Gå til innhold
Hundesonen.no

Kita og Nanti


armagnac

Recommended Posts

  • Svar 1.2k
  • Created
  • Siste svar

Det skjønner jeg. Blir spennende å se hvem du ender opp med. Har du noen favoritt selv?

Ja holder en knapp på Fiona (men formann i GD klubben skal vurdere fargen først), ellers må det bli den svarte hannhunden :rolleyes2:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det bestemt at det er Fiona (mørkeste harlquin) som blir min :wub: Lisbeth snakket med formann i NGDK, Borghild som omtrent er en bibel på GD :wub: Hun brukte ikke lang tid på å si at Fiona var en bedre hund enn den svarte tispen :D Mesteparten av det gråe ville bli sort med tiden :wub:

Gjett om jeg er glad :rolleyes2: Fikk lille valpis som jeg syntes er såååå utrolig skjønn :jump: litt over en uke igjen til besøket nå :wub:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er det bestemt at det er Fiona (mørkeste harlquin) som blir min :wub: Lisbeth snakket med formann i NGDK, Borghild som omtrent er en bibel på GD :wub: Hun brukte ikke lang tid på å si at Fiona var en bedre hund enn den svarte tispen :D Mesteparten av det gråe ville bli sort med tiden :wub:

Gjett om jeg er glad :rolleyes2: Fikk lille valpis som jeg syntes er såååå utrolig skjønn :jump: litt over en uke igjen til besøket nå :wub:

Gratulerer! :D

Kommer til å bli spennende å følge med videre!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer! :o

Tusen takk ;)

Kommer til å bli spennende å følge med videre!

Ja gleder meg til å bli kjent med den nye frøkna :wub:

Gratulerer! :rolleyes2: Skal bli veldig spennende å følge henne! Har du tenkt ut noe navn?

Hun blir kalt Fiona nå, men tenker vel egentlig å kalle henne Ananti (gledet) sikkert kortet ned til Nanti :P Første valpeshow blir nok 7. august :P

Gratulerer! Hun er jo supernydelig :D

Takk :P Ja superherlig frøken med driv dette :P

:jump::wub::wub: Gratulerer så mye :D Blir spennende å møte de kan jeg tenke meg :D

Ja nå er det ikke mer enn en og en halv uke igjen til vi drar :D Alle mann alle til Bergen for å hilse på det nye familiemedlemet, og hente henne hjem :wub:

Gratulerer! Skal bli artig å følge karrieren hennes framover :D

Takk for det :D Gleder meg til å få en harlquin i hus :P:D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bare 3 dager til vi drar til Bergen :lol: Natt til fredag bærer det avgårde :D Skal være i Bergen i 5 dager, før vi drar hjem med frøkna :):ahappy: Masse som skal gjøres i løpet av de dagene :D

Også noen nye bilder, til onsdag er de 6 uker :)

Svarte tispen i farta

Svarttispenesten6uker.jpg

Noen av dem leker i stua :)

Valpenelekernesten6uker.jpg

Leker med tante Snehvit :D

Valpenenesten6uker.jpg

Utforsker det store huset (Nanti innerst) ;)

valpeneutforskerkjkkenet6uker.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Herig gjeng! Synes spesielt bilde med tante Sne var søtt! :lol: Gleder meg til å hilse på alle sammen! :)

Ja ho er snill med de små :) Gleder meg til torsdagsnatta når vi har satt oss i bilen og har startet turen=)

Skal hilse på Synnøve og Pia med Euro her inne=) Se litt på Bergen by og dra på besøk til Rikke og hennes GD, Nemo og i tillegg besøke de søte små :) Travel uke det da=)

Så bærer det hjem 2. juni, med ett stykk ny hund :ahappy:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skjønner godt dere teller ned, håper dere får et fint opphold i Bergen og at alt går bra på vei hjem :)

Ja spennende med ny liten frøken :) Skal bli godt å kjøre til Bergen på sommerføre istedenfor i snøstorm :lol: Kommer masse bilder når vi har vært på besøk :ahappy: Gleder meg til å vise dere bilder av henne :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Får oppdattere litt fra NGDK's rasepesial som var i helgen :)

På lørdag var den offesielle utstillingen og Kita blei 4. beste unghundtispe med HP :ahappy: Denne dommeren hviste virkelig hva hun ville ha og det ble kun delt ut 3 CK til hannhunden av over 30 stk :D Så veldig fornøyd med HP den dagen :)

Ztetson (broren til Kita) fikk flat blå denne dagen.

