Gå til innhold
Hundesonen.no

Reisetips og anbefalinger


Wanderlust
 Share

Recommended Posts

Hva med en tråd hvor vi kan deler erfaringer, tips, anbefalinger eller spm som har med reise å gjøre?! Både for Norge og det store utland...

Er det et land, by eller et spesifikk sted du vil anbefale? Eller kanskje et hotell?

Er det noe spennende du har opplevd/gjort på ferie som du vil anbefale til andre?

Eller sitter du på smarte reisetips, eller kanskje du lurer på noe?

Fyr løs!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 63
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Har vore i Orlando, ja. Var nok Six Flags-fornøyelsesparken eg hugsar best. Og truckstop og slikt, men det interesserer gjerne ikkje folk flest like mykje . --- Ein ferie eg anbefalar s

Roma :heart: Da vi var der i sommer tok vi turen ut til Tivoli (stort hageanlegg + koselig by) og Hadrians Villa. Det var virkelig verdt det å bruke en dag på det! Pappa og jeg dro også ut til ka

Herlighet. Nå fikk jeg et omtrent akutt behov for å besøke Roma igjen snart. Sukk altså. En gammel og mye fotografert bakgård nederst i Via del Pellegrino, like ved Campo de' Fiori Pantheon

Av alle stedene jeg har vært, er jeg mest fornøyd med Alghero på Sardinia. Der er det fine strender, kjempegod mat, kjempegod sjokoladeis :D Koselig strandpromenade ved byen. I gamlebyen er det typiske smale gater. To av de mest kjente hotellene ligger rett ved stranda. Det er ikke noe spesielt billig der, men absolutt verdt en tur om man liker Italia og strender. :)

Også liker jeg Skiathos godt, en liten gresk koselig øy. Men det begynner å bli noen år siden jeg var der da. Jeg liker å kombinere kultur og strandliv. :) Og Hellas er jo veldig billig nå.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

På Teneriffe er det dyrepark og badeland, og i sør er det vel så og si alltid varmt. Dyreparken ligger i nord da, men det er ikke sånn kjempelangt å kjøre. Husker ikke helt, men halvannen time kanskje.

Ligger en i sør også! Rett utenfor Playa de las Americas :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på om noen har vært i Dublin og vil dele tips og råd

Gjelder en langhelg i juni

Er dere et par? Noen barn? Kommer litt an på hva du er interessert i, men vi var der to dager som en del av en lengre reise i irland og det vi satte mest pris på var dette:

-Det er en hop-on/hop-off buss som er innom turistattraksjonene unntatt pubdistriktet i gamlebyen. Veldig greit og enkelt.

-Guiness-museet var fint og kult og er litt "must" syns jeg, men det er proppfullt av folk hele tiden.

-Dublinia-museet i nærheten Christ Church (kjempefin middelalderkatedral) hadde en del om historien om Dublin, vikingenes Dublin og moderne arkeologi i byen.

-Sinn Fein har en walking tour som tar for seg påskeopprøret og omstendighetene rundt, og viser deg de faktiske stedene og kulehullene. Veldig informativt, syntes vi. Også veldig uhøytidelig, trivelig guide, og vi fikk ham ihvertfall for oss selv, så det var lett å få svar på alt vi lurte på og slikt.

-Phoenix Park og Dublin Zoo er fine hvis du liker slikt.

-Nasjonalmuseet er også fint.

-

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har vært i Orlando og har lyst til å gi noen gode tips? Det blir nok temaparker på oss, men det er kanskje noe annet å gjøre i området også? :)

Har vore i Orlando, ja. Var nok Six Flags-fornøyelsesparken eg hugsar best. Og truckstop og slikt, men det interesserer gjerne ikkje folk flest like mykje :P .

---

Ein ferie eg anbefalar sterkt for alle, er ein Islandstur, gjerne på vinteren, då det er lite turistar og ein verkeleg får oppleve det råe islandske landskapet. Leig bil og køyr rundt og nyt det fantastiske landet.

Ein overnatting på Hotell Reykjanes (http://rnes.is/EN/) er å anbefale. Her finn du Islands største utandørs naturvarma basseng, laga med naturstein. Heilt ubeskriveleg å liggje nedi der og duppe på seine kvelden medan snøstormen stormar rundt aura dine :wub: .

