Jump to content
Hundesonen.no

Tomine

Medlemmer
 • Content Count

  129
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

5 Neutral

About Tomine

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

1578 profile views
 1. Hvilken størrelse bør jeg ha på ett trimmebord til en hund på ca. 10-13 kilo?
 2. Det står mellom å melde på en valp eller en voksen i champion. Hva er lurest? Er usikker på hvem jeg bør velge når det er dogs4all. Lyst å melde på begge men synes dogs4all er ekstra dyrt. Stiller ut bare for gøy og ikke for avl. Om det har noe å si. Jeg skal uansett være der på fredag og på søndag. Jeg melder på fordi da kommer jeg gratis inn. Så da blir det ikke så dyrt om jeg kun melder på en hund kontra to hunder. Hadde jeg da hatt med meg en til i inngangen så hadde det vært annerledes. Men samtidig så blir ikke valp registrert noe sted og betyr ikke noe senere. M
 3. Det er dette jeg også er enig i og er redd for.
 4. Er det lurt å skaffe meg utstillingstelt? Men jeg synes det alltid er så fullt opp av utstillingstelt på alle utstillinger. Hvordan får jeg da plass? Har sett litt på pop up utstillingstelt med bunn. Det er litt mindre enn de store. Hvordan er dette teltet? Har du utstillingstelt? Bruker du det hver gang på utstilling når det er ute? Hvordan telt har du?
 5. Kan man feks. ha matposer fra matbutikken oppi der?
 6. Kan man ha litt tunge ting oppi skiboksen? Er redd det skal bråke eller at skiboksen går opp. Jeg har skiboks på taket nå men bruker den veldig sjelden annet enn til ski. Da jeg er redd det skal skrangle eller slenges frem og tilbake. Hva om det skjer en ulykke? Eller er det bare jeg som krisemaksimerer helt? Det er nok det antar jeg men spør alikevell.
 7. Er det stor sannsynlighet at det kræsjer?
 8. Hvordan er det når det er en handler som skal stille to forskjellige hunderaser på utstilling? Er det vanskelig? Det er umulig å vite programmet på forhånd sånn at jeg ikke vet hvilke raser som stiller klokka 09.00 og hvilke raser som stiller klokka 10.00. Da hadde det vært mye lettere. Litt dumt om begge rasene er klokka 09.00. Hva gjør man da om man kun er en handler? Noen som har stilt ut sånn? Eller er det egentlig best å bare glemme det hele å heller melde bare på en hunderase per dag? Om det blir for mye stress og mas og slit. Selv om jeg vil stille begge hunderasene. Hva gjør
 9. Dere som ble samboere eller flyttet sammen med en eller flere hunder på kjøpet. Hvordan var det å få den hunderasen som du ikke var med på å planlegge eller bestemme? Var den hunderasen sånn som du trodde på forhånd? Hvilken hunderase?
 10. Oki. Så det er kun der det står stor cert der jeg melder på som de kan få det? Så kun storcert på fredagen og ingen lørdag og søndag i BØ i februar? Og ingen storcert i utstillinga for NKk i Sandefjord i begynnelsen av juni? Har jeg skjønt det riktig? Eller er jeg helt på bærtur?
 11. Jeg ser at på NKK sin utstilling i Bø så er det kun storcert på fredagen? Kan man da ikke få storcertet på lørdag og søndag da?
 12. Ja det var veldig forvirrende ja. Hehe.
 13. Hvorfor kan man ikke få storcert på de nordiske utstillingene? Hva er en nordisk utstilling iforhold til de andre?
×
×
 • Create New...