Kitas kritikk:

Very nice blue bitch. Lovely headshape. Right amonnt of drop of lip. Lovely neck. Correct choulders. Level topline (hva nå enn det betyr) Very well angulated behind :D

Så det var en finfin kritikk :D

På søndag var det uoffesiell fargeutstilling ;) Kita blei 2. beste blå i unghundklassen da og ikke noe mer :lol: Broren blei beste svarte juniorhannhund og 3. beste svarte :D

Flott kritikk på Kita i dag også, dommeren kom bort og sa hun var en herlig lovende ung dame, som ville bli enda bedre når hun fikk vokst seg ferdig :D

Kritikken til Kita:

17mndr feminin tik, med herlig udtrykk. Deilig langt næseparti. Tilpas stop. God hals og manke. God skulder. God overlinje, men smule lang i lænden. God bagpart. Accseptable vinkler bag. OK brystdybde. God benstamme med kattepoter. Fin farve. Fine bevægelser sett fra alle sider. Godt fremvist.

I LP blei vi nr. 4 med en 0 og 111 :) hadde ikke regnet med noe bra, så vi får bare øve :D

Visning av tenner: 10

Enkeldekk 2min: 0

Lineføring: 6

Fri ved foten: 5

Dekk fra holdt: 9

Innkalling: 8

Stå under mars: 9

Det blei litt stress med hunder som skulle stilles underveis i lp, så jeg måtte løpe å stille juniorhann også gå ferdig lp med Kita ;) Så det blei litt anputert...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I går var vi på superkoselig valpebesøk :D 8 Små som kom stormende mot oss i porten ;) Nanti hadde vært hos vet'n å fått chip i dag, veide nå 9,9kg, så har nok rundet 10kg før vi tar henne med hjem til mandag :lol:

Tok en del bilder, men vanskelig å få noen bra av lille Nanti, da hun var i farta nesten hele tiden :P Morsom liten frøken :blink:

Her er noen bilder av alle sammen :)

Mantelfrøken :) Lille duracell :P

IMG_9621.jpg

Litt av gjengen ;) Nanti i midten ;)

IMG_9622.jpg

Aimee koser med Lisbeth (oppdretter) :hmm:

IMG_9616-1.jpg

Manteldamen i fint driv :P

IMG_9624.jpg

Manteldamen traver ;)

IMG_9625.jpg

En av de svarte :P

IMG_9627.jpg

Min egen høyst elskede Ananti :lol:

IMG_9633.jpg

Mini Sne ;)

IMG_9636.jpg

Mini Sne ;)

IMG_9638.jpg

Søting :P

IMG_9644.jpg

Ananti susser :lol:

IMG_9648.jpg

Ananti og meg :P Vi kosa oss skikkelig ;)

IMG_9649.jpg

Farmor Liisa :P

IMG_9650.jpg

El Diablo og en av de svarte :P

IMG_9657.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her kommer noen bilder av lille Ananti :flowers: Hun har funnet seg godt til rette her hjemme og koser seg ute og med Kita :D Vekka henne kvart på ti i dag :D :D Så har godt sovehjerte også :o Gleder meg til å bli bedre kjent med denne glade frøkna :hyper:

Trygt og godt sammen med Kita :D

NantiogKita3juni2010.jpg

Koser seg ute i hagen :D Første dagen her hjemme :D

IMG_3935.jpg

Blei mest "ro" bilder i dag :o Begyte å bli tussmørkt, så bildene i fart blei dårlig :o Ta fler i morgen og prøve oss på noen ståbilder etterhvert :D

IMG_3931.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Er det ingen i nærheten som har en hund du kan låne? En oppdretter med flere hunder, eller noe? Nå var jo det for min og Odins del, men når jeg ikke orket å konkurrere med ham mer så gikk jo Lisa her på forumet konkurranser med ham. Men ja, livet som hundeeier er jo veldig i faser. Fra valpestadiet og få dem til velfungerende hunder i hverdagen, til å kunne ha dem med på aktiviteter og konkurranser, og så når de ikke er med på alt lengre igjen, og trenger mer oppfølging  helsemessig.
    • Akkurat nå har jeg lyst på en hund som kan henge med på lange fjellturer og som jeg kan konkurrere med, men som kan bo et annet sted så lenge senioren min fortsatt lever. Må jo bare innse at hun er en gammel hund som ikke lengre kan være med på alt jeg har lyst til, men vil jo også gi henne en god alderdom. Så ny hund i huset er uaktuelt så lenge hun er her. Hvorfor må det være så vanskelig...
    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...