Jump to content
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Content Count

  696
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MollyC last won the day on October 9 2020

MollyC had the most liked content!

Community Reputation

612 Excellent

About MollyC

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Recent Profile Visitors

8176 profile views
 1. Ok, håper alt går greit nå, da. Vanligvis når man forhåndsregisterer valper får du skjema til chppmerking umiddelbart fra NKK som leveres til veterinæren når valpene chippes. Alle blir lagt inn selv om ikke alle er reservert. Stamtavler og eierbevis kommer da ganske raskt fra NKK og du foretar eierskifte etterhvert som valpene hentes. Mine valper ble hentet forrige helg og eierbevisene kom til nye eiere i løpet av denne uka. Stamtavlene fikk de med.
 2. Jeg hentet for mange år siden en valp på 6 uker. Det gikk helt fint, var den tryggeste og fineste hunden en kan få. Var med på alt familien gjorde fra dag 1 og hun var den beste til siste slutt 16,5 år gammel.
 3. Veterinæren legger bare inn chippnr. Har ikke du fått stamtavlene og eierbevis tilsendt? Du chippet alle valpene samtidig? Jeg hadde nettopp kull og papirene fra NKK kom 5 dager etter chipping. Da hadde jeg papirene klare til valpene ble hentet nå sist helg.
 4. Kullet ditt er godkjent hos NKK og du har tatt med skjemaet fra NKK når du chippet valpene? Når veterinæren har lagt inn chipnummeret hos NKK, sender de stamtavlene og eierbevis til deg. Du sender stamtavlene med eierne når valpene hentes. Du står som eier på hver enkelt valps eierbevis. På disse står en pinkode som du bruker når du foretar eierskiftene. Når dette er iorden får dyre-id opplysningene omgående. De blir da registrert på de nye eierne.
 5. Hvis det er en liten leveringsklar valp, ville jeg ikke tenkt tanken en gang. Den kan fremdeles komme ned. Vet om enkelte der den har kommet til plass rundt ett års alder. Nyere forskning sier at det er ikke større kreftfare om testiklen ikke er kommet ned, men det er en del veterinærer som vil kastere uansett. Min gamle veterinær gjør det ikke, før det eventuelt er et problem Det en bør gjøre er å følge med. Jeg har hatt en hannhund selv og han ble en riktig gammel mann uten operasjon med et godt språk og mentalt stabil. Jeg vil si som Sanne om følgene av kastrasjon. Når det gj
 6. Du kan gå inn på DogWeb og oppdateringer. Der søker du på greyhound. Du kan f.eks. søke fra 01.01.20 til d.d., da får du opp de kullene som er født og registrert i 2020.
 7. Hvis hannhunden har utstillingsresultater å vise til, kan du få en bekreftelse på dette og.
 8. Kullet blir ikke ferdig registrert før testikkelattesten er på plass og da kan du heller ikke foreta eierskifte. Du må kontakte hannhundeier så den blir sendt NKK. Eierskiftet gjøres elektronisk når du får stamtavlene og eierbevis. Alle valpene blir registrert på oppdretter.
 9. Jeg byttet på min Caddy når jeg kjøpte den. Hele veggen måtte byttes og prisen husker jeg ikke helt, for jeg gjorde flere ting samtidig, som å isolere bak i kassa. Det hele kom på litt over 10.000 for 6 år siden. Merkeverksted.
 10. Valpene har passert 8 uker og reiser til sine nye hjem til helga.
 11. Nå har valpene passert 6 uker og det er liv i stua. Full fart en stund og så sovner de hvor som helst. Herlig ? De spiser bra og vokser mye fra uke til uke.
 12. Nå er valpene snart 4 uker og det skjer ting. De har fått øyer og er så vidt oppe på bena og i dag greide den ene å komme seg ut av valpekassa, så i morgen blir det valpegrind i stua. De har fått litt fast føde og det likte de godt. Vekta øker fra dag til dag og er nå oppe i 1 kg.
 13. Jeg har hatt flere tisper ute på for. Har hatt ett kull på den ene og to kull på de andre. Forverter har ikke betalt noe for dem og jeg har betalt forsikringer selv. Den med bare ett kull, flyttet litt lengre unna og da overførte jeg hunden til dem og de overtok den helt uten noen form for betaling, men de måtte overta forsikringen. Jeg har og har hatt mange hunder gjennom 50år. Når det gjelder valpekurs, går jeg kurs når jeg har fått eller beholdt en valp. Jeg syns det er fint å kunne gi valpen den sosialiseringen den får der og de får egne erfaringer som jeg kan bygge videre på. Noen
 14. De blir nok ikke helt hvite. Blir nok krem eller lemmon, alt etter hvordan pigment dem får. Sort pigment/krem, brunt pigment/lemmon.
 15. Vi har nå fått ett nytt kull løwchenvalper. I forrige kull var alle helsvarte og denne gangen er de helt lyse. Store kontraster ? Mor: Mollycoddles Make That Move HD A, PL 0/0, Øyelyst (2 feilstilte øyehår ellers u.a.) Far: Linnearud's Zig-Arnt-Zag PL 0/0, øyelyst fri Denne gangen drøyde det med fødsel, så på dag 66 (12.09.) dro jeg til veterinær hvor det ble tatt røntgen og ultralyd og det viste seg at den ene valpen begynte å bli svak. Vi bestemte oss for keisersnitt. Det ble to valper en tispe og en hanne. Begge sterke og fine. Det før
×
×
 • Create New...