Gå til innhold
Hundesonen.no

Den store baby(og barne)tråden <3 2.0


Kaja
 Share

Recommended Posts

Er det altfor tidlig å begynne å gi litt grøt om kvelden? De er 3 mnd., og helsesøster syntes ikke det var noen hast... Fikk ikke noe skikkelig svar på om jeg kunne eller ikke. Men jeg tror kanskje ikke melka metter like godt lenger. Plutselig må jeg opp og mate to ganger hver natt per unge! Og siden de spiser så mye, må de også skiftes bleie på om natta = lys våken unge som ikke sovner igjen på lenge!

Jeg likte jo å endelig kunne sove noen timer sammenhengende :( Ego, I know.

Jeg begynte å gi amalie grøt når hun var 3 mnd. Lagde den tynn men ikke flytende å gav med skje. Noen ganger i flaske med litt større hull på selve tuten :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 9.3k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da var vi blitt foreldre Lillegutt kom til verden klokken 11.45 i formiddag etter en litt dramatisk fødsel som endte i akuttsnitt. Han veier 3580 gram, er 49 cm lang og selvsagt helt perfekt Mor,

Siden nærmeste familie nå er informert så får jeg snike meg sånn litt småoffisielt inn her

03:22 kom verdens skjønneste tass. Han fikk det veldig travelt på slutten og kom ut med superheltarmen først. Veldig effektiv og grei fødsel. Lystgassen var noe drit, ble bare kvalm og svimmel, så da

Posted Images

Kjørte hjem fra jobben i går og hører på misjonen som vanlig, da begynner de og prater om mark i magen og jeg ler meg halvt ihjel og det minte meg om denne tråden... Golden forteller om hans erfaring med mark i magen til ungen sin, så slemt å le av meg, men det var så artig å høre på haha!

http://www.p4.no/player/?channel=1&type=podcast&id=581394

Begynner på 28 minutter! :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det trengs også mange avlastnngshjem for barn. Det blir jo ikke like omfattende som et fosterhjem, men man hjelper et barn som trenger det.

Det varierer hvor mye utfordringer barnet har med seg.

Jeg har ønsker om at vi en gang frem i tid kan være fosterhjem, men om vi får det til er jeg ikke sikker på. Det varierer jo også veldig mye hva slags type behov barna har. Men så heldig som vi egentlig er i dette landet burde det jo heller vært kø av fosterhjem enn barn. Det er vondt å se konsekvensene for de barna som vokser opp uten å få dekket sine behov og har det vanskelig.

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Første tur uten baby - det var faktisk veldig godt! Har ikke gått lenger enn rundt fjøset eller et par lyktestolper bort i veien uten henne før, men nå tok jeg med hunder og lot lillemor være hos bonden og gikk. Var borte i 45 min. :ahappy:

  • Like 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kjørte hjem fra jobben i går og hører på misjonen som vanlig, da begynner de og prater om mark i magen og jeg ler meg halvt ihjel og det minte meg om denne tråden... Golden forteller om hans erfaring med mark i magen til ungen sin, så slemt å le av meg, men det var så artig å høre på haha!

http://www.p4.no/player/?channel=1&type=podcast&id=581394

Begynner på 28 minutter! :D

Ser for meg han sitter der i mørket med Maglite og lyser opp i hekken på sønnen sin :lol: .

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå har jeg sett hele dokumentaren som Marie la ut. Utrolig spennede å få se på innsiden av barnevernet! Jeg kjenner at jeg ikke hadde egnet meg som fosterhjem! Det må være vanskelig når man tar til seg et spedbarn og blir forespeilet å ta vare på det til han blir voksen, og så dukker det opp en far. Skjønner jo faren og da, men så vanskelig det må være å bestemme sånt!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hipp hipp hipp hurra for Emilie!

Håper hun får en super bursdag med masse kos og gøy :D

Takk :D hun startet dagen med å sove til kl 1040, så vi kom sent til bhg! Der skal de feire med krone og frukt, også blir det full feiring her både i morgen og søndag. Litt i ettermiddag også da selvsagt :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Grattis med dagen Emilie! :wub: Håper den blir aldeles strålende :D

Baby sover. :o Sleit veldig med å få henne til å sove i går, mye vondt i magen og til slutt så overtrøtt at alt annet enn å ligge på meg og bli sunget for var fullstendig katastrofe. Men da hun endelig sovna og jeg fikk lirket henne over i senga si, så sov hun til halv 11! Opp til meg og ammes litt, og jeg listet meg opp og luftet hunder mens Bonden lå hos henne, men han ville jo opp til slutt og snek seg ut av seng og opp - hun sover enda! Helt alene i den digre senga. :lol: Døra står åpen så hører henne om hun begynner å knirke - men hun skal da få sove som hun vil. :ahappy: Begynt med nan igjen siden vi ikke får tak i hipp her nå, så får se om det funker eller om jeg må gå på tiggerferd til soniser for å få tilsendt hipp. :aww:

Stå opp og gå på badet alene er i grunnen en luksus jeg hadde avskrevet for lengesiden :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Det er det som er litt trist med valpetiden, de blir så raskt store😄 Her blir det kanskje litt størrelse også, ganske store poter😍 Treningstips for sommeren: start på skiltene i RL, ta ett og ett om gangen. Sånn, trenings-sommeren er i boks😄
    • Hei, har noen tips til brae kenneler til stor hund? Fra Trondheim ned til Oslo området/Kristiansand? 
    • Det er fullt mulig å lære hunden å leke og ta leke som belønning. Jeg hadde en hund lik din, og fikk ham like fokusert på lek. I hovedsak gjøres det ved å belønne fokus på lek med mat. Legg en leke på gulvet, vent til hunden ser på den, belønn. Vent videre til han tar borti den med snute eller pote, så til han plukker den opp, osv. Bruk mat med "lav" verdi. Bruk tørrfôr som belønning, og jobb mye med ro når mat er involvert. Jeg tenker at her spiller mange faktorer inn. Hvordan er det på stuegulvet, hjemme? I hagen, på kjente områder? Begynn i lette omgivelser uten distraksjoner for hunden. Start med lave kriterier, enkle øvelser han kan. Hvis du bor i nærheten av en god hundeskole, sjekk om de har kurs i belønningsutvikling eller kan hjelpe deg med dette kanskje med en privattime eller to?  
    • Jeg tror nok løsningen her er å være tålmodig, og gi ham tid til å forstå hva som er forventet av ham. Du har åpenbart en matmotivert hund, som i seg selv er en stor fordel i lydighetstrening Vær nøye med å ikke gi godbit før han viser ønsket atferd, og gjør nok repetisjoner slik at han forstår mønsteret.    Gi det litt tid, så forstår han at det ikke hjelper å hoppe etter godbiten for å få den, iallfall!
    • Jeg har en hund som er veldig glad i mat og alt med mat skaper stress. Lydighet er vanskelig fordi uten godbiter så vil han ikke gjøre noe og med godbiter så blir han så stressa og kun opptatt av godbit og da hører han ikke etter hva han skal gjøre. Hvordan kan jeg trene lydighet da? Han liker ikke leker så det utgår. Han er ikke stresset uten mat men med en gang mat er med i bildet så stresser han fullt. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...