Gå til innhold
Hundesonen.no

Leaderboard


Populært Innhold

Viser mest likte innhold 08/12/2016 i alle kategorier

 1. 27 points
  .....datt det nettopp inn ny kontrakt i innboksen. Fra 68 til 75% natt, fast. Yay!
 2. 17 points
 3. 13 points
  Synes det er litt kult å bare kunne tusle ut i hagen og høste tilbehøret til middagen . I dag ble det stekt kyllingfilet med et par nydelige gulrøtter, tomater og salat. Egenmekka dressing hadde jeg også - kanskje ikke sååå vellykket, men alt går i grisen, så det gikk da ned . Også kom jeg på en litt teit episode fra utstillingsringen (bare pga Lines lille deling av detaljer *host*)... var i Ransäter nå forrige helg, og dommeren ba meg om å løpe i trekant... også datt det liksom bare ut av meg at "ja, jeg skal forsøke - trekant er ikke min beste øvelse".... jeg tenkte ikke over det da, men da jeg kom til teltet igjen så jeg ringsekretæren og skriveren smålo og lurte på om det var mer jeg ønsket å dele? Og siden vi var i ring nr 6 - og jeg hadde katalognr 66 så var jo liksom sirkuset i gang... .
 4. 11 points
  Fineste lille vofsen i hele verden(jada, jeg vet at jeg er skikkelig myrsnipe, men jeg er så fornøyd med gutten Begynte jo å lure på om det noen gang ville bli noe annet enn setter her i huset, men jeg synes at jeg har gjort et meget godt valg. ): Vi har har vært på tur og gått spor. Nå koser Fetter seg med tyggeben mens jeg koser meg med OL på skjermen. Klarte å unngå flere brannsår med sporlinen i dag. Nå etter to uker begynner brannsåret på ankelen min endelig å bli bedre, men det gjør ganske vondt fremdeles. Yikes.
 5. 11 points
  Ja, jeg tenkte å spørre hva som gjorde at dere forsikret barna deres? Vi har ikke gjort det, men det føles som det er noe man "bør" eller "skal" uten at jeg helt vet hvorfor. Hvordan vurderte dere vilkårene opp mot sannsynligheten for at dere kommer til å trenge den? Inntil videre er jeg enig med @enna. Spesielt etter en venninnes erfaring med spekulativt forsikringsselskap når det kommer til barneforsikring. I dag har jeg for første gang en seksåring! Vi har spist bursdagslunsj i Tyholttårnet og lille mister krever at jeg kaller ham ved navn så lenge vi er utendørs, men innendørs heter han Bursdagsbarnet ut dagen.
 6. 11 points
  Jeg skal mot telemark om ca 5 uker og kan forsøke å hjelpe deg om du ønsker det. Men det er kanskje litt lenge til? Jeg tar aldri betalt om du ikke synes rådene hjelper noe i det hele tatt - da får man heller spare pengene til å få hjelp av noen andre synes jeg. Du kan ta en kikk på teiens.com for å lese om min bakgrunn.
 7. 10 points
  Inneliv etter operasjon tidlig i juni har medført at bikkja har fått sans for det gode liv.. (men hun er tilbake i spannet også og gjør en like god jobb nå som før)
 8. 9 points
  Vi har vært ute i regnet nå skal jeg snart på jobb...
 9. 7 points
  Jeg mottok noen papirer fra NAV i sommer og sammen med mine papirer lå avslag på en søknad om økonomisk kompensasjon til en annen person. Der var det listet opp hva som var grunnlaget for søknaden til vedkommende og grunner til avslag, og selvfølgelig var det jo fullt navn og fødsels- og personnummer. Skremmende I dag lå det en lapp i postkassen, hvor datteren til naboen beklaget det som skjedde og det hun sa i går. Hun lovet også å ha hunden i bånd, slik at det ikke skulle oppstå flere slike situasjoner som i går
 10. 6 points
  jeg hadde raknet totalt ... Vi så svk i går. Fine filmen Skjønner ikke hvorfor ikke den selger som hakka møkk. Steven Spielberg har lagd film av en av de mest kjente bøkene til Roald Dahl liksom. Folk burde gå mann av huse ! Men neida. Det er bare pixar -filmer som gjelder. Jeg er enten blitt gammel, eller så er de andre foreldrene kjedelige ..
