Gå til innhold
Hundesonen.no

Lady

Medlemmer
  • Innholdsteller

    46
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Haugesund

Lady's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

29

Nettsamfunnsomdømme

  1. Tusen takk for tips! Jeg heller mot vet på mandag. Han har ikke kastet opp i dag og første dose ZooLac er satt.
  2. Jeg henger meg på her. Teksi og matfar begynner på 6 ukers valpekurs på mandag.
  3. Jeg skal jammen sjekk emed en gang jeg kommer hjem og gi dere tilbakemelding. Jeg TROR kanskje det er Apetit. Da skal jeg kanskje bare prøve å bytte. Han tisser jo ganske ofte kom jeg på. Herregud, jeg ER i ammetåka jeg. Han tisser MINST 6-7 ganger daglig og også om natta to netter. Så da drikker han vel mer enn jeg får med meg. Han er en sucker etter isbiter!
  4. Jeg tenker at om oppkastet uteblir i helga, så kan man vel se det an. Avføringen er som sagt helt fin. Han er en rolig valp, men fremdeles er favorittleken å stjelesko fra gangen. Utrolig hvor lett de er å avsløre på ganglaget om de driver med noe de ikke hal lov til.
  5. Klarer noen av dere å kjenne denne posen igjen? Hehe. Må få leggetil at han har helt fin og regelmessig avføring. Dvs 2 ggr pr dag bortsett fra EN gang da min datyter påsto han var løs i mgen. For noen dager siden.
  6. Kun en gang har han kastet opp mens han spiser. Jeg spurte hvorfor hun ga han slikt. og da sda hun at det kun var nå som vi var der. Nå må jeg gråte en skvett.
  7. Jeg husker ikke hva det heter i farten. Men de har kjøpt det på felleskjøpet og hjadde brukt det til alle valpene og også til mamman i dieperioden.
  8. Takk for gode tips. Skal testes bare jeg kommer meg hjem fra jobb! Gubben skjønner ikke hva som er "the fuzz":
  9. Han er ikke veldig interessert i vann heller synes jeg. Selv om jeg buyyter ut vannet flere ganger daglig. Det er valpefor han spiser- Oppdretter SA for så vidt at han ikke var veldig glad i for. Hun håndmatet han med karbonade(!) npr vi hentet den.
  10. Han spiser kanskje bare 100 gram totalt på en dag. Jeg synes det er lite. Ribbena stikker ut på siden.
  11. TUsen takk for gode innspill, JEg er helt håpløst forelsket i denne lille gutten, så jeg er jo så redd for at skal være syk
  12. Han har fått alt av ormekurer.
  13. Joda. Jeg ser den. Men det går da vel an å ha en BEagle som ikke spyr hver dag, håper jeg.
  14. Neinei.. Han er 19 uker. Er det feil å gi 2X 100 da? Det var det de gjorde hos oppdretter..
  15. Og en bekymret en. Lille fine Beaglevalpen min har kastet opp hver dag siden den kom til oss på søndag. Siste gangen var i natt. Da kom det bare slim. De andre gangene har jeg ikke vært tilstede men det var i hvert fall en gang ved siden av matskålen mens han åt. Han får 2X 100 gram med valpefor som jeg fikk med fra oppdretter. Han sover mye når han og jeg er alene men spretter og er supersosial med ungene når de kommer hjem. Han spiser lite synes jeg... Kanskje 50gram pr måltid. Enda jeg snike oppi en liten teskje med leverpostei. Jeg har kjøpt Zoolac, men jeg vil gjerne bli beroliget av dere her. Jeg trenger at dere sier at dette er firdui han spiser ting uten avi ser det (fordi han går med nesen i bakken) og at dette vil gi seg. Hilsen engstelig hønemor
×
×
  • Opprett ny...