Gå til innhold
Hundesonen.no

TonjeRA

Medlemmer
  • Innholdsteller

    1,420
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av TonjeRA

  1. Henger meg på de to andre her! Han var utrolig flott, den gutten din!! Gratulerer med supre resultater!!
  2. Hun var jo bare utrolig søt da!!
  3. Vi har en 3-seters toyota Hiace vi...lang utgave...Veldig god plass...har store bur til begge GD-frøknene mine, og enda god plass til mer bagasje...
  4. Australian Shepherd 1 Basenji 1 Beagle 1 Bichon frisé 1 Blanding 2 Belgisk fårehund, groenendael 4 Border collie 1 Boxer 2 Briard 2 Bullmastiff 1 Chinese crested powderpuff 1 Chow chow 1 Collie Langhåret 1 Collie Korthåret 1 Dalmatiner 1 Dobermann 1 Dvergschnauzer hvit 1 Grand danois 2 Greyhound 1 Hovawart 1 Kleiner Münsterländer 1 Kooiker 1 Leonberger 1 Norsk lundehund 1 Nova scotia duck tolling retriver 5 Papillon 2 Phalene 1 Rottweiler 1 Saluki 1 Schäferhund 1 Shetland sheepdog 2 Tibetansk spaniel 2 Vorstehhund korthåret 2 Whippet 2
  5. Skal prøve å huske på det, men skal ikke se bort ifra at jeg glemmer det...
  6. TonjeRA

    K9madness Damien

    Så utrolig nydelige de er begge to!!
  7. Ailo 7. mars 2009 - 16. april 2010 Du måtte desverre forlate oss så alt for tidlig gutten min... Kroppen din klarte ikke å bekjempe sykdommene som stadig kom, og den siste tiden virket du mutt og sliten... Dyrlegen og vi fant derfor ut at det var best for deg om du fikk gå over regnbuebroen og slippe lidelsene. Du vil alltid bli husket som en gladgutt og humørspreder med massevis av energi! Det var alltid full fart og masse moro der du var. Hvem kunne vel være sur når du tittet på dem med de happy øynene dine og det herlige staffegliset? Du var og er høyt elsket, min aller beste venn! Kommer aldri til å glemme deg, lille vakre Ailo min!
  8. Gud, så herlig han var!!! Nydelig farge og uttrykk!
  9. Rase: Staffordshire Bull Terrier Navn: Evanescence's Bang-A-Boomerang / Ailo Kjønn: Hanhund, kastrert Alder: Født 7. mars 2009, så er snart 1år! Farge: Rød Kennel: Evanescence's (Sverige) Beste utstillings utstillingsresultater: BIM valp, 6-9 mnd Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: Hjemmeside: Ailos hjemmeside Bilde:
  10. Takk! Det er fra GD-treffet...
  11. Rase: Grand Danois Navn: Nordic Giant's Dressed In Chanel (Aimee) Kjønn: Tispe Alder: 14 uker Farge: Svart med hvite avtegn Kennel: Nordic Giant (v/ Lisbeth Høgmo) Beste utstillings utstillingsresultater: er ikke gammel nok ennå... Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: Håper på bronsemerke i lydighet etterhvert... Bilde:
  12. Oj, han er litt av en sprettball!! Utrolig herlig!
  13. Utrolig herlig!! Høres ut som en liten smarting...
  14. Skulle så gjerne hatt et fleece dekken til Ailo... Er det noen som kan komme med tips om hvor jeg får kjøpt fine dekken som kan passe en staff? Har lagt min elsk på et dekken jeg fant på nettet, og send mail til leverandøren om det er mulig å få det i Ailo sin størrelse, men har ikke fått svar ennå...På hjemmesiden hadde de bare opp til 45cm, og Ailo trenger 55-60cm... Her er hvertfall et bilde, så kan dere se sånn ca åssen jeg vil ha... Er kresen og seh!
  15. TonjeRA

