Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, juli!


Teserere
 Share

Recommended Posts

11 hours ago, SFX said:

Nei, gode veterinærer griper en tak i med nebb og klør :D 

Ja! :D 

11 hours ago, SFX said:

Nei, heldigvis, jeg bare kom ut på E6 et annet sted enn planlagt. Men alle veier leder til Strandlykkja, så det gikk bra :P 

:lol: Strandlykkja, østlandets sentrum :ahappy: 

11 hours ago, SFX said:

Jeg hadde jo nesten ei uke i mars, da vi var på Crufts, så jeg skal ikke klage. Jeg trives i eget hjem, så jeg er gjerne her. Jeg liker å reise også, men jeg får heller titte på feriebildene fra i fjor og leve litt på det :P Om ikke annet får jeg gjort en del, jeg har snart tømt to flyttekasser med ting!

Nei, da har du jo egentlig hatt en reise i år, og det er kanskje greit å få pakka ut av noen flyttekasser :D 

11 hours ago, SFX said:

Jeg synes egentlig det, jeg og, jeg blir bare så imponert over de som har grønnsaker, planter og blomster i bøtter og lass, ørten dekorasjoner på veggen, hjemmesnekret hylle av en pall eller tre, og puter som tåler regn så de ikke må bæres inn hver kveld. Men jeg fant ut at det er deres liv og interesse, og meldte meg ut av den FB-gruppa. Når inspirasjon blir til prestasjonsangst, da er det feil.

haha.. Det blir jeg og, men jeg veit at jeg ikke kommer til å huske å gi planter, blomster og grønnsaker det vannet de trenger, da blir det litt meningsløst å ha verandaen full av de. Vi skal male et strøk til på disse husene også, så jeg venter litt med hyller, og sittegruppe-greier får vente til jeg veit hvordan det blir med tak og enden mot den inngjerda hagedelen osv. 

11 hours ago, SFX said:

Jeg skulle foreslå markise, men så at det ikke var aktuelt. En parasoll gjør ikke nytten? Jeg så en sånn seilduk på IKEA, som du drar ut etter behov og kan vinkle så skrått du vil, da den skal festes med noen tau - og så penere ut enn markiser (i hvert fall penere enn de markisene som fulgte med her). Eller så får det bli tak med vindu, så kan du få inn lys og luft :D 

Jeg har parasoll, men her blåser det så ujevnt kombinert med at jeg har en kropp som tidvis streiker av f.eks sveiving (som jeg må gjøre på parasollen og evt markise) at jeg helst ikke vil ha det. 

11 hours ago, SFX said:

Gjør som hundene - tråkk rett over sofaen.

:lol: Det var det jeg tenkte jeg skulle unngå, hunder som tråkker rett over sofaen :P 

11 hours ago, SFX said:

Foenix kan riste når noe er skikkelig fristende og hun tror hun er sååå nær å få det.

Ja, jeg skjønner det, det er vanskelig å beherske seg over tid :aww: 

11 hours ago, SFX said:

Jeg har kost meg med å rydde på hunderommet, tømme nesten to kasser, spikre opp et par bilder, kaste litt, sortere og komme mer på plass. Det er overskuddsprosjekt jeg ikke har hatt tid til, men nå vil jeg forsøke å få gjort mest mulig i løpet av sommerferien. Men det innebærer at jeg må en tur på IKEA for mer hyller og et par dingser. Så da lurer jeg på om det er dumt å henge opp hyller på vegger i et rom som må pusses opp, når jeg altså da bare må skru ned hyllene igjen. Men jeg vet jo ikke når jeg skal pusse opp det rommet, så det kan jo bli tre år til. Og da er det jo teit å ikke få opp hyller og bruke rommet. 

