Jump to content
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar

Recommended Posts

Forumet fortsetter under annonsen

Godt nyttååååååår sonen!! :D

Feiringa igår gikk over all forventning! Mana var stressa i et kvarter rundt kl. 12, og that`s it! Hun var så flink og helt normal ellers. Wiho! Og så veldig greit å sitte inne sammen med henne.. Det skal jeg gjøre hvert år.

Nå skal jeg se litt anime, slappe av og så skal vi til fattern for å spise.. Gjør ikke noe annet enn å spise i ferien omtent :lol: Nesten så man blir lei av mat :P

Share this post


Link to post
Share on other sites

Om 2,5 timer starter jeg til gardermoen for å hente Bella og venninna min. Det har vært rart å være 4 måneder uten hunden min.. Godt nytt år, alle sammen :) Sent from my GT-N7000

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akkurat nå håper jeg 2013 blir bedre enn 2012 og at jeg overlever morgendagens lille samtale med begravelsesbyrå og søstrene mine, samt at jeg gruer meg til begravelsen på fredag.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Barnslige dere er! Hvem bryr seg vel om første siden, liksom..

:whistle:

FØRSTE SIDE YEEEE!!! WOHOO!!

 • Like 7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Veldig leit å lese Margrete. :( Det der må være helt forferdelig. Jeg håper (og tror) at dere kommer dere gjennom det.

Sov meg gjennom nyttårsaften jeg. Sovna rundt halv 12, og letta såvidt på øyelokkene når klokka runda hel - før jeg slokna igjen. Hu hei hvor det går.

 • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...dunk...

Skallebank. Skulket skitur.

Jeg hadde uansett en veldig bra nyttårsfeiring! Det var helt super stemning! Hundene slappet av hjemme med søstra mi og kjæresten hennes. Yippie var litt stresset, men det er lite bråk her, så det gikk veldig greit med alle sammen.

Godt nyttår!

Share this post


Link to post
Share on other sites

For en start på det nye året. Heldigvis går det bra med han som fikk hjertestans i går. Naboen som sannsynligvis er i familie eller venn kom bort i dag og takket meg for det jeg gjorde og fortalte at alt sto bra til. Han vil klare seg meg formen hans er selvsagt ikke bra. Kjente meg veldig lettet til tross for at jeg er skikkelig fyllesyk i dag. Hadde flere ubesvarte annrop på telefonen fra venner med lot være å ringe opp. Glad for det for når jeg kom på facebook for da kunne eksen si til meg at en av mine gode venner døde i natt. Slosskamp med en godt voksen mann(eller kanskje gammel? nesten 80år var han). Har ikke fått så mye info enda men han ble erklært død på stedet etter en stund og den andre mannen ligger alvorlig skadet på sykehuset... Året skulle ikke starte som dette :( Stakker gode snille.... Tenker på familien, venner og kjæreste som fikk denne beskjeden i natt... Litt glad for at jeg satte mobilen på lydløst for jeg trengte å hente meg inn igjen i natt kjenner jeg.... :icon_cry: Etter bildene i avisen og dømme så ser det tragisk ut..

Nå er Lea sendt ut på tur med foreldrene mine og jeg har tatt med meg Ivo og lagt meg i sengen... Skal ligger her i fosterstilling og håpe at fyllesyken forsvinner litt snart. Tror jeg skal sende en melding til beste mannen i kveld og høre om sengen og armkroken hans er ledig...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Søren får ikke sove..... se The Expendables da :w00t:

Zebra sover, heldiggrisen :baby: Sove kan jeg gjøre når jeg blir gammel :bananas: Merkelig nok så har jeg ikke lyst til å ta oppvasken :icon_confused:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Akkurat nå er jeg glad jeg skal hjem i morgen, savner både bikkjer og gubbe. Kommer ikke hjem før på torsdag da, reiser med nattoget.

Er det forresten noen som har tips om billig og grei overnatting i/rundt Drammen? Med hund. Har bare mobilnett og det er så tregt å google med :whistle:

Share this post


Link to post
Share on other sites

:hug: Arielle

Her har vi til slutt stått opp og luftet hundene på jordene. Hannhunden som er på besøk har litt issues med Doffen (enda han bare er peace and love og forstår ikke hvorfor han skal absolutt ta han :P ) så satt opp grinder igjen. Fordel med små hissigpropper er at jeg bare løftet han rett opp og holdt han rett ut når han startet :lol:

Dustelymfeknutene er vonde igjen da :( dritt!

Men nå skal jeg spise frokost med vennene her og sløve litt til før de drar.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Side 1 i AN på side 1 i 2013 :bananas:

Også klikket nettet og da rekker jeg det sikkert ikke :gaah:

Joooo rakk det jo :w00t:

Nei :aww: du er på side 2 :aww:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Godt nytt år, alle sammen!

