Jump to content
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Content Count

  726
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MollyC last won the day on October 9 2020

MollyC had the most liked content!

Community Reputation

634 Excellent

About MollyC

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Recent Profile Visitors

9025 profile views
 1. Jeg har fått de sydd privat. Kan sende deg PM.
 2. Jeg har langhårete hunder og bruker halvstrup som er polstret med silke inn mot hunden. De sliter ikke på pelsen. Hjemme er de alltid uten halsbånd.
 3. Ser at i Danmark, som har junior/veterancert, kaller fci-certene for junior/veteran CACIB. Hadde vært greit at alle hadde samme benevnelse på disse.
 4. Jeg snakker her om de norske junior/veterancertene som skulle vært innført i 2020, men som ble utsatt. Det andre er fci cert som ble innført 1. aug. iår. Det er forskjellige cert.
 5. Det er ikke innført junior og veteran cert enda i Norge. Når det kommer vil du få de bare på NKK utstillinger. For å bli junior/veteranchampion må du ha 3. Det er ikke det samme som vanlig cert.
 6. Jeg hadde samme problem med en av hundene her. Jeg kjøpte en babytrøye som jeg hadde på han under bilturer og det hjalp på siklet i pelsen. Ellers fikk jeg tips av en bishon frise eier, vask med blålilla shampoo og la den virke noen minutter. Sett inn pelsen med potetmel uten å skylle ut og la det tørke og børst godt. Skyll shampooen godt vekk. Dette gjentas til det meste av fargen er borte. Jeg vasket ofte. Det tok tid før pelsen var helt hvit, men det gikk. Det går ikke på en dag.
 7. Veteraner kan ta både cert og nordisk cert på nordiske utstillinger. Det er bare på int. utstillinger junior og veteraner ikke konkurrerer om cacib , ellers konkurrerer de på lik linje med de andre klassene.
 8. MollyC

  Tralle

  Den funker helt fint både ute og inne. Bredden på min var ca. 60 cm.
 9. MollyC

  Tralle

  Tidligere brukte jeg burtralle, som jeg hadde stålbur oppå. Da var hundene i buret og alt annet fikk jeg plass til oppå. Det funket fint i alle år. Må stroppes fast. Nå har jeg den største strolleren og er superfornøyd, lett og kjøre og det er plass til alt oppå. Greit med trimmebord på toppen. Hvis hunden bryter seg ut av stoffbur, ville jeg valgt førstnevnte.
 10. Det er vel bare den siste "tredeputen" (har ikke bedre ord) som sitter bak på forbeinet.
 11. Det vanlige er at tispeeier står for alle utgiftene. Hannhundeier får avtalt sum (paringsavgift + en sum for hver levende valp ved f.eks. 5 uker) Prisen avtaler man før paring. Har ikke vært borti at tispeeier trekker fra sine utgifter. Har drevet med oppdrett i en del år og har både tisper og hanner i avl.
 12. Hvis jeg må ha hund i bilen på f.eks. utstilling, dekker jeg bilen med silvershed, har luftekrok i bakluka og har ene sidedøren oppe. Låser burene. Dette funker veldig bra, selv på varme dager. Har ikke hatt det varmere i bilen enn et 22 gr.
 13. MollyC

  Forsikring

  Så på dogweb på HD for begge corgirasene fra 010122 og der var det for det meste HD. På den ene var det røntget 26 og 3 hadde B, resten for det meste D og E, den andre var 13 røntget og 2 hadde B, resten for det meste D og E. Dette sies å ikke påvirke den enkelte hund. Kikket på enkelte kull fra den siste tiden og der fant jeg ingen røntgede foreldre.
 14. Jeg har oppigjennom flere år hatt eldre tisper. Løpetiden har vært med mindre blod enn tidligere, noen har blødd bare noen dager og noen har blødd gjennom hele løpetiden, alt kan være normalt. Teller alltid fra første dag med blod, eller når de begynner å hovne opp bak. Har også en tispe med tørre løpetider og hun har hatt 2 store kull for rasen, så ja, de kan bli drektige.
×
×
 • Create New...