Jeg hadde ikke gidda å henge opp hyller og bilder på et rom som skulle pusses opp. Det er derfor det ikke er noen bilder på veggen her enda :lol: 

11 hours ago, *Kat84* said:

Seil er ganske OK. Men det kan jo fort kræsje med øvrig utseende på hus. Det passer kanskje best til relativt nye bygg. Men det er noe som kan være verd å sjekke ut i hvert fall :) Finnes i både firkantet og trekantet i forskjellige størrelser :)  

Som nevnt lenger opp her, jeg vil ikke ha noe jeg må sette/skru/rydde frem/bort :) 

10 hours ago, JeanetteH said:

Du vet du har truffet rett type nå :lol: 

 

Og akkurat nå er det 3 AK og 2 DSG her da vi passer broren til typen sine, 5 hunder fram til mandag :P 

:lol: 

9 hours ago, Paranomia said:

Dagen i dag har vært skikkelig dritt. :sleep: 

  Hide contents

 

Virkelig. Hadde noen sagt imot meg i dag tror jeg faktisk jeg hadde snappet. 
NAV ringte og navdamen er like koselig som alltid, men alt hun sa (om systemet og hvorfor jeg ikke får hjelp) er jo bare piss. Forbanna møkkasystem :sleep: Fastlegen min hadde visst ikke nevnt til de at jeg hadde flere diagnoser, hvorfor i helv... har ikke det blitt nevnt når jeg har hatt diagnosene i flere år? Begriper ikke. Forsåvidt ikke rart nav mente jeg ikke hadde krav på noe da - selv om funksjonsnivået mitt er som det er når de i følge legeerklæring ikke har noen diagnoser, og fastlegen min hadde skrevet til de at jeg fint kunne forsøke arbeidsutprøving. At jeg gjorde det for et år siden og var sengeliggende siden og fortsatt ikke kommet meg dit jeg var etter det har visst ingen ting å si for rådgivende navlege og fastlege. Fikk navdamen til å skrive i journalen min at jeg gjerne kunne forsøke et nytt tiltak, men at jeg visste jeg var for syk til å klare å gjennomføre og at jeg skulle gjøre så godt jeg kunne men jeg kan ikke love at jeg engang klarer å møte opp. 
Edit: og det gjør meg enda mer sint at de ser på avklaringen jeg var på som bortkastet. Jeg brukte SÅ mye energi jeg ikke hadde, jeg ofret seriøst så jævelig mye i nesten et helt år også er det helt bortkasta. Fantastisk. Hadde jeg visst det jeg vet nå hadde jeg aldri gjort det, det var ikke verdt å bruke så mye energi på ingen verdens ting. 
Får trøste meg med at folkene der var fantastisk, om ikke annet. Og jeg vokste nok litt på det, det var jo godt å gjøre noe som føltes litt verdifullt :)  

Dette fikk jeg vite etter jeg var hos fastlegen, ellers hadde det blitt et lite *******. Da jeg var der var han riktignok HELT enig med meg om at det var rart NAV var så vrange og at jeg ikke skulle ut i noe tiltak og bla bla bla - så han sier jo to helt forskjellige ting til oss. 

Meeen, jeg har fått ny medisin. Veldig spennende å forsøke det, håper virkelig det fungerer. Det kan visst fungere både på ME og fibromyalgi, så krysser alt jeg har :D Veldig glad han var såpass åpen for å forsøke det, er visst mange leger som er imot det. Men det syntes han bare var spennende :D Så i dag har jeg hatt lyst til å spørre hvorfor i helv... han er så dust oooog jeg har hatt lyst til å gi han en klem. Neidaså :lol: 

Oppstarten kunne være tøff, så håper jeg slipper unna. Sånn som funksjonsnivået mitt er nå så skal det ikke mye til før jeg ikke orker en dritt, så det hadde vært veldig fint om det bare kunne fungert. På forhånd takk :sleep: 

Også skal jeg tilbake til han om en uke for at han skal henvise meg til en privatklinikk så jeg forhåpentligvis stiller litt sterkere mot nav. (Til nav sa han forøvrig at det var umulig, to dager etterpå sier han til meg at det er en kjempeidè (?)) Krysser alt jeg har for at jeg kommer raskt inn der, såfår jeg heller bare ta opp et lite lån. Jeg MÅ dit ihvertfall, og det fort som bare det. 

