Jump to content
Hundesonen.no

AussieAllTheWay

Medlemmer
 • Content Count

  737
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

AussieAllTheWay last won the day on June 2 2022

AussieAllTheWay had the most liked content!

Community Reputation

1421 Excellent

About AussieAllTheWay

 • Rank
  Husvarm

Contact Methods

 • Website URL
  http://aussieboxy.com

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Heidals dype skoger
 • Hunderase
  Australian Shepherd

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Mine 2 første hunder har jeg ikke hos meg, men de siste 5 jeg har måttet avlive er begravet her. 3 av de ble kremert. Jeg kunne aldri tenke meg å ha asken stående på peishylla, men siden vi eier huset/tomten vi bor på, så har jeg begrave de her. Hadde jeg ikke hatt den muligheten, ville jeg nok valgt å spredd asken i fjellet eller skogen- men dette må jo være opp til hver enkelt. Synes ikke det ene er mer korrekt enn det andre, man må gjøre det man selv føler er rett for seg selv.
 2. Ikke sokker, men har dere forsøkt laserbehandling på de? Jeg har ei som får litt sprekker og klør/slikker litt, spesielt om vinteren, og da blir hun behandlet med laser, og vi smører med Inotyol salve- det synes vi gjør susen. Ellers er det jo vanskelig om hun spiser opp sokkene, da hjelper lite, utenom munnkurv kanskje..
 3. Er ikke bare ei kvise, eller en liten flis e.l som det har blitt litt verk i?
 4. Hadde min hund bjeffet så mye, hadde jeg latt den ligge i bilen, og sovet i teltet selv, med sov-i-ro i ørene 🤣 samt dekket til buret, så den ikke fikk sett ut. Sover selv i bilen med hundene, men de bryr seg lite om ting utenfor, samt at jeg dekker til vinduene, så de ikke ser ut når det lysner, før jeg våkner.
 5. Da jeg gikk var det flere som kom på fly. De organiserte seg slik at de delte på leiebil, eller satt på med andre som kom fra Oslo området. Overnatting var på 2 ulike gårder ikke alt for langt unna. Jeg skulle egentlig kun ta grunnutdannelsen for egen del, men endte opp med hele massasje utdannelsen fordi det var så gøy. Jeg er 80% ufør, så nei, jeg jobber ikke med det- er bare en slave for egne og venners hunder 😆 Men de aller fleste som gikk sammen med meg, har enten egen praksis, eller jobber hos andre.
 6. Utdannet meg innen massasje og laser i 2017/18 hos Carmen Kadim- Nordisk Hundemassasjeskole AS Veldig fornøyd med opplegget der.
 7. Jepp- det får de- en liten neve kattemat hivd utover gulvet. Det begynte den gangen vi hadde hunder som plukket opp matskåla si- fikk jo belønning for det- og da måtte jo de som ikke gjorde det også få... så byttet vi til matskåler som de ikke klarte å plukke opp, og da kastet jeg godisen utover for å avlede- og vipps var det en vane 😂
 8. Den eneste lina jeg er skikkelig fornøyd med - som sporline, er den som er 3-slått (tvinna) oransje i 6mm (eller 8 om man har stor og sterk hund- bedre å holde i) Jo stivere de er jo lettere glir de i terrenget. NBF selger de nå. Den som er lik, men som er flettet er ok- men ikke så god. Og ja, hvordan man pakker den sammen, betyr mye for hvor lett den er å plukke fram uten floker
 9. Og den er fortsatt lammet? Vår gamle dame fikk anfall da hun var 14, og det var rett å slett kollaps. Jeg også måtte ut å lete etter henne, og hun kunne ikke gå på flere timer. Dette var da epileptiske anfall som ikke hadde de vanlige rykningene, bare kollaps og hun gjorde fra seg. Men om hunden fortsatt ikke kan gå, så er det nok en nerve som har kommet i klem, som @simiraskriver Lykke til
 10. Det med at ting er "ukjent for oss" er jo nettopp det de sa til meg også, så jeg er ikke imponert. Har samme problemet som deg- "stutt-tjukka" som jeg kaller meg selv Min favoritt jakke er fra Hööks. Men den er jo absolutt ikke optimal den heller, men prisen er noe helt annet. Alt er for langt- både på armene og ellers, den puster litt dårlig, og noen sier glidelåsen er dårlig, men er vanntett og vindtett, og når den koster 800ish så lever jeg bedre med det, enn om jakka skulle koste 2000,- Om du får tips til jakke som passer oss med litt mye utover og litt lite oppover i str, s
 11. Nei- de er ikke ull nei "En praktisk tur- og treningsjakke i softshell med membran" Vannavvisende (vanntett, men det er ikke regnjakke) Vindtett (fra hjemmesiden)
 12. Jeg ble kjempeskuffa over min. Blåste tvers igjennom den, og da jeg klagde "hadde de aldri hørt om det før" enda det var veldig mange med samme erfaring som kommenterte da jeg skrev om det på fb. Synes også de er veldig lange å smale i armene- dog ikke så ille som Grimsbu jakka- der ble jeg rett å slett for "feit og kort" i armene 🤣
 13. Jeg har hørt endel forskjellig, og kun forsøkt en av metodene- og det var å lukke ei dør mellom de- men avhenger jo selvsagt at man har ei dør. Sette en stol over hodene og klemme ned har jeg også hørt fungerer. Eller tømme en bøtte vann over de- ingen av disse tingene har men med seg på tur da Men kanskje ett skikkelig balletak på den som biter fungerer?
 14. Helt for å forby alle slike annonser. Dette er ikke rette plassen å annonsere etter avlspartner, verken blanding eller renraset.
 15. Vært hos kiropraktor? Min fine brunbjørn slet med bakparten og spesielt ene benet på slutten. Hun hadde god hjelp av kiro, massasje og og laser og selvsagt smertestillende.
×
×
 • Create New...