Jump to content
Hundesonen.no

Mannfolk Ass!


tmp
 Share

Recommended Posts

Altså..Ble litt bekymret når krøllerten plutselig fikk "kramperykninger" i senga i morges. Trodde et øyeblikk det var no anfall! Men neida, det var "mårrastå" og ufrivillig utløsning virker det som :-o måtte bytte på senga gitt :-SS herregud e det mulig :-P

Flere som har det slikt? Hvor vanlig er det egentlig.. Håper ikke dette blir en trend, så han må vises bort fra vår seng..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 74
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Det kan være at denne hunden gnir seg slik for å vaske seg, siden han faktisk ikke når ned for å slikke seg ren. Pga rasens konstruksjon slikker de gjerne på poten, gnir den på utstyret og så slikker

Er litt interessert i å høre om de som mener hunden skal få ha sitt seksualliv (jokke på tepper/bamser, sleike seg til de kommer ol) også da mener at de ska få utføre det samme på andre hunder/tisper.

Bulbus glandis

Opplevde det selv med Mio da han var rundt året. Hadde da hatt en lang togtur (Oslo - Trondheim) så inn i et fremmed hus med flere lekre puddeldamer. På morningen våknet jeg av at han lå på gulvet og ikke skjønte bæret når han kom. Det har kun skjedd denne gangen.

Vet om flere som har opplevd det med sine hanner rundt 1-års alder, og da i forbindelse med "stress"/store omveltninger med mye nye inntrykk.

Link to comment
Share on other sites

Her var det null stress (finnes ikke mye av det i den kroppen) , kun lang sovemorgen og slapp pelskos. Han var våken og like rolig både før og etter. Ingen løpetisper, og opplever han som sen i puberteten. Han er ett år.

Link to comment
Share on other sites

Vi hadde en hanhund i familien da jeg vokste opp som lå å slikket på seg selv til det gikk utover hundeputa hans... Den var full av litt lyse streker og måtte vaskes ofte. :P


Usj.. Slike ting minner meg på hvorfor jeg ikke vil ha hanhund. HELDIGVIS fikk jeg overtalt mannebeinet til at valpen som kommer en gang i fremtiden skal være en tispe.

Bare den slikkingen på tisse-flekker gjør meg gal.

Link to comment
Share on other sites

Jada, kjent fenomen for meg. Har hatt en hanne som med ujevne mellomrom hadde våte drømmer hele livet sitt, fra kjønnsmodning. Han lå IKKE i senga mi for å si det sånn... Har også passet en dober som etter han ble ungdom også ble vekket av våte flekker på kroppen.

Link to comment
Share on other sites

For noen grisete hannhunder dere har :lol:

Takk og pris har jeg aldri opplev noe sånt... han hadde en periode med "selvbetjening" som Mumle Mu kalte det, men endte aldri i noe mer enn frustrasjonsklynking. Og var over på noen uker, var bare midt i verste kjønnsmodning 6-7mnd gammel. Jeg trodde han hadde forhudsbetennelse eller noe da, så dro til dyrlegen :P Som konstanterte at dette gjorde han nok ikke fordi det var vondt :P *flaut*

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.×
×
  • Create New...