Gå til innhold
Hundesonen.no

Hvor mange dyr har du?


roxie88
 Share

Recommended Posts

Mulig det finnes en lignende tråd men jeg fant ikke :icon_confused:

Det jeg lurer på er: hvor mange dyr har du? Tenker på alle slags dyr fra hund til papegøye. Har du eneansvaret eller deler du ansvaret med noen?

Kunne du tenkt deg til å hatt flere eller færre? Og sist men ikke minst; møter du fordommer fra andre fordi du har de dyrene du har?

Alt skal man lure på her i verden :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Svar 77
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Vi har fem hunder og to katter boende hjemme Vi håper på to kull i år, og da blir det nok en valp boende hjemme fra et av de kullene, og en/to satt ut på fôr. Itillegg så holder mannen nå på å bygge

1000, sånn ca. To hunder, én katt og 997 hybelkaniner.

2 hunder 3 katter 1 skorpion 1 bille og ørten larver 21 taranteller Et hundretalls terrarierenholdsarbeidere (springhaler og skrukketroll) + ca 100-150 kakerlakker som eddisene og skorpisen s

1 hund og 1 katt.

Hadde på det meste 1 hund og 5 kattar (wohooo, crazy cat (wo)man), men då hadde katta vår fått 4 ungar. Vil beholdt den eine (dei tre andre fekk alle gode heimar :) ), men så stakk mora av. Ho var aldri heilt god, trur ikkje ho hadde det så godt :( . Så då endte vi opp att på det opprinnelege talet.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har to hunder, som jeg har eneansvaret for. Skulle gjerne hatt blandt annet hest og katt, men det får bli om noen år. Har ikke møtt noen fordommer, noen eldre mennesker har sagt "eier du begge to?!" og en bussjåfør sa en gang: "Ikke skaff deg noen flere hunder nå da" (for da fikk jeg ikke komme på bussen med de..)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Vi har i dag bare en hund, som moren min har hovedansvar for, men som hele familien hjelper til med. Har hatt mye forskjellige dyr tidligere, men det var på det meste da vi hadde hund, rotte (kun min) og tre flaske-lam i hagen som jeg og mamma stelte med.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har mine to shibajenter. I tillegg bor jeg med Marianne som har to hunder, men hun klarer stort sett å ta vare på dem sjøl, så jeg føler ikke så mye ansvar der. :teehe:

Du klarer stort sett å ta vare på dine du også :teehe:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

2 hunder

3 katter

2 hester

2 marsvin

5 kaniner

De er vel i hovedsak mine hele gjengen, men jeg får mye hjelp med dem. :) Mangler en hund, og ønsker meg en ridehest til på sikt.

Bonden har et ukjent antall kuer. :aww:

Edit: glemte akvariet! Og så har jeg deltidsansvar for mellom 20 og 40 ungdyr når jeg er arbeidsfør. Og jeg hjelper med bondens kuer også da når jeg er i form. :)

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har to hester, en hund og en katt som er mine egne.

Jeg som har hovedansvaret for alle og har litt vanskeligheter for å reise bort da det er vanskelig å få pass til hestene (har en unghest som er litt uberegnelig så eks mammaen min som hjalp til når jeg hadde bare en hest tørr ikke med denne).

Ønsker meg veldig en hund til men de aller fleste mener jeg er helt gal som tenker på det - jeg må da vel ha mer enn nok dyr nå? Og hva i alle dager skal jeg med hele TO hester; det er jo økonomisk ruin og tenk å bruke så mye penger på dyr som det er så mye arbeid med. Og hvor skal jeg bo når jeg skal begynne i annet arbeide etterhvert (bor hjemme på heimgården vår nå, driver den alene i perioder når faren min jobber borte men nå funderer han vel på å legge ned hele drifta) og hvordan skal jeg ha råd til dyra mine? Og hvem vil leie ut hus til noen med hund og katt?

