Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvorfor stiller dere ikke ut hunden?


bikkjene
 Share

Recommended Posts

  • Svar 96
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Har overhodet ingen grunn til å ikke stille bikkja - så vi stiller vi fordi der er moro å vinne . Ja, også treffe kjentfolk da, som man ikke treffer ellers liksom . Sånn ut over det er det vel egentli

Fordi det er kjedelig.

Litt OT, men en tanke ift dem som ikke helt forstår hvorfor utseendet skal bestemme hvem som får avles på. Det er en reell forskjell på missekonkurranser for mennesker og på eksteriørbedømmelse av h

Til dere som ikke stiller ut. Hvorfor stiller dere ikke ut hunden?

Jeg tør ikke å stille ut da jeg har mye nerver som tar helt overhånd og pga. angst. Har lyst da, men tør ikke.

Jeg stiller fordi jeg vet oppdretterne ønsker det. Og dernest fordi det er sosialt og fordi jeg har en del venner som stiller. Så da drar vi ev sammen. Hadde det ikke vært for de grunnene , hadde jeg ikke stillt.

Hvis du har nerver, si fra til dommeren. De fleste er veldig hyggelige, og hvis du sier fra om at dette er første gang du stiller, så vil de fleste geleide deg gjennom hele seansen. Det er helt ufarlig :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Venus stiller jeg ikke lenger, for jeg gidder ikke å reise langt og betale i dyre dommer for en laber kritikk. For all del, hun er blitt stilt en del ganger, men da har jeg stilt henne ved lokale klubber, så det med reisingen i alle fall faller bort. I fjor stilte jeg henne i veteran, bare for moro skyld, hjemme i Bergen. Men tviler på at jeg stiller henne flere ganger i veteranklasse :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg trives ikke i utstillingsringen. Har heller ikke hunder som skal i avl, så da er det liksom ikke nødvendig å pine seg gjennom det mer enn jeg har gjort. Han som er penest liker seg heller ikke i ringen, og da ser jeg ikke noe poeng i å plage han med det når ikke engang jeg syns det er moro selv. :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pajkos temperament egner sig ikke til udstilling. Han liker ikke fremmede hunde, så det vil ikke være en god oplevelse for ham, og nu er han blevet kastreret og kan ikke længere udstilles alligevel...

Jeg vil dog gerne prøve lidt med den næste hund..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har i utgangspunktet ingen interresse av å stille ut, men vi stiller valpen nå i september for å gå en bedømmelse. Oppdretter ønsker selvsagt å få et inntrykk av hva de har avlet frem og vi ønsker å vite hva vi har kjøpt.

Om det viser seg at hun er en premieplukker så får vi se om vi blir bitt av basillen, mdn i utgangspunktet så var ikke planen å kjøre rundt på utstillinger nei, pga manglende interresse.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi jeg har nerver som et aspeløv (sånn løv som skjelver hele tiden??) :P og fordi samboer som da får jobben med å stille synes det er gørr kjedelig :P så vi stiller sjeldent ut, en og annen utstilling får jeg lurt han på, men det er så sjeldent at vi kan regnes som ikke utstillere :lo:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fordi jeg ikke har råd til å prioritere det i livet mitt akkurat nå.. Rett og slett. Jeg synes er er kjempegøy og skulle gjerne stilt mer, men pengene og mangelen på egen bil gjør det praktisk vanskelig gjennomførbart. Jeg er dog aktiv ringside som hjelper/publikum :P

SKAL stille mer når jeg får bedre økonomi. Men studentpenger liker ikke å bli brukt på hundeutstilling sier dem!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Luna(sheltie): fordi hun ikke har noe der å gjøre, hun er for stor og har et ståøre. Ikke skal hun brukes i avl eller trenger noe for et evt. brukschampionat.

Chico: fordi han ikke har noe mer å hente, men han er blitt stilt endel og kan tenkes at han stiller på vinnerutstillinger.

Iver: skadet, vi får se om han i det hele tatt kommer seg før vi tenker på utstilling.

Men neste hunden som kommer i hus her skal være renraset og en utstillingskandidat, det er helt sikkert. Jeg savner skikkelig å farte på utstilling, både for det sosiale og det at jeg syntes det er gøy å stille ut.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



×
×
  • Opprett ny...