Gå til innhold
Hundesonen.no

Hemmelig julenisse - pakke og gjettetråd!


Nirm
 Share

Recommended Posts

30lpgrt.jpg28us846.jpg

Jeg er skikkelig fornøyd med pakken min! Teen var kjempe god, og karamellen var himmelsk!

Jeg vet egentlig hvem vennen min er, husker vi snakket om valle i AN november-tråden, men jeg husker ikke for alt i verden hvem det var! Også er jeg på mobilen, så tar og år og dager å bla gjennom! I alle fall tusen hjertelig takk :D jeg finner ut hvem du er snart, må bare vri hjernen litt x)

@Krilo har hytte ved valle! Er du min hemmelig venn? :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 356
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Ingen gjetting eller pakkeutlegging før den 24. Dere viste reglene før dere meldte på. Denne tråden stenges inntil videre.

Siste delen av hemmeligvenn gaven min dumpet ned i postkassa i dag: Ida ønsker seg de finitivt @Pippin&Symra som reservetante Den er helt perfekt!

Fjernet et innlegg og følgekommentarer - ALLE er velkomne på hemmeligvenn. Moderator Raksha

Posted Images

Guest Gråtass

Jeg har ikke fått med meg alle som er gjettet, men etter å ha tenke veldig på min vandring gjennom parken i dag, så har jeg kommet frem til det kanskje er saueull. Så kan det være @Gråtass ?

Det er det ;) Jeg som var redd for at hintet var for enkelt!
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pakken er åpnet, og jeg ble helt fra meg. For en utrolig fin gave!! Kjære nisse, du er offisielt min fineste hemmelige venn ever. :wub:Inni hovedpakken lå det flere "små" pakker. En med et lilla retrieverbånd, en med en nydelig hjerteramme til å henge opp (helt min stil!! Elsk.) Og en med en hamburgerpipeleke til hundene. Jeez, det har pipi i ett kjør siden jeg kom hjem! Og herreguden, to esker IFA. De kan komme godt med etter all denna tunge maten i dag :lol: . Jeg fikk et kort som hang utenpå hovedpakka, med bilder fra det jeg raskt gjetta at var Twilight, og ei mus. Google fortalt meg at Aro er en karakter i Twilight, så @LinL , er du min hemmelige nisse?

Jaa :) Så bra at du ble fornøyd! Jeg hadde så lyst til å bestille kopper til deg, med springer på, men turte ikke i tilfelle de ikke skulle komme tidsnok :(

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg skjønner ikke hvem som er min hemmelige venn, jeg. To griser, liksom? Føler meg så slem når jeg forslår @Synnøve , men mopser er liksom det nærmeste jeg kommer, sånn utseendemessig. Unnskyld, men griser er jo søte, da :lol:

Lille My, da tenker jeg på Sophia, men det er det jo ikke, så Synniken, er det deg?

Tusen takk for hjelpen, @ :hug:

@SFX : Nope, ikkje meg :no:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

@Ingvild Det glemte jeg å si i går, det kortet bestilte jeg på nettet og jeg trodde det var en kortstokk! Jeg blei kjempeskuffa når den kom frem. :P   Sånn hvis du lurte på hvorfor du fikk ett kort liksom :P 

:lol: Jeg lurte litt på hva slags hensikt det hadde ja, men det var kult så det gjør ingenting! Passer kjempefint på en hylle jeg har på kjøkkenet. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har fått kjempefin pakke! :D

Bok som jeg ønska meg! Gleder meg masse til å lese den :D Og beste teen, er en av mine favoritter! Også et nydelig bokmerke! Tyrkisk vevd. Jeg som liker den type stil så godt! Minner meg om Dubai :heart: Tusen takk!

bilde3-1_zps1a074f8a.jpg

Siden hintet ble skrevet på nordnorsk er det bare en nordnorsk bruker jeg tenker på som liker tynne hunder, nemlig @Alzenas !

