Gå til innhold
Hundesonen.no

To herlige jodlevalper født 07.12.12


Yodel
 Share

Recommended Posts

  • Svar 240
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Hi hi, godt dere også er spente! Der var det masse liv! Kjente først ved plapering (jeg kjente også)- og deretter ved UL. Vi fikk 3 valper i ett bilde, så da vet vi 3 med 100 % sikkerhet. Mest sannsyn

Litt fler bilder skal bli Her er Kingwanas Kiss Me Quick "Emma": Hun blir boende hos Taras del-eier (og vår nabo) Lisbeth og vil være del-eid av oss Her har vi Kingwanas Kick Ass! Han søker e

Har visst forsømt denne tråden litt, men i dag er altså smårynkene 5 uker! Jeg er utrolig fornøyd med de begge. Hannhunden virker i god balanse, sterk og robust. Tispen er feminin med nydelig hals o

Hun har generelt litt lav normaltemp, og har flere ganger vært nede på 36- tallet uten at det har ført til noe. Kl. 12.00 i dag var dog tempen nede i 35,6, hvilket får meg til å anta at tempdroppen er overstått, og at vi kan vente fødsel innen et døgns tid.

Tara kommmer hit etter Hotell Cæsar i kveld (hun bor bare 500 meter borti gata :P) Så skal hun være her fram til fødsel :)

Sløv saks er kokt, rene håndklær og kluter er klare, notatblokk, penn og papir, respirot og telefon.Da bør alt være klart?

Dag 60 i dag. Er jo fortsatt en sjanse for at hun lurer oss, men jeg tror ikke det. Vi får se :)

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjekt at jeg har ignorert denne tråden helt til nå! Nå slipper jeg å daue av å vente på treige bikkjekrek som bruker HELE avangerskapstiden for å ruge! Noen må jo trekke ned gjennomsnittet og, liksom, eller? :P Neida. Men spennende! Fra nå av kan jeg følge med, og ønske lykke til, selvsagt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er alt fortsatt rolig. Omtrent ingen graving, intet stress. Hun vil ikke ha mat. Hun ligger bare helt rolig- men våken- og slapper av / følger med. Tempen fyker opp og ned. 37,5 kl 06.00 i dag, 35,9 kl 10.00. Spørs om hun ikke driver litt gjøn med oss med denne jojo tempen.

Det å vente på valper kan være ganske frustrerende :P

399318_10151113731397693_695492346_n.jpg

I dag tidlig åpnet hun klesskaet mitt, gravde pittelitt for å reorganisere klærne mine på en (ifølge henne) myyye bedre måte. :heart:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hun er ei lita lure-voffs! Har vært pittelitt graving igjennom dagen, men kun i forbindelse med at hun skal legge seg. Hun reiser seg ikke opp "ekstra" for å grave mer. På det laveste i dag har tempen vært 35,4 (!) på det høyeste 37,5. Ganske stor variasjon m.a.o. Så får vi se om det blir valper i natt eller om hun vil vente litt til :)/> Termin er jo eeegnetlig ikke før Lørdag. Magefølelsen sier at valpene kommer i natt/ morgen tidlig en gang, men vi får se :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da var sistemann kommet (antar jeg- Tara virker rolig) ei lita rød/hvit jente!

155396_10151114818427693_1344248585_n.jpg

To sterke fine valper. Det tok nesten 2 timer mellom dem, men alt gikk smertefritt. I det hun holdt på å jobbe med å få tispen ut våknet Magnus, så jeg løp ned til Pappan med han. Jeg var borte i kanskje 2 minutter, og i løpet av den tiden kom jenta til verden. Taras deleier og Mamma Lisbeth ble dermed nødt til å være jordmor helt alene! Gikk så fint atte. Nå har jo hun både parret Tara- OG tatt imot denne jenta selv, så dermed må den jo også bo hos henne, sant? :heart:

Gutten har jeg 3 eiere som veeldig gjerne vil ha, men jeg antar det blir en av de to (begge utstillingsinteresserte. ) i Norge - om tenner ser bra ut og steiner kommer ned og slikt. Når jeg bare fikk to vil jeg helst ha begge i nærheten. Selvom eieren jeg sååå gjerne skulle hatt en valp å tilby hun i utlandet også...

Så blir det nok engang mange på venteliste som blir skuffet over ikke å få tispevalp i år heller, men slik er det, og jeg er sjeleglad for at alt gikk smertefritt denne gangen! 2 friske fine valper med god vekt (240 gram på begge). :bananas:

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...