Jump to content
Hundesonen.no

MollyC

Medlemmer
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

MollyC last won the day on October 9 2020

MollyC had the most liked content!

Community Reputation

620 Excellent

About MollyC

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kennelmollycoddle.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Røyken
 • Hunderase
  Bearded collie, løwchen

Recent Profile Visitors

8650 profile views
 1. Tinkel Du skriver jo at du har fått stamtavlen og eierbevis og at den er inne på DyreID, da har jo oppdretter registrert de opplysninger som skal til. Da er det bare å høre med NKK hvorfor den ikke er dukket opp på Min Side på Dogweb.
 2. Når du har fått eierbeviset fra NKK, bør du få den opp under mine hunder på Min side, hvis det har gått noen tid, ville jeg kontaktet NKK.
 3. Jeg solgte for en del år siden en valp som hadde alle forutsetninger til å bli en stabil hund. Etter noen måneder var jeg på besøk og fikk sjokk. Hunden hylte og løp og gjemte seg under sofaen og der lå hun og pep. Eieren sa at dette skjer hver gang de fikk besøk og når mannen kom hjem. Jeg bad eier om å ta henne fram, dette gikk ikke, sånn kan dere ikke ha det. Hun ble tatt fram og jeg hadde henne på fanget en stund, til hun roet seg. Etter det fotfulgte hun meg hvor jeg enn gikk hjemme hos dem. Da jeg reiste, var hun helt rolig. Hadde mye telefonkontakt med dem etter det og det ble på samme
 4. Ja, du kan motta 3 stor-cert, tatt enten på NKK utstillinger og/eller rasespesial.
 5. Jeg har bånd med silkelapp under. Syns skinnlappen er litt hard.
 6. Når jeg har solgt valper, foretar jeg gjerne eierskiftet før valpekjøper reiser herfra. Da tar det gjerne en til to uker til de har fått eierbeviset. Enkelte ganger har det tatt litt lengre tid pga postgangen. Har du ikke fått eierbeviset etter 3 - 4 uker ville jeg tatt kontakt med oppdretter.
 7. Det syns jeg var veldig mye. Den eldste min på 17 år betaler jeg ca. 2900 og nesteldste på 11 ca. 3100. Har bare veterinærforsikring på disse. Jeg har bra med rabatter når jeg har så mange hunder, men allikevel syns jeg du betaler mye.
 8. For en hund? Hos meg hadde de satt opp premien med litt over 1000 for 10 hunder.
 9. Når det gjelder pelsstell på løwchen, kan det variere. Jeg har en som har hatt en pels som floker bare du ser på henne (litt overdrivelse, men det føles sånn) hele livet. Hun er 11 år nå og nedklipt. De andre har en pels som ikke krever mye. Bading ca. hver 14. dag og gjennombørsting en gang i uka så holder det fint.
 10. Ok, håper alt går greit nå, da. Vanligvis når man forhåndsregisterer valper får du skjema til chppmerking umiddelbart fra NKK som leveres til veterinæren når valpene chippes. Alle blir lagt inn selv om ikke alle er reservert. Stamtavler og eierbevis kommer da ganske raskt fra NKK og du foretar eierskifte etterhvert som valpene hentes. Mine valper ble hentet forrige helg og eierbevisene kom til nye eiere i løpet av denne uka. Stamtavlene fikk de med.
 11. Jeg hentet for mange år siden en valp på 6 uker. Det gikk helt fint, var den tryggeste og fineste hunden en kan få. Var med på alt familien gjorde fra dag 1 og hun var den beste til siste slutt 16,5 år gammel.
 12. Veterinæren legger bare inn chippnr. Har ikke du fått stamtavlene og eierbevis tilsendt? Du chippet alle valpene samtidig? Jeg hadde nettopp kull og papirene fra NKK kom 5 dager etter chipping. Da hadde jeg papirene klare til valpene ble hentet nå sist helg.
 13. Kullet ditt er godkjent hos NKK og du har tatt med skjemaet fra NKK når du chippet valpene? Når veterinæren har lagt inn chipnummeret hos NKK, sender de stamtavlene og eierbevis til deg. Du sender stamtavlene med eierne når valpene hentes. Du står som eier på hver enkelt valps eierbevis. På disse står en pinkode som du bruker når du foretar eierskiftene. Når dette er iorden får dyre-id opplysningene omgående. De blir da registrert på de nye eierne.
 14. Hvis det er en liten leveringsklar valp, ville jeg ikke tenkt tanken en gang. Den kan fremdeles komme ned. Vet om enkelte der den har kommet til plass rundt ett års alder. Nyere forskning sier at det er ikke større kreftfare om testiklen ikke er kommet ned, men det er en del veterinærer som vil kastere uansett. Min gamle veterinær gjør det ikke, før det eventuelt er et problem Det en bør gjøre er å følge med. Jeg har hatt en hannhund selv og han ble en riktig gammel mann uten operasjon med et godt språk og mentalt stabil. Jeg vil si som Sanne om følgene av kastrasjon. Når det gj
 15. Du kan gå inn på DogWeb og oppdateringer. Der søker du på greyhound. Du kan f.eks. søke fra 01.01.20 til d.d., da får du opp de kullene som er født og registrert i 2020.
×
×
 • Create New...