Jump to content
Hundesonen.no

Tallyho

Medlemmer
 • Content Count

  36
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Tallyho last won the day on February 3

Tallyho had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

About Tallyho

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Lettskremt Gnu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det kan være at han er umoden, for noen så løsner det ikke før de er 3-4 år. Men så er det også slik at ikke alle fuglehunder er gode på å ta stand, eller blir gode til det. Grunndressur er kjempeviktig, et spikret sitt eller ligg er et must. Om det er 1m fra deg i bånd eller 50m unna og løs, så må den fungere. Å trene i langline under kontrollerte forhold er også lurt, er lettere å ha kontroll på hunden og han kan ikke gå for langt/for raskt på. Han synes sikkert det er kjempeartig og veldig selvbelønnende å kunne støkke på i eget tempo, så cluet er vel å ikke gi han mulighet til det.
 2. Aner ikke om det er rett, men fant denne https://www.thekennelclub.org.uk/search/health-test-results-finder/
 3. De annonsene jeg har lest nevner foreldredyrenes poter, som kanskje er mer forståelig. Men ja, skjønner jo hvorfor. En AH men dårlige poter har ingenting som spannhund å gjøre. De som brukes aktivt i en el annen form for løp, må ha gode poter (for ellers så kan dem ikke løpe verken raskt eller langt ), de må ha god pels (for som oftest så er det kaldt/dårlig vær, så bikkjer med dårlig pels vil fryse. Mange av dem bor jo ute i tillegg) og de må ha god matlyst (er de småspiste er det vanskelig å holde dem i god vekt/sterke nok). Aner ikke hvordan en kan se på valpepoter å si at de er s
 4. Spent å høre hva Vet sier. Samme skjedde her i nabolaget for noe år siden, det ble valper av det.
 5. https://nettdyret.no/hundebur-til-bil/cat-c/c1000305/sf_2?ffd=l-b-1604 Variocage har gode bur, men kanskje litt dyre. Vet ikke kvalitet på de burene her, men er jo et alternativ det og https://www.billige-hundebur.com/k9-profesjonelle-hundebur.html
 6. Enig med @LinL, finnes en rekke bilbur med terskelmodell, som er laget for nettopp bagasjerom som går 'ned' i bilen. F.eks: Om du ikke finner noen som passer din bil så kan den som sagt bygges opp. Ganske enkelt å lage en ramme av no plank som du setter buret i, å så stropper det fast som vanlig.
 7. Kan være det. Hvor gammel er hun, har hun forkalkninger, og går hun på smertestillende? Om hun er vant med mye aktivitet så vil det nok merkes når det blir mindre over lengre tid, at kroppen stivner til liksom. Får du ta på bakparten hennes? Type bøy og tøy på bakbena? Om hun viser tegn på smerte el vegring så kan det tenkes at det er leddsmerter. Om det er flere år siden hun tok røntgen, så kan det kanskje være lurt å ta ny, bare for å se om det er store forandringer/forverring.
 8. Tja, nei du må vel nesten bare google. Kommer jo an på målene og hvor i bilen du skal ha det (sånn med tanke på seterygg, hjulbuer, bur nr 1 etc). Lære seg å sveise så en kan lage selv😅
 9. Hmm..Billige-hundebur.com? Ellers så er det vel de sammenleggbare nettingbura som er "laget" for bilbruk som en får på biltema etc..Artfex har vel kanskje noe. Skal du ha det i bil?
 10. Islandsk Fårehund er vel egentlig en gjeterhund? Keeshond var vel en type vakthund, regner den er mer lik de andre tyske spitz'ene, bare større. Som spisshunder flest så er det vel en del pels, lyd og våkenhet det de har til felles. Du finner nok info om rasene på raseklubbene sine sider, nkk, el FB-grupper.
 11. RR som røyter hele tiden, korte hår som stikker seg inn over alt.. og da mener jeg over alt😅 Gruer meg til å ta frem bunaden, for den vil bli brunspettet 😶
 12. Tallyho

  Bil og bur

  Skillevegg og grind? Er jo litt billigere enn ny bil, så fremst ikke utgangspunktet er å bytte bil da.
 13. De er kanskje mer aktive på facebook?
 14. Tok Vet noe bøy og tøy på henne? Type strekke ut og bøye på ledd. Undersøkte hun ryggrad? Kan være en ide å få tatt røntgen, sånn just in case.
×
×
 • Create New...