Ein tur med arctic truck må òg med. Vi tok denne turen: http://www.icelandrovers.is/DayTours/TourItem/198 Fordelen med dette selskapet var at dei var dei einaste som framleis tok betalt i islandsk valuta, medan alle dei andre var gått over til dollar (iallefall då vi var der for nokre år sidan). Dei kom dermed mykje betre ut prismessig, då den islandske krona som kjent ikkje er den sterkaste valutaen i verda...

God tur :ahappy: .

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg lurer på om noen har vært i Dublin og vil dele tips og råd

Gjelder en langhelg i juni

Når jeg var der i juni for ett par år tilbake var det masse festivaler rundt om i så og si alle parkene. Masse morro både for store og små :)

Dersom dere kun er voksne ville jeg også dratt på arrangert pub til pub runde, da får man sett både nye og gamle puber rundt om.

Guiness storehouse er ett must. Burde komme dere en tur innom St. Patrick's Cathedral og Trinity College.

Var også innom Dublin Castle, men syntes ikke det var så fantastisk :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tenerife har vi vært og skal nok tilbake til :) Men finnes det noe å anbefale av slike steder i hellas eller spania (fastlandet eller mallorca?) f.eks?

Vi var i Estepona på høsten i fjor, som er på fastlandet i Spania.

I og med at vi hadde hundene med, så leide vi hus litt utenfor de typiske turiststedene og hadde vel 2 minutter ned til sentrum av Estepona som var full av hoteller.

1 times kjøring til flyplassen i Malaga, med flere byer i umiddelbbar nærhet.

Fiiine strender, hyggelige resturanter trekker jo ikke akkkurat heller ned.

Har vært på Tenerife, og foretrakk absolutt fastlandet framfor det da vi liker å kjøre rundt å se mye når vi er på ferie.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Berlin!! :wub:

Elsker den byen. Vi bor gjerne på hotellet Melia som er ganske sentralt i forhold til det meste. Mange "must see" ting i Berlin, men jeg anbefaler så absolutt å ta en av sightseeing båtene. (Tips: Ta en av båtene som har servering og kjøp grønn og rød øl! Overraskende godt!) Utover det så har en jo en uendelig rekke med historiske steder; Reichstag, Brandenburger Tor, muren (of course) osv osv. Utover det er tv-tårnet helt nødvendig! Utrolig utsikt! Men det er ikke nødvendig å spise på restauranten. Laaang ventetid selv etter at du har bestilt og maten er ikke spesielt god.

Og om en reiser med barn til Berlin så er Tropical Islands å anbefale! Gigantisk badeland inne i en luftskiphangar! Ikke lange reisen med tog fra sentrum av Berlin.

Anbefaler Berlin på det sterkeste! :thumbsup:

Ellers er jo London også en utrolig kul by! Var der i fjor med mamma. Da brukte vi vel 6-7 timer bare på å gå rundt i Tower of London. :innocent:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har vært i Orlando og har lyst til å gi noen gode tips? Det blir nok temaparker på oss, men det er kanskje noe annet å gjøre i området også? :)

Nå er det en god stund siden (10+ år) jeg bodde i Orlando, men jeg kan ikke forestille meg at det har forandret seg så veldig. Jeg likte best Universal Studios Islands of Adventure, supergøyal park med mange morsomme berg-og-dalbaner. Likte spesielt godt The Hulk og Duelling (?) Dragons. Og spiderman-riden. Den var kul. Men det er dritskummelt der på Halloween. Jeg holdt på å dø på meg da jeg var der da. Men de andre gangene var det ikke skummelt :P Universal studios-parken er også morsom, men ikke så mye fart og spenning som Islands of Adventueres.

Disney World er koselig, men kanskje ikke sånn überspennende mtp berg-og-dalbaner. Og så er jeg muligens litt miljøskadd etter å ha jobbet der et år :P Epcot-senteret er litt morsomt, og har veldig fint fyrverkeri ved stengetid. Det er veldig hyggelig å ta en tur gjennom World Showcase, drikke et glass vin i "Frankrike", ta en pils i "Tyskland" og kanskje en Aquavit i "Norge". Disneys MGM Studios synes jeg er den morsomste av Disney-parkene. Her er det en skikkelig morsom berg-og-dalbane som heter Rocking Rollercoaster (eller noe tilsvarende...) hvor du får "bli med" Aerosmith på en limousintur i høy hastighet for å rekke showet deres. Magic Kingdom er koselig og har mye for unger. Disneys Animal Kingdom synes jeg er den kjedeligste, men den har en kjempetøff tømmerrenne om jeg ikke husker feil. Og så har Disney også flere vann-parker som er veldig morsomme.