    Boxer

    Prisen nå er 14.000,- Selv håper vi på en liten boxerkar til sommeren/høsten... Herlig rase!!!
  16. Hvis din hund/dine hunder skulle skrive en "attest" om deg som hundeier, hvordan tror du den ville sett ut? Her er Ailos bidrag: Matmor er litt streng, men mye lettere å tvinne rundt lillefingeren enn matfar...Jeg vet hvordan øyne hun ikke kan si "nei" til, så er det noe jeg har kjempe lyst til er det bare å ta fram dådyrøynene...Det fungerer nesten hver gang. Hun er kjempe morsom å leike med, er alltid med på det som er gøy...Vi sparker fotball, kaster ball, leiker gjemsel, har drakamp og koser oss i skogen... Matmor har alltid med seg kameraet hvor enn vi er, og hun tar masse rare bilder, som hun liker å vise fram til andre hundemennesker. Tror hun liker å skryte av meg, det blir hun aldri lei!! Matmor prøver å trene jevnlig med meg, selvom det ikke alltid er like lett...Men når matmor går i kjøleskapet for å hente pølsebiter til trening er jeg ikke lei å be...Typisk at hun klarte å finne ut at pølser er noe jeg gjør nesten hva som helst for! Ellers så er det ingen som har så godt fang som henne, ingen som er flinkere til å kose med meg og ingen som er bedre å sove tett inntil om natten når det blir kaldt å ligge i min egen seng på gulvet.
  17. Her kan man legge inn informasjon om staffene, bilder, stamtavler, søsken, helseinformasjon o.l. Stamtavler finner man nederst på hver side hvor man også her kan se helseinfo og bilder på alle bakover i stamtavlen (dersom det er lagt inn). Registrerte Ailo nettopp, og så at hele stamtavlen i 12 ledd er registrert der inne...mesteparten med bilder og greier! Foreløpig er det nesten bare nordiske medlemmer her men håper at de som finner interessen for siden kan bringe nyheten videre til sine bekjente / oppdrettere o.l. slik at denne databasen kan utvides (kraftig) i tiden fremover. Det er rundt 29.000 SBT registrert i databasen, men vi trenger flere oppdrettere / hundeiere til å legge inn info om hundene som allerede er registrert (og koble de opp mot foreldre.) Samtidig som vi trenger flere hunder. Så håper de som er interessert i stamtavler og historikk har lyst å ta en titt, og bidra til at denne databasen blir brukt av mange Smile Stamtavle base OBS!! Når du klikker på "add dog" skriv inn navnet på hunden frem til en evt apostrof ellers får man en feilmelding. F.eks hvis jeg skal legge inn Evanescence's Bang-A-Boomerang og skriver inn hele navnet så går ikke dette av en eller annen merkelig grunn... Så jeg må da skrive Evanescence og trykke "OK". Da får man opp alle hunder som har "Evanescence" i navnet sitt og det er da VIKTIG at man sjekker at hunden ikke allerede ligger inne. Ellers får vi masse dobbelregistrerte hunder. Det ligger allerede MANGE norske hunder inne så det kan hende din hund allerede er registrert, da klikker du bare på "update" når du har funnet den hunden du har informasjon om og legger dette inn. Alt kan redigeres, men ikke slettes. Har du lagt inn en hund 2 ganger eller ser duplikater send en mail til admin@stamtavler.com så vil dette bli slettet.
  18. Unødvendig å være så spydig! Kjenner overhode ikke til kennelen selv, men veit om andre som gjør det...
  19. Neimen, har du sett noe så nydelig!! For en herlig liten pelsball! Ser forresten også at hundene våre har samme navn, og at din max er veldig lik min Sivert! Ganske bra gjort!
  20. kennel DeeStaff skal ha gode hunder...
  21. Så flotte bilder!! Gratulerer med gode resultater!!! Er en utrolig flott hund du har!!
  22. Her er min lille staffekrabat, 1 måned gammel... Navnet er Evanescence's Bang-A-Boomerang, men vi skal kalle han Ailo:
×
×
  • Opprett ny...