Gå til innhold
Hundesonen.no

Akkurat Nå Januar


Mirai
 Share

Recommended Posts

  • Svar 7.1k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Æsj! Mannen ringte og sa at de andre bydde 250 tusen over det han gav, og han dermed ikke kunne by mer på det. Han var litt lei seg, og spurte om jeg var skuffet. Jeg sa neida, for å ikke gjøre han me

Hunden min er HD-friiiiii! Resultatet B tikket inn på dogweb i dag

Nixepixen er pen hun!! BIR-valp i dag :D

Posted Images

Guest Dratini

... venter fortsatt i fonen, det bare ringer og ringer og ringer og ri.... Kan vel kanskje konstatere at de fortsatt ikke har fikset telefonfeilen i rådhusbygget (som de så stolt skrøt av i går var fikset) :getlost:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg kan jo ikke forvente at Sonen husker alt om alle :D

Nei, det blir veldig mye å huske på :D

Nå er lysa nedbrent, så da er synden overstått, formoder jeg.

*Puhhhh... en ting mindre å bekymre seg for*

Noen ganger må en balansere tålmodighet opp mot lommebok. Nå som jentene ikke røyter så mye, regner jeg med at jeg kan vente en stund før jeg bytter støvsugerpose, for eksempel. Jeg kjøpte også nytt batteri til dørklokka (til en dollar og en cent), og det ok vel over en måned før det kom. Men det er jo bare Jeanette som har forsøkt å komme seg inn hit i mellomtiden også, så det er ikke noen hast.

:lol: :lol:

Støvsugerposer ja... Har ikke skifta slik pose siden lenge før jeg flytta fra Holter - jeg støvsuger jo knapt nok lenger, mopper bare gulvene jeg nå :D.

Åh, hva er det sprengte han kaptein Vom spiser? Sprengt oksebryst? Jeg husker jeg i hvert fall som barn når jeg leste de juleheftene alltid så for meg dynamitt på kjøkkenet. Hva ellers, liksom?

Jeg dytta inn slike kinaputter, jeg, tente på og KABOOOM :D :D :D

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og siden jeg er så tradisjonstro så får jula være her til 13. dag jul :santa: Men da skal den jaggu ut også ja, for det klør nesten i fingrene etter å pakke ned julefjaset :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Starta dagen med hete omfavnelser fra begge jentene. De av dere som har tilbragt litt tid med Aiko kjenner jo til hennes voldsomme behov for å overøse menneskene sine med kjærlighet i form av tvangsvasking, hvor hun myndig holder fast hånda eller armen til den "heldige" utvalgte og nøye vasker hele hånda og armen om hun får lov, med innlagt neglestell med forsiktig tannbruk. Snålingen. :wub: Og nå har søstra begynt også. :lol: Imouto er riktignok ikke like myndig eller har like god teknikk på å holde fast, men hun er minst like kjærlig. :heart: Herregud, som jeg elsker de hundene!

Vi sto opp til en ny og vakker verden full av hvitt pudder, noe Aiko følte blei ferdig-feira etter 20 min ute, mens Imouto hadde så mange nye ting å inspisere at jeg ikke rakk første bussen. Hun blir så glad når jeg kommer ut for å hente henne (noe jeg i utgangspunktet blir forbanna av, jeg synes godt bikkjene mine kan gidde å dukke opp når jeg roper, jeg) at det er full danseoppvisning og lykkeskrutting rundt for å vise meg hva hun driver med. Og da gidder jo selvsagt ikke jeg å holde på surheten, hehe. Snedig hun er, lille lykkeboll. :lol:

Når jeg i tillegg fant en kinder-sjokkis i veska var min lykke gjort. :P Så langt har 2013 vært et helt fantastisk år, altså! :flowers:

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Og da er to ører og fem poter klippet. Jeg trodde jeg klippet fire frampoter i stad, men den ene så mistenkelig uklippet ut.

Jeg blir smårar av røytingen til X'en - hun slipper pels enda, skikkelige dotter med underull datt av når jeg tok fram kammen, og det er tre måneder siden hun først begynte å røyte. Hun pleier å bruke cirka tre måneder fra hun starter til hun er oppe i full pels igjen, og hun er langt fra fullpelset. Jeg gidder ikke bruke penger på ShowStopper igjen, for det har ikke gitt bedre pels her, i hvert fall.

