Jump to content
Hundesonen.no

Lommeløse klær - tips til lommealternativer?


Helianthus
 Share

Recommended Posts

Hva slags lommebelter/-vester bruker dere på tur og trening om sommeren når det er for varmt til jakke? Og hvor er de kjøpt?

:flowers:

Gjør som @, pakk karbonaden i BHen! :lol:

Jeg har en sponset treningsvest fra Vikingdog(?) som vi bruker bare til trening, alt for varm å ha på tur da den er i tett stoff. Til tur så har jeg en slik treningslomme (merkeløs, kjøpt på Krizoo) med stiv lukkemekanisme som man kan festes på beltet, enkelt å feste på magebelte, sykkel, line, eller i et tynt belte rundt livet. Har jeg med leke tar jeg alltid en som kan festes i noe jeg har på meg, gjerne i beltet :)

 • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker denne. Mest til turbruk bare for å få med meg nøkler, poser og evt mobil. Lommen er ikke så stor, men flaskebeholderen kan brukes til feks mobil eller godbiter :) Liten og lett. http://www.xxl.no/trening-helse/skadepleie-og-helse/drikkebelter/nathan-nathan-triangle-nathan-blue/p/1091657_3_style

Edit: Finnes jo slike treningsbelter. Store lommer bare uten hele vesten. Festes rundt livet som et belte bare.

Link to comment
Share on other sites

Jeg har kjøpt meg et sett med treningslommer fra Helsitar, og de er helt geniale. :D

Jeg bruker dem både til tur og trening, og der er helt fantastisk å ikke svette ihjel i en svart, varm vest når det er varmt.

Det ser litt harry ut, men komfor framfor looks når jeg trener hund. Har knapt bruks treningsvesten denne sommeren, mye lettere å bare slenge på seg treningslommene!

Lommene er stor og fine, og det er som å ha en treningsvest, bare uten vesten. :)

Link to comment
Share on other sites

Jeg bruker denne, og er utrolig fornøyd! Skikkelig deilig sommervest, lett i stoffet, store gode lommer foran, snøring i livet, stor lomme til leker + bånd bak samt to store brystlommer og en god del ringer.

Tidligere har jeg brukt Hurrta sin treningsvest, men den ble litt for klumpete for meg. På vinteren eller dager det regner er den derimot gull! Tykt stoff, solide ringer med fester + mange store lommer.

:)

Link to comment
Share on other sites

Vel, denne passer seg ikke til hundetrening kanskje. Men bruker denne til mobil, nøkler o.l på tur nå hvor det er så varmt, og ellers når jeg ikke gidder jakke og kun har på tights :) ifitness belte, jeg har mini. Kjempe fornøyd kjøpt her http://www.lopeskjort.no/categories/lopebelter (min- http://www.lopeskjort.no/products/lopebelte-singel-svartrosa-mini)

Link to comment
Share on other sites

Jeg har brukt den treningsgodbitbagen fra Karen Pryor. Den er helt super! Nå går jeg sjelden tur uten turbelte fra Baggen, og der har jeg den minste taska fra dem tredd innpå, så der har jeg plass til både nøkler, bæsjeposer, godis og får tredd ei vannflaske oppi også. :)

Link to comment
Share on other sites

På ebay har de mange vesker som man kan ha rundt hoften.

Jeg elsker disse siden de henger fin på hoften og man slipper å ha på seg vester, selvom vestene ikke har armer så syntes jeg de kan bli varm, jeg går mest med singletter på sommeren fordi jeg blir så fort varm (begynner å bli gammel?? :shocked::| )

Har flere av disse veskene men liker denne best da den har mange lommer, man får plass til utrolig mye, også har den to litt mindre lommer på siden som jeg pleier å ha nøkler og bankkort i, også er den billig og gratis frakt :icon_clapping::thumbsup:

_12_zps0b112a69.jpg

Den er mørkere enn på bildet, er helt sort :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg har en treningsvest, men har ikke fått summet meg til og kjøpe et treningsbelte for varme dager. Så som nødløsning knytter jeg turjakken min rundt livet og har godbiter i lommen der når det er for varmt for vesten. :P

Link to comment
Share on other sites

Ohmygod. Rompetaske. Uaktuelt! Av min nittitallsgarderobe bestående av sykkelshorts, aerobic-sokker, rompetaske, oversized t-skjorte og Converse-sko er det kun sistnevnte (og til en viss grad slitt, stor t-skjorte til maling, hagearbeid, soving eller lignende) som berører min kropp igjen.

Jeg har brukt min Hurtta-vest i sommer, de dagene jeg ikke har hatt shorts med lommer, den er litt varm, men det er bedre enn jakke :P

U01H01000HOV-2.jpg

Link to comment
Share on other sites

Haha.. for en morsom vending :jump: Jeg har blitt så gammel at jeg gir blaffen i 80-tallsbrølere :D Vil jeg bruke rompetaske så bruker jeg det altså! Men, jeg tror jeg synes de lommebeltene og vest-aktige veskene er bedre (og litt mindre 80-talls) :cool: . Det jeg liker med de dummybeltene og -vestene som er vist i denne tråden, er at de har god plass og direkte tilgang uten at jeg må åpne noen glidelås. I rompetaskene så faller alt ut hvis glidelåsen er åpen, og hvis den er lukket så bruker jeg så lang tid på å få tak i ballen/godbitene.

Baggen-belte har jeg, men det blir jo som en gedigen og upraktisk rompetaske.. kjekk til spor da!

Dere som er opptatt av appearence .. her har dere noen flotte:

c37f2583a7e5f7b78d7ce38e521d2670.jpg

Og en litt mindre prangende:

ed6a2a17c2d177f1acf42a02315bd69b.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest Klematis

Jeg har 2 rumpetasker, en med plass til flaske, og en uten. Jeg går lite tur i siviliserte strøk, så det er ikke så farlig.

Jeg synes begge to er i veien, så jeg unngår å bruke dem mest mulig.

Har også en gobitbag jeg fester i en av hempene på buksa.

Link to comment
Share on other sites

@Renate A, hjelper ikke om det er Carrie Bradshaw eller du som går med det, rompetaske er litt vanskelig å forholde seg til som barn av 80-tallet, altså. :D

Er selv barn av 80-tallet, og husker veldig godt den trenden, man akkurat når jeg er ute med hunden så dropper jeg å ta meg ut og gjør det mest mulig praktisk for meg :P

Den jeg linket til er faktisk ikke ille rompetaske som mange andre kan være, flere hundefolk som har kjøpt den etter at de har sett den på meg, veldig praktisk med mye lommer.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det bør du ikke. Gå god for dem. En av eierne der nå er anmeldt av veterinær, for dyremishandling. Etter at en valp på 6 mnd som var på kurs der ble strupt og holdt opp i luften etter kobbelet (Med struphålsbånd) og fikk påført varige skader på luftrør og strupehode.  Fordi den "utagerte" mot andre hunder. Som om valper bjeffer av annen grunn enn usikkerhet.... Veterinæren ble så rystet over skadene at mat-tilsynet ble meldt.    Så styr langt unna er mitt råd. Man risikerer at hunden blir varig skadet på kropp og sinn. 
  • Vill var 12kg ved 17 uker/4mnd, og har endt opp på 19,5kg og rett over 50 cm😅 Roet seg betraktelig etter 5mnd😅
  • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
  • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
  • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...