Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  224
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Busann last won the day on September 7

Busann had the most liked content!

Community Reputation

502 Excellent

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Sheltie
 • Mine dyr
  Har også 4 katter, og 7 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

5792 profile views
 1. Tidligere eier (eller var det datter?) drev vel labrador valpefabrikk, hele familien var vel utestengt fra NKK om jeg ikke husker feil. De solgte bedriften for endel år siden. Nå er vel Petworld under Pet XL om jeg ikke tar feil? Edit link: De avlivet noen ridgeback valper uten ridge.
 2. Busann

  Valp 2022

  Da var plutselig her jeg også. Valpen er 1 uke gammel og om alt går etter planen så kommer det en liten japansk spisshund hann hit rundt 26.10. Blir spennende med liten hvit fluff igjen.
 3. https://www.wtmetall.se/bilbur Disse lager bur tilpasset bil. Ser mange som er fornøyd med dem, og sett modeller laget med skyvedør. Men koster endel da.
 4. Det kan du jobbe med etter at det er fjernet. Om du gjør det en gang betyr ikke det at du må gjøre det flere ganger. Men dette høres det ut som kommer til å ta tid å lære, og da er det viktigste synes jeg å få det bort så fort som mulig.
 5. Jeg ville tatt den med til hundefrisør (selv om det er langt) eller hørt med veterinær om de kunne fjernet det, evt. under sedasjon. Om det har vært der lenge og den reagerer så sterkt er det antagelig vondt når du driver der, og da får du ikke lært den at det ikke er farlig. Bedre å få det gjort uten at du er er knyttet til det som gjør vondt, for så å bygge opp at det ikke er farlig, når det ikke gjør vondt. De har også barbermaskiner, noen ganger er det lettere å fjerne sånt med det enn saks.
 6. Ikke noe personlig erfaring, men de har gjort det bra i agility. Kjappe og kvikke hunder. 2 har vært på norske laget i VM, EO og Nordisk. De samme 2 har også blitt norgesmester i agility flere ganger.
 7. Har hatt god erfaring med Ownat kornfri, dog har jeg aldri fullfôret på det da mine spiste mest rått. Har også god erfaring med Grandorf hos katt, men har aldri fôret hund på det da vi begynte å fullfôre rått før vi fant det. Men må fôre kornfritt hos kattene da jeg har en kornallergisk støvsugerhund.
 8. Finnes en serie om Bessie fra redningshundene og datteren i huset. Riktignok myntet på barn, men lett underholdning. Redningshunden Bessie
 9. Drar opp denne igjen. Vurderer å kjøpe nytt (hakke mindre) bur, men sliter med å finne forselgere. Er det noen som vet hvor disse burene kan kjøpes nå? Buret er like fint ennå, så er ikke krise, men venninna mi sitt bur som er str. mindre går så mye bedre inn i bilen.
 10. Jeg betalte 640 + mva for 2 år siden. 340 + mva for katt nå i år (ca 5 kg). Det var kun for medisin siden jeg setter selv. Jeg ville sjekket litt rundt på priser på det nye, mener jeg fikk oppgitt 1000,- pr. sprøyte. Dessverre døde hunden før vi fikk vurdert det.
 11. Om jeg ikke husker helt feil fra da jeg hjalp til med å registrere ett kull, må man krysse av for at valpen er solgt, default er tilgjengelig. Vet ikke om det er endret, men om det ikke er, er det nok en del som rett og slett ikke gidder å krysse av, så det ser ut som det er flere tilgjengelige enn det egentlig er.
 12. Du bør ha med dekken til å ha på hunden mellom den er på banen. Du må ha med vann og vannskål ja, om du ikke skal ha den i bilen, må du ha med noe den kan ligge i/på. Husk å ha vanlig leiebånd, ikke flexi-line. Om hunden er leken, anbefaler jeg leke også. Pølser, fiskekaker og medisterkaker pleier å være populært. Gode lommer anbefaler, store og dype så du ikke søler godbiter på banen, men du kan lett og kjapt komme til. Anbefaler også å trene på "bli" før du starter. Det gjør det mye lettere å komme igang med bli på banen når dere kommer så langt om det sitter litt først.
 13. Både Dyrebutikken på Alna og Brukshunden på Alna fører Canelana. Du finne liste over forhandlere her Jeg hadde enten gått for BOT nettingdekken som underdekken ved kaldt vær eller ren ull ala Canelana Thermo. Synes ikke vinterdekkenet er varmt nok for de kaldeste dagene på kortpels hunder. Erfaringsmessig er Thermo trangere enn Ambassadør, spesielt rundt livet. Mine sheltier bruker 37 og 40 i BOT og passer S og S/M i ambassadør. Bruker 40 og 45 i de fleste andre dekken.
 14. Søsteren min har tatt noen fine høstbilder av gutta.
 15. Det kommer mye ann på rase og vanlig kull str. Mange raseklubber har en mal på hva som er vanlig. På sheltie er det (eller var når jeg lånte ut hannhund) 10% av valpepris pr. valp. Og ingen sprangavgift.
×
×
 • Create New...