Og jeg har masse småhår oppi BH'en, og det kløøøøøør!

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Åh, det er så frustrerende med kollegaer som bare snakker om hvor lenge de har igjen å jobbe før de kan gå av med pensjon og hva de skal gjøre med de ekstra ferieukene og seniordagene man får når man blir en viss alder. Det er så demotiverende, liksom... Jeg håper jeg aldri blir sånn!

Men nå fikk jeg mail fra lillesøster med bilde av niesen min som STÅR! Stolt tante! :D

Endret av Annegru
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

God bedring til alle sjuklinger, det var endel av dere idag!

Jeg er frisk som en fisk, men jeg drømte ganske livaktig inatt at både jeg og H hadde fått vannkopper.

Akkurat nå pusler jeg med søknaden om barnehageplass, og har et aldri så lite dilemma om hvilke barnehager jeg skal sette opp som våre ønsker.. Utrolig upraktisk med barnehager som opererer som en enhet, men har to hus langt fra hverandre. Det ene huset er rett ved oss, og det er førsteønsket vårt. Det andre er en hel liten kjøretur unna, der har vi ikke lyst på plass. Andreønsket vårt er i en annen enhet, men jeg vil mye heller dit enn det andre huset i enheten til førsteønsket vårt... *gruble*

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har et brettspill som heter det :-P

Fortsatt ingen svar fra riksen og jeg har ikke ringesnor eller noe og alle tingene mine ligger på meg. Tror sykepleieren glemte meg litt :-P

Da får du gjøre som mamma måtte gjøre da ringesnora ikke funka og hun trengte hjelp midt på natta... Hun ringte sentralbordet på Ahus og de satte henne over til avdelingen :lol: Sikkert gøy å få en tlf hvor de får høre "Hei, jeg er pasient her..."

Jeg har sovet så godt i natt, at jeg klarte ikke la vær å sove litt lenger når typen dro på jobb kl 6. Sikkert veldig dumt av meg, men men.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Guest Belgerpia
Støvsugerposer ja... Har ikke skifta slik pose siden lenge før jeg flytta fra Holter - jeg støvsuger jo knapt nok lenger, mopper bare gulvene jeg nå :D.

Støvsugeposer er vanskelig........

Merete går inn på Lefdal på Ski storsenter en førjulskveld:

Hyggelig julehjelp: "Hei kan jeg hjelpe deg"

Merete: "Tja..., jeg håper det - jeg skal ha støvsugeposer"

Hyggelig julehjelp: "Ja, det skal vi ordne - hvordan støvsuger har du?"

Merete: "Tja... si det, altså - jeg hadde tenkt å sjekke før jeg dro ut men glemte det - så kanskje jeg kan se om jeg kjenner igjen en av de dere har?"

Hyggelig julehjelp *fniser litt diskret*: "Ja, hvordan merke er det?"

Merete: "Tja... si det - altså, vi er liksom ikke så mye sammen - den er litt kjedelig så jeg har liksom aldri brydd meg med å gidde å vite hva den heter - men jeg tror kanskje jeg kan identifisere navnet om jeg ser en som er maken"

Hyggelig julehjelp *sliter skikkelig med å ikke ligge på gulvet og gapskratte*: "Ja vi får gå bort å se da......"

Så tusler vi bort til avdeling for støvsugere ...........

Merete får øye på en rød støvsuger og sier: "En sånn en kanskje?"

Hyggelig julehjelp *ler* : "En Bosh altså, det er sånn med kule i slangefestet"

Merete: "Næh... da er det ikke det den heter, for den har ingen kuler noe sted..."

Merete får øye på enda en rød støvsuger: "En sånn en er det......... tror jeg ...... - kan jeg se inni?"

Nå klarer ikke den hyggelige julehjelpen å holde seg lenger, hun ler høyt og hjertelig og sier at selvsagt kan jeg det.

