Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå, november


xxx12345
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ola hilser sonen

Se så kul han er da! 

Herregud, så mye meme-materiale          

Posted Images

Jeg våknet til 13 grader i stua, men nå kan jeg bruke vedovnen, så da skyter temperaturen fart oppover her. 

I dag må jeg gre gjennom Glam, klippe poter, klør og ører, og gjøre ham klar for et bad. Og siden det for tiden er 5 grader på hunderommet, tror jeg det er tid for å montere en liten panelovn der. 

Jeg må få vasket opp, og satt på en klesvask, og bade Glam, også er jeg instruktør i kveld, men egentlig har jeg altfor mye å gjøre med medlemsbladet. Jeg trenger hushjelp og kennelhjelp på slike dager som klubbarbeidet drukner meg... En uke til trykking, så det er bare å stå på.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Haha. Jeg sa til sambo tidlig på morgenen at det nesten var litt deja vu dette med presidentvalget. Så jeg nevnte Brexit i denne deja vu-en. Så ser jeg på avisene etter jeg var ferdig med eksamen i dag at de omtaler presidentvalget som nye Brexit. :lol: Rart og sånn.

Jaja, vi får nå se hvordan det går med verden! Dette viser jo egentlig at ingenting er umulig. Menneskelig atferd er pokker så vanskelig å predikere, gitt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 timer siden, Line skrev:

Neida, det var Ravlum, De bodde ved froskedammen og hadde harabikkje, når jeg vokste opp. Men det kan jo være flere Ravlum :) 

Han her bor i Mostadmarka. Hvilken froskedam? Han har hatt diverse jakthunder i alle herrens år, de siste årene dachs, så vidt jeg forsto.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

14 timer siden, tmp skrev:

Hva skjer der da? :| Jeg ser forresten fjorden på Andøya fra barndomshjemmet mitt (på Bremnes, Kvæfjord) :)

De har besluttet flyplassen (forsvarets) skal legges ned, og det går ganske hardt utover kommunen da utrolig mange arbeidsplasser vil forsvinne. Sånn veldig kort sagt (kan lese mye om det inne på gruppa bevar Andøya flystasjon).

Akkurat nå er jeg sliten og trøtt. Og jeg er i tillegg ekstremt lei av folk som kun skal kritisere, men som ikke løfter en finger selv for å bidra, komme med løsningsforslag/alternativer, planlegge eller å gjøre ting bedre. :gaah:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest *Kat84*

Hjemme igjen fra tur. 
Det ble en litt ekstra lang en i dag. Bare fordi jeg følte for det. Gikk innom fotballbanen nedenfor skolen også og trente litt lydighet. Lineføring er ikke 100% på plass, men han blir flinkere og flinkere. 
De andre øvelsene begynner å bli ganske bra. Men å stå under marsj... Nei nei, mammadalten kan ikke stoppe når jeg går! Ikke på første kommando i hvert fall :P 

Ruta har jeg ikke kommet veldig mye i gang med. Uff, jeg er treg til tider :whistle: 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

1 time siden, Symra&Pippin skrev:

Han her bor i Mostadmarka. Hvilken froskedam? Han har hatt diverse jakthunder i alle herrens år, de siste årene dachs, så vidt jeg forsto.

På Vikhammeråsen hadde vi et sted som het froskedammen. Der spilte man fotball og slåball på sommeren, og gikk på sklyter på vinteren. De bodde rett ved den :) 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

På 8.11.2016 at 0:09 PM, Snøfrost skrev:

huff da, håper ikke det er noe alvorlig?

Gikk ikke helt ok det her...ender i operasjon og en kroppslig bestanddel mindre :( Nå begynner jeg å nå en grense for hva jeg kan takle av dritt føler jeg.
Flott da at han nissen vant valget...ble ikke noe lystigere av det nei :vegg:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bikkja ligger utstrakt på gulvet og snorker! Hun har vært med på skolen og vært forsøkskanin. Det er slitsomt å å få kos av masse folk :lol: 

 

En kompis av meg har bodd i New York i 6-7 år. Han driver eget firma og har bodd der borte kun fordi det har vært mer fornuftig i forhold til at han ellers hadde måttet reise mye frem og tilbake. Når det ble bekreftet at Trump vant valget bestilte han billetter for å flytte tilbake til Norge på nyåret... 

Jeg kan ikke fatte at amerikanerne er så dumme at de lar en slik fyr bli president. Personlig synes jeg ikke Clinton er ett godt alternativ heller, men hun er ihvertfall en verdig kandidat sammenliknet med det trollet av en mann. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

31 minutter siden, LØJ skrev:

Gikk ikke helt ok det her...ender i operasjon og en kroppslig bestanddel mindre :( Nå begynner jeg å nå en grense for hva jeg kan takle av dritt føler jeg.
Flott da at han nissen vant valget...ble ikke noe lystigere av det nei :vegg:

Men huff da :hug:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hug:til @LØJ, lykke til og god bedring!

Har hatt litt samme følelsen i dag som da vi så tvillingtårnene rase. Det er uvirkelig og litt skremmende, og man bare vet at alt kommer til å bli verre på et eller annet vis.

Passende nok kom jeg hjem til diare på kjøkkengulvet. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

6 timer siden, mokken skrev:

Smaker ikke den tran? :)

 

.......fortsatt litt kaldt ute. Strikke litt på pulsvantene mens vi drøyer å gå tur :)

Nei, det synes jeg ikke... Den smaker som flytende FOX-karamell.... :w00t: Veldig god på smak :D 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

4 timer siden, Snoffe skrev:

Tiden går litt sakte nå :aww: Også er jeg sulten... Kanskje jeg skal fikse noe å spise. Hjelper å skrive sånt her inne :aww: For egentlig så orker jeg ikke å lage noe, men siden jeg skriver det her så må jeg gjøre det for jeg vil jo ikke lyve heller :aww: 

Det er derfor jeg av og til skriver at nå skal jeg børste hund. Litt flaut hvis jeg skriver det samme neste dag og så sier noen at det sa du i går også. :aww:

 

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
    • Han raser opp i vekt han der. I går var vi på miljøtrening med valpekurset, og fikk veid han inne på en dyrebutikk. Nå veier han 10,3 kg 🤯 Kan ikke tro at den lille valpen er så tung allerede! Vi har hatt mange gode dager i det siste, og noen utfordringer. Som gjeterhund så har han altså begynt å reagere på biler, joggere, syklister, folk på sparkesykler. Men vi har jobbet masse med det, og det er allerede blitt mye bedre ☺️ Vi må bare fortsette å jobbe med det tenker jeg. Ellers har han hatt mange dager uten uhell inne, og han er begynt å gi beskjed ved å skrape på enten altandøren eller ytterdøren. Så det er bra! 😄 På tirsdag er siste dagen av valpekurset. Kjedelig! Det har gått så fort. Syns det har vært fint å ha en fast ting i uken å dra på med han, i tillegg til noen som setter øvelser som skal trenes på, slik at vi må trene på de øvelsene til neste kurskveld. Så jeg er litt gira på å lete frem et nytt kurs allerede. Vi får se hva jeg finner. Det er sikkert ingen kurs før etter sommerferien uansett.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...