Jump to content
Hundesonen.no

Snickers

Medlemmer
 • Content Count

  553
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

231 Excellent

About Snickers

 • Rank
  Husvarm

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Bosted
  Tromsø
 • Hunderase
  Sheltie og lapsk vallhund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Min egen erfaring som dyrepleier er at det er kjempebra med sekretærer. De tar gjerne telefoner, salg, innsjekk av pasienter , vask av utstyr etc. Så får dyrepleierne tid til å gjøre klinisk arbeid som tannrens, narkose etc. Alle de jeg har jobbet med har ikke hatt utdanning da. Men utdanning er sikkert nyttig.
 2. Har en lapsk vallhund også ja (som er enda mer stille). De er utrolig fine med hverandre, du har mye å glede deg til
 3. Min bjeffer ved lek og hvis han blir gira. Iblant på andre hunder. Stille ellers. :)
 4. Jeg har en lapsk vallhund hanne, han bjeffer faktisk kun under gjeting. Ellers synes jeg rasen ville passet TS veldig bra. Min har kjempegod pels til all slags føre, lojal, leken og lettrent med god naturlig fokus. Han har en nydelig avknapp og er rolig, trygg og balansert. Tror dessverre at mange styrer unna lapsk vallhund fordi de tror den er lik finsk lapphund. De er veldig ulike gemyttmessig syns jeg.
 5. Lapsk vallhund? Oppfyller alle kravene dine. Mentalt sterke, rolige, avbalanserte hunder med futt i når det trengs.
 6. For meg høres det ut som separasjonsangst. Kan du ikke bare ha ham løs i huset sammen med den andre hunden? Evt ville jeg startet hjemme-alenetrening fra scratch og hatt ham i rommet med lukket dør, slik at han slapper av og ikke føler han må følge med hele tiden.
 7. Hvis hunden min plutselig endret atferd og ble sløv og daff, og i tillegg fikk dårlig appetitt, ville jeg nok dratt en tur til veterinæren. Vekttap kan være nok et symptom..
 8. Ville ringt veten i morgen jeg. Kan hende hun har skadet noe i foten, at det ikke bare var ryggen.
 9. Biltema selger kattehalsbånd med refleks og strikk til 10 kr
 10. Timmi, en sheltie, bjeffer som regel ikke når det kommer folk på døra. Men en gang, når eksen sin bror kom klatrende inn stuevinduet for å hente noe mens vi sov (...), fy flate DA var det lyd i bikkja. Skikkelig mørk og truende. Så jeg har en innbruddsalarm ihvertfall Han hadde nok aldri blitt fysisk, bare verbal, selv om jeg ble angrepet feks.
 11. Har flydd mange ganger med min. Min blir betraktelig roligere med litt feliway spray i buret, ligger rolig istedenfor å mjaue og prøve å klore seg ut. Kan være verdt å prøve Sele til kontrollen er lurt ja. La være å gi masse mat før flyturen, og ha noe som kan trekke til seg evt tiss/bæsj i bunnen, som du kan dra ut og kaste før noen lukter det hehe!
 12. Stor sjanse for at navnet popper opp i det du får valpen hjem
×
×
 • Create New...