Gå til innhold
Hundesonen.no

Fitness-tråden


borderen
 Share

Recommended Posts

  • Svar 2.4k
  • Created
  • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jeg tok nylig en squat challenge, det var så pain at eg chiller litt med en ny. Dog tar jeg allerede 60+ sekunder med planke, så de to første ukene der hadde vært griselett Jeg har begynt på det ny

Dere! Jeg har gått ned 7,5 kg siden andre uken i januar

Nettopp jogget EN MIL uten stopp! Stolt http://runkeeper.com/user/juliess/activity/221550920?&tripIdBase36=3nwls8#RULAZ87XCd5reBI6J1SKIUki

Posted Images

Guest Gråtass

Olympisk vektløfting i dag. Jeg suger fortsatt på teknikken når det kommer til snatch, men det kommer seg i hvert fall litt.

Deadlift snatch 75lbs 3x3

Pushsnatch 3x3 75lbs

10 x snatch 35 lbs

6 x snatch 55 lbs

3 x snatch 65 lbs

15 pull ups (i ringer) og 25 situps

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde endelig fått sparket meg selv bak og begynt med systematisk trening igjen. 1 økt intervaller, 1 økt langkjøring og 2 styrkeøkter per uke. Klarte nesten 1 uke, så ble jeg skikkelig syk.

:sint_01:

Jaja, det får gå på et vis.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hadde endelig fått sparket meg selv bak og begynt med systematisk trening igjen. 1 økt intervaller, 1 økt langkjøring og 2 styrkeøkter per uke. Klarte nesten 1 uke, så ble jeg skikkelig syk.

:sint_01:

Jaja, det får gå på et vis.

Vent til du er frisk igjen og start med den økta du synes er gøyest når du føler deg bra nok. :lol:

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg ble enig med meg selv om at siden jeg sto opp så tidlig for å jogge før jobb i går, trengte jeg ikke å jogge i dag. Jeg var litt sliten og trøtt og veldig mett.

Så spurte jeg pappa om jeg kanskje kunne få bursdagsgave på forskudd og få kjøpe meg nye sko fra Löplabbet. Det var visst helt greit, selv om jeg ikke har bursdag før midt i september.

Så var jeg plutselig blitt litt sulten igjen, og Kuro begynte å mase. Sjærsten hans har løpetid, og sambis glemte morgentur så han fikk bare en liten tur ut i felleshagen for å tisse. Og jeg tenkte at ærlig talt, jeg kan da ikke legge meg og sove klokka seks fordi jeg er trøtt. Så da gikk vi ut.

Og det ble 4,2 km på 30 minutter, klatret 100 høydemeter og er skikkelig fornøyd! Seriøst, begynner ting å komme seg! :D Hørte på Hall of Fame i den siste skikkelig kjipe bakken, og fytti rakker'n for en motiasjon altså. Wooooow.

EDIT: Men de siste to gangene har jeg fått litt vondt i brystet, og nå hoster jeg litt slim etter endt joggetur og påfølgende dusj. Jeg tolker det egentlig bare som at jeg har trent lungene på samme måte som jeg trener resten av kroppen jeg. ( :lol: ) Men er det noen som vet litt om dette her?

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har startet å jogge. Godt å være i gang og valgt å jogge uten hund. Og du verden så mye bedre det var, enn å henge som et slips bak en trekkvillig hund. Så blir nok jogging uten hund fremover.

Jogget søndag og i går. Bruker Endomondo, så skal prøve å forbedre tiden.

Nå gjelder det bare å holde motivasjonen oppe

Sikkert spurt om før her inne, men noen gode tips til tempo/treningsmusikk som gjør joggeturen lettere?

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg liker å høre på Pendulum eller sanger som får meg opp bakken om jeg sliter. Det kommer jo HELT an på hva man liker å høre på! :)

Her er noen eksempelsanger fra meg:

Jogging

Legg gjerne inn noen sanger dere også, men kanskje begrens det til 10 stk maks eller noe? :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Min løpesang er "Come & Get it" av Selena Gomez faktisk :lol: Jeg vet ikke hvorfor, men den får meg virkelig til å gi jernet og løpe på!