 11. 5 points
  Kveldsrunde gått, vin skjenket i glasset, lys tent, Poirot om fire minutter.
 12. 5 points
  Heeeelg! Helt vanlig at de speider etter meg når jeg kommer hjem fra jobb Skulle ha malt vinduslistene, men det regner jo mer enn det er opphold for tida :/ Jaja, får bruke helga på noe annet.
 13. 5 points
  Takk for detaljene Ser på turn. Endelig noe fra OL jeg også gidder å se på, bortsett fra hestesport, som jeg ikke har fått sett noe av
 14. 4 points
  Du er ikke dum. Ikke gjør du alt galt heller. Opp med selvtilliten. Du irriterer ikke selv om du får gode råd og man skriver litt "rett fra levra". Du behøver egentlig at noen sier du er flink nok. Hunden din er antakelig en litt hardere nøtt enn gjennomsnittet. Vær stolt av det du lykkes med.
 15. 4 points
  Det er en møkkete jobb og gå sist i spannet, hilsen Såga og Orca
 16. 4 points
  OT! Så utrolig herlig tankegang!! Flere skulle tenkt som deg og ikke sugd lommaboka tom. Rik blir du dog ikke ... TS: Benytt deg at dette om du klarer å vente så lenge, Borderen er flink!
 17. 3 points
  @Krelise åh fy fader så skummelt! Vår er forsikra, rett og slett fordi jeg ikke var det og burde vært det slik ting har utviklet seg.
 18. 3 points
  Jeg rådigger disse gakkene altså I dag kom Lily og James og tok brødbit fra hendene mine for første gang. Kasko syns disse gakkene er litt ekle, så de snakker vi ikke så mye med - kan lukte litt og går vekk om de freser. Hottie sier "gakk? hæ? hvor? Meg ikke forstå" de er fullstendig usynlige for henne Lupin har fryktelig lyst til å trimme dem litt og helst smake litt på dem, men det går seg til Dronning Lily:
 19. 3 points
  Twiggy 15 måneder - hun er bare så utrolig flott!
 20. 3 points
  Ungene tar da ikke skade av vann såpe derimot, behøver man ikke bruke for mye/ofte..
 21. 3 points
  @Line da, du trenger ikke dele alt da!
 22. 3 points
  Kommet hjem fra en fantastisk tur i Aurlandsdalen! Den kommer jeg til å leve lenge på Regn 2 dager og sol siste dagen! Flott tur som anbefales skikkelig!
 23. 2 points
  Du irriterer ikke. Ikke vær for hard mot deg selv! Fokuser på det som går bra, og fortsett med det gode. Ta til deg rådene du får, og jobb med det som er vanskelig. Ingen her er perfekte hundeeiere, og vi har nok alle vært borti vanskelige situasjoner eller problemer med hundene våre.
 24. 2 points
  Så ekkelt @Krelise godt det bare gikk fint Ja, altså, her i Norge så skal man jo få ting til å gå rundt på et vis med offentlig stønad ved behov osv, og de forsikringene for barn koster jo litt, og klart, over 26 år eller så så blir det en del penger, men det offentlige dekker jo helst det livsnødvendige, man lever ikke akkurat fett om det skulle skje noe. Ikke barnet i resten av sitt liv (om man feks blir ufør i ung alder e.l.) og det der med om de blir så pleietrengende at foreldre må bruke tid hjemme over kortere eller lengre perioder.. Det skal nok gå, men ikke noe mer enn det. Så jeg har vell havnet på at jeg synes de kr er verdt det, og får man ikke bruk for forsikringen så får man vell heller være glad for det enn å gråte over noen "tapte" kr. Det kan bli mye verre om det blir motsatt. Ah, teite kynnere i dag, har sluppet fint unna de tidligere, hadde vell noen få ganger tidligere i svangerskapet, men i dag har de virkelig herjet jevnt og trutt. Ikke veldig ille da så får vell tåle det
 25. 2 points
  Vann tørker definitivt ut huden. Hilsen atopikern som "bader" hver dag hele sommeren. @Mud det er helt vanlig at hår ikke blir fettete dersom man slutter å vaske det (etter en periode med "tilvenning). Flere og flere har sluttet å vaske håret med shampo, med godt resultat.
