Gå til innhold
Hundesonen.no

Lovozero

Medlemmer
  • Innholdsteller

    83
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

2 følgere

Om Lovozero

  • Bursdag 08/20/1996

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Sandnes
  • Hunderase
    Dvergpuddel og basenji
  • Mine dyr
    Dvergpuddelen Felix (Bet-Ca's Taste of Heaven), basenjien Jacko (Kingwanas Our Man In The Moon) og 8 kaniner.

Nylige profilbesøk

3,424 profilvisninger

Lovozero's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Reacting Well
  • Very Popular Rare

Recent Badges

167

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg er veldig fornøyd Kjøpte to i den minste størrelsen (opp til 15kg tror jeg?), en til hver hund, men det ene røk dessverre nesten (håndtaket hang i en tynn tråd) etter noen måneder med hund på rundt 10kg som dro en god del. Oppgraderte til størrelsen over og det har jeg fremdeles og har ikke vist tegn til å ryke selv om han fremdeles drar mye De er like fine og gode å bruke selv om de har blitt brukt på så godt som hver eneste båndtur, det ene i ca 1 år og det andre i 1,5 år.
  2. Noen som kan hjelpe meg med disse kritikkene?
  3. Gratulerer med bra resultater! Jacko fikk excellent med CK og ble 2bhk, veldig fornøyd med det siden han er litt lubben nå, så jeg forventet very good.
  4. Takk for kjappe svar Da regner jeg med den originale planen vår utgår. Men de som sender hunden med andre folk, importerer de kommersielt i alle tilfeller? Jo mer jeg finner ut nå, jo mer komplisert virker det å få dette til, så det ser ut som jeg må legge fra meg tanken på denne hunden. Det er heldigvis ikke et stort tap, jeg får tak i en minst like bra hund her om jeg er heldig og får kjøpe igjen fra oppdretteren "min". Og når jeg får en like bra/bedre hund her så er det kanskje ikke vits å importere uansett. Men jeg får sjekke ut litt til og se hva det blir til. Liker hunden veldig godt så det er selvfølgelig litt dumt å "gi opp" så lett, men det ligger litt impuls i dette merker jeg. Når jeg setter opp for og imot så heller de fleste punktene mot å heller vente og å håpe det blir kull på en tispe jeg virkelig digger og allerede har meldt interesse på valp etter her i landet.
  5. Hei! Har veldig lyst på en hund som befinner seg i Russland av alle steder, har snakket med oppdretter og tenker litt på import. Men det er noen ting jeg lurer på som jeg håper noen kan svare på. Hunden er over 3 mnd, må jeg søke til mattilsynet for import, eller er det bare til å følge det som står på siden? Hvis jeg har forstått det rett så må hunden få behandling for revens dvergbendelorm, være chippet, vaksinert for rabies minst 21 dager før og ha veterinærsertifikat eller EU-pass. Rabiesvaksine hadde den visst fått. Hva går dette veterinærsertifikatet ut på? Er det noe annet jeg trenger mtp tollen? Er det enkelt å omregistrere hunden til NKK? Hva trenger jeg fra oppdretter for å få gjort dette? Har fått med meg at det koster litt. Jeg har snakket med oppdretter angående transport, og det vi har kommet frem til hvis dette blir noe av er at hun tar med seg hunden til Moskva på WDS, og så tar en venninne av henne(som har fraktet hunder for henne før) hunden med seg derfra til Litauen hvor vi møter den venninnen og tar hunden med hjem til Norge. Jeg tror vi møter henne på flyplassen isåfall, må jeg sjekke regler for import til Litauen i tillegg og på en måte importere henne dit først før jeg kan ta henne videre til Norge, eller hvordan fungerer det? På vei hjem derfra ser det ut som vi er nødt til å mellomlande i København, har lest litt om det og det virker som det ikke er noe problem så lenge man ikke forlater flyplassen/et visst område på flyplassen? Og så lurer jeg på hvordan folk som har importert/eksportert har gjort det med betaling? Nå tror jeg ikke at dette er en scam akkurat, men man kan jo aldri være 100% sikker på at ting går som planlagt. Betaler man alt på forhånd og stoler på at oppdretter gjør som lovet? Jeg kommer jo ikke til å møte henne selv, bare denne venninnen som frakter for henne. Og hvor dyrt blir det vanligvis med import? Vet at det avhenger av hvor man henter hunden osv, men er litt nysgjerrig på hva dere som har importert før har betalt totalt sett. Er mulig dette er mer styr enn det er verdt og det er sikkert ting jeg har glemt, hva tenker dere som har peiling på dette utifra det jeg har skrevet? Håper det er noen som vil ta seg tid til å svare
  6. Rase: Basenji Navn: Kingwanas Our Man In The Moon "Jacko" Kjønn: Hann Alder: Straks 17mnd Farge: Rød Kennel: Kingwanas Beste utstillingsresultater: Valp: BIR x3, BIG2, BIG3 x2. Junior: BIR x3, BIR jr x2, BIG2, 2 småcert og 1 storcert Beste Jakt/agility/lydighet/lurecoursing og andre: Ikke prøvd 9 mnd 13 mnd 9 mnd på dagen, 2bhk og første cert
  7. Genser fra RaiTei basenji dresses Veldig fornøyd! Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
  8. Jeg har to hunder. En basenji på litt over ett år og en dvergpuddel på fire. Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
  9. Basenjien spør folk som regel om, og jeg får alltid spørrende blikk når jeg sier hvilke raser jeg har til folk som spør. Puddelen er grei, men de færreste har hørt om basenjien før. Det folk gjetter mest på er dansk svensk gårdshund og så tror alle at puddelen er valp. Sent fra min SM-G930F via Tapatalk
  10. Ruffwear webmaster og Hurtta Y-sele Ruffwear front range Zero DC Enkel sele kjøpt i matbutikk tror jeg, brukes bare over dekkenet siden det er den eneste som ikke blir for liten og klumpete over.
  11. JackotheBasenji her, nesten bare bilder av Jacko og noe av puddelen
  12. Har bare møtt noen andre med basenji tilfeldig på tur èn gang. Vi pratet en del og gikk ca halve turen sammen Har derimot møtt flere som har hatt før eller kjenner til rasen som har stoppet oss for å prate, og det er veldig hyggelig! Pudler møter jeg heller ikke så ofte, men har stoppet og snakket med noen, andre bare smiler jeg til og går forbi.
  13. Lørdag - BIR, BIR Junior, plukket ut i gruppa så ble kind of nr 5 der. Søndag - BIR, BIR Junior, nr 5 i BIS Junior og BIG 2! Kunne ikke vært mer fornøyd
  14. En flott basenji synes jeg har wow-faktor I tillegg til de store myndene, grand danois og en pent klippet storpuddel.
×
×
  • Opprett ny...