Gå til innhold
Hundesonen.no

Tråden for tegning


Mirai
 Share

Recommended Posts

LittleLight, den var fantastisk! Har du mer du kan vise? :D

Tusen takk .. :icon_redface:

Vel, jeg har jo denne?

4238_1138862398039_1421764287_353963_32381_n.jpg

Litt dårlig fotografi, så se for deg at det er betydelig mer kontrast i virkeligheten, da de dypeste skyggene her er markert med sort tusjpenn. :rofl:

Og så en litt raskere slørv-tegning, der jeg tydelig har kuket noe til på hennes venstre fot, vinkel er veil på sko eller fot- de passer hvertfall ikke sammen. :gaah:

189488_1903414991376_1421764287_2279078_7477302_n.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 1.6k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Denne tråden har jeg ikke sett før! Jeg liker også å tegne!!  Nå er det riktignok en liten stund siden sist, nærmer seg vel snart året for siste tegningen.. Tidsklemma. Men skal snart sette igang igje

Tegnegleden er for meg utrolig givende. Ekstra mye når andre gleder seg over tegnearbeidet mitt. Jeg er så heldig å få tegne mange forskjellige motiv på bestilling, men det jeg liker absolutt best å t

Denne tråden er jo dau! Her er en tegning jeg tegna til broshan, som drømmer om vorsteh Referansebilde fra vom og hundemat:

Posted Images

4749_1160435457352_8232550_n.jpg

WOW, det ser ut som et fotografi! O_O Du er helt sinnsykt flink!

Vel, tør jeg si at jeg hadde to-timers datakurs med tegnebrett hver eneste uke i et helt år uten å få til noe som helst...? :ide:

Det kan godt hende det ikke var deg det var noe feil med, men utstyret. Jeg brukte tegnebrett da jeg gikk på skolen en stund, og jeg fikk aldri til noe jeg var fornøyd med. Men når jeg fikk eget tegnebrett, merket jeg at det på skolen må ha hatt alvorlige feil og mangler.. Ofte er det slik med skoleutstyr. De er gjerne billige (VELDIG billige) og gamle, og har vært igjennom litt for mye antageligvis :P

Tusen takk .. :icon_redface:

Vel, jeg har jo denne?

4238_1138862398039_1421764287_353963_32381_n.jpg

Litt dårlig fotografi, så se for deg at det er betydelig mer kontrast i virkeligheten, da de dypeste skyggene her er markert med sort tusjpenn. :rofl:

Og så en litt raskere slørv-tegning, der jeg tydelig har kuket noe til på hennes venstre fot, vinkel er veil på sko eller fot- de passer hvertfall ikke sammen. :gaah:

189488_1903414991376_1421764287_2279078_7477302_n.jpg

Elsker disse! Herlig hvordan du får med så mye detaljer, f.eks på den siste, hvor kjolen strammer øverst på låret rett under rumpa når hun sitter - og ribbena og navelen som vises igjennom tøyet. Nydelig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

LittleLight, du må bare tegne mer! Har du gjort noen studier også, eller er du en liten latslask som meg som liker å se etter ting? :P

Altså; "lat" som i at det er enklere å se på ting enn å studere f. eks anatomi, form osv fordi det er ikke aaalltid så gøy.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har alltid vært veldig glad i å tegne, over middels interessert i anatomi og proporsjoner, og så har en bittelitt skolegang bak meg. :whistle: Men ja, jeg ser jo etter et originalt verk eller et referansebilde- omtrent alltid. Jeg er i tillegg sååååå pirke-nøye og vil ikke la de små detaljene utebli. Det er derfor jeg klarer å få med navleomriss på magen, få med at kjolen strammer øverst på låret, rynkene på det syltynne stoffet hun krigsberta har på seg, skinn i metall, skygge fra detaljer, etc. Liker å få det så naturtro og livaktig som overhodet mulig.

For øvrig var tegnebrettene på skolen i VELDIG dårlig forfatning. Noen var ødelagte, men lå likevel i skapet. De andre tegnebrettene virket sånn passe. Noen ganger registrerte de ikke trykk fra pennen, andre ganger ble linjen hakkete, pennene var grusomme å holde i- aaalt for tynne penner. For ikke å snakke om at de tegnebrettene ble brukt hver dag, og noen ganger ble de brukt en hel dag i slengen. Men jeg tør ikke begy meg ut på noe slikt nå, vil ha det gode gammeldagse trygge. :baby:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sååååå lekre :D

Hehe Luis Royo sine tegninger er lekre ;D Jeg har en liten bok med flere tegninger. Snakk om perfekte proporsjoner! Jeg har også en Luis Royo kopi-tegning , men ikke på langt nær så bra som dine :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Luis Royo er helt fantastisk, han bergtar meg med kunsten sin. Jeg hadde ikke noe spesielt forhold til den tidligere, men de siste årene har bare steget og steget kraftig i gradene her, og er på topp blant Rembrandt og mine andre store helter. Er helt sjokkert over fantasien hans, og misunner han virkelig det talentet han har! Jeg eier jo ikke fantasi selv, ender som regel opp med å kopiere..

Hmm, kanskje jeg tør å vise dere den nyeste tegningen også når den omsider blir ferdig! :) Det er også- sjokk- en Royo-kopi. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Måtte få ut litt frustrasjon av at jeg ikke skjønte noe i et av fagene på skolen, så for første gang på mange år har jeg tegnet. I pait. Med toughpad. Kommer ikke til å tegne mer... haha!

Har tegnet litt av samme stil med blyant og ark for noen år siden, men de ble jo litt anerledes på pc... stygt, men jeg synes det er litt moro!

426753_10150696518921999_598411998_11659172_1753895048_n.jpg

  • Like 12
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Absolutt! Jeg syns det er vanskelig med tegnestil fordi man må holde det så enkelt. Krever at man er ganske flink og trygg på linjene sine. Vi har jo den karikaturutfordringen i tegnelektråden, og det er supervanskelig å faktisk få til en karikatur, og ikke bare en stygg tegning :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Signerer IW, lignet på TegneHanne! *inn å se om hun har blogget noe mer*

Digger den bloggen, skulle ønske jeg kunne tegne så bra og så morsomt, det er en masse hendelser som skjer i løpet av en dag som hadde vært morsomt å fått frem på en slik måte.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Michellus

Jeg vet at i hobbybutikken på Ski storsenter så selger de mangatusjer i tusen (ok, litt overdrevet :lol: ) forskjellige farger. Vet dessverre ikke hva prisen er på dem, men de virker gode.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Noen som har et godt tips på noen bra tusjer? Svart, og farger. Ikke for tjukke. Merker jeg savner en mellomting mellom bryant og maling.

Både Copic Markers og Tria Markers er fine tusjer av høy kvalitet. Desverre ligger jo prisen også deretter, så klart, men sjekk med hobbybutikker o.l om du vil prøve de ut. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...