Rottweiler Pris: 50,- Boxer Pris: 50,- Hva gjør jeg når hunden drar i båndet? Pris: 80,- Bjeffing - språket som høres Pris: 75,- Slipp kontrollen løs Pris: 130,- Klick & trick Pris: 90,- Rådyrjakt med hund Pris: 50,- Småviltjegeren Pris: 200,-
  2. Jeg har god erfaring med å kaste godbiter. Da blander mine fort inn litt jakt og får opp tempoet og intensiteten. Godbiter som må fanges er ekstra gode.
  3. Så bra tilbud! Kanskje jeg kommer en tur. Hvor er dette? Er det oppe ved hestene eller nede i nærheten av hundegården?
  4. Jeg har eid alle hundene på papiret, men i praksis tar vi like mye ansvar. Det er tilfeldig at de står i mitt navn. Hvis det hadde vært et samlivsbrudd, så vet jeg at begge hadde valgt det beste alternativet for hundene. Sambo er minst like glad i hundene som meg, så det hadde aldri blitt noen krangel eller bitterhet over det.
  5. Jeg ville dratt han med meg på tur. Det kan være ekkelt å bli våt i pelsen i starten, men det går fort over.
  6. Jeg har hatt ei som var husrein ved 8 uker og en som var husrein ved 6-7 måneder. Det er store individuelle forskjeller.
  7. Jeg sykler! Har hatt racer i et par år nå. Jeg har ikke syklet siden fredag nå, så jeg må prøve å få tatt meg en tur snart. Har blitt litt lat i ferien. Det er stor forskjell på merke og type. De som er regnet til utebruk er ofte tykkere i stoffet og ikke gjennomsiktige. De er ikke så mye varmere enn "innetightsen". Når jeg er på jobb, så bruker jeg kun de som er tykkere, men jeg synes aldri det blir for varmt. Ellers så har ingen av tightsene mine fra nike vært gjennomsiktige. De er litt slakkere og sitter ikke så stramt over rumpa. Jeg bruker også g - streng eller hipster med de som er veldig tynne i stoffet og ettersittende over rumpa. Da ser man ingenting.
  8. Jeg har dessverre ikke noen bilder av hun i den. Hun ligger kun i den når hun er veldig sliten og kald, og da er jeg også veldig sliten og kald. Jeg har ambull og shiba, ja. Så det er ganske stor forskjell i pelskvalitet. Det er for det meste kun Lizzy som jeg har med pose til på tur. Kuma trenger kun når det blir veldig kaldt og vi skal slappe av lenge eller sove ute. Kuma hadde nok klart seg uten, men jeg ødelegger pelsen hennes ved å ha hun under dyna om vinteren. Jeg har ikke innerpose. Det blir varmt nok uten.
  9. Jeg har jervehiet til begge mine. Ambullen elsker posen sin. Hun ligger gjerne i posen selv om det ikke er så kaldt. Hvis jeg hadde bygd opp pelsen til mine to, så hadde det nok ikke vært så stort behov. Men siden begge hundene mine bor inne, så trenger jeg jervehiet på tur. Når de er veldig slitne, så merker jeg at de er veldig pinglete ifht. kulde. Det er stor forskjell på dekken og jervehiet. Det blir veldig varmt inne i posen, og det dekker hele kroppen.
  10. For å få raskere respons, så burde du ha raske og kule belønninger. Jeg hiver godbiter bakover til shibaen min eller bruker leker. Når det er tempo, så synes jeg også at dekken blir bedre. Sent from my C6603 using Tapatalk
  11. Han er nydelig! <3 Sent from my C6603 using Tapatalk
  12. Han ser skikkelig kul ut!
  13. Det så skikkelig idyllisk ut med den hytta. <3 Herlig bilde av mor og datter. :-) Sent from my C6603 using Tapatalk
  14. Jeg er veldig glad i røde hunder og mørke masker. Brindle kan også være veldig pent. Den peneste fargen på Shiba er sesam, og det blir litt som brindle. Jeg liker ikke merle, det synes jeg blir rotete. Jeg synes hvit er den styggeste fargen på hund. Sent from my C6603 using Tapatalk
  15. :)Kine

