Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat nå September


Tricolor
 Share

Recommended Posts

  • Svar 3.8k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Too late! Jeg overtar dette 1. desember

I dag har livet tatt en ganske stor vending! Har vært planlagt en stund, men gikk ikke helt opp for meg før i dag; jeg har kjøpt meg dyrebutikk!

Hei Sonen, hils på Pelle - pappaen til B-gjengen i Pied Piper

Posted Images

:lol:

Elsker sims 4! Likte det ikke helt i starten, men nå er det bra. Mye morsommere å lage hus, er sååå mange muligheter jo!

Eneste minuset er at simmene er så vanskelige å drepe, om det er lov å si. Det tar en evighet, disse her måtte jeg gjerde inne i dagevis. 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så pussig at det har vært vepsesnakk her i dag. Jeg ble nemlig stukket på tommelen da jeg var ute i dag! Jeg sto heeelt stille og så den ikke før den plutselig hadde stukket med. Jeg trodde ikke veps stakk sånn på måfå. Den er andre gang jeg har blitt stukket. Første gang var jeg liten og stakk føttene mine i et par tøfler som sto ute og som det var en veps nedi.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Raksha. En venn av meg stod i stige høyt oppi mønet på huset sitt og malte. Så kom en veps flygende, og han fikk noia og viftet med malerkosten og løp vekk. Han våknet til live i steinrøysa nedenunder.

Endret av Tricolor
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol: 

Dagens nedtur... Åpner en stor pose Dumle mix som da skal inneholde en blanding av originaldumle, dumle med lakris og dumle med mørk sjokolade... og nesten alle bitene er lakris...  :(. Kjempekrise... jeg vet :aww:

Dagens nedtur for meg blir at jeg nå har kjempelyst på dumme men klokken er halv elleve og det er søndag... 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@raksha hvilken drastisk veps historie vil du ha?

Jeg er jo hyperalergisk mot veps og etter det har dem gjerne funnet meg lett.

Ene gangen var da jeg sto og malte hundehuset. Det var flyttet vekk fra sin plass, men vepsen fløy inn i halsen min og stakk. Jeg ringte 113, satte første sprøyte. Malte ferdig hundehuset og satte neste sprøyte. Så var det å lempe dyr inn i huset og låse døra før spasmene sate inn. Da ambulansen kom satt jeg med stive fingre og var blitt tung i pusten. Det er rundt første timen som er ille for meg så går det bra.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spiller du fortsatt 3 når du har 4?

Ja, er mye jeg synes er bedre med 3, egentlig, så klarte aldri helt å legge det på hyllen. :P 

Fikk 4 på releasedato av mr. Eple, spilte det i fire dager i strekk og så begynte jeg å gå litt tilbake til 3 og veksle litt. Er så vanskelig å presse inn tid til å spille alt jeg vil når jobb, skole og samliv kommer i veien. 

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Akkurat nå skulle jeg ønske det kom noen og monterte et par trappegrinder her, sånn helt utav det blå. Eller jeg kan montere selv, men mangler grinder og penger.  Og drittlei av bikkjer på benker og bord hver gang jeg snur ryggen til. Grumf. 

Nødløsning: kompostgrind og strips på ene siden, og en krok på andre siden til å hekte opp grinda. Forutsetter at du enten har det liggende eller har tilgang til Jula/biltema.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

:lol: 

Dagens nedtur... Åpner en stor pose Dumle mix som da skal inneholde en blanding av originaldumle, dumle med lakris og dumle med mørk sjokolade... og nesten alle bitene er lakris...  :(. Kjempekrise... jeg vet :aww:

Men Dumle med lakris er jo godt, så det gjør jo ingenting :ahappy: 

Hvem spiller sims her forresten? (1,2,3,4). Kanskje vi skulle hatt en egen tråd, med screenshots og sånn? 

Jeg spilte Sims2 masse før, dreiv på 3.dje generasjon i en by der jeg hadde alle familiene, og hadde spilte fra universitetet til de døde, så jeg hadde vel rundt 100 simmer å spille på en stund. Så røyk pc'en min med spillene på, og nå er det ikke noe morsomt med Sims mer :aww: 

Jeg hadde Sims Medival også, men det var heller ikke så morsomt, så det sletta jeg igjen :P  

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, om man har det i hus, så!

