Gå til innhold
Hundesonen.no

Fitness-tråden


borderen
 Share

Recommended Posts

Får slenge meg med jeg og da, ettersom jeg enda ikke har gitt meg etter 3 mnd med styrketrening :P

Trengte 2 år på treningssenter for 5 år siden, og gikk SKIKKELIG lei. Trente helkroppsprogram 5 ganger i uken, og hadde vel egentlig ikke noe spesifikke mål (disse to i kombinasjon sier vel kanskje sitt, hehe).

Min mann er kroppsbygger og han maste så mye på meg om å bli med på trening, at jeg til slutt ga meg. Jeg ble med på gymmet første gang i midten av november, og har vært med 5-6 ganger i uken siden *stolt*.

Jeg spiser etter hans program (bare betydelig mindre mengder) og jeg trener 5splitt sammen med han. 1 spisedag i uka motiverer meg gjennom matprogrammet, og det går veldig greit! Gått ifra å spise hva jeg vil når jeg vil, til å spise masse proteiner, havregrøt, nok karb og fett.

Har siden november gått ned 5 kilo og 30 cm totalt på kroppen. Siden jeg nå fokuserer på å bygge muskler, har jeg ikke med noe særlig kardio i programmet. Men i slutten av april skal vi begynne med morgenkardio for å få ned fettprosenten og være klar til sommer og bikini :D

Vektene jeg trener med per dags dato skriver jeg under. Da er det snakk om 3 serier av 8 repetisjoner:

Markløft: 65kg

Nedtrekk: 45kg

Skulderpress/skråbenk med hantel: 10kg per hantel

Benkpress: 30kg (ligger laangt bak i denne øvelsen, men jeg er utrolig dårlig! :P)

Knebøy: 65kg

Hip thrust: 60kg

Jeg sliter med knærne, og det begynner jeg å kjenne nå dessverre :( opererte høyre kne for 2 år siden, men har ikke blitt noe bedre. Jeg står relativt smalt i knebøy, så tenkte å stå litt bredere for mindre belastning på knærne. Så får vi håpe det hjelper :)

Ang. motivasjon: Jeg finner masse motivasjon ved å lese blogger. Fitnessbloggen er nevnt, ellers ser jeg på blogger til atletic fitness-jenter og bikini fitness-jenter. Videoer av bikini-fitness-damer fra USA på youtube. DET er motiverende det!! :lol: Ellers hjelper det jo å ha en mann som går 110% inn for dette, som passer på at jeg utfører øvelsene riktig,hjelper meg når det blir tungt, og som lager all maten til meg omtrent :whistle:

Trening er gøy!! :D

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tok nylig en squat challenge, det var så pain at eg chiller litt med en ny. Dog tar jeg allerede 60+ sekunder med planke, så de to første ukene der hadde vært griselett Jeg har begynt på det ny

Dere! Jeg har gått ned 7,5 kg siden andre uken i januar

Nettopp jogget EN MIL uten stopp! Stolt http://runkeeper.com/user/juliess/activity/221550920?&tripIdBase36=3nwls8#RULAZ87XCd5reBI6J1SKIUki

Posted Images

Jeg har endelig greit å komme skikkelig igang, men jeg sliter fortsatt med å presse meg selv til bristepunktet men det kommer. jeg trener nå 4-5 ganger i uken, ofte litt mer, er oppe tidlig hver morgen å går/jogger intervaller/går med 10 kg ryggsekk en 5,5 km runde rundt i fjellet her. En eller to ganger i uken så går jeg enda litt lengre turer, gjerne en 15-20 km, hvor cirka halvparten blir med truger og staver, det kjennes på kroppen for å si det sånn.

2-3 ganger i uken kjører jeg stryke trening, litt uten mål og mening men jeg prøver. Idag kjørte jeg en del trening med strikk, squat med 20 kg ryggsekk, leggstrekkere sånn hvor man står i trappen med 20 kg ryggsekk,

den der var veldig grei for meg som ikke har vekter, og så avsluttet jeg med gluten brigde.

Jeg har gått fra å spise akuratt det jeg vil hele tiden, vil vel tippe en 3000 kcal om dagen, til å ligge på cirka 1800, trene og være mye mer aktiv enn før. Vekten går ikke sånn fryktelig nedover, har vel mistet en 5 kg på 2 måneder, men jeg ser allerede merkbart forskjell på kroppen, og jeg har utrolig mye energi enn før. Jeg mangler fortsatt litt på styrketreningsmotivasjonen, men jeg regner med at det kommer seg :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan ikke kalle deg Tjukken da! Når du er så flink å jobber med livsstilen din!