    valpekurs

    Du kjenner jo deg selv best. Jeg vet at jeg ville slitt med motivasjonen med å trene valp på fellestrening. Hvis du tror at du hadde fiksa det, så gjør du det. Det er jo "bare" en familiehund du skal ha, og du har jo erfaring nok til å vite hva du vil ha. Gå heller et kurs som du har lyst til å betale for. Frislipp- kurs hadde jeg aldri giddet å bruke pengene på. Sent from my C6603 using Tapatalk
  16. Jeg veier ca. det samme uansett hvor mye jeg trener, men kroppen min forandrer utseendet allikevel. Den blir strammere og får mer markerte muskler. Du er jo sikkert tynner mtp at du har mindre fett på kroppen, selv om du ikke nødvendigvis er smalere. Jeg har begynt å sykle til jobb. Det er to mil hver vei. Problemet er frokosten. Det er såpass langt at jeg MÅ ha frokost, men jeg har ikke tid til at den synker helt inn. Har hatt noen litt kvalme episoder etter en spesielt hard bakke. Men det er veldig deilig å starte dagen med en treningsøkt, og jeg bruker egentlig ikke noe særlig lengre tid enn når jeg kjører.
  17. Nei, nå tok jeg feil. Det var lus de hadde. Det tok ganske lang tid før jeg fant de første. Jeg var ganske sikker på at det kunne være noe sånt siden det kun var én hund som klødde. Men da jeg først fant en, så var det mye lettere å finne de igjen. Jeg ble ganske dreven. De var innerst ved huden. Det så ut som små rusk. Men hvis du klister de "småruskene" til en teipbit og holder den opp mot lyset (evt. bruker forstørrelsesglass ), så ser du ganske lett at det er lus. De sitter for det meste stille. Edit: Hun kan ha fått fuglelopper i hagen. Jeg har hatt fuglelopper selv et par ganger, men aldri sett de. Det går over av seg selv.
  18. Da hundene mine hadde lopper, så var det kun en av de som klødde. De to andre i flokken, som også hadde lopper, klødde ikke noe særlig. Så det kan være lopper selv om ikke den andre reagerer. Prøv å smøre aloe vera på huden. Jeg ville nok uansett ringt veterinær for å høre. Steng hunden ute fra soverommet mtp eksamen.
  19. :)Kine

    Kuma og Lizzy

    Nå begynner det å bli en stund siden Lizzy kom i hus. Hun blir mer og mer formet til den hunden jeg vil ha, og det er veldig deilig. Hun tar nå frivillig kontakt i mye større grad og er mer ivrig. Det er jevnt over mer trøkk i hun på de riktige områdene. Vi var på hyttetur i slutten av april. Tok to fjelltopper. Jeg har begynt å trene litt lydighet med Lizzy, og kommer nok til å fortsette med det. Vi startet på en grunnferdighetskurs uten at Lizzy kunne en eneste øvelse, men takket være et godt "kontakt - grunnlag", så får vi til overraskende mye. Hun er artig å trene med. Utholdenheten og energien i treninga er ikke like bra som med Kuma, men det kommer seg sikkert etterhvert. Det er for det meste matbelønninger, så det er nok mye av årsaken. Skal prøve å leke hun opp litt. Jeg har ikke noe bilde fra lydighetstrening, så det blir et agility - bilde istedenfor. Fine jentene mine
  20. Jeg trenger 7- 8 timer. Hvis jeg har god døgnrytme (står opp tidlig ) så fungerer jeg bedre på mindre søvn. Da er søvnkvaliteten bedre. Legger jeg meg sent, så trenger meg flere timer. Jeg blir også fysisk dårlig av lite søvn. Sent fra min C6603 via Tapatalk
  21. Jeg trodde de hadde litt vokt og ressursforsvar. Også er de vel veike og reserverte? Jeg regner med at det ikke passer med "tåler mange feil" heller. Det er jo bare eksempler på atferd som mange sliter med. Hva som er spesielt kommer jo an på hva man sammenligner med. Shibaen min er spesiell og sær for faren min som er vant til å være lederen. Shibaen er derimot ikke spesiell for søsteren til sambo, som aldri har hatt hund før. Der er det full match.
  22. Tabris forklarer det selv. Når man går fra en bc, så vil shiba bli en veldig annerledes rase. Det har med forventninger og erfaringer å gjøre. Ellers så er det tidligere i tråden sagt noe om at en enkel rase tåler mange feil. Den er ikke skarp, har ikke ressursforsvar, er ikke reservert, har ikke sammekjønnsaggresjon og er forholdsvis myke. Ut i fra dette er en KO eller sarloos mer krevende/spesiell (?) enn mange andre raser.
  23. Så herlig! <3 Sent from my C6603 using Tapatalk
  24. Kuma kan gå korte strekninger på frembena, så hun hadde nok klart seg. Men jeg ville aldri gjort det. Ikke et bein engang. Det er ikke et liv jeg unner noen. Sent from my C6603 using Tapatalk
×
×
  • Opprett ny...