Da skal jeg også spørre han hvorfor i alle dager han skifter mening oftere enn han skifter truser, for det her går virkelig ikke an. Det blir jo bare mye vanskeligere enn nødvendig. 

 

 

:hug: 

Spoiler

 

Det er neppe noen trøst, men de var sånn med meg og. Forklaringa på at en avklaring (eller to, eller tre) ikke var nok, var at når man ikke fullførte avklaringa så var man ikke avklart. Dvs at om man må bryte pga sykdom/helse/skade, så er du ikke ferdig avklart, selv om du måtte bryte fordi du ikke har helse til avklaringa. Jeg er litt usikker på om noen skjønner logikken bak det. 

Selv om legen din er en ålreit fyr, så bør du gi han et tupp i ræva med beskjed om å skrive ordentlige legeerklæringer, det er alfa og omega når man driver i en utredningsfase. Han kan ikke glemme diagnoser, det er jobben hans å opplyse NAV om helsa di, liksom. Om han ikke klarer det, bør du skifte fastlege. Seriøst. Du trenger en fastlege som gjør jobben sin skikkelig i forhold til NAV, det vil forkorte og forenkle den prosessen du må gjennom for å få en ferdig avklaring, og den er slitsom nok som den er. 

Lykke til med nye medisiner! Krysser fingrene for at de fungerer! :ahappy: 

 

--

AN sitter jeg og venter på at kroppen skal begynne å fungere. Den har skikkelig ikke lyst til det i dag, så jeg sitter og drar skuldra oppunder øra, hvilket ikke gjør saken noe bedre. Pust inn.. Pust ut.. Slapp av.. Burde starte dagen her ordentlig, så jeg er klar til sykepleieren kommer, for du kan vedde på at de er her tidlig i dag som kroppen er så seig å få i gang :teehe: 

:yawn: Klar, ferdig, gå! 

Snart.. :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 2.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg døøør Skilt ved fødselen:  

Alvin er nå røntget med HD:A og AD: 0  Nå trenger jeg hvertfall ikke å ha det i bakhodet videre framover i treninga 

Koselig kveldstur med gutta i dag og siden det er få jakthunder her så tåler dere vel et bilde av de flotte gutta mine. 

Posted Images

6 timer siden, maysofie skrev:

Hvor lenge har man fått opp diagnose på de forskjellige hoftene i Dogweb? Har ikke lagt merke til før :) 

 

1 time siden, Artemis skrev:

Rimelig nytt vil jeg påstå. Ikke lagt merke til det før nå. Men usikker på hvor langt tilbake det går. Fetter stod oppført slik(røntget i år) mens Nevø og Onkel(røntget i 2011 og 2007) ikke stod oppført slik.

 

1 time siden, Wilhelmina skrev:

Tror det må være ganske nytt, var ikke sånn sist jeg var inne på dogweb og stalka hunder i alle fall :lol: 

Har man ikke kunnet gått inn på avlesningsbrevet tidligere og sett det der? 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, 2ne skrev:

Jeg har parasoll, men her blåser det så ujevnt kombinert med at jeg har en kropp som tidvis streiker av f.eks sveiving (som jeg må gjøre på parasollen og evt markise) at jeg helst ikke vil ha det. 

På moderne markiser så sveiver man ikke altså - man bare vrir på en bryter.

I dag skal jeg klippe resten av plena, men før jeg får gjort det så må jeg kjøpe bensin. Svipper innom og fyller plastkanna når jeg skal til naprapaten tenker jeg. Og så skal jeg nappe litt mer på Yumi. Funderer på å omorganisere litt på badet også, men da må jeg innom Ikea, så kanskje det ikke blir i dag :P Rydde gangen kanskje? Ja, det var en plan :) 

Resten av dagen blir å sitte i sola med en bok, og gå tur med bikkjene.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg gikk tilbake på HD-avlesninger på min rase nå, og der startet første publisering av resultat på begge hofter fra 15/6-15 i hvert fall. 