Helt imponert over all turgåinga, jeg skulle absolutt vært mye flinkere der. Jeg tror det har mye å si for at man får mer overskudd i hverdagen :)

Litt tjukken er jeg fortsatt, hvis jeg greier å komme meg under 75 kilo såå skal jeg vurdere å bytte nick :P Men når man er oppe 06.00, en god kopp kaffe først så er det veldig mye lettere å komme seg ut har jeg merket. God musikk på øret, og vandre litt for seg selv er veldig veldig deilig. Når jeg kommer tilbake til Norge får jeg dra meg meg sonisene må morgenturer :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt tjukken er jeg fortsatt, hvis jeg greier å komme meg under 75 kilo såå skal jeg vurdere å bytte nick :P Men når man er oppe 06.00, en god kopp kaffe først så er det veldig mye lettere å komme seg ut har jeg merket. God musikk på øret, og vandre litt for seg selv er veldig veldig deilig. Når jeg kommer tilbake til Norge får jeg dra meg meg sonisene må morgenturer :)

Hørtes ut som en bra måte å gjøre det på :)

Imorgen skal jeg faktisk prøve meg på trening før jobb da!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du må trene styrke og/eller intervaller :) . Du kan komme veldig langt med kroppsvekttrening, som f. eks i videoen jeg la ut på forrige side. Jeg er ikke så langt unna det der (føles litt awkward å si det i jantelov-Norge, men jeg bor jo i England så shit au :D ) .

Når det gjelder mat så må du spise nok - men ikke for mye. Akk, hadde det bare vært så lett.... hehe! Sunn fornuft, altså prøv å bytte ting med sunnere alternativer men ikke bli helt hysterisk.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan det være denne?

Selv har jeg gått opp fem kilo de siste månedene, men jeg synes jeg ser tynnere ut :)

Så... hvordan må man trene/spise for å få en slik kropp? :fear:

Jobb hardt på styrketrening. Er du ny anbefaler jeg å gjøre som meg selv, start med et helkroppsprogram.

Og som IW sier, intervalltrening er knall. Pass godt på kostholdet :)

Jeg jobber med saken nå og tar en dag av gangen. For en ting som er lurt å huske er at denne forandringen tar ikke noen uker, men minst måneder kanskje mer. Det har snart gått en måned for egen del og da skal jeg ta nytt formbilde å se forskjell.

Nå har jeg endel fettprosent som skal ned da, så jeg ligger i et bittelite kaloriunderskudd. Ca 200 kcal om dagen altså. Går lite ned i vekt men ser kroppen blir fastere.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Imponerende IW! :D

Har du forresten "alltid" vært i god form? Sånn kjempeaktiv fra barne/ungdomskoleish?

Så... hvordan må man trene/spise for å få en slik kropp? :fear:

I hvert fall ikke mye fett. :lol: Men morsomt å SE at muskler veier mer enn fett...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nei, har ikke det :) Har spilt fotball fra jeg var liten, men hadde noen relativt inaktive år fra sånn 18-21 ish. Da la jeg på meg en del og var definitivt ikke i god form.

Jeg er i MYE bedre form nå enn f. eks i fjor sommer, jeg kan gjøre masse jeg ikke hadde sjans på å gjøre da vi kom tilbake fra Thailand i juni og begynte å trene igjen. Jeg er sterk, rask, og har mye høyere terskel for melkesyre. Og jeg kan jogge 8km :sorcerer: .

Her er to bilder fra 2008. Da var jeg vel rundt 70kg tenker jeg, nå veier jeg 60kg (har ikke brukt fem år på å gå ned, da, men er noen av de få bildene jeg har)!

Den gangen jeg hadde pupper.......... :lol:

omgawful.jpg

2008eks.jpg

Nå:

https://dl.dropbox.com/u/42127960/2013-01-21%2013.09.48.jpg

Midt i et hopp her da, så ser litt kalvete ut :P

P1070024.JPG

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Jeg er av den typen som garantert kommer til å få en del løs hud over hele kroppen når jeg er der jeg vil være.. Er det noen mulighet (ved siden av operasjon) for at det vil minske med tid og trening?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vanskelig å si. Noen er heldige og har gener og hud som trekker seg fint sammen, andre får mye løshud. Det beste er å gå ned i fornuftig tempo så huden hvertfall får en sjans, men det kommer som sagt an på hvor langt den er strukket og hvilke egenskaper den har for å krympe igjen.

