Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  238
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Busann last won the day on January 24

Busann had the most liked content!

Community Reputation

525 Excellent

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hemnes
 • Interesser
  Agility
 • Hunderase
  Sheltie, Japaner
 • Mine dyr
  Har også 4 katter, og 2 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

5990 profile views
 1. Jeg og Yoshi har vært og gjort ting vi ikke kan i dag. I sterk konkurranse med seg selv fikk han HP og BIR. Med nerver hos både fører og hund kan vi ikke klage.
 2. Jeg betaler rundt 390 kr pr dose (780,- for 2 pk). Jeg henter på apotek selv, så det kan kanskje påvirke prisen. Men jeg setter selv da, så sparer endel på det.
 3. Holdbare stoff leker som tåler klipper/gnager? https://www.musti.no/gaia-suede-lama?69917 Denne er favoritten, men han tygde av det første beinet på ca 1 time, og nå er den helt ubrukelig. Denne har holdt hittil, men han synes ikke den er like god å bite i. Vi har mange plastikk bein og andre litt harde tyggeleker, men han synes ikke de er like fine å bite i. Han driver å mister tenner så hadde vært fint å finne noe han mykt han kunne gnage på.
 4. Yoshi fylte 4 måneder nyttårsaften. Vi var veldig spente på hvordan han ville reager, spesielt siden Shero er redd. Heldigvis har vi naboer som ikke har sendt opp noe utenom lovlig tid. Var noe kl 20, og da bjeffet ham, men tror det var mer for å være med de andre enn at han egentlig reagerte på lyden. Før midnatt ble Shero og Max puttet på kontoret i kjelleren sammen med faren min, med musikk. Yoshi var i stuen med leke og snusematte, og det verste som skjedde (for ham) var at ikke fikk bli med meg ut. Han var ikke alene, men han er mammadalt. Han har doblet vekten siden han kom og
 5. Har du link eller navn? Kan sjekke om Musti her har.
 6. Siden det er Yoshi sin første jul, blir det spennende om han lar juletreet være og om han skjønner gaver. Shero skjønte det første julen så han elsker julen, og vi må passe på gavene.
 7. Tusen takk Ja blir første japaneren vi har fra valp, så blir spennende. Vi har hatt 2 JS tidligere, men de var 1,5 år og 3,5 år når vi overtok dem, så hadde en del uvaner vi måtte trene bort.
 8. Da har Yoshi vært her i nesten 2 måneder så kanskje på tide at han får egen tråd. Yoshi er en liten japansk spisshund født. 31.08.22 En meget bestemt ung herre med temperament så dette kan bli spennende fremover. Heldigvis ett matvrak uten like så han er lett å bestikke. Lever også veldig godt på at han er super søt 😆 Han er også reservert overfor fremmende som er en ny problemstilling for meg, men også litt deilig for meg med supersosiale sheltier som mener alle nye folk er en bestevenn de ikke har hilst på ennå. Hos oppdretter På vei til flyplassen
 9. Riktignok 7 år gammelt svar men, https://www.facebook.com/SAS/posts/10154958066520788/
 10. Det bør gå bra. Sherpa er myk og kan presses til riktig str. Men kan lønne seg ringe og dobbeltsjekke. Small er for hunder under 3,5 kg iflg. det jeg kan se.
 11. Busann

  Mål 2023

  Mitt største mål for 2023 er å kraftig minske bistanden til den lokale veterinærnæringen 🙄. Hundemål: Få de 2 siste nappene i AG2 så vi kan begynne i klasse 3 med Max. Starte agilitytreningen med Yoshi. Starte blåbærstevne med Yoshi. Prøve å finne noe som passer en agilitypensjonist med Shero.
 12. Busann

  Valp 2022

  Mini pirajaen er blitt 10 1/2 uke og vokser fort. De store gutta var litt skeptiske til denne lodotten i starten, men har tint opp nå. Max kan til og med dra igang litt lek.
 13. Jeg var fornøyd med Ownat når jeg brukte tørrfôr (i tillegg til rått). Finnes i mange varianter, både med og uten korn. Jeg har bare brukt uten korn selv da. Bruker det på katt da, veldig fornøyd med det til dem.
 14. Busann

  Valp 2022

  Da var lille Yoshi hjemme.
 15. Tidligere eier (eller var det datter?) drev vel labrador valpefabrikk, hele familien var vel utestengt fra NKK om jeg ikke husker feil. De solgte bedriften for endel år siden. Nå er vel Petworld under Pet XL om jeg ikke tar feil? Edit link: De avlivet noen ridgeback valper uten ridge.
×
×
 • Create New...