Her var det en del fyrverkeri fra ti minutter før til tyve minutter etter midnatt, og hundene brydde seg ikke døyten. De bjeffet når det kom lysglimt hver tiende minutt tidligere på dagen, men når selve oppskytingen var på det mest intense var det ikke noe å bekymre seg for, mente de.

Dog finner jeg det ironisk at det i fjor ble sendt ut brev fra styret om å holde all oppskytning unna boligfeltet, fordi det er gamle trehus her som kanskje ikke tåler det. Mens i år sto folk midt på feltet på lekeplassen og skjøt opp ting ti meter fra døra mi.

Året startet med et skrivekick, så jeg fikk ikke lagt meg før klokka seks... Men det var gøy, wup wup!

 • Like 3

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen
Guest
This topic is now closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Har ikke noe klart forslag til deg så langt - får ikke helt tak på hva du ønsker i en hund - men jeg tror du kan utelukke BC og Schæfer. I utgangspunktet er jeg ikke noen stor fan av begrepet «førstegangshund» - man kan i utgangspunktet anskaffe seg en hvilken som helst hund som første hund, men det fordrer at man vet hva man anskaffer, hvorfor og har en plan for hundeholdet som matcher hunden man anskaffer seg. Der får jeg en følelse av at du ikke helt er akkurat nå. Det er selvsagt helt greit, men da bør man kanskje se til raser som er er litt mer tilgivende og krever noe mindre enn de to nevnte rasene. Heldigvis mye annet å velge i! Når det kommer til tidsbruk så tenker jeg at om det du beskriver er nok eller ikke, kommer an på hvor ofte du havner i den lavere enden av intervallene. Du beskriver totalt fra 35 minutter til 1 time og 45 minutter daglig. Det første er altfor kort og bør bare være en nødløsning til dager med sykdom, helseskadelig ekstremvær, begravelse eller bryllup. Sånn cirka. Det siste er i utgangspunktet nok for de aller fleste raser. Men da har jeg strøket at du «prøver» å få til en lengre tur daglig. En slik hovedtur er den viktigste hver dag, og bør i alle fall ikke være kortere enn 45 minutter til vanlig. Noen vil nok si en times tid. Så kan du heller tenke et par 5 minutters og en litt lengre kvelds- eller morgenrunde (15-20 minutter) i tillegg. Det er tidkrevende å ha hund. I tillegg til den ... tja ...minst halvannen time i effektiv «turtid» (som med fordel også bør inneholde litt trening/hjernetrim) daglig, så går det tid til å gjøre seg klar før man drar ut, tørke hunden når den kommer inn fra regnværet osv. Og mange opplever nok at det blir kjedelig for både to- å firbeinte å gå i samme miljøet hver dag og kjører eller busser til nye spennende steder å utforske. Og vipps så er turen på 1 time plutselig blitt halvannen eller to. Samtidig så er det mye annet som er med på å avgjøre hvor mye hunden blir stimulert hver dag. Er den alene hjemme hele dagen, så må man gjøre en ekstra innsats når man er hjemme. Er hunden med på «alt» du gjør (besøk til venner og familie, bytur, kanskje til og med jobb eller hva det nå måtte være) ellers så trekker det kanskje litt i andre retningen igjen. Og 40 minutter trening med hunden er noe helt annet enn 1 time ruslende i nabolaget. Har du truffet noen hunder du like? De er jo veldig forskjellige i væremåte. Kanskje du kan ta en tur til en hundeklubb eller en hundeutstilling og få hilst på noen? Hvor skal du starte? Med lett å trene, minst BC-størrelse og en som holder seg nær, så er det kanskje lett å tenke type retriever, spaniel (med forbehold for hva du orker av pelsarbeid - kan dog holdes i sportsklipp) en annen type gjeterhund enn BC eller kanskje en kortklipt puddel (med tanke på pelsarbeid, igjen)... men de fortjener alle at du har minst rundt halvannen time (inkludert den lengre turen) til overs hver dag mener jeg.  Lykke til!
      
  • Balansert trening, vi som tror på JA og NEI.
  • Hvilken gruppe er det snakk om egentlig? 🤔
  • Takk! 

   Oh yes, livet vert aldri det same på noko vis! 😄🧡
  • Ja, det var kanskje ein idè! 

   Me bur svært landleg til med ‘gjennomsiktige’ bygdeforhold, og med naboar på begge sider som me stolar 120 % på, så eg er ikkje bekymra for han ute. Men takk for fine innspel! 👍
 • Nylig opprettede emner

×