 26. 2 points
  Vann tørker ut huden: ) Med mindre man dusjer ungene i kaldt vann. A er over gjennomsnittet aktiv og ergo over gjennomsnittet møkkete etter barnehagen etc. Når han var sterkt atopisk måtte vi unngå å vaske han så langt det lot seg gjøre . Spesielt håret. Merkelig nok ble håret hans "renere "av det. Han er ALDRI fettete og møkkete i håret lengre , med mindre han har puttet noe oppi der. Jeg vasker håret pga for mye sand i hodebunn stort sett . Før fikk han fettete hår bare av å bruke varm lue. @Krelise så ekkelt! A er forsikret igjennom jobben til faren. Jeg har barn rundt meg som er sterkt pleietrengende ( og uforsikret) og har sett selv at det ikke akkurat er slik at staten dekker alt.
 27. 2 points
  Ehhh... Therese har nok rett. Jeg kjører jo forbi neste helg! Er det mulig...
 28. 2 points
  Morgentur unnagjort. Nå blir det eksamenslesing noen timer før jeg skal mosekose med valpis til @LØJ
 29. 2 points
  Jeg har også hatt med ungene på alt som livet innebærer fra dag en, og så tilpasset varighet osv til alder og tålmodighet. Men jeg tror det er de helt rolige dagene innimellom som er viktige. Og når jeg sier rolige dager, så inkluderer det tur med hunden altså😉 L var med på hundetrening fra dagen etter vi kom hjem fra sykehuset. Da var hun en mnd, dvs rundt en mnd før termindatoen. Da lå hun dypt nedi vogna å sov. Hun var et rutinemenneske og kunne planlegges etter. Det har vært umulig med H, som spiste "konstant" de første to mnd++++ Med han satt jeg faktisk nesten hjemme i mnd-vis. Men mest fordi han bare spiste og spiste.,,
 30. 2 points
  Akkurat ferdig å legge puslespill. Finn to feil...
 31. 2 points
  Mine har vært med overalt fra dag 1.. Men hun yngste ble fort sliten hvis det noe som skjedde, som gav gråting på kveldene.. Så da passet jeg på at vi hadde hjemmedager imellom slagene edit: hun eldste sov seg igjennom flere ipo-treninger og leet ikke på et øye engang da vi var på prøve og det ble skutt rett ved siden av oss
 32. 2 points
  Høres ut som du gjør det riktig ja Og hunden er ikke dum, den vet VELDIG godt om du er i leiligheten eller har gått ut, det hører den Det er supert å bruke tiden han er trøtt på å trene, det gjør treningen enklere. Ville fortsett sånn som du gjør nå, kanskje også være litt lengre ute av gangen innimellom At han legger seg på soverommet pga. det er kjøligere er ikke uvanlig, ville ikke lagt noe i det. Noen er borrelåshund, andre synes det er greit å sove litt mer for seg selv. De er forskjellige de, som oss
 33. 2 points
  Det er jo virkelig ikke noe stress med denne valpen. Den pisser og driter inne, men det er heller ikke noe stress. Eneste er at jeg gleder meg til tenna faller ut og den blir større og mer robust Den er jo så liten at jeg stadig sjekker om den fortsatt er i andre enden av båndet. Den blir visst hetende Rafiki
 34. 1 point
  Ganske ille, ja. Sa fra at jeg ikke hadde tenkt til å bruke en krone i porto for å rydde opp i dems rot. Men jeg skal levere brevet på NAV i Tønsberg, om jeg en gang er i nærheten av kontoret deres. Det er selvfølgelig lov og feile, men når man har en jobb hvor man håndterer personlige sensitive opplysninger, bør man dobbeltskjekke den jobben man gjør. AN ser jeg på håndball, men det er nesten ikke spennende...
 35. 1 point
  Synes det ser veldig bra ut, det er jo en valp av en liten rase, men det er sikkert andre med mer erfaring med så små raser som kan ha andre innspill. Det viktigste er at valpen spiser, tisser, bæsjer og legger på seg. Så lenge det er i orden, så går ting som regel veldig bra.
 36. 1 point
  Vi fikk den som klubbjakke nå, så jeg har akkurat fått min. Er så langt fornøyd, men de er store i str. Valgte allikevel S, selv om den er drøyt svær, for den ble litt kort i XS. S er dog veldig lang på ermene Store og dype lommer, glidelåslomme inni frontlommene nede. Har ikke impregnert min, men det er softshell, så jeg satser på ingen måte på denne som regnjakke. Brukte regnjakke utenpå i dag, og på veldig våte dager kommer jeg til å bruke regnjakke og vest istedenfor, bare den nye vesten kommer seg fram.