Hahaha! Æ lika tynne hunda æ åsså, men pakken e nok ikje fra mæ - men trur æ veit kem den e fra! :lol:

Skal få lagt ut bilder av min pakke også, jeg er bare treig :Grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke hatt tid til å legge ut bilde, kommer i morgen! Men jeg fikk et kjempefint tubeskjerf og slike armbånd jeg ønsket meg :Grin: :Grin:

Hintet skjønner jeg ikke. Utenpå pakken stod det noe om to store firbente, og hintet inni var "sprudlende lusemiddel" ???? :Pissed:

Men tusen takk for gaven, hemmelige venn! :Grin:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Hei! Jeg har verdens snilleste hund på 1,5 år. En labrador. Jeg har hatt veldig lite problemer med henne og hun er en veldig omgjengelig hund. Hun har derimot det siste halve året begynt å av og til knurre når folk kommer for nærme henne når hun slapper av. Jeg vet ikke helt hvorfor, men jeg mistenker at dette skjer når hun er sliten og overstimulert. Skjønner at hun selvfølgelig skal få lov til å ligge i fred når hun er sliten, men dette er ikke alltid like lett i praksis når hun knurrer selv når vi går forbi flere meter ved siden av henne. Hun legger seg også gjerne der folk er som under spisebordet, og kan knurre om en person går fra bordet og så kommer tilbake for å sette seg. Forsøkt å få henne til å legge seg andre plasser, men da kommer hun tilbake ikke lenge etterpå. Dette kan også skje på utsiden når hun ligger en plass (er uten bånd) og folk kommer forbi flere meter ved siden av. Hun har aldri glefset men knurrer og kan av og til gi et bjeff. Selv om personen som går forbi ikke går direkte mot henne, men bare forbi. Dette skjer som sagt ikke ofte, men ønsker gjerne tips til hva som er best å gjøre slik at man kan få en god løsning før det evt blir verre. Hun er ellers veldig glad i folk, og liker best å være helt oppi folk. Hun har ikke noe fast plass hun legger seg (som hun vokter f.eks) men det kan være hvor som helst. Noen som har noen tips, og tanker om at det kan være som jeg tenker at hun er sliten og at hun knurrer for å forsikre seg om at hun blir værende i fred? Visst jeg roper på henne og får henne bort fra der hun ligger knurrer hun ikke lengre, og oppleves som glad. 
    • Bruk kode "alrute15" for å få 15% rabatt på ruta, rutebånd, blindspots og targets hos Drammen Hundepark. Gyldig til 15. oktober 2024 https://www.nettbutikk.drammenhundepark.no/categories/rute
    • Hei, er det noen som vet hva reglene er for å stille kirurgisk kastrert hannhund i utlandet er, eller hvor man kan finne slik informasjon? Jeg vet at NKK tillater å stille kastrert hannhund dersom det er gjort av medisinske årsaker og hvis man kan fremvise attest for at hunden hadde to normale testikler før kastrering. Men gjelder dette også hvis man ønsker å stille hunden for eksempel i Sverige, Finland, Frankrike etc? Eller har alle land ulike regler? Noen som eventuelt vet hvilke land som godkjenner det eller land som ikke tillater å stille kastrert hund (uansett om det er gjort av medisinske årsaker?😊
    • Hvis hun fortsatt bruker samme metodene er det jo "bare" å anmelde igjen. Ellers ville jeg sendt formelle henvendelser til klubben og NKK.
    • Jeg klagde på dette hos NKK inne på FB da det kom opp at de lot henne holde på. Det ble slettet og jeg fikk "mute" for en tid. Skremmende holdning. jeg kjenner personen fra hestemiljøet helt tilbake til 1988  da jeg kommer fra og har bodd 3 il fra hennes hjemsted. Kjenner og tilk henne fra hund selv om jeg har hatt nada med henne å gjøre.. jeg anbefaler at dere går inn og leser de grusomme sms som ble sendt mellom henne som eier og driver av kennelen - og de to ansatte..saken er mye verre enn det virker i media. Mangelen på respekt og empati er hårreisende.  Hun skal og ha blitt dømt for vold mot menneske og er kjent i området for å være "feisty". hvis man kan si det sånn.. sier ikke mer om  saken.. men rapporter og boikott.. Den som blir direkte berørt må være flink å si i fra.. Kanskje det er på tide at NOAH kommer på banen??
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...