Merete titter inn i en rød støvsuger som sier den heter Miele og konstaterer: "Jupp, en sånn er det faktisk"

Hyggelig julehjelp *ler enda*: "Vel, da skal du ha disse - og om de ikke passer så får du komme tilbake å bytte"

Merete - nå svært fornøyd og glad: "Tusen takk for hjelpen, og jeg tror nok de skal passe jeg"

Hyggelig julehjelp: "Bare hyggelig"

Merete tusler til kassa, betaler og kusker hjem - og ganske riktig - støvsugeren heter Miele, vi har delt hus i fire og etthalvt år og da er det kanskje påtide å lære navnet....... Posene passet, og tatt i betraktning at jeg på fire år har brukt fem poser så vil vel pakken med ti poser vare så lenge at neste gang det er aktuelt med nye poser så bør jeg kjøpe ny støvsuger........

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Våknet til en glassert verden og det er IKKE hyggelig når man bor sånn som jeg gjør. Supra mistet grepet og seilte på siden nedover, og siden hun var løs fikk jeg ikke reddet henne. Dum som hun er, klora hun seg opp på toppen igjen - var jo langt unna mor, må vite :aww:

Jeg turte ikke prøve meg ned bakken engang, så jeg bestemte meg for å gå rundt huset, på gresset og rundt garasjen, men jaggu var plenen omdannet til en skøytebane. Så da måtte jeg krabbe ned. Tenker Supra og jeg var et festlig syn på morran. Hun syns også det var kjempegøy at mor hadde adoptert hennes gangart.

Vel nede i bilen, men fuktige knær og sære håndflater, var det bare og rygge full fart ut å håpe at det ikke kom noen i bakken.

På tur hjem fra legen, satt jeg og lurte på om jeg trykket på knappen for å lukke garasjeporten. Det er noe jeg vanligvis gjør helt automatisk nemlig. Bånn gass opp bakken og inn på gårdsplassen og oppdager til min lykke at porten står åpen, så da stoppet jeg trygt på tørt betongdekke. Så var det bare å krabbe opp igjen, nok engang med en kjempelykkelig belger hoppende rundt :getlost:

Tror jeg skal holde meg innendørs resten av dagen, jeg :aww:

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dager som i dag angrer jeg litt på at jeg er så bestemt på at jeg skal kjøre piggfritt :P 4 grader er det her oppi fjellbygda nå! Men jeg greide da og seile meg til jobben.

Og det er så deilig å være på jobb igjen etter en lang juleferie :D Papirhaugen har vokst seg stor og fin, og nå er det lønnskjøringer og lønnsavstemminger som står på programmet framover gitt. Januar er en travel måned, og det blir egentlig bare verre for hver måned som går fram til mai nå :lol:

19.januar skal jeg forresten være med å hente Fant hjem, det blir gøy det :bananas:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Så bra! :D

Så bra du er bedre og at du får dra hjem! :)

Jaaaaaa Endelig! Legen hadde nok litt lyst til å ombestemme seg siden jeg stod og kasta opp da hun kom, men det er bare fordi jeg ikke fikk riktig pille til frokost i dag. Så det så!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker et sitat fra filmen jeg så igår: "I don't need easy. I just need possible". Noe noen burde tenke mer over.

Og jeg liker den filmen så godt, og vil se den igjen nå etter jeg fant ut igår at den er basert på en sann historie (litt sent å finne ut det, ellers så har jeg bare glemt det) :lol:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Prøver jeg å lære Bodil på plass, synes kanskje det er på tide å lære hu noe, hu kan bare stå og er over 1 år :lol: Ikke går det så bra heller, for hu har konsentrasjon som en ert...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker et sitat fra filmen jeg så igår: "I don't need easy. I just need possible". Noe noen burde tenke mer over.

Og jeg liker den filmen så godt, og vil se den igjen nå etter jeg fant ut igår at den er basert på en sann historie (litt sent å finne ut det, ellers så har jeg bare glemt det) :lol:

Jeg likte også sitatet! Hvilken film er det fra? (Plis ikke en sånn suppete romantisk...?) :lol:

Prøver jeg å lære Bodil på plass, synes kanskje det er på tide å lære hu noe, hu kan bare stå og er over 1 år :lol: Ikke går det så bra heller, for hu har konsentrasjon som en ert...