Og så har du selvfølgelig også Sea World. Jeg er ikke så begeistret for Sea World, men jeg vet mange andre er (har vært der én gang og var så fyllesjuk at jeg såvidt kunne stå... kanskje derfor) :P

Og så er det en park som heter Busch Gardens. Den ligger litt utenfor Orlando, men er ganske kul såvidt jeg husker...

Det ligger et shoppingsenter som heter Orlando Premium Outlets der, der er det massevis av designerbutikker (både dyre som typ Armani og litt rimeligere som Nike og Adidas). Og så har du Florida Mall som er så stort at man må ha med kart for å ikke gå seg bort (jeg måtte iallefall det).

Både Universal og Disney har egne "downtown"-områder med restauranter og barer og sånn. Det kan være morsomt. Disney sin heter Downtown Disney og der er det kino, House of Blues (her er det ofte konserter) Cirque de Soleil og mange spisesteder. Universal sin (husker ikke hva den heter) har en kjempestor Hardrock Cafe hvor det også ofte er konserter.

Downtown Orlando er grusomt kjedelig, bare forretningsbygg - ikke noe særlig å besøke som turist.

Og så kan du reise til stranden om du har tid. Cocoa Beach på atlanterhavskysten er ganske kult. Litt grov sand, men mange fine surfere å se på :P På Mexico-gulfsiden er det også massevis av strender. Her er det kritthvit sand og blått hav. Clearwater Beach er fin.

Rotete? Ja. Sorry :P

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Berlin!! :wub:

Elsker den byen. Vi bor gjerne på hotellet Melia som er ganske sentralt i forhold til det meste. Mange "must see" ting i Berlin, men jeg anbefaler så absolutt å ta en av sightseeing båtene. (Tips: Ta en av båtene som har servering og kjøp grønn og rød øl! Overraskende godt!) Utover det så har en jo en uendelig rekke med historiske steder; Reichstag, Brandenburger Tor, muren (of course) osv osv. Utover det er tv-tårnet helt nødvendig! Utrolig utsikt! Men det er ikke nødvendig å spise på restauranten. Laaang ventetid selv etter at du har bestilt og maten er ikke spesielt god.

Og om en reiser med barn til Berlin så er Tropical Islands å anbefale! Gigantisk badeland inne i en luftskiphangar! Ikke lange reisen med tog fra sentrum av Berlin.

Anbefaler Berlin på det sterkeste! :thumbsup:

Ellers er jo London også en utrolig kul by! Var der i fjor med mamma. Da brukte vi vel 6-7 timer bare på å gå rundt i Tower of London. :innocent:

London er favorittbyen min, jeg kunne skrevet en bok om det!

Men, jeg har en halv dag (4-5 timer-ish) i Berlin nå på søndag faktisk. What to do? Finnes det et bra historisk museum der (helst eldre historie)?Altså, det er mye jeg vil se og gjøre i Berlin, men har som sagt bare en halv dag, så litt usikker på hva jeg skal prioritere.

Og hva er beste offkom-løsning hvis jeg skal fra flyplassen (Schönefeld) til hovedbanestasjonen og litt rundt i sentrum, finnes det noe dagskort-ish?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Riga - åååh, så romantisk vi hadde det der! Billig reise og opphold, billig mat og shopping. Vi var der bare i trre dage, men jeg føler at vi fikk veldig mye ut av disse dagene.

Vi bodde på Radisson blu hotell, med nydelig utsikt fra stilige "Skyline bar" som ligger helt på toppen og ga oss en kjempefin utsikt over byen.

Skyline%20Bar%20view.jpg

Utsikten

Første dagen benyttet vi til å titte oss rundt og ta bilder. Kjøpe billig iskaffe på kafeer og bare nyte byen

282627_10151060348501303_546483692_n.jpg

Vi spiste ute hver eneste kveld, og jeg betalte rundt 150 kroner for stooor biff med strawberry daiquiri :P

Dag to tok vi taxi til Jurmala hvor vi hadde bestilt spa-time. Vi betalte bare 320 kroner per person for "couples massage" hvor vi først fikk en halvtime i boblebad og deretter 60 minutters massasje! Balsam for sjelen og lommeboken :D

303508_10151060354846303_1031491696_n.jp

Siste dagen shoppet vi hele dagen, spiste lunsj og middag ute og var på casino på kvelden. Hotellet har casino i første etasje, hvor vi spilte poker og blackjack. Det var så billig alkohol der og morsomme drinker at jeg var ganske bakpå dagen etterpå når vi dro hjem :P

182330_10151060352656303_1606790909_n.jp

554800_10151060345401303_379636986_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

London er favorittbyen min, jeg kunne skrevet en bok om det!