Det verste er at jeg er ikke så bekymra og tenker at det ordner seg, ikke vil jeg bo midt i en by og jeg bor gjerne landlig for å ha dyra mine, men det er jo slitsomt når "alle" rundt meg er så negative hele tiden, føler meg jo helt unormal som så sterkt ønsker meg en hund til :P Men ser jo her på sonen at det er jo ikke bare jeg som har mer enn ett dyr heldigvis :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • At man ikke bør skaffe seg valp når man er student er en påstand helt uten hold, etter min mening. Det kommer helt an på hvert enkelt tilfelle. Det virker på meg som at dere har tatt alle de viktige faktorene i betraktning, og håper dere velger å gå for det, uavhengig av hva andre skulle ha og si om den saken!
    • Hei! Litt bakgrunnsinfo om oss: jeg og min kjæreste diskuterer når vi bør skaffe oss valp. Vi er begge i 20-årene og bor i ett hus på landet med gode utemuligheter og turmuligheter i skog og mark. Vi begge studerer over nett, og begge vil ha en fremtid med hjemmekontor da vi studerer programering og UX/UI developer. Vi har generelt stabil økonomi, og partneren min jobber ved siden av studiene i tillegg. Jeg får tileggsstipend fra lånekassen. Jeg mistet min far for nesten ett år siden og har vært i en tung periode veldig lenge, nå er jeg bedre og føler meg mye bedre da jeg kommer meg ut mer osv. Jeg har erfaring med hund fra før, men dette er første egne hund. Hos mine foreldre har jeg vokst opp med sibirsk husky, jeg har også hatt mange sommerjobber som hundepasser der "klientene" mine har vært hos meg flere uker om gangen. Vi har bestemt oss for at vi ønsker oss en svart engelsk labrador, og har satt oss inn i hva det vil så å eie en slik rase. Jeg ønsker også å bruke hunden som hobby-hund og tenker å trene lydighet, og drive med dummy-trening. Jrg har godkjent jegerprøve og hadde vært utrolig gøy å utforske jakt videre også! Men når er det rett tidspunkt? Jeg personlig føler meg klar. Jeg er ikke glad i å reise, og trives best ute på sommeren i telt eller hengekøye. Studiene tillater meg å være hjemme med valpen, og å komme meg ut mer etterhvert som han / hun blir eldre. Vi har råd til forsikring, uforutsette veterinær utgifter osv. Jeg føler meg så, sæ klar, men har fått kritikk av andre (hovedsakelig familie) om at det ville vært dumt å skaffe seg valp nå da jeg er student...
    • Synes dere de er fine?
    • Det kan ikke være en brist i en tå eller noe sånt da? Små sår har jeg også oppdaget at de blir fryktelig utilpass av, selv om de nærmest er mikroskopiske. Min hund ble tilnærmet invalid når hun hadde et bittelite gnagsår mellom to tær, ville ikke legge vekt på den foten i det hele tatt 🙈
    • Jeg forstår hva du mener, og jeg kan sette meg inn i situasjonen din. Om det hadde vært en hunderase som ikke var tallrik; der foreldredyr og linjer bakover utmerket seg, f.eks ved å ha god mentalitet og fantastiske brukshundsegenskaper ville jeg kanskje kunne ha firet noe på krava. Men om det er en tallrik rase (som schæfer, rottweiler, belgisk fårehund, golden eller labrador) ville det måtte en god del overtalelse til for at jeg hadde takket meg til en hund med potensielle leddsjukdommer eller mentale brister.  Hunder er levende vesener og vi er selvfølgelig ikke garantert at de holder seg friske. Og det kan jo hende at du uansett ender opp med en hund med både HD og svak mentalitet for det jeg vet. Men hvorfor ta sjansen? Om det så skjer, kan du i minste trøste deg med at du gjorde det du kunne for å få en frisk hund, og at bare har hatt uflaks. 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...