Herremin for et styr det er å få hundene klare til utenlandsreise... altså, det hadde ikke trengt å være så mye styr, men iom at veterinærene OG jeg har fucka opp rabiesvaksineringen de siste gangene, så brukte vi da altså 3 kvarter i dag bare på å få klarhet i OM jeg må revaksinere Willy eller ikke nå... De satt lenge i telefonen med Mattilsynet også, og vi kom fram til at jo, selv om det står i passet hans at vaksinen fra i fjor gjelder fram til 2019, så var det feil. MEN - jeg kunne ikke vaksinere NÅ, for da ville vaksinen gjelder bare for ett år fram i tid, så jeg måtte komme igjen når det er mindre enn en måned til forrige vaksine gikk ut for at vaksinen skal gjelde disse tre årene framover... I praksis burde det jo ikke ha en tøddel å si, men byråkratiske regler skaper jo bare trøbbel :aww:. Altså - bikkja er gjennomvaksinert siden han var 2 år liksom, og fordi vi i forfjor missa på dato med vaksinen, så skapte det altså trøbbel i år :o. Og ikke nok med det, men siden jeg holder på med denne leptospirosevaksinen også, så er det jo noe med tidsaspektet her - så jeg skal liksom ikke ta vaksiner 14 dager etter leptovaksinen, så her må jeg liksom time ting veldig for å få alt riktig i riktig rekkeføle og til riktig tid... og oppi alt dette skal hundene har ormekurer... Hodet mitt er ikke skapt for dette *sukk*. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

@2ne Det var sånn det var ja! Det ble så mye terrassesnakk at det gikk i surr :lol:  

Nå har jeg fått pakket en del. Mine klær i hvert fall. Men jeg har ikke plass i bagen til håndklær og sengetøy... Så da får det bli litt plastposer og diverse til den slags. Sjef sitt utstyr får plasseres i tursekken, og forskjellig som er tilbehør til bilen får bare bli liggende i bilen. Med alt det regn så er det ikke sikkert jeg får bruk for så mye mer enn bagasjeromskroken uansett, men da er det i hvert fall klart. 

Og nå moter jeg meg opp til å gå tur på nytt sted i regn rundt vann. Det spørs hvor lang den turen blir hvis det er mye sørpe og jeg blir sittende fast. Forhåpentligvis blir jeg positivt overrasket der :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gått gjennom klesskapet for å finne noe å ha i 80-årsdag - uten hell. Med tanke på at jeg virkelig hater å gå i kjole, er det ganske rart at det eneste jeg har av finklær er nettopp kjoler :lol: Trasket rundt på senteret i to timer i går uten å finne noe jeg likte, men det er nesten så jeg vurderer å ta en tur til i dag. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Just now, MarieR said:

Gått gjennom klesskapet for å finne noe å ha i 80-årsdag - uten hell. Med tanke på at jeg virkelig hater å gå i kjole, er det ganske rart at det eneste jeg har av finklær er nettopp kjoler :lol: Trasket rundt på senteret i to timer i går uten å finne noe jeg likte, men det er nesten så jeg vurderer å ta en tur til i dag. 

Jeg hater også kjoler, men jeg har merkelig nok kjøpt kjoler i år for et bryllup jeg egentlig skulle gå i. Men det ble til at man egentlig ikke kunne gå dit, så kunne man gå allikevel (gikk i vielsen), så ble det spurt om vi ville være med i kaffeslaberas etterpå. Ironien var at jeg gikk i en fin nok bukse og en grei topp i både vielse og kaffeslaberas ... og nå har jeg tre kjoler jeg bør bruke. :lol: Jaja, det dukker vel opp noe mer der sånt trengs!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hatt en utrolig knall tur i byen, og smaua rundt om i nærstedet her. Ble avslutta med is:)

Det var veldig koselig, og vofsene er kjempeslitne- tar på å være turist i egen by...

Og nå glemte jeg at jeg skulle jo faktisk ut på date i kveld- det kjenner jeg er litt slitsomt...