:hyper::banana::hyper:

Det er jo kjempebonus å få nesten bare lakris!! :lol:

Ikke når man foretrekker de vanlige Dumlene :P 

Men Dumle med lakris er jo godt, så det gjør jo ingenting :ahappy: 

Det blir litt kjedelig i lengden når man - som jeg sa over - foretrekker de vanlige Dumlene :P 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Aii mange fine vepsehistorier til eleven min her :D 

Eneste gangen jeg har blitt stukket av veps ble jeg stukket to ganger av den samme vepsen. Først gjennom tøyskoen jeg hadde på. Jeg var kanskje 10 år max, jeg ble redd og sparka av meg skoen sånn halvveis i panikk. Tusla bort og tok på skoen igjen, inni der satt vepsen og venta. Andre gang satte den igjen brodden. Husker vi ringte mamma for å si fra, og hun ble litt stressa for hun var redd jeg skulle være allergisk mot dem. Var ikke det da :)

Og mamma stakkar, hun ble stukket i tunga. Hun spiste is, og kjente noe på underleppa. Hun trodde det var is, og tok liksom overleppa over underleppa for å slikke det vekk, der satt vepsen gitt. 

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

:hyper::banana::hyper:

Ikke når man foretrekker de vanlige Dumlene :P 

Det blir litt kjedelig i lengden når man - som jeg sa over - foretrekker de vanlige Dumlene :P 

Men da er det vel lurere å kjøpe en pose med bare vanlige Dumler?? Eller finnes ikke det? Jeg pleier ikke spise noe særlig med Dumler(som spørsmålet mitt sikkert viser), men nå fikk jeg lyst på også :aww:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
    • Det er en vanskelig balanse. Jeg er godt i gang med å analysere alt han gjør for å unngå skader og slikt. Går han rart, virker han mer sliten enn normalt. Spiser han som han burde? Hvis han begynner å røyte mer enn vanlig, er det tegn på stress og at han har ondt, eller er det på grunn av årstidsskifte? Mange krisetanker etter hvert, ja 😪 Enn så lenge tror jeg at jeg trykte på alarmknappen unødvendig.. Sikkert ikke siste gangen, i og med at han ikke er noe ungdom lengre.  Tusen takk svar, setter pris på at dere setter av tid til å hjelpe meg ❤️ 
    • Det er skummelt med godt voksne hunder. Hva er filleting og hva er viktig å legge merke til, liksom. God bedring, håper dette bare var en filleting!
    • Takk for svar, @simira❤️ er veldig nøye på å ta på ulldekken når vi har vært på trening/tur og han skal i bilen. han ligger mjukt og varmt inne buret. skal se på back on track dekken. Har jo lest og hørt mye bra om disse dekkene gjennom årene.  6 tenner er en del, men merker at han er mye mer oppesen etter operasjonen. Han virker mye mer fornøyd med livet   Den gode nyheten nå er at jeg *kan* ha vært en smuuule hysterisk. Etter tannoperasjonen nå i april ser jeg etter tegn til vondter på ham, jeg er kjemperedd for å overse ett eller annet. som jeg gjorde med tennene.. Jeg mistenker at det "kun" er våteksem som har oppstått innimellom tredepotene 😅 Kan hende et eller annet har vært kilt innimellom der, som jeg ikke har sett. Jeg syntes det gir mening i og med at vi har gått i mye vått terreng, og at jeg ikke har vært spesielt flink til å tørke ham. Pluss, han er allergiker og får fort sår og eksem av tilsynelatende ingenting. Har begynt behandling og håper det fort går over 😊 Har en bulldog med utypisk smerteterskel for kan ikke skjønne at det lille greiene kan gjøre *så* vondt. Blir om eieren: Dramaqueen!! Tusen takk for gode ønsker ❤️  Enn så lenge puster jeg letta ut. Men, vil fortsatt begynne med tilskudd til leddene. Noen forslag? Hva skal jeg se etter i et godt tilskudd, eller er det bortkasta pæng? 🤷‍♂️
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...