Gå til innhold
Hundesonen.no

Dagens Middag


tm100021
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tror jeg sprekker... To flotte blomkålhoder brekt i store buketter, forvellet i vann til nesten møre. En god liter hvit saus med muskat over blomkålen (som ble sirlig stappet ned i en ildfast fo

Omnomnomnomnom!!!

Jeg leste først... Morrabrød

Posted Images

  • 2 months later...

Torsdag er fiskedag. Har lyst til å lage en fiskegryte fra bunnen av, vi får se hva det blir til.

Edit: Fant denne oppskriften, den ser jo bare helt overyummi ut!:

Ingredienser

1 stk rød paprika

1 stk liten purre

2 ss smør

1 båt hvitløk , finhakket

3 dl fløte

125 g snøfrisk naturell (et beger)

1 ts salt

¼ ts nykvernet pepper

2 ts sitronsaft

600 g torskefilet eller annen god fisk du liker

100 g rensede reker

frisk basilikum

Slik gjør du:

Rens og kutt paprikaen i terninger og skjær purren i strimler. Fres dette i smør i en gryte tilsatt finhakket hvitløk.

Hell i fløte og snøfrisk (du kan også bruke snøfrisk med dillsmak om du ønsker det), og rør slik at snøfrisken løser seg opp. Tilsett salt, nykvernet pepper og sitronsaft. Legg porsjonsstykker av fisken oppi sausen og la fisken trekke i ca 8 - 10 minutter. Tilsett reker og strimler av frisk basilikum før servering.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag blir det en slags pastasalat av kjøttboller, pennepasta, agurk, perletomater og rødløk.

Enkel, hjemmelaget dressing av creme fraishe og diverse krydder som salt, pepper, chili, hvitløk og paprika.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag skal jeg ha sodd :D men så vill og gal som er, skal det være en god del grønnsaker oppi og ikke bare litt gulrot :)

Å, der kom jeg på at jeg jo har ei bøtte sodd i fryseren *hoppe litt rundt*.

I går ble det stekt laks med hvitløk og sitron, servert med litt creme fraiche, pinjekjerner, peanøtter og rå gulrot og blomkål :D.

I kveld har jeg hatt litt blanda saker.. litt ost og kjeks, litt spekeskinke, creme fraiche, gulrøtter, blomkål (jepp - jeg er veldig glad i rå gulrøtter og rå blomkål :D), avocado og tomater.

Drikke: vann :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Beste måte å lage noe godt av kyllingfilet, fetaost og bacon uten at det blir tørt? Jeg er ekspert på å lage tørt kjøtt nemlig!

Jeg ville snittet opp kyllingen litt, lagt fetaen inni, surret bacon rundt, stekt noen få sekunder på hver side (bare for å få litt stekeskorpe) og så bakt kyllingen i ovn. 180 grader, 15-20 minutter - til kyllingen er gjennomstekt. Da blir den mør og saftig. :)

I dag har jeg chili con carne med tortilla chips og ØL. :heart: Svetter nesten her jeg sitter og spiser.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Oh, fortell?

Veldig enkelt rett å lage :D Steker kjøttdeig, tilsetter løk, sånn Thai curry fra Uncle Bens, litt fløte og lar det surre sammen en 5 min tid :) Tilsetter til slutt sukkererter, så de holder seg sprø :D

Serveres med ris :D

Enkelt og godt :w00t:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Personlig er jeg veldig glad i bichon-rasene, selv om de krever litt klipping og børsting. Med riktig sosialisering og trening så er de fine familiehunder som kan være med på det meste. Om dere lener mot spaniel så synes jeg personlig at springeren er et bedre valg. Cockeren og de mindre (king charles og cavalier) har mye helseproblemer. De er fine familiehunder, men krever også litt pelsstell. Shetland sheepdog kan være et alternativ. Hvis dere ikke vil ha pelsstell i det hele tatt så ta en titt på dansk/svensk gårdshund. De kan bjeffe når det kommer besøk, går folk på veien, osv. men ikke noe mer enn de fleste andre små raser. De er glatthåret, men røyter da korte hår minst et par ganger i året, som er normalt for alle røytende raser. De er aktive og trenger både fysisk og mental aktivisering, og kan kanskje minne litt om beagle hvis det er utseende som trekker der. Mellompuddel eller dvergpuddel er morsomme og allsidige hunder, de må klippes/børstes.
    • Takk for utfyllende svar og gode råd!  Hvis vi skulle se på en mindre hund, er det noen raser du vil anbefale da?   Hvis vi lener mot spaniel: vil en cocker spaniel eller springer spaniel være et bedre valg? 
    • Har jobbet i kafé tidligere, og etter det jeg kan huske så benyttet vi oss av et spesifikt middel for å bløtlegge bestikk i noen minutter før steamer. Het vel «Dip-It» eller noe sånt.
    • Det ser jo ut som at det virker å bruke strup, men jeg ønsker ikke å bruke det på hundene mine uansett. Mykere metoder tar nok lengre tid, og krever sikkert mer av meg som hundefører, men jeg ønsker heller å legge inn den innsatsen enn å påføre smerte på hundene mine. Hva forskning sier er ikke så relevant for meg, når jeg ser at jeg klarer å oppnå det jeg ønsker uten å bruke brutale metoder så gjør jeg selvsagt det.  Ingen av mine hunder er enkle typer, så når det går an å få de til å fungere godt uten bruk av vold så tenker jeg det skal være mulig for de fleste. 
    • Det er veldig lenge siden jeg har brukt noe slik(da jeg gikk på folkehøyskole for 20+ år siden). Men jeg husker at man skulle skylle før man satte inn i maskinen. Jeg fant også dette, om det er til noe hjelp; Oppvaskmaskin til industri: Slik får du best resultat - Machine Products Storkjøkken AS
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...