Men se så vakker vofs jeg har, med nytt halsbånd( ja ho trengte det for tenk)

19875205_10158975797580174_1291507560751

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Jeg kjørte avgårde til det stedet vi ikke har utforsket enda. Kommer litt innover stien, og der begynner det å bli tåkete og veldig vått. Da snudde jeg :aww: Nye steder vil jeg helst ha oversiktlige. 
Så da ble det enda mer pakking, panikkleting etter oblat til startkort som plutselig forsvant (skrekk! :o ), med påfølgende rydding i skuffer og skap, og enda mer pakking. Nå begynner jeg å komme i mål :) 
Sjef får ta en av de vante turene sine når regnet har roet seg litt igjen. Forhåpentligvis før jeg skal på jobb en times tid :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

I dag kommer det besøk fra trønderstaden, ei venninne og søskenbarnet hennes. Det blir trivelig :) Men hva skal jeg lage til middag?

Jeg har frisørtime etter jobb og panikk-leter etter bilder av frisyrer jeg kunne tenke meg. Føler aldri jeg får forklart helt hvordan jeg vil ha det og går ut sånn halvfornøyd hver gang.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sambuar skulle ut og hive Fenris i bilen, sidan vi skal ein kjapp tur på hytta. Når han kom ut på tunet sto det ein bil på busslomma like ved huset vårt og der vi har planert ut til garasje, sto det ei fremmed dame. Sambuar vart så forundra at han berre vart ståande ei stund før dama spurte om det var greit at ho var der og såg på utsikta. Dei hadde aldri vert der før, og vi hadde så himla fin utsikt [emoji28]

Kan vel konkludere med at vi har veldig fin utsikt når her brått står fremmedfolk på tunet [emoji23]

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På melodien "Å, vi maler og vi maler"

 

Å, vi vasker og vi vasker og vi vasker og vi vasker masse klær

Lyst i kurven, bukser der, og alt på 60 grader her

Å, vi vasker og vi vasker til vi får det slik vi vil

Og innen vi er ferdig, må det vaskes en gang til

 

:ball:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

5 timer siden, 2ne skrev:

:lol: Strandlykkja, østlandets sentrum :ahappy: 

Ja, det er jo å dra den langt å si at det er verdens navle.

5 timer siden, 2ne skrev:

Nei, da har du jo egentlig hatt en reise i år, og det er kanskje greit å få pakka ut av noen flyttekasser :D 

Jeg har ikke bodd her to år enda, det er ingen hast :P Mye av det jeg pakket ut i går er ting jeg skal selge/ikke bruker, så jeg vet ikke helt hvor effektivt det var å flytte det fra en kasse og legge i en stabel på stuebordet. Men jeg føler at jeg fikk gjort noe fornuftig, det er vel det viktigste.

5 timer siden, 2ne skrev:

haha.. Det blir jeg og, men jeg veit at jeg ikke kommer til å huske å gi planter, blomster og grønnsaker det vannet de trenger, da blir det litt meningsløst å ha verandaen full av de. Vi skal male et strøk til på disse husene også, så jeg venter litt med hyller, og sittegruppe-greier får vente til jeg veit hvordan det blir med tak og enden mot den inngjerda hagedelen osv. 

Her lever mine planter ofte etter natur-metoden: Regner det, så får dere vann. Regner det ikke, så får dere vente... Jeg har fire planter på verandaen nå, men det er inkludert to små kaktuser jeg fant i en flyttekasse, så jeg tror kanskje de er avvent vann.

5 timer siden, 2ne skrev:

Jeg har parasoll, men her blåser det så ujevnt kombinert med at jeg har en kropp som tidvis streiker av f.eks sveiving (som jeg må gjøre på parasollen og evt markise) at jeg helst ikke vil ha det. 

Beklager, det tenkte jeg overhode ikke på - men jeg skjønner jo det når du sier det.

