Wednesday Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 @Wednesday - jeg er helt enig. Komper er en rar, rar matrett for rare, rare mennesker (inkludert min samboer). Fikk det servert hos svigers en av de første gangene jeg var hos dem. Helt forferdelig Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wednesday Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Man sier ikke æsj til mat Det er sant, men komler er ikke mat. 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
madam mim Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Det er sant, men komler er ikke mat. Likte ikke det der. 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sprettballen Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Mamma sine komper er de beste i hele verden. SÅ DET SÅ! Selv om de er enda bedre dagen etterpå på steikepanna. Man spiser jo ketchup på pom fri og andre potet-ting, så hvorfor ikke komper? Potet=ketchup. Sånn ca. Med mindre det er snakk om mamma-middag med andre grønnsaker og saus til. Da spiser man ikke ketchup på. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Khela Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Hvorfor har dere så sær matsmak? Kompe/komle/potetball med sirup/flesk/kjøtt/sukker/salt.. HÆ. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100020 Skrevet 6. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 6. Februar 2014 Perfekt tråd for meg akkurat nå: Er det rart å si "Takk for maten" når man går fra bordet hjemme hos seg selv og man selv har laget maten? Jeg sier nemlig det, og samboer spurte meg i går "Hvorfor sier du egentlig det, det er jo du som har kjøpt og laget den?" På besøk hos folk sier jeg det jo for å takke for at de lagde mat til meg og fordi den var god. Mens hjemme blir det mer som "takk for at vi har så deilig mat å spise" på en måte. Jeg er ikke religiøs, så det er ikke høyere makter jeg takker akkurat, men bare er.. takknemmelig? haha Er det flere eller er det bare fryktelig merkelig? Jeg også takker for maten Til og med når jeg er alene Gammel vane vond å vende? Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer. Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg. Jeg sliter også med det der. Mulig fordi jeg har bihulebetennelse Er jeg og min familie de eneste som spiser ketchup på komper(komler, raspeballer eller hva dere nå kaller det)? Fikk helt sjokk på skolekjøkkenet på barneskolen når noen ville ha meg til å spise sukker eller sirup på komper, og alle så rart på meg da jeg spurte etter ketchup. Hadde jo spist ketchup på i alle år jeg Ja, ketchup og potetball(som jeg kaller det) skurrer fælt i mine ører. Forsåvidt aldri hørt om den kombinasjonen heller Hva man spiser med kommer jo litt ann på hvor i landet man er fra, har jeg hørt. Likheter kan det jo være både her og der.. Men vi (bor i Romsdal) spiser ikke noe annet enn bacon til, evnt smør/surmelk, mens på sunnmøre er det normalt med sirup og sukker. Studert der ett halvt år, og måtte jo bare smake når veninnen min gjorde det av vane. Det var faktisk godt, men foretrekker å spise mormors hjemmelagde "clean" Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MiO Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min... Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da. Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
madam mim Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 (endret) Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min... Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da. Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? Litt spesielt å hoppe rett fra tråden for hva man absolutt ikke liker, og ditt innlegg, til dette innlegget. Endret 7. Februar 2014 av madam mim Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra? Jeg åpner bananer slik: Og det har jeg flere gode argumenter for: - Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten - Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert - Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden - Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør? 4 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Lola Pagola Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 Apekatter åpner bananer den veier alltid, så er vel det mest riktige. Sent from my LG-P880 using Tapatalk 4 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Khela Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 Jeg har alltid brukt ketchup på speilegg, jeg. Helt normalt. Men jeg har oppdaget at det ikke er så mange andre som gjør det. Mannen min så ut som han skulle spy første gang han så at jeg sprøytet ketchup på helge-frokosten min... Synes det passer perfekt med ketchup på stekt speilegg, jeg! Men jeg har det ikke på kokt egg eller omelett da. Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? Jeg gjør! Ikke alltid, men innimellom får jeg lyst på det. Best er brødskive -> stekt karbonade -> ketchup -> lokk av speilegg Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100020 Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 Jeg gjør! Ikke alltid, men innimellom får jeg lyst på det. Best er brødskive -> stekt karbonade -> ketchup -> lokk av speilegg Jeg også Både på speilegg og karbonade(men på karbonade foretrekker jeg løk om jeg har) bruker jeg ketchup, men jeg er ikke så glad i alt på ei og samme skive Sent from my iPhone using Tapatalk Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 Hvorfor er det ikke fler som har ketchup på speilegg når det er så godt? Fordi ketchup ødelegger all god smak på annen mat? Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra? Jeg åpner bananer slik: Og det har jeg flere gode argumenter for: - Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten - Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert - Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden - Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør? Du er gæern, du.... 3 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Wachita Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 På karnonader skal man ha majones! På pølser også! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tm100020 Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 En ting jeg lurer på er hvorfor folk svarer på de åpenbare.. Som i sted: Jeg: "Hva er det der?" Og peker på en rar kakepynt.Mor: "En kake".. Men altså.. Sent from my iPhone using Tapatalk Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Sprettballen Skrevet 7. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 7. Februar 2014 majones på pom fri er godt! Ketchup på speilegg skal jeg prøve en gang! Jeg spiser ketchup på det meste, elsker den smaken. Jeg kan ikke spise ris/pomfri/kjøttdeig-middager uten ketchup. Da smaker det feil. Til og med mat laget med tomatsaus, pastasaus, kjøttdeigsaus osv. må jeg ha ketchup på. Broren min ble dritfornærma på meg(han er sær!) når jeg ville ha ketchup på maten han lagde. Det var visst en fornærmelse for hans matlaging at jeg måtte ha ketchup på. Men igjen, han ville ikke gå med på å ha pepperoni på halve pizzaen når jeg ikke likte det. Jeg kunne bare plukke det av, for tenk. Men ikke snakk om at vi kunne ha tomat oppå pizzaen på min halvdel, for han likte ikke tomat på pizza. Forresten, jeg spiser IKKE ketchup på pizza. Med mindre det er tacopizzaen til grandiosa. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aslan Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra? Jeg åpner bananer slik: Og det har jeg flere gode argumenter for: - Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten - Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert - Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden - Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør? Lurer på om det sto artikkel på klikk.no om at det der er rette veien. Jeg syns det er lettere å åpne banan den veien også, du er ikke aleine 2 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Tabris Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Hvorfor er jeg den eneste som snørrer på bussen? Jeg går til busstoppet, det er kaldt og surt og nesa renner. Setter meg på bussen og det er nesten så jeg har åpna en sluse så jeg snufser og snufser. Men alle andre er jo SÅ freshe og fine, og de hverken snufser eller snørrer. Trodde det var vanlig å snufse litt når man går fra -8 til +22 grader jeg. Dette problemet har jeg hundetrening! Her har det blåst kald isvind nå i snart to måneder i strekk. Så på treningene blåser snørra alle veier, men ser ut som om det bare er jeg som har det problemet. Er litt pinlig. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Khela Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Jeg er også sånn som snørrer på buss og sånn. Nesen min tetter seg totalt når jeg er ute i kaldt eller surt vær eller er aktiv, og når jeg da kommer inn et sted åpner slusene seg til de grader Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aya Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Hvilken side er "riktig" å åpne bananen fra? Jeg åpner bananer slik: Og det har jeg flere gode argumenter for: - Man får et slags håndtak å holde bananen i på slutten - Det er lettere fordi man kan stikke neglen inn litt under toppen og da åpner den seg kjempelett samtidig som man slipper den der lille tuppen som smaker bittert - Det er lettere fordi hvis man åpner fra den andre enden er det ofte at "hanken" ikke knekker rett av. Da må man bøye den litt fram og tilbake og man ender opp med ekkel bananmos i enden - Man slipper å ha en sånn stor "hank" hengende fra den ene skallremsen, det er jo bare i veien når man skal spise. Skallremsene blir altså jevnere fordelt sånn vektmessig sett Til tross for disse argumentene blir jeg ALLTID kritisert og latterliggjort (overdriver litt nå ) når jeg åpner en banan i nærheten av mine venner. En gang fikk jeg kommentaren "men du kan da ikke åpne bananen i bananusen, det blir helt feil!" Så nå vil jeg ha svar en gang for alle - er det akseptert å åpne bananen i den enden jeg gjør? Jeg er helt enig med deg!! Bananmos er det ekleste jeg vet nemlig 1 Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ingvild Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Veldig godt å se at jeg ikke er den eneste som åpner bananen fra riktig side. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Mardina Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Hvorfor er blåbærsyltetøy så mye dyrere enn annet syltetøy? Det er jo blåbærsyltetøy som er best! Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Hanna Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Jeg er også sånn som snørrer på buss og sånn. Nesen min tetter seg totalt når jeg er ute i kaldt eller surt vær eller er aktiv, og når jeg da kommer inn et sted åpner slusene seg til de grader Me too! Jeg må ha snytepapir i alle lommer og vesker for tia. Skikkelig irriterende å ikke kunne puste med nesa, mens det bare renner! Og litt pinlig å måtte blåse ut en heftig klyse på en fullstappa buss Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Raksha Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Når det står i en oppskrift at man skal dele sukkerertene i to, deler man på tvers eller på langs da? Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Malinka Skrevet 8. Februar 2014 Rapporter Share Skrevet 8. Februar 2014 Aner ikke, men jeg hadde nok delt de på tvers. Siter Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.