Men, jeg har en halv dag (4-5 timer-ish) i Berlin nå på søndag faktisk. What to do? Finnes det et bra historisk museum der (helst eldre historie)?Altså, det er mye jeg vil se og gjøre i Berlin, men har som sagt bare en halv dag, så litt usikker på hva jeg skal prioritere.

Og hva er beste offkom-løsning hvis jeg skal fra flyplassen (Schönefeld) til hovedbanestasjonen og litt rundt i sentrum, finnes det noe dagskort-ish?

Hvis du er interessert i museer i Berlin vil jeg anbefale Museuminsel. Jeg har ikke vært inne i disse museene selv (det står på planen for neste Berlin-tur! ;) ), men jeg har hørt mye bra! :)

De gangene jeg har vært der har vi brukt drosje til og fra flyplassen for vi har vært for late til å se på andre alternativer. ;) Det koster selvsagt litt mer, men er billig i forhold til i Norge. Når vi først har kommet frem til hotellet har vi stort sett gått rundt etter det. Men vi har jo hatt flere dager på oss og hatt tid til å rusle.

God tur!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Begynner med noen spm jeg... I påsken blir det roadtrip, og ruten går fra Wien til Krakow, videre til Budapest, så til Bratislava, og tilbake til Wien. Så noen som har noen tips til hva vi bør få med oss? Noe spesielt å se? Evt må det ikke ligge i disse byene, men mellom de andre byene så vi kan ta det på veien.

Så vil jeg anbefale Mexico. Kan kun snakke for områdene vi var vi (ettersom man hører så mye) på yucatan halvøya - kysten mellom Cancun og Tulum.

Yppelig ferie for de som vil oppleve og se mye.

Ruinene i Tulum:

Tulum-017.jpg

Se, bade eller snorkle i cenoter:

Valladolid-013.jpg

Se kjente Chichen Itza

ChichenItza-006.jpg

Og ellers være med på alt mulig av aktiviteter som: Snorkling i havet (verdens nest største korallrev ligger rett utenfor kysten) eller i cenoter og grotter, dykking i havet eller cenoter og grotter, kjøre zip-lines over jungelen, ta båt over til en av øyene (har vært på Cozumel) og leie bil f.eks.

Og ønsker du avslapning i tillegg, så bestill 5-stjerners all inclusive. Det virker som det er generelt høy standard! Ellers kan jeg jo anbefale hotellet vi lå på: Azul sensatori, ved Puerto Morelos.

Ellers likte jeg Tenerife veldig godt, men jeg er ikke sånn som ligger så mye på stranda, men heller vil oppleve. Så leie bil noen dager og kjøre rundt på egenhånd anbefales!

T%20(20).jpg

T%20(25).jpg

Bestig toppen av Teide, 3718m høyt. Vi tok gondolen nesten helt opp, og gikk resten av veien til toppen. Merk at det er begrenset hvor mange som kan klatre til toppen i løpet av en dag, så en "permit" må bestilles på forhånd.

T%20(112).jpg

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 3 weeks later...

Nå er det en god stund siden (10+ år) jeg bodde i Orlando, men jeg kan ikke forestille meg at det har forandret seg så veldig. Jeg likte best Universal Studios Islands of Adventure, supergøyal park med mange morsomme berg-og-dalbaner. Likte spesielt godt The Hulk og Duelling (?) Dragons. Og spiderman-riden. Den var kul. Men det er dritskummelt der på Halloween. Jeg holdt på å dø på meg da jeg var der da. Men de andre gangene var det ikke skummelt :P Universal studios-parken er også morsom, men ikke så mye fart og spenning som Islands of Adventueres.

Disney World er koselig, men kanskje ikke sånn überspennende mtp berg-og-dalbaner. Og så er jeg muligens litt miljøskadd etter å ha jobbet der et år :P Epcot-senteret er litt morsomt, og har veldig fint fyrverkeri ved stengetid. Det er veldig hyggelig å ta en tur gjennom World Showcase, drikke et glass vin i "Frankrike", ta en pils i "Tyskland" og kanskje en Aquavit i "Norge". Disneys MGM Studios synes jeg er den morsomste av Disney-parkene. Her er det en skikkelig morsom berg-og-dalbane som heter Rocking Rollercoaster (eller noe tilsvarende...) hvor du får "bli med" Aerosmith på en limousintur i høy hastighet for å rekke showet deres. Magic Kingdom er koselig og har mye for unger. Disneys Animal Kingdom synes jeg er den kjedeligste, men den har en kjempetøff tømmerrenne om jeg ikke husker feil. Og så har Disney også flere vann-parker som er veldig morsomme.