Jeg har halvveis treningsfri denne uken, fordi jeg skal bytte program. Fikk helt noia av armene mine i helgen, så jeg klarte ikke tanken på å ta en dumbbell curl eller hva det heter, en gang til. Så da har jeg kun vært å trent 1 dag denne uken sålangt. Da løp jeg intervaller i ca 10 min, jeg har ikke kondis, så det får være nok, før jeg tok planken, situps, chins og beinpress maskin. Bare litt tilfeldige øvelser som falt meg inn egentlig. I dag skal jeg også løpe, også får vi se hva annet jeg finner på.

Gleder meg til å starte med nytt treningsprogram :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Føler at jeg endelig har kommet på rett spor igjen etter noen uker der godteri ble dagligdags. Akkurat det er ikke sååå farlig, for det er jo bare å snu om på kostholdet, men det jeg virkelig er fornøyd med, er at jeg faktisk har klart å opprettholde treningsøktene mine sommeren igjennom, selv om det noen ganger bare har blitt to ganger i uka, så har det i hvertfall ikke blitt helt fri!

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive



  • Nye innlegg

    • Tenkte det passet fint med en liten oppdatering, nå som jeg snuser litt innpå forumet igjen og Sydney har blitt en gæmlis Om tre dager har hun rund dag, og har vokst et ordentlig hvitt skjegg. En god gammel dame har hu altså blitt, men ennå sprek som bare det. Akkurat nå chiller vi etter å ha tatt oss en fin tur på fjellet Lett og deilig regn, og lite folk. Tok ikke med kamera, så blir mobilbilder! Hun ser så kompakt og rar ut her, haha Er igrunn spinkel.
    • 13-åringen min har også bare ett gir, og hun løper alle turer. Hun har i tillegg en del muskelsvinn, bilyd på hjertet og en skranglete skulder, så en frisk 13-åring tenker jeg i hvert fall det er uproblematisk å løpe med. Jeg har fått beskjed fra veterinæren om at jeg bare skal la min styre tempoet som hun vil.
    • Jeg har en eldre hannhund på 13 år, blandingshund, mor er husky. Han er et sportstype, bygd lett og rask. Veier 26-29 kg, varier i vekt, pga han fortsatt blir like surrete når nabotispene har løpetid 🙊 Han har alltid vært med på lange gåturer og sykling/løping/ski. Har redusert litt på turene som han er med på, men har han med på intervall løping, maks 4 km.  Han er usedvanlig sprek og holder koken på tur, dersom han sakker tempoet så følger jeg han. Veterinæren sier han er ekstremt sprek og frisk for alderen. Har minimalt med muskelsvinn og bevegelsesapparatet er som på en unghund. Ellers frisk med god hjerte/lunge helse. Hun mener han bare har godt av løpeturene, men jeg bekymrer meg alltid for at det blir for mye.. Han har aldri vist tegn til at det er for mye, han elsker å løpe, og vi går både før og etter løpingen. Han henter seg like fort inn som alltid etter løpeturene.  Har han aldri med på løpetur i solsteik eller over 20 varmegrader. Da holder vi oss til å gå.    Er det noen som har eldre senior hund som de løper med? Skjønner at jeg bare skal være veldig fornøyd med sprek og frisk gammelmann i hus, men jo eldre han blir, jo mer bekymret blir jeg for at noe skal skje han ❤️ 
    • Ja, de roer vel kanskje ned voksingen veldig nå fremover, ikke like eksponensiell som den har vært til nå  
    • Ja, han både tisser og bæsjer. Gjør det samme som han gjør på morgenen, bare noen timer tidligere. Skulle jo tro han ville slitt mer med å holde seg når han var mindre og blære og alt var mindre, enn nå som alt skal ha blitt større.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...