Gå til innhold
Hundesonen.no

Hemmelig julenisse - pakke og gjettetråd!


Nirm
 Share

Recommended Posts

30lpgrt.jpg28us846.jpg

Jeg er skikkelig fornøyd med pakken min! Teen var kjempe god, og karamellen var himmelsk!

Jeg vet egentlig hvem vennen min er, husker vi snakket om valle i AN november-tråden, men jeg husker ikke for alt i verden hvem det var! Også er jeg på mobilen, så tar og år og dager å bla gjennom! I alle fall tusen hjertelig takk :D jeg finner ut hvem du er snart, må bare vri hjernen litt x)

@Krilo har hytte ved valle! Er du min hemmelig venn? :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 356
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ingen gjetting eller pakkeutlegging før den 24. Dere viste reglene før dere meldte på. Denne tråden stenges inntil videre.

Siste delen av hemmeligvenn gaven min dumpet ned i postkassa i dag: Ida ønsker seg de finitivt @Pippin&Symra som reservetante Den er helt perfekt!

Fjernet et innlegg og følgekommentarer - ALLE er velkomne på hemmeligvenn. Moderator Raksha

Posted Images

Guest Gråtass

Jeg har ikke fått med meg alle som er gjettet, men etter å ha tenke veldig på min vandring gjennom parken i dag, så har jeg kommet frem til det kanskje er saueull. Så kan det være @Gråtass ?

Det er det ;) Jeg som var redd for at hintet var for enkelt!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pakken er åpnet, og jeg ble helt fra meg. For en utrolig fin gave!! Kjære nisse, du er offisielt min fineste hemmelige venn ever. :wub:Inni hovedpakken lå det flere "små" pakker. En med et lilla retrieverbånd, en med en nydelig hjerteramme til å henge opp (helt min stil!! Elsk.) Og en med en hamburgerpipeleke til hundene. Jeez, det har pipi i ett kjør siden jeg kom hjem! Og herreguden, to esker IFA. De kan komme godt med etter all denna tunge maten i dag :lol: . Jeg fikk et kort som hang utenpå hovedpakka, med bilder fra det jeg raskt gjetta at var Twilight, og ei mus. Google fortalt meg at Aro er en karakter i Twilight, så @LinL , er du min hemmelige nisse?

Jaa :) Så bra at du ble fornøyd! Jeg hadde så lyst til å bestille kopper til deg, med springer på, men turte ikke i tilfelle de ikke skulle komme tidsnok :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner ikke hvem som er min hemmelige venn, jeg. To griser, liksom? Føler meg så slem når jeg forslår @Synnøve , men mopser er liksom det nærmeste jeg kommer, sånn utseendemessig. Unnskyld, men griser er jo søte, da :lol:

Lille My, da tenker jeg på Sophia, men det er det jo ikke, så Synniken, er det deg?

Tusen takk for hjelpen, @ :hug:

@SFX : Nope, ikkje meg :no:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Ingvild Det glemte jeg å si i går, det kortet bestilte jeg på nettet og jeg trodde det var en kortstokk! Jeg blei kjempeskuffa når den kom frem. :P   Sånn hvis du lurte på hvorfor du fikk ett kort liksom :P 

:lol: Jeg lurte litt på hva slags hensikt det hadde ja, men det var kult så det gjør ingenting! Passer kjempefint på en hylle jeg har på kjøkkenet. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått kjempefin pakke! :D

Bok som jeg ønska meg! Gleder meg masse til å lese den :D Og beste teen, er en av mine favoritter! Også et nydelig bokmerke! Tyrkisk vevd. Jeg som liker den type stil så godt! Minner meg om Dubai :heart: Tusen takk!

bilde3-1_zps1a074f8a.jpg

Siden hintet ble skrevet på nordnorsk er det bare en nordnorsk bruker jeg tenker på som liker tynne hunder, nemlig @Alzenas !

Hahaha! Æ lika tynne hunda æ åsså, men pakken e nok ikje fra mæ - men trur æ veit kem den e fra! :lol:

Skal få lagt ut bilder av min pakke også, jeg er bare treig :Grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hatt tid til å legge ut bilde, kommer i morgen! Men jeg fikk et kjempefint tubeskjerf og slike armbånd jeg ønsket meg :Grin: :Grin:

Hintet skjønner jeg ikke. Utenpå pakken stod det noe om to store firbente, og hintet inni var "sprudlende lusemiddel" ???? :Pissed:

Men tusen takk for gaven, hemmelige venn! :Grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
    • Haha, jeg skjønner ikke at folk takler det. Hadde en venninne som bodde i 5. etg med valp, uten heis. Hvordan går det an, liksom? Vi bodde i leilighet med én trapp ned/ut da vi fikk Odin, med Kovu hadde vi hus og hage så døren stod stort sett åpen ut. Og uten mulighet for inngjerding hadde jeg ikke vurdert en gang. Selv om man kommer langt med langline da. Men å kunne ha hagedøra åpen og bare la hundene gå inn og ut som de vil er så deilig.
    • Jo takk. Flytter i løpet av sommeren, håper jeg har nogenlunde renslig valp innen den tid.  Det som er dumt at jeg får ikke lov til å gjerde inn tomta, det er dritt. Er så vant til inngjerdet hage, det blir nok ny vane jeg må tillegge meg. Håper naboene er greie.  
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...