Gå til innhold
Hundesonen.no

Letohallen 28-29. april


Bananen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 78
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Amiga slo til etter mye nervepirrende runder og ble norsk utstillings champion :jump: Takk til Benedicte som gikk med hun og Whoopsis og JeanetteH for moralsk støtte under nervesammenbrudd

Gratulerer alle sammen, kjempebra. Jeg stilte Cora i dag og hun sto for championatet. Entret ringen sånn ca. 0945 og Cora oppførte seg kjempebra i ringen og fikk denne kritikken (jeg skjønte ikke al

Jäger var på sin aller første utstilling i dag han. Bir og Big 4 :berner: Gratulerer så mye alle sammen!

Blaze BIR og BIR Veteran *suprise* :lol:

Måtte "krangle" meg til BIR sløyfen da, de mente det holdt jo med BIR veteran. Sa bare noe om at for 350,- så skal jeg ha "alt" :lol:

Hjemme og tygger litt ben, så en tur så skal vi tilbake til gruppene :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har vært oppe og tittet sammen med Pim, og stilt Amiga. Resultatet hennes kommer av Anette senere. Men en ting - jeg digger valpen min! Kom fra USA i går, men hun var ikke mye berørt den jenten der :wub:

Edit: og der kom resultatet! Gratulerer så mye igjen Anette :D Og lykke til i gruppen, Jeanette!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ingen resultater enda da vi ikke skal før i morgen, men nerver er det ikke mangel på. Jeg holder på å få sammenbrudd før jeg er i hallen alt! Ikke det at jeg kan skjønne hva som er så skummelt. Enten så går det eller så går det ikke! :)

Gratulerer til Bananen (Kamar?), Jeanette og Anette! :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer Amiga og Blaze og Kamar!

Vi startet dagen på Ekeberg, der det var en eneste hund som Kovu fikk lekt med, heldigvis en ung vorsteh-tispe med litt futt i, så han fikk rast av seg litt.

Etter litt heseblesende og småstresset leting (første runde gjennom hallen så jeg INGEN soniser, på vei ut igjen så jeg RHL og Aridgeocrats-folket) fant jeg til slutt L8L og vi stod og diskuterte om ridgeback kom til å kollidere med fransk bulldog, da vi endelig fant dagens redningskvinne, Yodel.

Ungene var rikignok ikke helt enige i det, men Yodel stilte Kovu fram til en excellent, ck, 2 uhk og 3 bhk. :D :D :D Han snudde seg litt i bhk, men ellers gikk og stod han kjempeflott! Så da må vi vel gå for Drammen og Bjerke da...

John Wauben sa:

2 y old, nice masc. type, g. mask head. Parallell g. skull, nice expr. Muzzle needs to become stronger. G. neck and top line. Nice ridge. Well ang. Corr. tail. G. forechest. Developing body. A bit loose in elbows. Corr. feet. g. muscle. Corr. temper. Tail set a bit high. Movem w/suff. drive.

So, mer markert snute, og trenger å "bli voksen". Han sier "good top line" og "correct tail", men også "tail set a bit high", betyr det rett og slett at han løfta den for mye når han logret?

Kovu oppførte seg som jeg hadde forventet "i beste fall", så når vi flytter utendørs og får litt mer luft så blir det nok enda bedre! Tusen takk Yodel, som stilte opp til tross for hylende og trette barn!

  • Like 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørsmål: NKK Drammen er 3 dager før Kovu blir 2 år. Dvs. at han KAN stille i unghund. Bør vi det? Eller er det like greit å ta fatt på AK først som sist?

Personlig ville jeg holdt han i UK så lenge som mulig, kanskje spesiellt fordi han fremdeles er ung og trenger å utvikle seg. Men det er meg, da. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Personlig ville jeg holdt han i UK så lenge som mulig, kanskje spesiellt fordi han fremdeles er ung og trenger å utvikle seg. Men det er meg, da. :)

Sånn i forhold til cert-jakt, det har ikke noe å si hvilken klasse vi går i da? (om vi får cert på nkk blir jeg overrasket, men man kan jo håpe)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sånn i forhold til cert-jakt, det har ikke noe å si hvilken klasse vi går i da? (om vi får cert på nkk blir jeg overrasket, men man kan jo håpe)

nei,man får CK for å konkurere om cert ;) det kan du få fra 9mnd. Amiga fikk sine to 10mnd gammel.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer alle sammen, kjempebra.

Jeg stilte Cora i dag og hun sto for championatet. Entret ringen sånn ca. 0945 og Cora oppførte seg kjempebra i ringen og fikk denne kritikken (jeg skjønte ikke alt, ikke lett å lese, men, men):

Strong bitch

V.g. head and expo. ?

Dark eyes Ex neck.

Ex. chest.

V.g. omg. ?

Ex. tail.

Moves well.

Hun fikk da sitt siste cert og ble norsk utstillingschampion og BIR :bananas::jump:

csc_0960.jpg

dsc_0971.jpg

På grunn av valpene hjemme ventet vi ikke på gruppene.

Så er det tidlig opp i morgen igjen, men det går bra. :aww:

  • Like 11
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blaze ble 2.BIG i dag, slått av en K.Collie :jump:

Da gjor det ikke noe å bli uplassert i veteran akkurat :P

Edit:

Rase og gruppedommer var det samme: Manola Poggesi. Hennes kritikk av Blaze:

Typ head. Nice expr. Corr ears. Balance in body. Corr coat. Moved free.

Var det noen andre enn meg som la merke til hvor sykt glatt det var der inne i forhold til før?

De må jo ha behandlet gulvet med noe, t.o.m Blaze tok seg sammen og ikke gasset avgårde som normalt.

Endret av Jonna
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
    • Uffa, stakkars lille bullebolle!! Når ambulls halter, da er det vondt😬 Håper dere finner utav dette! God bedring til klumpen🌸
    • Hva er helsestatus på linjene ellers? Hvordan passer foreldrene til de to kullene sammen mentalt? Hvordan er mentaliteten på valpene etter den tispa som fra før har et kull og har hannhundene noen kull å vise til både med tanke på helse og mentalitet?    For meg personlig ville jeg heller tatt risken på C-hofter over en dårlig mentalt sammensatt hund. Og 3 på skudd er ikke nødvendigvis diskvalifiserende, men da skal den ha en ellers svært god mentalitet.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...