5 timer siden, 2ne skrev:

Jeg hadde ikke gidda å henge opp hyller og bilder på et rom som skulle pusses opp. Det er derfor det ikke er noen bilder på veggen her enda :lol: 

Den er vanskelig, for jeg husker da jeg fikk pusset opp stua der jeg bodde sist - da kviet jeg meg for å feste noe på veggen i fall jeg skrudde eller slo feil og fikk stygge merker på helt nye vegger... Så jeg tror jeg ender med å få opp hyller, jeg må bare finne penger til å kjøpe noen. For da kan jeg tømme og rydde mer.

1 time siden, Debbie skrev:

Og nå glemte jeg at jeg skulle jo faktisk ut på date i kveld- det kjenner jeg er litt slitsomt...

Det er den store kjærligheten, skjønner jeg? :D 

3 minutter siden, Tinkie skrev:

På melodien "Å, vi maler og vi maler"

 

Å, vi vasker og vi vasker og vi vasker og vi vasker masse klær

Lyst i kurven, bukser der, og alt på 60 grader her

Å, vi vasker og vi vasker til vi får det slik vi vil

Og innen vi er ferdig, må det vaskes en gang til

 

:ball:

Tenk når dere får barn, da blir det lite klesvask da :D 

Nå har jeg kokt opp saltvann til å ta en liten snoppevask, det var vel mye gult som kom ut nå. På Glam, altså. Men det vannet skal kanskje avkjøles litt også... Jeg har ekstremt lyst på softis i dag. Det er helt absurd, jeg tenker ikke på annet. Jeg må kjøre nesten fire mil (tur-retur) for å få meg en softis, det bryter jo med all fornuftig og økonomisk sans. Jeg får finne på noe annet. Kan en bake noe særlig uten egg? Jeg har mel, sukker, vaniljesukker, bakepulver, kakao. Men ikke melk og ikke egg. 

Men først få på meg noe klær (det ble frokost i pysjen i dag), og ta en time med husarbeid - jo fortere jeg gjør det, jo tidligere er jeg ferdig og kan belønne meg med å gjøre som jeg vil :P Jeg tenker jeg skal feie, støvsuge og vaske gulvene på kjøkken og stue, så de er helt rene til Foenix skal få av bandasjen etterpå, regner med at sårskorpen på tåa hvor kloa er borte ikke er helt grodd enda. Får støvsuga sofaen også, hun ligger jo mye der. Og skifte på senga, så det er rene laken. Hun skal ikke få en infisert tå. Men jeg skulle ta av bandasjen i dag for å gi såret luft. Jeg får "litt" prestasjonsangst når jeg skal være sykepleier for hundene, jeg er så redd for å føkke det til og gjøre ting verre. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

42 minutter siden, Bellare skrev:

Sambuar skulle ut og hive Fenris i bilen, sidan vi skal ein kjapp tur på hytta. Når han kom ut på tunet sto det ein bil på busslomma like ved huset vårt og der vi har planert ut til garasje, sto det ei fremmed dame. Sambuar vart så forundra at han berre vart ståande ei stund før dama spurte om det var greit at ho var der og såg på utsikta. Dei hadde aldri vert der før, og vi hadde så himla fin utsikt emoji28.png

Kan vel konkludere med at vi har veldig fin utsikt når her brått står fremmedfolk på tunet emoji23.png

Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 

Vestlandet er fint sånn og er det noe jeg savner er det toppturer på finværsdager. Ikke mye som slår det landskapet der altså! :) 

Nå er det snart helg og bare ei uke igjen til ferie. Herlig! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

22 minutter siden, SFX skrev:

Ja, det er jo å dra den langt å si at det er verdens navle.

Jeg har ikke bodd her to år enda, det er ingen hast :P Mye av det jeg pakket ut i går er ting jeg skal selge/ikke bruker, så jeg vet ikke helt hvor effektivt det var å flytte det fra en kasse og legge i en stabel på stuebordet. Men jeg føler at jeg fikk gjort noe fornuftig, det er vel det viktigste.

