Ane Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 350 kr for 20 kg blokk på Straume, Sotra. Er vel det rimeligste jeg har funnet her i området Hvor, hva hvem? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Labb har vel vært boikotta lenge her 4 valper!? på Terrierspesialen og 68 voksne, det var jaggu lite Mon tro hvor mange det er påmeldt Søndagen da (NTK Oslo/Akershus med Norsk dommer) det er nok ikke mange Vigdis siste valp inn, så ingen 6-9 mnd tisper. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ane Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Det var jo ikke SÅ ille, men likevel dyrere enn tørrfor :/ Hvilket tørrfor forer dere med egentlig???? Jeg betaler 600 for 15kg tørrfor. 350 for 20kg tørrfor(ikke fra dagligvare) har jeg aldri sett før? Edit: ser du har svart på det hundre ganger allerede. 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Hvor, hva hvem? En som heter Lasse, kontaktinfo står på forhandlerlisten til v&h Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Hvilket tørrfor forer dere med egentlig???? Jeg betaler 600 for 15kg tørrfor. 350 for 20kg tørrfor(ikke fra dagligvare) har jeg aldri sett før? Var v&h jeg svarte ang. Jeg gir pro plan med laks ved siden av (4 for 3 på Midttun) 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ane Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 En som heter Lasse, kontaktinfo står på forhandlerlisten til v&h Lsse Pedersen med Malamuter? Forspørsmålet var til Stine, ikke deg Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
LinL Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Åh, Aro bydde Linus opp til lek på tur nå ❤Det skal da bli kompiser dette, må bare gi Aro nok tid og plass Linus er kjempe morsom, han plasker i dammer og graver i dammer, det er visst kjempe morsomt. Aro passer på å flytte seg så han ikke blir våt... Fysj så barnslig liksom... Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ane Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 GRATULERER MED DAGEN ELISE! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Siri Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Tror kamera er på sin plass *Flir* Pærejuice med solbær hørtes . Jeg har spist spaghetti, Barilla selvfølgelig , med Annikens pastasaus Også har jeg spist alt for mye, så nå blir det sofing et par timer. Pærejuice med bringebær var mye bedre i alle fall... . Barilla - ingen over, ingen ved siden . Har jeg gumlet i meg et eple etter at vi var på joggetur. Tror jammen vi jogget stort sett hele turen i dag, bare avbrutt av et par tissepauser (eller bæsjepauser rettere sagt) - og et stup uti ei grøft fordi guttungen bare MÅTTE uti der og drikke... Jepp, jeg plumpa . 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Enits Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Men ok, dere som forer på V&H hvordan gjør dere det med de store blokkene? Hva har dere porsjonene oppi? Hva er minst grisete? Og hvor mye for skal han ha pr dag? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Nirm Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Men ok, dere som forer på V&H hvordan gjør dere det med de store blokkene? Hva har dere porsjonene oppi? Hva er minst grisete? Og hvor mye for skal han ha pr dag? Jeg har kjøpt 2 liter smartstore bokser på Europris, og putter oppi. Da synes jeg det blir minst gris, samt lettest fordi jeg slipper å veie (jeg vil vite hvor mye jeg har i hver porsjon jeg tiner). Men jeg er visst amatør da, som ikke liker å ha de i poser. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
puddellover Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Er tre dager til jeg og Kaos skal stille på utstilling, men vi samarbeider ikke i det hele tatt når vi er på ringtrening med andre hunder. Det er min skyld fordi jeg ikke er erfaren og fordi han skvetter og er redd håndtering av fremmede. Jeg skjønner bare ikke hvordan han kan være sånn når ingen andre i kullet er sånn. Hverken gruer meg ikke eller gleder meg, er bare lei meg for at det skal være sånn. Ellers var det ganske koselig på ringtrening for vi var 3 med puddel av 5 totalt, det er alltid koselig! Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Lsse Pedersen med Malamuter? Forspørsmålet var til Stine, ikke deg Husker ikke etternavn, som sagt kontaktinfo på hjemmesiden. Da så, så bare at jeg ble qoutet der. Men ok, dere som forer på V&H hvordan gjør dere det med de store blokkene? Hva har dere porsjonene oppi? Hva er minst grisete? Og hvor mye for skal han ha pr dag? Har foreløpig ikke kjøpt blokk med v&h, men med NP blokkene putter jeg 5-6 stk i en bærepose i frysen. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tulip Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Nei, prisen kilo for kilo er jo ikke billigere. Men som sagt spiser han mer av v&h enn av tørrfor, og dermed blir kostnaden høyere på v&h enn på tørrfor. VOH: 350 pr 20 kg = 17,5 pr kilo Vanlig tørrfôr: 700 pr 15 kg = 50 pr kilo Dvs at han kan bare spise 1/3 av tørrfôret for å få samme pris som voh. Så feks 100g tørrt koster like mye som 300g voh. Men ok, dere som forer på V&H hvordan gjør dere det med de store blokkene? Hva har dere porsjonene oppi? Hva er minst grisete? Og hvor mye for skal han ha pr dag? Jeg deler en blokk i 4 med elektrisk kjøttsag. To av bitene legger jeg tilbake i sekken det kom i, de to andre i vanlig bærepose. Tar opp en bit i slengen, bæreposen legger jeg i frysa og bruker om og om og om igjen. Til de med mindre forbruk kan man gjøre det samme, men dele opp den ene av de 4 bitene i mer serveringsvennlige biter. Å dele opp masse småporsjoner i poser er uhyre lite miljøvennlig, da er Nirm sin måte med vaskbare bokser bedre. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Enits Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Jeg har kjøpt 2 liter smartstore bokser på Europris, og putter oppi. Da synes jeg det blir minst gris, samt lettest fordi jeg slipper å veie (jeg vil vite hvor mye jeg har i hver porsjon jeg tiner). Men jeg er visst amatør da, som ikke liker å ha de i poser. SMART! Venter på en haug med bokser fra netthandelen! Husker ikke etternavn, som sagt kontaktinfo på hjemmesiden. Da så, så bare at jeg ble qoutet der. Har foreløpig ikke kjøpt blokk med v&h, men med NP blokkene putter jeg 5-6 stk i en bærepose i frysen. 5-6 stk? hva mener du? kommer den i biter? VOH: 350 pr 20 kg = 17,5 pr kilo Vanlig tørrfôr: 700 pr 15 kg = 50 pr kilo Dvs at han kan bare spise 1/3 av tørrfôret for å få samme pris som voh. Så feks 100g tørrt koster like mye som 300g voh. Jeg deler en blokk i 4 med elektrisk kjøttsag. To av bitene legger jeg tilbake i sekken det kom i, de to andre i vanlig bærepose. Tar opp en bit i slengen, bæreposen legger jeg i frysa og bruker om og om og om igjen. Til de med mindre forbruk kan man gjøre det samme, men dele opp den ene av de 4 bitene i mer serveringsvennlige biter. Å dele opp masse småporsjoner i poser er uhyre lite miljøvennlig, da er Nirm sin måte med vaskbare bokser bedre. Er poser jeg har brukt når jeg har kjøpt 1kg pølser. Men synes det er så blodig og ekkelt når jeg tar det frem for å gi Mezzi. Men, hvordan gjøre det om man ikke har kjøttsag? Og hvor mye skal man gi? jeg gir 1 kg fordelt på 2 måltider pr dag til Mezzi. Men om det er riktig aner jeg jo ikke. Hva koster en kjøttsag evt? Og deler du den dypfryst? Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Guest LXT Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Æsj. Blue again. Vi går og legger oss. Dem sier det blir likar i mårra. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Stine Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Kjøper fersk fra dem som lager det, får da 20 kg for 200 kr (må kjøpe minst 100 kg) og står resten av dagen og legger sånn ca 1 kg i poser Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
mokken Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 5-6 stk? hva mener du? kommer den i biter? Jeg deler den i kilos blokker med en gang jeg har hentet, så er det bare å ta opp en og en ved behov Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ganzie Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Vet dette ikke er kanintråden, men seeeee da 11 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