Dessverre er det noen som får mye løst, og da er det ikke noe du kan gjøre annet enn kirurgi. Huden kan kun strekkes til en viss grense før den trekker seg sammen igjen, så ja. Det er litt på samme måte som at noen får strekkmerker og annerledes magehud etter de har vært gravide, mens andre blir helt uforandret :) .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Utrolig flink du er IW, hvor høy er du? :)

Jeg har liksom aldri vært den store/feite, men aldri vært spesielt liten heller, og med 182 cm i strømpelesten så føler jeg meg til tider som en kjempe når jeg itillegg er litt bred. Og angående det med løs hud så tror jeg det hjelper veldig å gjøre det langsomt, eller ha gode gener. jeg har en kompis som har mistet 30-40 kilo tror jeg, og han kan man ikke se noe løs hud på eller noe, og ikke strekkmerker men han har bare veldig gode gener, brukt mye fuktigshetskrem, i tillegg til å ha tatt solarium for å jevne ut fargen litt :)

edit: jo og angående tidsperspektivet, jeg er en skikkelig utalmodig sjel, som gjerne vil se resultater over natten. Men ved å ikke gjøre det helt ekstremt, spise litt mindre men samtidig kose seg, ikke love mg selv å trene 7 ganger hver uke, men heller kanskje bare to og så blir det positivt om man greier mer holder man ut lengre enn man skulle tro. Jeg har kjørt kyllingsalat i en uke, trening hver dag ikke noe resultater jeg gir opp strategi tidligere og det har ikke vært noe stor suksess. Jeg spiser fortsatt mye av det samme som før, men istedenfor å spise en helg potetgullpose spiser jeg ett par flak, pluss at jeg har oppdaget en del gode ting som jeg belønner meg med istedenfor godteri. Feks eple med kanel, med litt cottagecheese til er egentlig mye bedre enn kaker fulle av sukker/smør osv.

Nå har jeg gått tur 55 minutter med 25 kilos ryggsekk, det kjente jeg greit i beina for å si det sånn :)

Endret av tjukken
Lenke til kommentar
Del på andre sider

tjukken: Takk! Jeg er 1,67 :) . Tur med tung sekk høres ut som kjempegod trim. 25kg er mye! Men du er jo relativt høy, da. :D Kyllingsalat i en uke hørtes fordervende kjedelig ut...har full forståelse for at det ikke virker for folk. Jeg sier også til de som vil begynne å trene at de bør hvertfall trene to ganger i uka og sikte mot tre. Det er skuffende når de begynner med fem dager i uka og så ikke klarer å opprettholde fordi det blir slitsomt og motivasjonen faller jo såklart etter de første par ukene.

Jeg må skryte litt av kjæresten også da, han vil ned i vekt og har gått ned 1,5kg de siste ca tre ukene :) .

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg fikk endelig vært på treningssenteret i går :D

De hadde ikke tid til å vise meg alle apperatene, men det skal vi ta neste gang. Så jeg gikk og jogget på tredemølla. Skal snoke musikk i tråden til Nirm, da jeg også trenger musikk å trene til.

Hva slags fart har dere på tredemølla? Han ved siden av meg løp på fart 9 mens jeg hadde 6 (jogger ikke spesielt fort)

I dag skal jeg snørekjøre med Amigo og siden det bare er en hund, blir det litt trening på meg også

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flink du er Siri Eveline :) Det er virkelig gøy når man ser at kroppen begynner å forandre seg, og du har mer overskudd. Og IW jeg satt meg mål etter nyttår om trening to ganger i uken, og kun snop i helger. Nå har jeg vært avholds fra godteri, kaker, is og alkohol i snart to måneder og trening 5 ganger i uken cirka :P Så da blir jeg liksom alltid litt ekstra fornøyd :) fransk kosthold er virkelig ikke noe å slanke seg på for å si det sånn. Hvor trener du Siri?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Flink du er Siri Eveline :) Det er virkelig gøy når man ser at kroppen begynner å forandre seg, og du har mer overskudd. Og IW jeg satt meg mål etter nyttår om trening to ganger i uken, og kun snop i helger. Nå har jeg vært avholds fra godteri, kaker, is og alkohol i snart to måneder og trening 5 ganger i uken cirka :P Så da blir jeg liksom alltid litt ekstra fornøyd :) fransk kosthold er virkelig ikke noe å slanke seg på for å si det sånn. Hvor trener du Siri?

Samme som jeg har gjort det, lave nok mål til at de føles overkommelig, også drar man forbi og overrasker seg selv.

Jeg trener på Evo Fitness på Østerås. Veldig kjekt og billig treningssenter, ca 300kr i måneden og ingen bindingstid og åpent fra 05-24 365dager i året.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...