Gå til innhold
Hundesonen.no

Storpuddelen Gabby


Sandra86
 Share

Recommended Posts

Frøyapuddelen's Belleza Negro - Gabby
Født 13.april 2013

NgoPe1t.jpg

Søte lille Gabby er en storpuddel fra kennel frøyapuddelen, og hun er litt over 11 uker nå. Jeg er ikke en aktiv "skribent" på sonen, men følger daglig med på tråder og sånt.
Fra før har jeg 1 blandingshund på 9 år og 2 chinese crested på 5 og 6 år (som skal høre til å ha en tråd her på sonen :P). Lenge leve galskapen med 4 hunder.

Gabby er en fantastisk valp, veldig harmonisk og lett å ha med å gjøre. Hun glidde også rett inn i flokken her, selv om mine 2 sære chinese crested ikke har akseptert henne heeeelt enda. Men det kommer nok, når de forstår at hun kan brukes som hundeseng hun også.

Foreldre:

Mor - Dizhar's Three Times A Lady
PsfT51r.jpg
Foto: Kennel Frøyapuddelen

Far - C.I.B, Norduch, NW-10 Momabo's Frizzy Freak.
zLdhHao.jpg

Foto: www.momabos.com

"Litt" bildespam:

5Gen6I0.jpg

3rAce32.jpg

7Wq9kpf.jpg

4SUtnrB.jpg

UA6NmY0.jpg

Og noen utendørsbilder fra idag :)

QO4aWno.jpg

"My stick!"

9JIFQBQ.jpg

5bUP5Ce.jpg

MknjxE9.jpg

ARtaIYQ.jpg

Ikke så lett å velge ut noen bilder alltid, så beklager spammen :P
Dette er min første puddel, og hvis jeg får til pels og sånt, så blir det kanskje noen utstillinger på oss.. Men tur og annet gøy står forann utstilling uansett.

  • Like 9
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding alle sammen :wub: Skal vi se om jeg får til denne multisitaten her, ikke gjort det før xD

Så nydelig! Flotte bilder - jeg har til gode å ta bra bilder av min svarte mellompuddel på seks måneder.

Lykke til med pelsstellet - tror det går mye bedre enn du tror (du har jo sikkert erfaring med kinerserne dine) :)

På bildene innendørs brukte jeg blitz, men ikke den vanlige som følger med på speilrefleks kameraene. Her har jeg brukt ekstra blitz som man kan sette på kameraet og som man kan velge å sette blitzen i retning mot f.eks taket. Man får ikke disse stygge blitzbildene da, for lyset reflekteres i taket. Hvis du har speilrefleks, så er ikke disse blitzene sånn kjempedyre.
Men ja, det var veldig utfordrende å ta bilder av henne utendørs også, jeg skulle sånn i utgangspunktet ikke ha sort puddel nettopp fordi jeg liker å ta bilder :lol: Men, jeg går ut ifra at jeg liker utfordringen med et.

Og med kineserene mine, så har jeg kun erfaring med barbering :P Begge to er nakne, vel, den ene av de er ment å være naken, men er wannabe-puff atm.

Gratulerer så mye med en nydelig puddelfrøken! :) Det finnes ingenting søtere enn puddelvalper spør du meg og Gabby er intet unntak. :D

Tusen takk for det! :ahappy: Puddelvalper er utrolig søte når de begynner og vokse til, og har fått "puddelsveis". Da er det bare smelt! Gleder meg vanvittig mye til hun vokser opp og får maaaasse pels også da. Men skal nyte hvert et øyeblikk med henne før det skjer da.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 1 month later...

Bildespam inc:

UoXnhqk.jpg
Gabby og Minion har blitt bestevenner, og jeg synes det er kjempekoselig + det gjør valpetiden mye enklere :P Takk Minion for at du sliter ut Gabby :P

CODwRSP.jpg

0YGlzkL.jpg

L7OplCA.jpg

fAanp5C.jpg
Hun har vokst litt siden sist :P

8N7LyZk.jpg
Vi skal prøve oss på valpeshow også snart, men først skal vi besøke noen i Skien for litt klippehjelp :)

tHRG4TJ.jpg

r2n1Za0.jpg
Her "angriper" hun egentlig den ene hunden min, men baksiden med lyse og mørke hunder og strålende sol, er enten over-/ eller undereksponerte hunder på bildene. Så da redigerer vi bare bort den ene hunden :P

MS5EGJu.jpg
Hun ser stort sett alltid litt gal ut på løpe/hoppebilder :P

NIuEVNS.jpg
Men hun har også sine øyeblikk der hun bare ser fantastisk nydelig ut <3

  • Like 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Jeg får ofte raskere bånd med hannhunder jeg omgås, men jeg har nok selv landet på at det er tisper jeg skal ha nå. Foretrekker å ha hund som ikke skal tøffe seg eller bli tøffet på av andre hunder (og min erfaring er at dette er svært mye mer utbredt blant hanner enn tisper, selv om det det å forvente uansett kjønn blant noen raser), og synes ikke det er stas med høy kjønnsdrift hele året og stresset det kan medføre heller. Men hanner er generelt noe friskere (på den måten at det er flere tisperelaterte plager enn hannhundrelaterte) og ikke variabel i forhold til egen syklus som noen tisper er. 
    • Hannhunder kan sikkert være fine dyr for noen, men det er dessverre ikke min personlige opplevelse, og den jeg har hatt ga ikke særlige gode erfaringer med kjønnet. Jeg foretrekker helst tisper, især siden man nå ønsker drive oppdrett. Syntes de er mer seriøse, ærlige og stabile oppå det igjen. For ikke å snakke om manglende snoppevask, markering og lettere for samkjønnsaggresjon For all del, jeg kjenner trivelige hannhunder, og en gang i fremtiden var planen å forhåpentligvis importere en trivelig og fin en. Men har skjønt at å planlegge hund skal jeg ikke gjøre, det går aldri som jeg vil   
    • Jeg eier en selveier leilighet i et sameie. Helt uproblematisk. Leste vedtektene før jeg bydde/kjøpte og snakket med megler om dyrehold også først.  vi er vel rundt en 70 enheter tror jeg totalt på 5 bygg. Og jeg vet det er minst 10 hunder som bor her fast pr.d.d + folk som passer hund med ujevne mellomrom. Og en hau med katter er det også. Eneste regelen vi har er at hunder ikke skal i heisen pga allergi, det går bra siden hvert bygg kun er 4 etasjer. Tror dog det er folk som bryter den regelen ganske ofte som bor høyere opp en meg i første. 😂  Relativt nytt bygg da, ferdigstilt i 13/14 og dermed veldig god lydisolering også. 
    • Han fikk vite det når vi hadde hilsa på valpene! 😂
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...