 37. 1 point
  Deilig når økonomien blir mer forutsigbar også. Mamma har en prosentsats fast, og resten er "etter behov", så jeg ser jo hvor kjipt det er å ikke vite om det kommer så eller si i lønn. For ikke å snakke om at en må ta vakter på kort varsel, og kanskje på tidspunkt hvor en allerede hadde planlagt noe annet. Samboeren hennes jobber på Rygge flyplass, det er jo også en lite trivelig situasjon for tiden - men han er heldigvis ansatt i et annet firma og bare utleid til flyplassen, så forhåpentligvis finner de noe annet til ham. Men de er jo mange i den situasjonen, som da skal kjempe om det som måtte være tilgjengelig. Besøket mente hun var her klokka fire, så da er det litt dumt å dra på butikken nå. Kanskje få badet Glam i stedet - jeg antar det slutter å regne ute når jeg er ferdig med å bade ham - ute.
 38. 1 point
  Edit; Leste litt for fort, trodde det var et bein han hadde i sofaen, ikke sitt eget bein. Stiller meg bak det SFX har skrevet under her.
 39. 1 point
  Tipper det haster litt mer enn at jeg rekker å kjøpe de i midten av september? Ser at KID har tilbud på håndklær da, hvis det er til hjelp?
 40. 1 point
  Vi har barneforsikring der vi har alle de andre forsikringene våre.
 41. 1 point
  Enig! Men jeg leste noe om det, og til dels var det noen som mente at barn "forventer seg" mye mer av film nå fordi man ser mye film og tv blant annet. Mine er bare 3 og 5, og de elsket filmen og vi storkoste oss. Til gjengjeld kan jeg telle på en hånd hvor mange ganger tv'n er på iløpet av en uke, og da maks 30 min. Ikke noe netflix eller tablet underholdning eller.
 42. 1 point
  Det er noen variasjoner i de forskjellige grenene. I agility kan man starte med løpsk tispe i alle klassene, men som du sier så starter de sist i sin klasse og på eget teppe. I lp og rally kan løpsk tispe kun starte i eliteklassen. --------- Har selv startet bruks med tispe som var ferdig med løpetid 3 dager før. Jeg dusjet tispen grundig og vasket teppet i bilburet. På konkurranse spurte jeg om fellesdekk makkeren vår ville la seg plage av det. Dersom de hadde vært sjanse for at han kom til å reise seg og oppsøke tispen i fellesdekken så hadde vi stått over. I rally der det ikke er fellesøvelser så tenker jeg at så lenge hunden er ferdig så er det greit. Man kan uansett ikke vite om publikums hunder /turgåere i området har/får snart/nettopp hatt løpetid, så helt sterilt blir det jo ikke uansett
 43. 1 point
  Stadig leser jeg innlegg her som jeg har lyst til å svare på eller ting jeg har lyst til å fortelle, men livet er rett og slett for travelt med treåring hjemme sammen med baby Koser oss da, elsker det når det er travelt og vi kan bruke tiden sammen. Anne har passert 2 mnd og 5,3 kg. Lille flisa som ikke er så lita lenger Et lite skrytebilde også:
 44. 1 point
  Oftest så ser jeg an situasjonen, mine hunder er sjeldent bråkete uten grunn, så kommer det en hund som ser ut som den bare vil hilse sålar jeg de bare få lov til det. Slipper de ikke om de er i bånd, bare lar de få så mye bånd som mulig. Bånd som henger etter kan de vikle seg sammen i. Kommer det noen som ser ut som de kanskje har dårlige intensjoner og jeg aner at det kan bli bråk eller utrivelig situasjon så prøver jeg helst å jage den andre hunden. Prøver å ta mine bak meg og stiller meg opp og er streng, sparker etter eller hva som nå enn føles nødvendig, kommer veldig an på situasjonen og hunden. Evt legger mine i dekk og prøver å få tak i den andre hunden istedet, om det føles ut som et alternativ der og da. Edit: Personlig liker jeg ikke å slippe mine da det raskt blir vanskeligere å få avbrutt dem om det blir bråk eller ubehagelig og de er langt unna/løper rundt el. Men nå er det ingen av mine som fyrer seg opp fordi om de står i bånd heller så det bruker ikke å påvirke situasjonen negativt. Men har man en hund som fyrer seg opp veldig selv om den sitter fast så kan jo det være bedre å slippe båndet.
