Gå til innhold
Hundesonen.no

Jaktprøve Kiær 2012


SiriEveline
 Share

Recommended Posts

Veldig annerledes enn alt jeg er vant til! Ser stilig ut :) .

Det er faktisk utrolig koselig å være på slike jaktprøver, man blir godt kjent med folk også etter en 9 timer sammen i fjellet. Også er det utrolig god motivasjon, man går jo absolutt ikke på stier, men midt ut i ingensteder. Om det så er over myr, steinete terreng, eller buskas på buskas.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tusen takk! Men jeg skjønner godt ordtaket om at det for hvert 100 bilde blir et bra. Tror jeg nok rundt 1000 bilder i helgen, og dette er de få jeg er fornøyd med!

Hehhee, ja, ofte så er det et fåtall av bildene man blir helt fornøyd med, men med øvelse så blir stadig flere av de bildene man tar bra både mht det tekniske og komposisjonen :).

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fine bilder! Selv om det var flest bilder av "feil" type setter. :P Du/familien din hadde ikke med hund selv da? :)

Hihi, prøvde å ta en del bilder av vinneren Solan, på siste bildet (irsk setteren) men fytti de er ikke lette å fange med kamera. Men joda, MacIver er gutten vår. Er et bilde der av ham med dekken med navn på. Og det er bakhodet hans man ser på utsiktsbilder.

Gikk med mamma første dagen, siste dagen gikk jeg med vinnerklasse finalistene og Iver er nok ikke helt der enda.

Hehe, ja vinneren med hele en konkurrent ;)

Gøy, jeg husker deg :)

Hihi! Og tilogmed nærmeste familie :P Morro at du også er på sonen :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Veldig bra! Og så herlig landskap! Synes mange av bildene er veldig bra, noen litt mørke, men været var jo grått og overskyet. Og så ser det skikkelig koselig ut med mange firluftsfolk, hunder og kaffe på kjele :wub:

Er nok litt min skyld at bildene er litt mørke, jeg liker dem sånn, men nå har jeg sett dem på min dataskjerm da, så mulig de ser annerledes ut hos andre. Men har alle bildene i RAW-format så redigering er fullt mulig.

Kjempefine bilder, SiriE :) Så ut som en koselig helg :)

Takk, det var veldig hyggelig og lærerikt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, det er moro å delta på jaktprøver. Jeg gikk min første prøve allerede i 1987, og det har blitt mange siden. Noen premier også. Men dere som har andre raser, og driver med andre hundesporter. Tenk litt over hvilke miljø, påvirkninger, fristelser og sterke provokasjoner disse hundene utsettes for. Her er det ikke enkelt å ha kontroll på forsterkerne for å si det slik.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Foreslår som Simira, langline. Da jeg bodde i Trondheim hadde jeg heller inne inngjerdet hage. Den lydige hunden gikk løs, den ikke så lydige var i langline. Haha, nei, si det. Man blir vandt med det etterhvert. Men det er mange ganger hvor jeg teller etasjene for å motivere meg  I tillegg har jeg drømt om å på en eller annen måte kunne gå rett ut fra 4.etasje og ned på gress. Vi koser oss ekstra mye når vi er på hytten hvor vi kan ta to skritt fra soverommet, også er vi ute.
    • Bodde i blokk (med heis) med marka like utenfor døra og parker i nærheten og synes det fungerte helt fint med valp/hund. Selvsagt deilig med egen hage som vi har nå, men det er først og fremst en større fordel for oss tenker jeg (tror ikke hunden bryr seg nevneverdig om å være ute i egen hage eller sitte en rolig plass ute i nærheten, med mindre hunden liker å være mye ute i hagen også alene da, som ikke har gjeldt hundene jeg har hatt/den jeg har). 
    • Haha, jeg skjønner ikke at folk takler det. Hadde en venninne som bodde i 5. etg med valp, uten heis. Hvordan går det an, liksom? Vi bodde i leilighet med én trapp ned/ut da vi fikk Odin, med Kovu hadde vi hus og hage så døren stod stort sett åpen ut. Og uten mulighet for inngjerding hadde jeg ikke vurdert en gang. Selv om man kommer langt med langline da. Men å kunne ha hagedøra åpen og bare la hundene gå inn og ut som de vil er så deilig.
    • Jo takk. Flytter i løpet av sommeren, håper jeg har nogenlunde renslig valp innen den tid.  Det som er dumt at jeg får ikke lov til å gjerde inn tomta, det er dritt. Er så vant til inngjerdet hage, det blir nok ny vane jeg må tillegge meg. Håper naboene er greie.  
    • Her er Cuba- også kalt "BomBom", nå litt over 6 uker Hun krøp inn i hjertet mitt litt tidligere enn planlagt (velger ikke valp før de er 7 uker, men nå har hun vært min i over 1 uke alt 😇 ) På bildet med bestemor i samme alder- fineste brunbjørnene ❤️   
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...