Jump to content
Hundesonen.no

Busann

Medlemmer
 • Content Count

  248
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  18

Busann last won the day on August 28

Busann had the most liked content!

Community Reputation

535 Excellent

About Busann

 • Rank
  Bekjent
 • Birthday 08/21/1988

Contact Methods

 • MSN
  busann@hotmail.com
 • Website URL
  http://www.sherloki.no

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Hemnes
 • Interesser
  Agility
 • Hunderase
  Sheltie, Japaner
 • Mine dyr
  Har også 4 katter, og 2 chinchillaer.

Recent Profile Visitors

6308 profile views
 1. Yoshi har vært på 3 utstillinger siden sist. I Moss fikk vi 2 x ex, 2JKK og 3JKK. I går stilte vi på Norsk Berner Sennen klubbs utstilling og der fikk han. Ex, CK, 1JKK, 2BHK, Cert og BIM junior. Skulle værttilling i dag også, men en feil stilt alarm satte stopper for den planen.
 2. Jeg (og flere andre) bruker denne https://smartpack.no/ Her kan du justere rommene så de passer det du skal ha med. Vet mange også bruker sånne https://dyrenesverden.no/pussebag/15027-stallveske-7312135847027.html
 3. Vi var på vår første offisielle utstilling sist helg, og vi valgte rasespesialen som debut. Mest for å treffe oppdretter igjen, men også for å møte andre i miljøet. Yoshi fikk 2 x EX og 4. konk lørdag og 3. konk søndag. Veldig fornøyd med lillegutten min.
 4. Jeg og Yoshi var på Stange i helgen. Vi sliter litt med at Yoshi er veldig reservet mot fremmende, men søndag fikk vi likevel HP og BIM. Hadde blitt BIR om han ikke hadde vært så reservert, så da har vi noe å jobbe mer med fremover. Dette var nest siste valpeshowet vårt, ikke så lenge til valpen er junior.
 5. Nei. Skal gjøre det neste gang han bades, men har brukt samme sjampo siden før jeg fikk valpen så rart de plutselig reagerer på den.
 6. Har fått ett problem som jeg aldri har hatt før. Hver gang jeg bader valpen (6 mnd), blir begge det 2 eldste hundene mine (hanner) helt tussete på ham og oppfører seg som han skulle vært en tispe med løpetid. Dette skjer (heldigvis) kun de første dagene etter badet, men siden han er liten nok til å gå under magen deres og det er 2 hanner må han bades oftere enn jeg ville gjort ellers (lukter ikke akkurat roser). Dette skjer uansett om alle er badet (samme shampoo) eller kun valpen. Noen som har noen råd om hvordan jeg kan forhindre det? Eller er det bare alderen, forsterket av vask
 7. Mine veier 9 og 11 kg, så stor variasjon. Vet om sheltier på 4-5kg også så er mulig. Begge mine har vært sammen med chihuahuaer og det har ikke vært noe problem, men de har jo ikke bodd sammen.
 8. Når katten min hadde kraftig infeksjon i fjor, spiste hun ikke selv på 3 dager før det løsnet. Nå har hun hjernehinnebetennelse, og den første uken hjemme spiste hun ikke selv på nesten en uke. Begge gangene løsnet det tilslutt så håper at det løsner snart for dere også. Krysser fingre og labber for at det går bra med frøkna.
 9. Jeg og Yoshi har vært og gjort ting vi ikke kan i dag. I sterk konkurranse med seg selv fikk han HP og BIR. Med nerver hos både fører og hund kan vi ikke klage.
 10. Jeg betaler rundt 390 kr pr dose (780,- for 2 pk). Jeg henter på apotek selv, så det kan kanskje påvirke prisen. Men jeg setter selv da, så sparer endel på det.
 11. Holdbare stoff leker som tåler klipper/gnager? https://www.musti.no/gaia-suede-lama?69917 Denne er favoritten, men han tygde av det første beinet på ca 1 time, og nå er den helt ubrukelig. Denne har holdt hittil, men han synes ikke den er like god å bite i. Vi har mange plastikk bein og andre litt harde tyggeleker, men han synes ikke de er like fine å bite i. Han driver å mister tenner så hadde vært fint å finne noe han mykt han kunne gnage på.
 12. Yoshi fylte 4 måneder nyttårsaften. Vi var veldig spente på hvordan han ville reager, spesielt siden Shero er redd. Heldigvis har vi naboer som ikke har sendt opp noe utenom lovlig tid. Var noe kl 20, og da bjeffet ham, men tror det var mer for å være med de andre enn at han egentlig reagerte på lyden. Før midnatt ble Shero og Max puttet på kontoret i kjelleren sammen med faren min, med musikk. Yoshi var i stuen med leke og snusematte, og det verste som skjedde (for ham) var at ikke fikk bli med meg ut. Han var ikke alene, men han er mammadalt. Han har doblet vekten siden han kom og
 13. Har du link eller navn? Kan sjekke om Musti her har.
×
×
 • Create New...