 45. 1 point
  Skjønner veldig godt at nkk registrerer valpene. Uregistrerte valper er kun en ulempe for rasen, valpene og kjøperene. HD kravet må følges, den kommer man ikke utenom. Men uhell kan skje, det er stor forskjell på et engangstilfelle, og oppdrettere som stadig prøver seg på "på kanten tilfeller". Har faktisk opplevd tilsvarende selv. Tispe som løp "stille", og hanhund som ikke viste noen påfallende innteresse. Ante faktisk ingenting før bikkja begynte å ese ut... Sikkert fordi vi er uerfarne og ikke fulgte med, da...
 46. 1 point
  Hei michelle. Vi skal få søsteren til Tarzan. Luna! Gud som vi gleder oss! [emoji7]❤️ Sent from my iPhone using Tapatalk
 47. 1 point
  Ender er artige dyr altså, var innom for fôring og skifting av vatn i baljane (syns dei kan slutte å drite i vannbaljane sine...) så måtte knipse litt bildet 😆😂 Kva er det du glor på då? 😂 Sent fra min SM-G900F via Tapatalk
 48. 1 point
  Cavalier Pluss: Kan brukes til litt av hvert (min konkurrerer i rallylydighet og blodspor, og vi har tidligere også trent agility). Lettlært, førerorientert, elsker å jobbe. Glad og lykkelig stort sett hele tiden, fantastisk gemytt. Min bjeffer sånn ca. aldri, men vet ikke om det er representativt for rasen. Minus: Veldig populær fordi det er kjent for å være en enkel selskapshund som ikke krever noe. Mange ender opp som overvektige "sofaputer" som aldri brukes til noe annet enn pynt. Det synes jeg er råtrist. Stor etterspørsel og dermed mye useriøs avl som fører til en del helseproblemer. Veldig myke hunder, om det er pluss eller minus kommer vel an på øyet som ser. Men dette er i alle fall ikke en hund man trener med noe som helt annet enn positive metoder.
 49. 1 point
  Ettersom jeg skulle kjøre fra Muonio (Finland) hjem til Tromsø i dag, passet det jo bra med en liten EFIT 07 (finsk tid): Morgenlufting i Muonio. På andre sida av elva er Sverige. 08 (finsk tid): Klar til avgang! Farvel for denne gang, Harriniva. 09 (finsk tid): Et eller annet sted i finske lappland. Bare skog overalt. Og rein. Mye fint sporterreng, da 10 (finsk tid): Karesuando. En souvenirbutikk og en bensinstasjon, og det var det. Next! 11 (finsk tid): I Finland tror man på at veier skal gå rett frem. 12 (finsk tid): Turområde ved Kilpisjärvi Min "go to" turplass når jeg blir lei av pottitlandet og trenger litt miljøforandring. Akkurat passelig langt hjemmefra for en dagstur. (Og mye triveligere når det ikke pissregner ) 12 (norsk tid): Tilbake i gamlelandet, og dermed ble klokka 12 en gang til ettersom Finland ligger en time foran. Hav og fjell og veier som definitivt ikke går rett frem 13 (norsk tid): Nordkjosbotn, eller Vollan. Obligatorisk stoppested. Her finnes det to bensinstasjoner, to matbutikker og ikke minst Vollan Gjestestue der man trodde det kunne ligge et lik i grunnmuren. Ja, også denne fine statuen da. 14 (norsk tid): Home sweet home! Sliten frøken etter 5 dager på veien.
 50. 1 point
  Har sydd veldig mye de siste månedene. 10 skjørt, en kjole og noen topper har det blitt. Dessverre har jeg gitt bort nesten alt før jeg tok bilder av det. Har sydd litt halsbånd og seler også Men i går sydde jeg et dekken til Casper. Tok et annet dekken jeg har og brukte som mal. Ble i grunnen veldig fornøyd, og kommer til å sy flere sånne dekken i forskjellige stoffvarianter. Og jeg skal prøve å lage den hannhund-tisse-sikker Dette er sydd i dobbel fleece.
This leaderboard is set to Oslo/GMT+02:00
×