Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  203
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Busann last won the day on December 20 2020

Busann had the most liked content!

Community Reputation

489 Excellent

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Lierfoss.
 • Hunderase
  Sheltie
 • Mine dyr
  Har også 4 katter, og 7 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

5256 profile views
 1. Fra hva jeg har hørt, så er det endel oppdrettere som napper ut feilstilte øyehår før øyelysning. Så det kan være en mulig forklaring på forskjellene der. Dessuten kommer feilstilte øyehår i grader, så viktig å ta det inn i beregningen også. Min har ett mikroskopisk feilstilt øyehår, og når jeg snakket med øyelyseren om avl videre (siden det var grunnen til øyelysningen) sa hun at så lenge partneren var fri, var det lite sannsynlig at valpene skulle bli (veldig) påvirket av det, og alle ble øyelyst frie som valper.
 2. Pøblusen er 3 år i dag. Begynner å bli voksen gutten.
 3. Det ser ut til å være ett vanlig problem hos FK hos oss. Har også opplevd det flere ganger når vi har kjøpt MUSH her. Kjøper jeg det i Oslo er det aldri noe problem med noe av det. En av hovedgrunnene til at vi ikke bruker MUSH lengre, er ikke så ofte i Oslo nå.
 4. Busann

  Running contacts

  Oppfeltsdømming blir vel fjernet når de nye reglene kommer? Skulle ha kommet i år, men blir utsatt, så forhåpentligvis neste år. Så om du ikke bryr deg så mye om de har det, ville jeg sjekket ut det nye regelverksforslaget. Elles har jeg ikke noe tips dessverre.
 5. Pyntet til jul i dag, tidligere enn vanlig med vært ett uvanlig år så greit å kunne kose seg litt lengre. Max er ikke helt sikker på hva han synes om det.
 6. Ville prøvd massasje eller kiropraktor/fysio. Mine får det ca hver 1 1/2mnd, gamle hunden hadde HD, hoftebrudd og forkalkninger + følges stivheter foran, og det ga henne mange gode ekstra år. De jeg har nå får det forebyggende. Svømming kan også hjelpe. Men ville sjekket med massør/behandler først. BOT eller ull kan også hjelpe, pass på at han ikke blir kald. Og smertestillende kan også hjelpe mye om det er stivhet/artrose, mange muligheter der så snakk med veterinær.
 7. Det spørs om du skal ha løpene eller stående. For de som skal ha stående pleier jeg å sette den sånn at den står der hunden skal stoppe. (Sånn at den har 2 av og 2 på og treffer maskinen med munnen). Ved løpende er det like mange veier som det er hunder, så der anbefaler jeg å se deg rundt og se hva du føler passer best for deg og hunden din. Jeg har bare satt den ett lite stykke unna slutten og begynt innlæringen på bunn av stigen, sånn at han garantert treffer feltet før jeg har flyttet ham lenger og lenger opp. Tilslutt kjørte jeg full stige. Etter hvert har jeg flyttet maskinen le
 8. Busann

  Bessie "Akiri"

  Den 01.12 reiste Akiri til hundehimmelen. Lillegullet ble brått syk.
 9. Du er klar over at felt brenner? Spesielt stigefelt. Farlige saker.? Mitt beste tips er en godbitmaskin om du har mulighet til å skaffe det, gjør jobben mye mye enklere. Min yngste rotet bort stigefeltet sitt på stevne i sommer og fant det ikke igjen før i november. Savner å trene, her i kommunen får vi ikke lov så vurderer å grave frem hindrene mine fra vinterlagring altså.
 10. Mine sheltier ser så vidt børsten 1 gang i uken. Tar grundig gjennombørsting 3-4 ganger i året. Men de har ganske lite pels i forhold til mange utstillings sheltier. Sånn i forhold til kjønn virker det som tispene røyter seg ganske ferdig rundt løpetid (iallefall de jeg kjenner) mens hannene røyter litt mer jevnt. Størrelser kan komme i alle varianter på begge linjer, men amerikanerne har litt høyere rasestandard en FCI så de er ofte noe høyere. Min eldste hanne og søsteren hans har hatt hver sine kull. Og størrelsene der går fra 33,5 (niese) til 41 cm. (sønn). Viktig å huske at mange
 11. Busann

  Bessie "Akiri"

  Hipp hurra for Akiri som fyller 10 år i dag. Vi hadde virkelig ikke trodd vi skulle få ha henne så lenge, men den gamle damen overrasker stadig.
 12. NKK har rettet det og sagt at det ikke vil bli noen godkjent rase. Antagelig så mangler det en ikke eller ingen i den første mailen de sendte.
 13. http://www.truelove.no/alleseler/374-2/ Denne kan klikkes på forran. Mine hater også å få selen over hode.
 14. Stovner har vel treninger på Lillomarka om sommeren? Hvor langt ut fra Oslo er du villig til å bevege deg? Lettere å svare om aktuelle klubber når man vet det.
 15. Max fylte 2 år i går. Var med på "fødselen" så traff han når han var under 1 minutt gammel. Tenk at det er 2 år siden lille store gutten kom til verden. Ca 1/2t gammel ca 7 uker 3 mnd 2 år Bursdagsbarn
×
×
 • Create New...