Her lever mine planter ofte etter natur-metoden: Regner det, så får dere vann. Regner det ikke, så får dere vente... Jeg har fire planter på verandaen nå, men det er inkludert to små kaktuser jeg fant i en flyttekasse, så jeg tror kanskje de er avvent vann.

Beklager, det tenkte jeg overhode ikke på - men jeg skjønner jo det når du sier det.

Den er vanskelig, for jeg husker da jeg fikk pusset opp stua der jeg bodde sist - da kviet jeg meg for å feste noe på veggen i fall jeg skrudde eller slo feil og fikk stygge merker på helt nye vegger... Så jeg tror jeg ender med å få opp hyller, jeg må bare finne penger til å kjøpe noen. For da kan jeg tømme og rydde mer.

Det er den store kjærligheten, skjønner jeg? :D 

Tenk når dere får barn, da blir det lite klesvask da :D 

Nå har jeg kokt opp saltvann til å ta en liten snoppevask, det var vel mye gult som kom ut nå. På Glam, altså. Men det vannet skal kanskje avkjøles litt også... Jeg har ekstremt lyst på softis i dag. Det er helt absurd, jeg tenker ikke på annet. Jeg må kjøre nesten fire mil (tur-retur) for å få meg en softis, det bryter jo med all fornuftig og økonomisk sans. Jeg får finne på noe annet. Kan en bake noe særlig uten egg? Jeg har mel, sukker, vaniljesukker, bakepulver, kakao. Men ikke melk og ikke egg. 

Men først få på meg noe klær (det ble frokost i pysjen i dag), og ta en time med husarbeid - jo fortere jeg gjør det, jo tidligere er jeg ferdig og kan belønne meg med å gjøre som jeg vil :P Jeg tenker jeg skal feie, støvsuge og vaske gulvene på kjøkken og stue, så de er helt rene til Foenix skal få av bandasjen etterpå, regner med at sårskorpen på tåa hvor kloa er borte ikke er helt grodd enda. Får støvsuga sofaen også, hun ligger jo mye der. Og skifte på senga, så det er rene laken. Hun skal ikke få en infisert tå. Men jeg skulle ta av bandasjen i dag for å gi såret luft. Jeg får "litt" prestasjonsangst når jeg skal være sykepleier for hundene, jeg er så redd for å føkke det til og gjøre ting verre. 

Mye som kan bakes uten egg. Veganere gjør det jo hele tiden :P http://www.vegetarbloggen.no/category/veganske-oppskrifter/bakst/kaker-og-sot-bakst/

Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Krutsi skrev:

Har man ikke kunnet gått inn på avlesningsbrevet tidligere og sett det der? 

Avlesningsbrevet har bare vært tilgjengelig for eier selv, så dette var litt interessant. Litt synd man ikke får sett tilbake flere år, men nyttig likevel :ahappy: 

 

Keo som er røntget i 2014 ligger ikke inne med annet enn B, Lyn som ble røntget i fjor ligger inne med B/B :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, WelshenNemi skrev:

Mye som kan bakes uten egg. Veganere gjør det jo hele tiden :P http://www.vegetarbloggen.no/category/veganske-oppskrifter/bakst/kaker-og-sot-bakst/

Takk for tips, skal se om jeg finner noe. De første oppskriftene jeg tittet på krevde at en hadde andre rare ting, som kokosolje og sånt, men det må jo være noe "basic" inni der :) 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

3 minutter siden, SFX skrev:

Takk for tips, skal se om jeg finner noe. De første oppskriftene jeg tittet på krevde at en hadde andre rare ting, som kokosolje og sånt, men det må jo være noe "basic" inni der :) 

Jeg er veldig glad i den som heter dynket sjokoladekake, hvis du har ingrediensene til den. Jeg pleier bare lage den med vanlig glasur. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå, Red Merle skrev:

Så var Jatzy blitt alene hund ... Hjertet mitt blør og vi er i dyp sorg. Yoshi tapte kampen mot atopien. Han ble tre og et halvt år, og var kun frisk de første 11 mnd, unner ingen en atopisk hund!

 

 

Så utrolig trist å høre :icon_cry:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...