Gå til innhold
Hundesonen.no

Nyttårsmat rett og slett


Helianthus
 Share

Recommended Posts

  • Svar 67
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ammelam. Mmmmm. Kanarisk juletradisjon som smaker himmelsk godt, minner om rype. Litt fusk, de beiter også og får furunålhøy. Lammet står i ovnen med persille fra hagen, salt og pepper på 80 grader,

Fondue på nyttårsaften Alltid fondue på nyttårsaften.... Nå også med sjokoladefondue som dessert

Den der søtpoter/marshmellows-saken så dødelig ut. Med to diabetikere på nyttårsaften .,. Sent from my iPhone using Tapatalk

Vi skal lage stek med uvisst tilbehør. Blir trolig bare sambo og jeg, så begrenset hvor mye styr vi gidder. Men en stek er alltid veldig bra!

Ovnsbakte rotgrønnsaker blir veldig godt til stek, og er enkelt. Du kan legge det i en egen ildfaste form eller steke sammen med steken for å få ekstra mye smak. Sitron/vineddik, honning, hvitløk, andre urter, salt og pepper, samt olje eller smør. Nam! Sunt og godt!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ovnsbakte rotgrønnsaker blir veldig godt til stek, og er enkelt. Du kan legge det i en egen ildfaste form eller steke sammen med steken for å få ekstra mye smak. Sitron/vineddik, honning, hvitløk, andre urter, salt og pepper, samt olje eller smør. Nam! Sunt og godt!

Det blir nok noe slik, ja :) Blir bra!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fondue på nyttårsaften :drool: Alltid fondue på nyttårsaften.... Nå også med sjokoladefondue som dessert :D

Jeg elsker gjennomførthet :D

************

Jeg ser at det er flere som skal ha kalkun og andre fugler. Da må jeg bare få foreslå lime-jello-salat og ovnsbakte søtpoteter med kanel, whisky/appelsinjuice og brunt sukker som er gratinert med et lokk av marshmallows :P

6309331324_f20ab9597e.jpg

(Søtpotetgrateng)

dsc_00302-300x199.jpg

Jello salad

Det har gjort stor lykke når vi har servert dette sammen med kalkun! Bønnestuing passer også godt til :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Her er det alltid pinnekjøtt på nyttårsaften - som på julaften. Det er så godt at en må spise det to ganger (pluss selvfølgelig maule rester gjennom hele romjula...), særlig siden det ikke er lov ellers i året, eventuelt med et dispensert unntak på påskeaften.

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Skinkestek, ovnsbakte grønnsaker og hasselbackpoteter. Til dessert blir det frossen sjokolademousse, for den kan jeg fikse dagen før og har tidenes beste røre, så jeg kan kose meg med bollen når den er lagd;)

Her er vi fire mennesker på aftenen, men har kjøpt en stor skinke i håp om rester til noen skikkelige sandwicher til dagen etterpå!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...