Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.2k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

I dag blir det min versjon av junk/fastfood. En pose wokgrønnsaker, ris og nøtter. :P

"Du blir hva spiser" sa en kollega til meg da han skulle klage på at jeg er veggis. "Hva er du da? Søppel?" spurte jeg, mens han satt og lesset i seg junkfood. :P

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gårsdagens middag skulle være fiskegrateng, men mens jeg ventet på at ovnen skulle bli varm - sovnet jeg på sofaen og den tinte på benken. Jeg var ikke lenger sulten da jeg våknet, så jeg slang den i kjøleskapet. Men er det greit å steke den i dag da? Den var fortsatt kald da den stod på benken, men var gjennomtint.. Hjelp? :huh:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gårsdagens middag skulle være fiskegrateng, men mens jeg ventet på at ovnen skulle bli varm - sovnet jeg på sofaen og den tinte på benken. Jeg var ikke lenger sulten da jeg våknet, så jeg slang den i kjøleskapet. Men er det greit å steke den i dag da? Den var fortsatt kald da den stod på benken, men var gjennomtint.. Hjelp? :huh:

Stek ivei. Så lenge den ikke har stått opptint i varmen i mange timer så burde det gå bra.

Jeg skal koke salt svinekjøtt, lage en enkel lapskaus av poteter, løk og etpar gulrøtter. Har jobbet og vært borte så mye at kjøleskapet ikke har fått påfyll.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå kommer dere til å hate meg, men det driter jeg i! :rofl: I dag blir det pinnekjøtt med surkål, julepølse, hjemmelaget kålrotstappe, og multekrem til dessert :drool: :drool: :drool: :drool: Vi feirer nemlig at vi er ferdig med oppussing. Vel nesten ferdig. Ok, ikke helt. Men vi har gjort mye, og siden jeg ikke får spise spekemat kan jeg lage meg pinnekjøtt i store mengder, slik at jeg kan ha noe godt å gnage på et par dager :banana:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hjemmelaget gryte med kylling, kikerter, løk, paprika, hvitløk og chili i tomatsaus. Alt laget fra bunnen av :) men mistet visst chilikrydderet oppi, så fytti grisen så sterkt det ble! Av krydder ble det kajennepepper, spisskummin, paprikapulver, persille og litt salt :) bortsett fra at det var sterkt var det digg!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå kommer dere til å hate meg, men det driter jeg i! :rofl: I dag blir det pinnekjøtt med surkål, julepølse, hjemmelaget kålrotstappe, og multekrem til dessert :drool: :drool: :drool: :drool: Vi feirer nemlig at vi er ferdig med oppussing. Vel nesten ferdig. Ok, ikke helt. Men vi har gjort mye, og siden jeg ikke får spise spekemat kan jeg lage meg pinnekjøtt i store mengder, slik at jeg kan ha noe godt å gnage på et par dager :banana:

Julen er altfor kort til at det bare kan spises da! Tror vi må ha nøyaktig det samme om noen dager :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde vi smalahove med vossakorv og kålrabistappe. Smalahove er eigentleg ikkje noko særleg til mat, det er jo 70% skinn og bein (det hovudet vi hadde i går var vel nærare 90%), og ikkje er det veldig godt kjøt heller. Men det er jo litt morosam mat, då :ahappy: .

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går hadde vi smalahove med vossakorv og kålrabistappe. Smalahove er eigentleg ikkje noko særleg til mat, det er jo 70% skinn og bein (det hovudet vi hadde i går var vel nærare 90%), og ikkje er det veldig godt kjøt heller. Men det er jo litt morosam mat, då :ahappy: .

Ikke særlig til mat? Du er spinnhakkendepåblåbærtur. Det er jo det beste som finnes! Særlig kinnkjøttet og øyet. Her i fryseboksen har vi smalaføtter og de skal bli herremåltid en av adventssøndagene. Med kålrabistappe og gode poteter.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Litt OT, men angående smalahove, så var jeg en gang på smalahovefestival av alle plasser. Jeg er veldig glad i fårekjøtt, så jeg tenkte jeg skulle prøve, men det lå altså hoder og duppet på hver eneste kvadratmeter, så jeg fikk helt hetta :D Hvordan smaker hodekjøttet sammenlignet med resten? Er det noen forskjell?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...