Jump to content
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Content Count

  709
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MollyC last won the day on October 9 2020

MollyC had the most liked content!

Community Reputation

625 Excellent

About MollyC

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Recent Profile Visitors

8741 profile views
 1. Jeg vil tro at de potesokkene som hundekjørerne bruker, vil holde litt. De er ikke så veldig dyre og xxl har. https://www.xxl.no/search?query=potesokker+hund&sort=relevance
 2. Den gang jeg selv hadde lhasa apso, fikk jeg høre (skal ikke si at det er riktig) at lhasa og tibetansk terrier opprinnelig var samme rase. Hvis du leser historikken til begge rasene er de så og si identiske også om når rasene kom til europa. At de da kan ligne hverandre er ikke så rart. Begge rasene het lhasa terrier. Se nedenfor, vet ikke om du ble noe klokere. Lhasa apso - Norsk Kennel Klub https://www.nkk.no › raser › lhasa-apso-article8150-815
 3. For å hente valp fra Danmark: Du må gå på rødt og betale mva. Rabiesvaksine 12 uker og vente minimum 21 dager, kur for revens dvergbendelorm som må tas 24-72 timer før innreise til Norge.
 4. Jeg ville kjøpt minimum et bur på 60x90 med høyde ikke mindre enn 60 cm.
 5. Jeg har hatt 4 tisper med livmorbetennelse og de ble kastrert, da de ble veldig syke. Den ene var 3 år og ble ikke kastrert, før etter neste løpetid, da den kom igjen. Hun ble paret før hun hadde livmorbetennelse, men gikk tom. Den andre var 8 år, hun hadde ikke hatt valper. Så de to siste var 10 og 11,5 år når de fikk livmorbetennelse og hadde 3 og 2 kull etter seg. Så vidt jeg vet har ingen av tispene etter dem hatt livmorbetennelse. De yngste er nå 12 år gamle, den ene bor her og har hatt 3 kull.
 6. Første gangen jeg hadde hund som ble operert, leverte jeg hunden om morgenen og hentet igjen etter jobb. Tok fri dagen etter. Det gikk helt greit. Etter det har jeg hatt flere som har vært operert av forskjellige grunner, men det har vært etter at jeg allikevel bare var hjemme. De har alltid hatt på body, som er veldig kjekt. De har alltid vært i fin form dagen etter og sårene har grodd fint hver gang.
 7. Norsk Vinner var på Lillehammer tidligere i år. D4A blir nok ikke mer. Neste år er Norsk Vinner i Sandefjord i juni.
 8. Jeg har stilt to raser i flere år. Stort sett har det gått bra. Hvis det har vært kræsj, og hvis jeg har vært alene i rasen, har jeg spurt ringsekretæren i den ringen om jeg kan komme inn tidligere eller senere. Det har aldri vært noe problem.
 9. Tinkel Du skriver jo at du har fått stamtavlen og eierbevis og at den er inne på DyreID, da har jo oppdretter registrert de opplysninger som skal til. Da er det bare å høre med NKK hvorfor den ikke er dukket opp på Min Side på Dogweb.
 10. Når du har fått eierbeviset fra NKK, bør du få den opp under mine hunder på Min side, hvis det har gått noen tid, ville jeg kontaktet NKK.
 11. Jeg solgte for en del år siden en valp som hadde alle forutsetninger til å bli en stabil hund. Etter noen måneder var jeg på besøk og fikk sjokk. Hunden hylte og løp og gjemte seg under sofaen og der lå hun og pep. Eieren sa at dette skjer hver gang de fikk besøk og når mannen kom hjem. Jeg bad eier om å ta henne fram, dette gikk ikke, sånn kan dere ikke ha det. Hun ble tatt fram og jeg hadde henne på fanget en stund, til hun roet seg. Etter det fotfulgte hun meg hvor jeg enn gikk hjemme hos dem. Da jeg reiste, var hun helt rolig. Hadde mye telefonkontakt med dem etter det og det ble på samme
 12. Ja, du kan motta 3 stor-cert, tatt enten på NKK utstillinger og/eller rasespesial.
 13. Jeg har bånd med silkelapp under. Syns skinnlappen er litt hard.
 14. Når jeg har solgt valper, foretar jeg gjerne eierskiftet før valpekjøper reiser herfra. Da tar det gjerne en til to uker til de har fått eierbeviset. Enkelte ganger har det tatt litt lengre tid pga postgangen. Har du ikke fått eierbeviset etter 3 - 4 uker ville jeg tatt kontakt med oppdretter.
 15. Det syns jeg var veldig mye. Den eldste min på 17 år betaler jeg ca. 2900 og nesteldste på 11 ca. 3100. Har bare veterinærforsikring på disse. Jeg har bra med rabatter når jeg har så mange hunder, men allikevel syns jeg du betaler mye.
×
×
 • Create New...