Gå til innhold
Hundesonen.no

Livsforsikring


Tomine
 Share

Recommended Posts

Jeg har livsforsikring for at jeg skal ha muligheten til å kjøpe meg ny hund hvis jeg ønsker.. Noe som er kjekt når man har mistet 1 i året i det siste..

dessuten, det er jo ikke livsforsikringen som koster noe på forsikringen.. Så de 200kr i årene er liksom verdt det for meg :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har grei økonomi, så en engangssum på 10-15k for en ny hund, dersom vi skulle ønske det, er ikke den største utfordringen. Dermed ikke livsforsikring. Hadde jeg visst at vi måtte spare i over et år for å få råd til en ny hund ville jeg nok vurdert det.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke livsforsikring på noen av mine. Neste hund derimot kan det tenkes at jeg skal ha det på, fordi rasen nærmer seg 20k, hvilket er et stort innhogg i min økonomi. Så neste gang skal det sterkt vurderes.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har på alle våre. Nå har det vel aldri skjedd at vi har fått utbetalt noe da. For bikkjene bruker å bli gamle og grå. Men det kan jo skje ting med jakthunder, og flere av dem har ganske høye forsikringsbeløp.

Men så er jeg overbevist om loven om all f*enskap, så jeg er sikker på at om jeg kutter ut forsikringen på en hund, så blir den kjørt i hjel eller noe dagen etter. Så da er det best å ha dem forsikret :P

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde det på Ozzy. Var uaktuelt å kjøpe ny hund når han døde, er det nå også og jeg aner ikke når jeg er klar for en ny egen hund.

Hadde det jo så jeg kunne kjøpe ny valp når han ikke var mer, men det er fortsatt utenkelig 9 mnd senere.

De pengene brukte jeg på meg selv rett og slett. Som en smal trøst oppi alt det vonde.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Klematis

Jeg tegnet livsforsikring for 3 år siden, men da jeg fikk meg ny hund nå, tegnet jeg ikke livsforsikring.

Hvis èn av dem dør, synes jeg at det holder med èn hund. Tror jeg.

Og det er tvilsomt at begge dør samtidig.

Så jeg tenkte å si opp livsforsikringen på førstemann, men som Pringlen sa, så kan du jo banne på at hvis jeg gjør det, løper han ut i veien neste uke...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har det på Koda. Som er par andre har nevnt, er det jo en veldig liten sum i året. Når man lever av aap, er det ikke bare å spytte ut flere tusen uten å spare en stund først.

Sent from my iPad using Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke livsforsikring, har faktisk ingen forsikring på nåværende hund. Har istedenfor en sparekonto der jeg setter inn endel i måneden som kan brukes på evt veterinærregninger eller ny hund. Men selvfølgelig skal Tetris bli gammel og grå uten noen alvorlige sykdommer eller skader!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har ikke livsforsikring, har faktisk ingen forsikring på nåværende hund. Har istedenfor en sparekonto der jeg setter inn endel i måneden som kan brukes på evt veterinærregninger eller ny hund. Men selvfølgelig skal Tetris bli gammel og grå uten noen alvorlige sykdommer eller skader!

Og det hadde vel egentlig lønnet seg for de aller fleste :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har det på alle mine. Hvis noen blir syke og må avlives, får jeg penger igjen og det er greit å vite. Fikk igjen på min første hund.

MEN jeg opplevde å ikke få utbetalt livsforsikring på Chanti som jeg valgte å avlive før operasjon, og forsikringsselskapet mente at jeg ikke hadde gjort det jeg måtte før avlivning. Men jeg gjorde det i samsvar med veterinær og veterinæren skrev det i journalen som ble sendt inn at det ble anbefalt etter dyrevernsmessige årsaker. Men det hjalp ikke, så det var veldig kjipt, og jeg hadde ikke krefter på den tiden å skulle klage.. Så med andre ord: man må gjøre alt man kan før en avlivning ellers så dekkes det ikke. Men veldig synd at man ikke kan vurdere dette selv ut ifra situasjonen og at man i værste fall må pine hunden en stund. :/ (virker det som, ut ifra dem)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har Agria, og ikke livsforsikring på mine to. Synes ikke det er noen vits. Hadde det før, men fjernet det. Unødvendig utgift. Sparer heller til ny hund selv hvis det blir aktuelt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Enig med Simira, meld dere på et valpekurs om dere ikke allerede går/har gått. I tillegg har for eksempel Maren Teien en veldig fin kanal som heter Hverdagslydig+ (https://boon.tv/hundetrener-maren), der er det også en egen kanal for valpeeiere. Vet at flere har hatt god nytte av hennes forelesninger og videoer i valpeperioden. Finnes helt sikkert noen gratis alternativer også, men det har jeg ingen oversikt over. 
    • Først av alt må du slutte å la ham hilse på andre hunder på tur. Hvis ikke får du en hund som trekker i båndet i alle retninger, og stresser seg opp hver gang han ser en hund. Det er ikke alle som kan eller vil hilse, og det er heller ikke trygt. Prøv å holde dere til kjente, trygge hunder. Om du ikke kjenner så mange kanskje det er noen du møter ofte på tur, eller du kan ta kontakt med en klubb i nærheten, en turgruppe eller noe. Jokking er en typisk stressadferd i den alderen, og tegn på at han girer seg opp for mye. Avbryt lek eller hilsing så fort det er tilløp til jokking, og jobb med at han skal være rolig og ha kontakt med deg. For å få slutt på biting i føtter ville jeg først og fremst sørget for at han har nok biteleker, og avlede med dem. Når han først begynner å bite på føttene, stå helt stille og ignorere ham til han slutter. Jeg vil på det sterkeste anbefale deg å gå et valpekurs om du ikke har gjort det allerede. Alt dette er helt vanlig for valper i den alderen, og på et kurs vil du få hjelp til å håndtere det. Du finner også mange vanlige problemer og råd for dem i trådene under valpeprat her på forumet, så ta en titt gjennom her.
    • Kikket litt i dogweb og ser at hundene fra lundehundprosjektet ligger der sånn som alle andre, med en X på slutten reg. nummeret. Den som ble utstillingschampion var 3. generasjon, og ser tittelen ligger inne. Da skulle man jo gjerne tro at de kan ta andre championat også, og at det samme vil gjelde for cavalierprosjektet, som trossalt er ganske så ekvivalent? Det var jammen ikke lett å finne informasjon på dette! 
    • Jeg har en Dvergpuddel gutte valp som er 5 mnd. Han har siden han var ny hatt oppheng i sokker og biter og henger seg etter føttene dine så lenge d har sokker på. Hvordan få det til å slutte.    Å jokker på andre hunder under samvær ute, møtes på tur og får hilse og på alle størrelser og hunder i alle aldre. Hva gjør jeg? - helt fersk i hunde verden, ønsker kun seriøse svar😅😭
    • Er vel først fra fjerde generasjon at de potensielt kan stambokføres etter typegodkjenning?
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...