Imouto hilser til Bodil og sier at en kommer langt med en dritbra sitt og to svarte, nydelige øyne. :aww:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Få hunder krever pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken, spørsmålet er mengden klipping og børsting. Med kravene dere har ville jeg vurdert en voksen omplasseringshund, der dere vet litt mer hva dere får. En valp er mye jobb, både å lære inn renslighet, hverdagslydigheten og det å lære inn å være alene hjemme. Ingen hunder er født trent til å være alene, og det kan ta mye tid. Selv med en omplasseringshund må dere regne med å bruke noen uker på tilvenning til å være alene hjemme en hel arbeidsdag i nytt hjem. Med valp må dere regne med å være hjemme de første 4 ukene eller så, og videre ha mulighet for tilpasning, ha med valp på jobb, korte dager eller hjelp fra andre, for å gradvis tilvenne lange dager alene hjemme. Vår forrige hund kunne ikke være alene en arbeidsdag før han var 6 måneder. I tillegg til daglig tur må dere huske at hunden må også ut innimellom for å gjøre fra seg, morgen og kveld. Den skal fôres, stelles, oppdras, og selvfølgelig ha kos og kvalitetstid. Det går mye tid på å ha hund utenom de 1-2 timene med tur. De fleste hunder setter også pris på mental stimulering i form av søk, triksetrening eller lignende. Jeg tenker umiddelbart at en collie kunne passet dere, enten kort- eller langhår. De krever litt børsting, røyter en del, men er relativt enkle hunder som ikke krever veldig mye. Men jeg vil også forslå at dere låner/passer en hund en ukes tid eller to, for å se om dette er et liv dere kan tenke dere. Det er ofte koslig med tanken på å ha en hund til selskap, men få er klar over hvor mye tid og fokus det faktisk tar i hverdagen.    
    • Jeg og min samboer ønsker oss veldig en pelskledd venn i vårt selskap, vi har følt oss klare til å skaffe oss en hund det siste halvåret. Vi har noen ønskelige krav når det kommer til hundens personlighet og atferd, men vi syntes det er vanskelig å finne den mest perfekte rasen for oss. Blant de kravene vi har er: - lite bjeffing. Dette er en grunn ved at vi bor i leilighet og ikke vil være til sjenanse for de andre beboerene.  - ikke en alt for aktiv hund. Vi har ikke hatt vår egen hund før, og er bekymret for om vi får gitt nok fysisk stimuli for rasen. Vi vil rett og slett ha en hund vi ikke er bundet til å måtte gå mer enn 2 timer om dagen med, fordi vi er usikre på vårt eget energinivå i denne sammenhengen.  - ikke et krav om å være mye ute i hagen. Vi bor i borettslag uten egen hage, men vi har et fellesområde med hage som vi kan benytte.  - vi trenger en hund som kan være alene hjemme. Vi er begge i 100% stilling i jobb på dagtid og hunden må være hjemme i opptil 8 timer alene på hverdagene. (utenom jobb er vi stort sett alltid hjemme). Som personer er vi veldig avslappet og rolige og ser etter en selskapshund som kan bli vår venn i hverdagen. Vi er ikke spesielt aktive av oss nå, men vi håper vi kan bli det med en hund i hus. Vi tar gjerne hunden med oss hvis vi skal bort, for å være mest mulig med hunden. Vi er i en familiekjær familie som vi er mye sammen med og ønsker å ha med oss hunden på besøk. Vi har ikke barn nå men vi ønsker oss det i fremtiden.    vi bor i en leilighet på 70 kvadratmeter på et boligfelt utenfor sentrum, med muligheter for både bading og skogsturer med voffsen.  selvom utseende på hunden ikke skal bestemme hvilken rase man skal velge så har vi noen ønsker til utseende. Vi ønsker en hund med en god pels å kose med, men som ikke krever noe særlig mer en pelsstell mer enn 2-3 ganger i uken. Vi har mest lyst på en hund mellom 7-25 kilo +/- som kan trives i leilighet.   vi har lenge vært inne på tanken på en golden retriver, men er usikker med tanke på aktivitetsnivået og størrelsen.
    • Jeg har heller ikke lov å gjerde inne utenfor, så jeg har en hau kompostgrinder stående som jeg drar ut og bruker som gjerde når jeg vil. Funker gull og ikke noen som kan si noe på det. 😊 Dog er egen hage et must når jeg en gang flytter, firte på det kravet her fordi jeg fikk så mye annet jeg ville ha og jeg kan gjøre som jeg gjør nå med grindene. 
    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...