tulip Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Er poser jeg har brukt når jeg har kjøpt 1kg pølser. Men synes det er så blodig og ekkelt når jeg tar det frem for å gi Mezzi. Men, hvordan gjøre det om man ikke har kjøttsag? Og hvor mye skal man gi? jeg gir 1 kg fordelt på 2 måltider pr dag til Mezzi. Men om det er riktig aner jeg jo ikke. Hva koster en kjøttsag evt? Og deler du den dypfryst? Det virker som om pølsene lettere slipper væske enn blokkene, det tar mange dager i opptint tilstand før det samles blod i bakken jeg bruker. Bla Biltema og Jula har rimelige sager, rundt 500 kr. Jeg kjøpte kjøttblad for å sikre meg at bladet ikke knekker iom at jeg sager endel ben også, men mange er fornøyd med bladene som følger med. Og jeg deler blokkene (og alt annet) helt dypfryst ja, det går på null komma svisj når man får teknikken. Man fôrer etter hold, dvs så mye hunden må ha for å holde vekta, ev øke den som Mezzi trenger. 2% av kroppsvekta er et godt utgangspunkt, men mange trenger mye mer, andre trenger mye mindre. Det finnes ingen eksakt fasit Jeg vil tro at du kan gå ganske godt ned i mengde etterhvert. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Aslan Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 SMART! Venter på en haug med bokser fra netthandelen! 5-6 stk? hva mener du? kommer den i biter? Er poser jeg har brukt når jeg har kjøpt 1kg pølser. Men synes det er så blodig og ekkelt når jeg tar det frem for å gi Mezzi. Men, hvordan gjøre det om man ikke har kjøttsag? Og hvor mye skal man gi? jeg gir 1 kg fordelt på 2 måltider pr dag til Mezzi. Men om det er riktig aner jeg jo ikke. Hva koster en kjøttsag evt? Og deler du den dypfryst? Thorvald får halvparten av det Ca 500 g dagen, 250 g hvert måltid. Men forbrenninga er ulik altså, en må finne ut av det med egen hund Vi har ikke plass til 20 kg, men kjøper 5 kg av gangen, deler opp pølsa i 4-5 biter, har en bit i kjøleskapet av gangen, og gir på øyemål (har gitt v&h så lenge at jeg vet ca hvor mye 250 g ser ut som i matskåla hans Veide porsjonene tidligere ) Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Cloudberry Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 ... synes jeg det er irriterende med sånn ikke tillatte fil-endelser på bilder på forumet. Hva er poenget med det da? Nå får dere ikke se skrytebilder av fine lua jeg har strikka ferdig ikveld. Hmpf. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
MarieR Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Nå har jeg luftet og trent hund, og skal fundere litt på videre trening mens jeg ser noen episoder av Being Human. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Ozzy Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Har en Berner Sennen gutt på 7 år som kunne tenke seg en date med ei Puddeljente, mellomstor eller kongepuddel.Han er verdens beste familiehund, snill som dagen er lang med alt av mennesker og dyr. Går sammen med absolutt alle. Han har et beroligende vesen på agressive hunder, og er en lykkelig sjel.Er frisk og fin, aldri vært syk.Grunnen til at jeg ønsker å låne han bort til Puddel rasen, er fordi jeg har helt forelsket meg i Bernerdoodles. Disse er omtrent ikke å finne i Norge.Søk gjerne opp på denne miksen, å se og les om disse fantastiske hundene.Høres det interesant ut?Send meg en mail å fortell litt om Puddelen din 1 Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Evelzz Skrevet 28. Mai 2013 Rapporter Share Skrevet 28. Mai 2013 Jeg er livredd nåler! Så akupunktør er utelukket! Ok, jeg vet jeg fremstår som drittsur og den store stygge ulven nå, men hallo. Hvis du virkelig har skikkelig vondt og er skikkelig plaget, men ikke klarer å få stukket et par nåler i flesket - som man attpåtil mer eller mindre ikke kjenner at blir stukket what so ever, da nekter jeg å tro at man kan ha så forbanna vondt altså. Er da bare å lukke øynene det, er ikke akkurat enorme kanyler som skal settes inn. Det er helt smertefritt, ekstremt effektivt (hos flinke folk), og kan virkelig endre livet ditt hvis du har litt flaks og virkelig er plaget mye med smerter. Til og med tidenes - da mener jeg TIDENES stikkepingle - takket for å bli slept med til aku. Jeg mener, hallo. Give and take liksom. Lenke til kommentar Del på andre sider More sharing options...
Recommended Posts