Gå til innhold
Hundesonen.no

Imagecopys første mellompuddel-kull


Guest 2ne
 Share

Recommended Posts

  • Svar 401
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Gratulerer så mye med vel overstått! Høres ut som en perfekt start på livet for kvintetten. Er det bare jeg som tenker at 2ne burde ha et Puddelrock-navnetema? Appetite for Destruction, The Hair

Små fylliker

Posted Images

Ja altså, med tanke på at 90 % av alle som har tatt kontakt har ønsket seg brun valp, så hadde det vært hyggelig med brune valper, men jeg syns at 5 sorte er helt greit jeg altså, særlig når det har gått så fint som det har gjort til nå (bank i bordet!) :ahappy: Med tanke på at bare 2 (1) av de er ledige før jeg har hørt med resterende interessenter, så kan jeg ikke akkurat klage over kjønns- eller fargefordeling, syns jeg :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for gratulasjoner, folkens :ahappy: Kommer bilder i morgen!

Veldig veldig koselig lesing <3 Har ikke møtt Leah, men kjenner det på hele meg at jeg kunne veldig ønsket meg en liten bolle fra nettopp henne og deg som oppdretter :-)

Glemte å svare på denne, men tusen takk, det var veldig hyggelig sagt av deg! Toget er nok ikke gått for en liten bollunge da, vi planlegger alt et kull til på Leah om 2-3-4 år ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer!! Fikk ganske kjapt en melding fra N om at fødsel var på g og at nå så det ut som om det ble valp på henne. Det er kanskje hun som skal ha den hannhunden? :ahappy:

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gratulerer! Fikk ganske kjapt en melding fra N om at fødsel var på g og at nå så det ut som om det ble valp på henne. Det er kanskje hun som skal ha den hannhunden? :ahappy:

Takk! Det stemmer det, N er en av to valpeinteressenter som har fått valp :ahappy: Blir morsomt å se hva de to kommer til å gjøre sammen etterhvert! :D

Det ser ut til at det er stille og rolig i valpekassa, alle valpene har funnet og fått i seg litt melk, Leah er rolig og ble frivillig med ut en tur for å tisse tidligere i natt, så enn så lenge ser alt til å gå greit ut :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er så gøy så gøy! Endelig en helt egen og egenprodusert puddel til 2ne :D

Det var en knallfin brun mellompuddel valp som ble BIS søndag ( den var så lekker, det var mer enn greit at den slo bulldoseren min), men helt ærlig synes jeg mange brune ser møkkete og skjoldete ut i fargen :P

Sort er alltid lekkert på puddel synes jeg :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er så moro at jeg har knapt ord! Gratulerer en masse! Og så lurer jeg på hva avkommet til krøllebølle blir endende opp med å hete.. minibølle, krølette..? Jaja, tiden vil vise (man bestemmer jo ikke sånne navn, de bare blir til de..). Og så må det sies at Krøllebølle er en skjønn hund (og pelsen hennes er faktisk myk, så ikke storekkel å ta på allikevel..) og blir bebissene i samme leia så blir det noen suverene dotter!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...