Og så har du selvfølgelig også Sea World. Jeg er ikke så begeistret for Sea World, men jeg vet mange andre er (har vært der én gang og var så fyllesjuk at jeg såvidt kunne stå... kanskje derfor) :P

Og så er det en park som heter Busch Gardens. Den ligger litt utenfor Orlando, men er ganske kul såvidt jeg husker...

Det ligger et shoppingsenter som heter Orlando Premium Outlets der, der er det massevis av designerbutikker (både dyre som typ Armani og litt rimeligere som Nike og Adidas). Og så har du Florida Mall som er så stort at man må ha med kart for å ikke gå seg bort (jeg måtte iallefall det).

Både Universal og Disney har egne "downtown"-områder med restauranter og barer og sånn. Det kan være morsomt. Disney sin heter Downtown Disney og der er det kino, House of Blues (her er det ofte konserter) Cirque de Soleil og mange spisesteder. Universal sin (husker ikke hva den heter) har en kjempestor Hardrock Cafe hvor det også ofte er konserter.

Downtown Orlando er grusomt kjedelig, bare forretningsbygg - ikke noe særlig å besøke som turist.

Og så kan du reise til stranden om du har tid. Cocoa Beach på atlanterhavskysten er ganske kult. Litt grov sand, men mange fine surfere å se på :P På Mexico-gulfsiden er det også massevis av strender. Her er det kritthvit sand og blått hav. Clearwater Beach er fin.

Rotete? Ja. Sorry :P

Oi, så ikke denne før nå, men takk!!

Vi skal prøve litt andre ting enn fornøyelsesparker mens vi er der, hadde vært topp med å få sett både Atlanterhavssida og Mexico-gulf-sida, og heldigvis virker avstandene godt overkommelige for det :)

Blir nok en halv dag i Universal Studios (Harry Potter-verden :ahappy: Har nemlig vært i den i Hollywood), også skal vi besøke noe slekt som har jobba i årevis i Disney World. Ellers leiter vi etter kule naturting! Everglades blir nok litt langt unna, menmen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oi, så ikke denne før nå, men takk!!

Vi skal prøve litt andre ting enn fornøyelsesparker mens vi er der, hadde vært topp med å få sett både Atlanterhavssida og Mexico-gulf-sida, og heldigvis virker avstandene godt overkommelige for det :)

Blir nok en halv dag i Universal Studios (Harry Potter-verden :ahappy: Har nemlig vært i den i Hollywood), også skal vi besøke noe slekt som har jobba i årevis i Disney World. Ellers leiter vi etter kule naturting! Everglades blir nok litt langt unna, menmen

Nå husker ikke jeg avstander og slikt. Men vi var nå i Orlando, og kjørte en liten tur og fant et sted de tilbydde air boat-tur på sumpen. Jeg trodde vi tok det når vi kjørte fra Miami og over til Naples, men vi tok nå denne båtturen mens vi ennå var i Orlando :)

Bloggen fra den ferien!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå husker ikke jeg avstander og slikt. Men vi var nå i Orlando, og kjørte en liten tur og fant et sted de tilbydde air boat-tur på sumpen. Jeg trodde vi tok det når vi kjørte fra Miami og over til Naples, men vi tok nå denne båtturen mens vi ennå var i Orlando :)

Bloggen fra den ferien!

Takk! Skal sjekkes ut! Herlig med blogg med tips :D Kom over noe som heter Chassahowitzka/Crystal River, skal lese mer om det når jeg kommer hjem :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har vært i Orlando og har lyst til å gi noen gode tips? Det blir nok temaparker på oss, men det er kanskje noe annet å gjøre i området også? :)

Vi var i Miami en måned og da tok vi også turen innom Orlando. Var på Universal Studios, sååååå gøøøy! Gjenoppdaget vårt indre barn. Om dere vil kjøre litt rundt omkring i Florida (noe som ikke tar såå lang tid) er det veldig fint å dra til Miami, og ned mot Florida Keys :-)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg er tispemennenske, og trives mye bedre med tisper enn hannhunder.  Men jeg oppfatter ofte hannhunder som mer kosete, og lojale.  De er ofte "dummere" enn tispene synes jeg.. Skal ha tispe denne gangen også. 
    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...